Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Trek TNG 1x18 - Home Soil - Jelek a homokban

2009. augusztus 09. 17:00 - clean lead

Csillagidő 41463.9. Ezúttal egy csapat után küldik ez Enterprise legénységét a Velara III. bolygóra, ahol azok - kissé lemaradva az ütemtervtől - a területet próbálják lakhatóvá tenni. A célhoz közelítve Picard hívja is a terraformálók vezetőjét, Kurt Mandlt és tájékoztatja arról, hogy épp hatóságilag jöttek ellenőrizni, szóval, ha már le vannak maradva, akkor most még rosszabb lesz a helyzet, mert most még fel is fogják tartani őket a bürokratikus optimalizáció nevében. A vezető természetesen ugyanígy fogja fel a helyzetet és jelzi, hogy jobb volna, ha épp máshol unatkoznának, néhány száz fényévnyire egy remek kis nyaralókolónia van, talán kerüljenek arra. Meglepő módon Troi is érzi a feszültséget, ami akkor tetőzik, amikor Picard ragaszkodni kezd egy csapat leküldéséhez.

Riker, Deanna, Data, Yar és La Forge az állomás területén fogadja a lentiek lelkesebb tagjainak üdvözlését. Különösen Data tetszik a két mérnöknek, de aztán azok gyorsan visszatérnek dolgozni. Poroszos fegyelem van itt. Az előbb említetteken kívül még egy nő tartózkodik csak a bolygón, ami egyébként egy nagyon barátságtalan, szélfútta, sötét sivatag. Büntetőtelepnek vagy paintball pályának kiváló lenne. Néhány évtizeden belül azonban egy valóságos zöld édenkert lesz, legalábbis Luisa Kim botanikus specialista szerint, aki felajánlja, hogy körbevezeti a vendégeket. Na, ez meg is volt. Viszont ami érdekes, hogy milyen szempontok alapján történik meg a terraformálásra megfelelő bolygó kiválasztása. Leírom, ki tudja, hátha még jól jön egyszer.

Tovább
Címkék: star trek tng
komment

Csillagkapu 6x12 - Természetellenes kiválasztódás

2009. augusztus 09. 10:00 - Llew

Olyannyira az előző rész folytatásában vagyunk, hogy Thor és O’Neill párbeszéde pisi szünet nélkül, két mondat között lett elvágva. Szürke kis barátunknak ismét szüksége van a náluknál hülyébbekre, illetve a félig kész hajójukra, mivel ez elég fejletlen ahhoz, hogy a replikátorok rá se bagózzanak. Ugyanis az asgardok felállítottak egy csapdát a technobogaraknak. A Reese tekervényeiben talált gyülekezési parancs aktiválásával Hala nevű bolygójukra csalták őket, hogy egy berendezéssel időbuborékot hozzanak létre a bolygó körül, amiben tíz a negyedikenszer lassabban ketyeg az óra. Vagyis ami ott egy év, az normálisan tízezer. Ezzel elég sok időt nyerve maguknak, hogy megoldást találjanak a replikátor problémára.

Sam szerint zseniális ötlet volt, Jack szerint azonban nem annyira, hisz ha működött volna, Thornak most nem lenne egy lehetetlen küldetése a számukra. Ön, nyert Mr. O’Neill. Valahol szar került a palacsintába, és övék a megtisztelő feladat, hogy kiderítsék hol. Merthogy a gép nem aktiválódott, miután a kis szürkék evakuálták a népüket. A feladat tökegyszerű. Berepülni a replikátor bolyba, megjavítani a szerkentyűt, aktiválni, aztán időben és egy darabban elhúzni. Mondhatni séta a parkban.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Csillagkapu 6x11 - Prométheusz

2009. augusztus 09. 09:00 - the black ball

Carter a remekül hangzó, 3823-as épületkomplexum felől tart vadonatúj autója felé, amikor egy szőke riportercsaj, Julia Donovan az útját állja. Éppen egy sztorin ügyködik, amivel kapcsolatban felmerült Carter neve. Tudomást szerzett ugyanis egy Prométheusz nevű projektről, ami annyira titkos, hogy a kongresszus sem tud róla, de a riporterek igen. Carter persze nem tud semmiről, erre a csaj előkap egy marék triniumot a zsebéből, és közli, hogy szakértői vélemények alapján ez a fém nem található meg a Földön. Szép nagy rés lehet a Parancsnokság falain.

Hammond ráküldi Cartert és Davis őrnagyot a riporterre, de nincs sok idejük, mert 4 nap múlva adásba kerül a cucc. Egyezséget kötünk Juliával és a főnökével, miszerint a csaj bármit lekamerázhat a projekttel kapcsolatban, és amikor megérik a nyilvánosságra hozásra, akkor ők kaphatják az exkluzív sztorit. Addig persze minden film és jegyzet nálunk marad, de egy szép napon véletlenül minden beesik majd egy nagy kazánba. Véletlenül. Carter és Jónás kapja meg a harci feladatot. A projekthez egy trafóháznak álcázott liften keresztül vezet az út, ahol megpillantjuk a Föld első csillagközi utazásra képes űrhajóját, az X-303-ast, avagy a Prométheuszt.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Hazudj, ha tudsz! - 1x03 - A gyanú árnyéka

2009. augusztus 08. 12:53 - mesmes42

Cal rendezkedik az irodájában, ami Gillian szerint úgy néz ki, „mintha a National Geographic robbant volna fel”. Pakolászás közben a lánya hívja, aki valami kémiadogáról kamuzik – ezt Cal még telefonon keresztül is meg tudja állapítani. Gillian szerint ezt nem kéne ilyen komolyan venni, a tinédzsereknek is lehetnek titkaik, na mindegy, meló van. Az FBI érkezik egy üggyel, egy 17 éves lány meggyilkolásával, de nem az a lényeg, hanem a lány anyja, aki bíró, valamint első számú gyanúsított. Tehát anyuka alibijét kell ellenőrizni.

Cal és Ria el is mennek a bírónő puccos házába, a gyerekről természetesen csupa jót hallunk – nem gyanús ez egy kicsit? Elemezgetés következik, a bírónő jól adja a gyászoló anyát, de az arcán semmi ilyesmi nem látszik. Mint tudjuk, nem a szavak a fontosak, hanem az arckifejezés, jó lesz tovább vizsgálni ezt a túl tökéletesnek látszó családot.

Tovább
Címkék: hazudj ha tudsz
komment

Friday Night Lights 1x12 – What to Do While You’re Waiting

2009. augusztus 08. 11:00 - Sigismundus

Előző részek tartalmából. Hazatér Henry Saracen őrmester egy kis eltávra, Smash rástartol a Grady lelkész Wawerly lányára, de a csaj nem könnyű eset, Jay dühös mert a szülei Taylor edzőt akarják perelni, nem a sulit, Henryt igen megijeszti anyja állapota, öregotthont keres neki, Matt összeveszik apjával mindenki előtt.

 

Hajnalok hajnala, megint egy olyan átkozott hét Texasban amelyiken nincs Párduc meccs. Fociizgalom azonban van, Sammy Meade esélyt latolgat. A helyzet ugyanis az, hogy e pénteken mégis eldől Dillon Párducainak sorsa. Ugyanis e pénteken mérkőzik meg az ősellenség arnett meade-iekkel a Buckley suli csapata. S ha kiejtik a Tigriseket, akkor a tabella állása szerint a Párducok jutnak be a rájátszásba. A Tigrisek egy igen kemény csapat ezt már tudjuk, Buckleynak csak egy ásza van, egy futó, Denny, rajta múlik most minden.Taylor nem hagyja körmöt rágni a csapatot, kemény edzést tart, csak nem leereszteni. 

Tovább
Címkék: fnl
komment

A fiúk a klubból 5x06 - Egy szerep, ami csak a tied

2009. augusztus 07. 14:00 - leeann

A fiúk a Babylonban múlatják az időt. A műtét után felfrissült Ted a hódításaival büszkélkedik, Emm pedig kiszúr egy szemrevaló újhúst a táncparketten. Brian nem is lenne Brian, ha nem rebbenne rá azonnal, de Justinnak ez most nem igazán tetszik. Az újhús visszautasítja Briant, ami nem mindennapi tett. Később Justin és Mikey a képregény új részét egyeztetik, amiben Rage és J.T összeházasodnak. Emm továbbra is sikeres, mint melegpasi, sőt már rajongói leveleket is kap, és 2 pontot emelkedett a csatorna nézettsége. Debbie nincs jól, Carl nagyon aggódik emiatt.

A kondiban viszont Ted nincs jól, mert felismert egy srácot, aki nagyon csúnyán bánt vele az egyik Pride-on. Emm szerint nem szabad vele foglalkozni, de Ted bosszút akar. Igen, ő Troy, aki minden Pride héten megajándékoz egy szánalmas alakot egy baromi jó szexszel, és úgy tűnik, hogy Ted ezt a megaláztatást azóta sem heverte ki. Közben Ben elmegy a suliba, mert elvileg Hunter részt vesz egy vitadélutánon. A prof belefut Kellybe a suli előtt, aki közli, hogy Hunter egész héten nem volt iskolában, és vita sem lesz. Szóval Hunter hazudott otthon arról, hogy a vitára készül esténként, amikor későn ér haza.

Tovább
komment

Battlestar Galactica 4x19 - Daybreak 2/1

2009. augusztus 07. 13:00 - Freevo

Elérkeztük a Battlestar Galactica fináléjához. A tripla hosszúságú epizód első harmadát külön sugározták a tengerentúlon, és az emészhetőség kedvéért a hogyvoltot is ebben a bontásban fogom megírni. Legutóbb ott hagytuk abba, hogy a Galacticát már csak pár csavar és némi cylon trutymó tartja össze, miközben a hibridizált Sam Anders lassan átveszi fölötte az irányítást. Adama admirális belátja, hogy addig kell elhagyni a süllyedő hajót, amíg lehet, bár még van egy megmentésre váró Heránk, csak senki nem hajlandó elmenni érte. Mielőtt folytatnánk, ismerjünk meg néhány momentumot a hőseink egykori capricai életéről.

William Adama parancsnok egy felettesével beszél, igencsak felindultan, mert valami olyasmire kérik, ami számára rangon és méltóságon aluli. Két battlestaron parancsnokolt, és most épp megalázó helyzetbe akarják hozni, egyelőre nem tudjuk meg, mivel. Gaius Baltar, a playboy, a tudós, a sztár egy limuzinban cirkál Caprica-Six oldalán, és a nő olyan vehemensen nyomul rá, hogy még a nevét sem tudja tőle megkérdezni. Ekkor megcsörren a telefonja.

Tovább
komment

Életfogytig zsaru 2x18 - 3 nő

2009. augusztus 07. 11:00 - missparker

Charlie még mindig nem tért magához a múlt részbeli csalódásából, otthon is Reese és Mickey képét bámulja. Ted először vigasztalná, talán nem is igazi a kép, aztán biztatná, hogy tennie kellene valamit. A megzuhant haverján ez sem segít. Veszi a fegyverét, megy melózni.

A következő képeken már egy liftben birkózik egy börtöntöltelékkel, verekedés közben azon vitáznak, melyikük volt durvább helyen. Charlie nyer a Crescenttel, ahhoz képest az Atwater kispálya. De nemcsak ebben keményebb, a pasast is simán a padlóra küldi. Késsel bírja jobb belátásra, a csodálkozó rosszarc megadja magát. Egy gyilkosság helyszínéről menekült, a cipőjén a halott nő vére, emberünk nem is tagadja, a kés a torkán nagyon kezessé tette. A lift közben leér a földszintre, egy bámész nőci fog rájuk fegyvert, 'melyikük Charlie Crews?' Ő pedig Jane Seever, az új társ.

Rosszarcút elviszik, nyomozóink visszatérnek az áldozat feldúlt lakásába, egy 3-as golfütővel tarkónvágták, ebbe halt bele. Charlie máris agyára megy Seevernek: egyáltalán nem biztos, hogy a rosszarcú a gyilkos, a szomszédok egy férfi kiáltását hallották, nem egy nőét. Tehát nem a gyilkosságnak voltak fültanúi, hanem a holttest megtalálásának. Seever tovább csodálkozik: kés? Na jó, kezdjük újra elölről, bemutatkozás, mint normáliséknál, kézfogással. Seever odavan, 'micsoda megtiszteltetés találkozni magával'. Charlie mosolyog, de antiszoc, már van két társa, nem kell egy újabb. Seever készült, Reese-ről is, Bobby-ról is hallott, egyébként készülős típus, egy igazi stréber. 15 éves terve, hogy polgármester legyen. Charlie jelzi, hogy ő nem tervez hosszútávra. Az életét ismerve, miért is tenné?

Tovább
komment

Szomszédok 3x15 (59. fejezet, 19890727)

2009. augusztus 07. 10:00 - Milo Rambaldi

„Te ezt is hülyíted, mint engem? Ennek nem lesz jó vége!” – Dr. Flowerpower

Túlszexualizálási vádakat kaptam az elmúlt rész miatt, ha nem kell a szex, hát nem lesz, más örömforrás után leszek kénytelen nézni. Ez az előző részt tekintve elég nehéz lesz, ugyanis gyakorlatilag nem történik semmi érdemleges. Takiéknál tovább tart a lakásmizéria, ezt most már féltékenységgel is ötvözik, remek. Junior elment táborba, Etelkát megműtötték, sajnos megmarad. Vágásiék pedig bútorvásárlási projektbe fogtak.

Taki szabadul a rabszolgaságból, Isaura maga ura, Veres nem adná ennyire könnyen, de a devizaügy óta tudjuk, ő nem a számok embere. Taki hazaérkezve lecseszi Lenkét, hogy mit csinál egy vagon barackkal, NINCS PÉNZÜK, de Lenke leoltja, befőzök, mindenki kap, te menj, olvass, ahhoz jobban értesz. Fogtündér és Erdészke eközben már Tomporiné apjánál vannak, ezek szerint győzött a különszoba iránti vágy (csakazértsem írom le, hogy az önfeledt, hajnalig tartó dugás iránti vágy, mert ma nem szexualizálunk). Id. Tompor úr elég gyökér, össze-vissza nagyothall, Fenékasszony is kavar, de majd mennek ügyvédhez. Fogtündérék nem akarják a pénzt előre perkálni, csak egy év után. De Fogtündérnek nem tetszik ez az egész.

Tovább
Címkék: szomszédok
komment

Friday Nights Light 3x12 - Underdogs

2009. augusztus 07. 09:00 - Sigismundus

Sulibuli, kísérteties kéksárga fényben villódzó terem, mindenki a Dillon Pantherst ünnepli, mert ők mennek az Államira. Közben Tammy feszülten vitázik Clint helyettessel, nem hiszi hogy szólni kellene a Gyermekvédő Szolgálatnak. JD és Katie végül is visszamentek Joehoz, és hát a barátaik meg minden. Clint ellenkező véleményen van, az az ütés, csak az első szokott lenni, és a Gyermekvédelmet nem csak a Jamal Jeffersonoknak, és Pablo Sanchezeknek találták ki. Így Tammy kihívja férjét, irodájában megbeszélik, jelenteni kell.

3 nap, és vagy karácsony, vagy virgács a Párducoknak, elmélkedik Sammy Meade. Ellenfelük, ugyanis a South Texas Titans, a legkőkeményebb csapat Texas történetében.

Tovább
Címkék: fnl
komment
süti beállítások módosítása