Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Trek TNG 1x14 – Angel One – Angel One

2009. július 19. 16:00 - clean lead

Csillagidő: 41636.9. Egy Odin nevű, hét éve eltűnt Föderációs szállítóhajót meteorzápor pusztított el, de vizsgálatok kiderítették, hogy három mentőkabin hiányzik és elképzelhető, hogy vannak túlélők. Ezért tart most az Enterprise a legközelebbi lakható bolygó, az Angel One felé. Ezen a világon egy női irányítás alatt álló társadalom lakik. A kormányzati csúcson egy hat főből álló tanács van, melyet a Megválasztott vezet. Ezen a testet öltött Merle-i világon kell megkeresni a túlélőket, már ha vannak. Picard ma visszahúzódó formáját hozza van és felajánlja Deannanak, hogy köszöntse a Megválasztottat, akit Beatanak hívnak. Troi először a nagykönyv szerinti diplomáciai köszöntést darálja el, de Beata elhajtja, azzal, hogy üres formai látogatással nincs ideje foglalkozni. A tanácsadónő kénytelen elmondani, hogy 62 év óta először azért dugták ide a Federáció képviseletében az orrukat, mert valószínűleg itt zuhant le pár mentőkabin és ha ez nem történt volna meg akkor a bolygó lakói továbbra is le lennének ejtve. Nagy ívben.

Riker, Deanna, Data és Yar megy le a felszínre. Egyesnek, aki nem titkoltan a The next generation Kirkje, már ami a szebbik nemmel kapcsolatos kérdéskört illeti, mindenképp látnia kell egy olyan világot, ahol a nők uralkodnak. Miután megérkeznek a felszínre és mindenki elhelyezkedik a tanácsteremben Deanna előadja az érkezésük okát. Riker is közbevet valamit, de úgy látszik ezen a bolygón a férfiak nem beszélhetnek egyenrangúként a nőkhöz és Beata tüntetően Troi-hoz címezi a szavait, aki biztosítja a Megválasztottat, hogy amennyiben megtalálják a legénység tagjait, elviszik azokat és az Enterprise is azonnal távozik. Az egyik nő (nagyon ismerős, csak tudnám honnan) a teremben hangot ad nemtetszésének és látszik, hogy Beata sem bízik a Föderációban. Az egyik férfi szolgát a csapat mellé rendeli és felfüggeszti a megbeszélést.

Tovább
Címkék: star trek tng
5 komment

Friday Night Ligths 1x09 – Full Hearts

2009. július 19. 15:00 - Sigismundus

Előző részek tartalmából. Jay legnagyobb csókolózás közben kérdez rá a megcsalásra, Lyla persze tagad, Jay a quad-rugby után állon vágja legjobb barátját, Julie bejelenti, hogy randizni fog Mattel, apja próbál kicsit beszélni vele. Smash anyján keresztül a templomi hívektől kap pénzt tanulmányokra, de doppingra költi.

Vasárnap reggel a Leghatalmasabb Tér Egyházának templomában. Grady tisztelendő éppen az Úr elől elforduló és más isteneket imádókról beszél, na meg arról hogy az Úr tudja ám hogy vétkeztünk, a rejtett dolgok őelőtte ismeretesek.. Brian Williams idegesen fészkelődik, úgy érzi hogy ez egyenesen róla, neki szól, ráadásul a szertartás előtt közvetlen adott be magának egy adagot.. A tisztelendő aztán tényleg őhozzá szól személyesen, de csak azért hogy a gyülekezet nevében kívánjon neki sok sikert a pénteki Gattling elleni meccshez. Megkönnyebbülés, nevetés, gospel, alleluja.

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

Csillagkapu 6x06 - A mélység

2009. július 19. 10:00 - Llew

Emlékeztető. Két alak szalad egy erdőben – naná, hol máshol – a csillagkapu felé, miközben jaffák üldözik őket. Mikor egyikük, egy nő elesik, és nem tud tovább menni, a férfi goa’uld hangon utasítja, hogy rejtőzzön el, amíg ő aktiválja a chappait. Tárcsázás közben azonban hátba lövik, amitől úgy a földre zuhan, hogy még a kukac is kiesik a fejéből. A jaffák a szokásos vezényszavak kíséretében tok’rának nevezik, majd a hátára fordítják. Hát, ez bizony O’Neill.

Egy szarkofágban tér magához, vagy inkább éled fel, miközben egy sötét alak bámul a képébe. A Parancsnokságra egy tok’rát várnak. Ez sok jót nem jelent. Thoran tanácsos érkezik, Hammond tábornok pedig köszöntés gyanánt rögtön lebassza, hogy hol van O’Neill, mert a néhány nap már régen lejárt. Erre Thoran közli, hogy rossz hírt hozott. Haver, a mentegetőzést még gyakorolni kéne. A helyzet úgy áll, hogy az ideiglenesen megkukacosodott Jack, miután simán kisétált a tok’ra bázisról, eltűnt, mint fing a szélben. A sztori persze elég gyenge lábakon áll, így a csapat kétkedve fogadja, de Thoran kijelenti, hogy ők már nem számítanak Kananra a következő csapatépítő bulin. A légierőnél viszont senkit nem hagynak hátra.

Tovább
Címkék: csillagkapu
6 komment

Csillagkapu 6x05 - Az éjszaka fiai

2009. július 18. 14:30 - the black ball

Hajnali 2 óra, országút. Dr. Richard Flemming sietve száll be 89-es Fordjába. Homlokáról záporozik a verejték. Az autó kulcsai után kotorászik zsebében, majd miután megtalálja, őrültként indítja be a fém fenevadat. Flemming tekintete üveges. Pupilláin csak a kilométeróra látszódik. Az út kezd elmosódni, a fák eggyé válnak, mögöttük riogató vörös szempárok izzanak. Flemming kezd elálmosodni, szemei egyre nehezebbek. A hideg éj dermesztő illata jeges vízként tölti meg tüdejét. Nem tud másra gondolni. Állandóan a küldetése hömpölyög agytekervényei között.

Fel kell hívnia. Meg kell tennie. Csak Ő segíthet neki. Megpróbál telefonjáért nyúlni. Karjai elnehezedtek, mintha betonból lennének. Egy emberöltő zajlik le, miközben remegő ujjaival beüti a számokat. Kicseng. Flemming adrenalinnal töltődik fel. Valaki felveszi a telefont. Flemming nem várja meg a hangot, idegességében csak ennyit mond: „Carter őrnagy, mindent tudok Adrian Conradról. Meg kell védenie engem. Kérem, segítsen.” Ezután a vonal megszakad, és a hajnali fényben már csak Flemming autójának roncsai látszódnak. Zombis rész, wtf? Teszkógazdaságos hogyvolt következik.

Tovább
Címkék: csillagkapu
8 komment

Sötét angyal 1x05 - A Pénz Ural Mindent a Világon (C.R.E.A.M.)

2009. július 18. 12:00 - bree-gee

Kezdőjelenetünkben egy lányt rabolnak el a nyílt utcán, de semmi baj, Szempár szervezte, hogy biztonságosan tudjanak beszélni, ugyanis a lány már többször fel szerette volna venni vele a kapcsolatot. Alinának hívják, annak a Nathan Herreronak a lánya, akivel Logan régen együtt dolgozott. A lány arra kéri, hogy derítse ki, mi történt az apjával. Igaz, hogy 2 éve eltűntnek nyilvánították, és valószínűleg meghalt, de ő a pontos igazságot szeretné. Küldött a férfinak egy csomó régi fényképet is, amit a következő jelenetünkben Max nézeget. Az egyiknél le is ragad, Herrero van rajta a lányával, egy születésnapi partin.

Hősnőnknek eszébe jut egy régi, szomorú emlék: gyerekkorában, az egyik kiképzésen talált egy piros „Boldog születésnapot” feliratú lufit, de a „civil vackot” nem tarthatta meg. Neki soha nem volt szülinapi partija. Max ügyével se nagyon halad Logan. Tudni szeretné az édesanyja keresése miatt a lány pontos születési dátumát, de ő nem tudja. Piszok Manticore nem foglalkozott ilyen kicsiségekkel, hogy elárulja a gyerekeknek. A férfi biztatja, hogy akkor válaszon egyet magának. A lány miért kérdésére azt válaszolja: „Rövid és kegyetlen az élet, legalább magunkat ünnepeljük.” Bölcs tanács.

Tovább
Címkék: sötét angyal
3 komment

A Kaméleon 3x12 - Unsinkable

2009. július 18. 10:00 - missparker

A Központ repülője Delaware közelében repül, viharba került. Broots retteg, Sydney azt fejtegeti, hogy milyen furcsa, hogy Jarod nem hagyott maga után semmit Hawaii-on. Mintha csak el akarta volna tüntetni őket az útból. Mivel ezzel a fejtegetéssel nem jut semmire, pszichiátert játszik, Miss az alany. Aki teljesen kifordult magából: Broots-t megkéri(!) hogy nézzen utána annak, mikor szállhatnak le. Broots tiltakozik, ő nem akar felállni az ülésből. Miss törődik vele(!), nem tudta, hogy utál repülni. Broots legtutibb beszólása következik: repülni szeret, hányni nem szeret :) Missnek egyébként sürgős lenne leszállnia, de nem tombol. Sydney gúnyolódik, miért is sürgős? Találkozója van, még Jarod búvóhelyéről is ragyogva hívta fel az illetőt. Miss kikéri magának, ő nem szokott ragyogni!

Sydney nem hagyja békén, így bevallja: Thomasnak hívják, és épp a házát újítja fel.  Broots visszajön a pilótáktól, és közli, legalább 1-2 óra körözés lesz még, mire leszállhatnak. Miss morgolódik egy kicsit, 'Köszi Jarod, te meg eközben napozol valahol'

Tovább
Címkék: a kaméleon
10 komment

Friday Night Lights 3x09 - Game of the Week

2009. július 17. 16:00 - Sigismundus

Riggs érkezik haza a Keleti Partról és kocsiját kicsit furcsán parkolva találja. Dühöngve ront be a házba és javítást követeli. De Billy bátyónak sincs jó kedve, egy csomó üres üveg közt ül, és közli, Mindy kirúgta. Azon kaptak össze, házasság után Mindy dolgozzon-e? Tim csak áll, nem tudja, sajnáljon, vagy gratuláljon?

Reggeli a Taylor házban, Tammy közli, legszebb ajándék szülinapjára az volna, ha nem tartanák meg. Nem csal ezzel mosolyt Julie és Eric arcára.

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

A fiúk a klubból 5x03 - A melegek sem különbek

2009. július 17. 14:00 - leeann

A Babylon még mindig nem indult be, bezzeg a konkurencia dugig van. A lányoknál sem jobb a helyzet, ugyanis Mel ügyvédje azt tanácsolta, hogy Linds ne menjen el a meghallgatásra, mert ha ott lenne és harcolna a saját jogaiért, az Mikey malmára hajthatná a vizet. Természetesen Linds nem hisz Melnek, aki azt ígérte, hogy ha Mikeyt kigolyózták az ügyből, Lindsay-vel megosztja a felügyeletet saját megállapodás szerint. Linds szalad is Brianhez, aki azonnal segít is gyermeke anyján és megadja neki egy ügyvéd barátja nevét és számát. Szegény Jenny Rebeccának ideje háromfelé szakadni.

Miközben a lányok suttyomban osztozkodnak, Mikey és Ben Justin segítségével csinosítgatják a házat, hogy hamarosan beköltözhessenek. Debbie is befut egy kis kajával, de Mikey csapkod jobbra-balra, és vérig van sértve. Deb próbálja kideríteni, hogy mi baja van a kisfiának, akit nem kell sokat győzködni, hogy kinyögje. Nem tudja megemészteni, hogy Deb Mel pártján áll. Közben Ted már árulná a Babylont, de ezt az ötletet Brian azonnal elveti. Egy frászt akarja eladni, ő inkább meghal, de a Babylont nem adja el.

Tovább
1 komment

Battlestar Galactica 4x16 - Deadlock

2009. július 17. 11:00 - Freevo

Szerencsénk van, a készítők hagytak időt, hogy a múlt heti revelációtömeget feldolgozzuk, ezért ebben az epizódban kevés dolog fog történni. Először Adamát látjuk, ahogy szkeptikus arccal figyeli, amint Tyrolék bűzlő pacsmagot tunkolnak a Galactica repedéseibe, hátha összeforrnak. Caprica Six, az első tiszt nője a nyomornegyedben áll sorba ebédgranulátumért, amit pár hvcs nem néz jó szemmel, és verekedni kezdenek.

A Six hasában növekvő hibridbébinek (már neve is van, Liam) Cottle doki szerint semmi baja nem esett a tusakodástól, a nő is ép bőrrel megúszta a dolgot. A Galactica érzékelőin feltűnik egy elveszettnek hitt Raptor, amit bekísérnek az őrjáratozó emberek és cylonok. Hajaj, vajon ki lesz a fedélzeten?

Tovább
Szólj hozzá!

Életfogytig zsaru 2x15 - Szeretlek, Anyu

2009. július 17. 10:00 - missparker

Mostani helyszínünk egy bank által lefoglalt lakatlan ház, tető nélkül. Charlie máris találgat: biztos a gyerekek lopták el, csínyként, azok olyanok, ami mozdítható, ellopják.

A holttest a padláson van, a halálát nem bízták a véletlenre: összeverték, lelőtték, a torkán pedig egy csomó papírpénzt nyomtak le. Charlie levonja a következtetést: ezt nem gyerekek tették. Roy a JHY építővállalatnál dolgozott. A cég igazi kkv. A tulaj, Ian grillezik az iroda közepén, az asszisztense, Sascha limonádéval várja az ügyfeleket. Be nem áll a szájuk, szegény Charlie, nem jut szóhoz, pedig ez vele ritkán fordul elő. Az építősök bájolognak, ugye, kb. két éve vannak együtt? Reese tiltakozna, Charlie belemegy a játékba, igen, két éve. Nem házasok, Reese fél elkötelezni magát. (Valójában épp sikítozni készül.) Ian párkapcsolati tanácsokat osztogat: vagy most költözzenek össze, vagy egy év múlva már szétmennek. Charlie elkomorodik. Naszóval, nekik nem közös tető kell, Royról kérdeznének. Sascha reszketni kezd. Roy az élettársa volt. Nem segített a könyvelésben, pedig bevallási időszak van, egész éjszaka dolgoztak. Alibinek gyenge, de nincs jobb. Roynak sok ellensége volt: fiktív tetős cégeket alapított, nem kevés tető nélkül maradt ügyfelet hátrahagyva. Később Charlie Reese-nek szomorkodik, tényleg csak néhány évük lenne együtt? Közéjük áll majd az idő? Reese tiltakozik: ők nem egy pár!

Tovább
4 komment
süti beállítások módosítása