Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A szökés 4x05 - Csend béke nélkül (csak csajos képekkel)

2009. július 12. 17:40 - sixx

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, a Nagyon Félelmetes Néger Bérgyilkos Sara után koslat, és nem azért, mert le akarja nyúli Pánsíp Mihály kezéről, nem, kettős, de legalább ennyire aljas szándék vezérli: megtalálni az extetovált, exbűnöző exmérnököt és csapatát ÉS kinyírni a vöröst, már ha ott van. Sara észreveszi, hogy követik, és azt is, hogy nincs meg a hitelkártyája, mert egy alkesz korábban lenyúlta. Self a vidám fiúk bunkerében tölti a napjait, (ennek sincs jobb dolga ezek szerint) és ha már ott van, az egyik képen, amit Misi csinált a kártyabirtokosokról, felismer egy csávót az épületből, ahol dolgozik, valami pénzügyes. Ő lesz a heti feladat, ráadásul úgy tűnik, Selfnek kell leszednie az adatokat a kártyáról. Mahone a nejével folytat egy nagyon szomorú beszélgetést, és megbizonyosodik arról, hogy a NFNBGY a fia gyilkosa.

Sarát továbbra is kergetik, mire ő szaladni kezd, és meglehetősen felelőtlenül átrohan az autópályán, majdnem el is csapja egy kamion, de ennek köszönhetően egérutat nyer, még jó, csak nem nyírják ki az ötödik részben, ha már visszahozták egy nevetséges húzással. Teddy rendületlenül a madaras könyvet tanulmányozza, és közben leönti teával, minek hatására - sokk, horror - titkos szöveg bír megjelenni a lapokon, mert Whistler ezek szerint saját magában sem bízott. A titkos vonalak tervrajzot sejtetnek, mibe, hogy ez lesz a betörés tervrajza? A raktárban vita megy, mert Sucre és Bellick Teddy után menne, míg Lincoln a kártyát kergetné, Misi döntése salamoni, Lincolnnak nincs igaza, Bellickék mehetnek a félkarú rabló után. Self beront a kártyabirtokoshoz, aki leszarja, mert ő nagyon nagy ember. Van neki széfje is, abban van a kártya, de nem nyitja ki elég hosszú ideig, hogy a másolás lemehessen. Bukta.

Tovább
Címkék: a szökés
komment

Star Trek TNG 1x12 – The Big Goodbye – Elkéstél Dix

2009. július 12. 13:00 - clean lead

Nem vicc, tényleg ez az eredeti cím és annak magyar fordítása.

Csillagidő: 41997.7. Riker szavai köszöntenek minket, mivel a kapitány épp tanulással üti el az idejét. Ennek oka, hogy egy rovarszerű fajjal készülnek felvenni a kapcsolatot, a Jaradanokkal, melyek igen zárkózottak és nagyon kényesek a protokollra. Egy kiejtési hiba is vérig sérti őket és mivel Ellen Ripley épp máshol van elfoglalva Picard jobbnak gondolja, ha pontosan megtanulja a szöveget. Deanna-val veszik át a kiejtési szabályokat, melyek annyira bonyolultak, hogy szinte a nap állását és a szélirányt is figyelembe kell venni hozzájuk. Pár kimerítő óra után a tanácsadónő elzavarja a kapitányt pihenni azzal, hogy elkészült az új programja a holofedélzeten.

Lehet egy közmegegyezés a Csillagflotta tisztek körében, hogy a legjobb történelmi korszak a XX. század első felének Amerikája. Tom Paris a Voyageren is ezt fogja szeretni a leginkább. Picard is egy 1941-ben játszódó programot indít be, melynek a neve: Dixon Hill magándetektív. Reménykedtem benne, hogy Data nem tudja meg, hogy van ilyen program. A múltkor is alig lehetett kitépni a szájából a pipát. A számítógép már elindította a jelenetet és egy lepusztult bérház képe tárul elénk, az elmaradhatatlan félig üveg ajtóval, melyen nagy betűvel van feltüntetve a név és a foglalkozás. Dixon Picard Hill benyit és az éppen indulni készülő titkárnő londinerinek nézi a kapitányi egyenruhát. Igen, tényleg át kellene öltözni valami korszerűbbe. A titkárnő darálja a neveket, akikről Dixon Hillnek tudni kellene, hogy kik azok, de Picard csak nagy szemeket mereszt. A legjobb mindig a végére marad, egy csinos nő várja az irodában.

Tovább
Címkék: star trek tng
komment

Csillagkapu 6x04 - Jégbe fagyva

2009. július 12. 11:00 - Llew

Egy behavazott tájon álló kutatóbázis egyik dolgozója éppen Carterral folytat videokonferenciát. Az őrnagy elmeséli, hogy a vizsgálatok alapján az antarktiszi kapunál talált tárcsázó valószínűleg a rendszer legöregebbje – kb. 50 millió éves –, ezért merült le pár használat után. Találniuk kéne valamit, ami az eredetére utal, de a kutató csaj szerint a két éve előkerült mirelit jaffán kívül nincs semmi. Persze pont ekkor toppan be két kolléga, és közlik, hogy találtak valamit.

Egy időre kipipálták a bolygó megmentését, így jobb híján a Dr. Fraiserrel kiegészült CSK-1 az Antarktiszra utazik, hogy megnézzék a leletet. Ami egy 25-30 millió éves jégbe fagyott alak. Feltehetően nő, és mivel ilyen öreg, nem lehet goa’uld vagy jaffa, hanem valaki a kapu első használatának idejéből. Egyúttal lehetséges bizonyíték arra, hogy az emberiség talán a feltételezettnél sokkal korábban alakult ki, és esetleg nem is a Földön. O’Neill szerint Darwin teljesen összetörne a hírtől.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Csillagkapu 6x03 - Zuhanás

2009. július 11. 16:00 - the black ball

Walter biztos kettéharapta ijedtében a kakaósbögréjét, amikor észrevette, hogy Anubisz egyik anyahajója igyekszik szép csendben a Föld felé. Rögtön az űrben is vagyunk teherhajóstul-CSK-1-estül-Jacobostul-Davis őrnagyostul-tudóscsapatostul. A hajón nincs életjel, fegyverei és pajzsai nem működnek. Jacob szerint ez nem lehet trükk, már támadtak volna, ha akartak volna. Jónás vihog egy kicsit, hogy az űrben lehet, amit O’Neill azzal honorál, hogy a teherhajón maradhat Teal’ckel, amíg a többiek körülnéznek az anyahajón. Carter valami totál megalapozatlan ötlet alapján azt feltételezi, hogy ez biztos az a hajó, amivel Anubisz elrabolta Thort.

Hát persze, melyik másik lenne… Begyűrűzünk. Odaát ismétlődő recsegő hang és beragadt önmegsemmisítés fogad minket. Jacob szerint ez nemes egyszerűséggel lehetetlen, vagy számol, vagy nem, nincs szünet. Jack elküldi Davist és Cartert, hogy végleg kapcsolják ki, ő meg hátradől Anubisz foteljában. Mindenképp kell neki ez a hajó, ha már Kronoszét hazavágták. Jacob szerint, mivel a visszaszámlálásnak annyi, valószínűleg kukacék ezután megpróbálták megrongálni a hiperhajtóművet. Jack fogja a Friesen nevű tudóst, és megnézik.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Friday Night Lights - 1x08 - Crossing the Line

2009. július 11. 13:00 - Sigismundus

Előző részek tartalmából: Jay a fürdőben rákérdez, van e valami gond Lyla és Tim közt, majd elmondja kétségeit Hercnek is, ezek ketten félreléptek. Mize bemutatja MrHuntnak Smasht, aki igen görcsösen játszik, Tim viszont remekel. Kétségbeesésében Húszas elkezd doppingolni.

 

Billy és Tim szupermarketben vásárolnak, hatalmas adagokat, elvégre táplálni kell a péntek esti vadállatot. Bátyó aztán mobilon vitatkozik főnökével, majd a hívás után visszapakol pár dolgot a pultra, úgy tűnik, kirúgták. Pénztárnál derül ki, még így sem elég a pénz, ekkor lép oda Tyra kisegíteni őket. Aztán úgy vigyorognak egymásra Timmel mint kapcsolatuk kezdetén, és dugnak is egy jót a raktárban azonnal. Lyla saját orvosi módszereivel vizsgálja Jayt, csókok a testén, hol érzi? Lent sajnos továbbra sem, de egyre feljebb haladva egyre izzik a levegő… Ez az a pillanat, amikor a megcsalásra rá kell kérdezni hirtelen, a srác meg is teszi. A csókoknak vége szakad, Lyla döbbent arcot mutatva tagad, majd Jay elkezd bocsánatot kérni, de ez a kórház meg minden, megőrjíti. A lány persze hogy megbocsátja a kérdést, újra összebújnak, de Jay szemén látjuk, hogy tudja, szerelme hazudott….Smashnek elmagyarázza a bodybuilidinges bolttulaj (tipikus testépítőnő, legkisebb izma is jobban domborodik, mint a melle) hogy ha tényleg erősödni akar, egy szuri nem elég, egy hosszabb kúra kell, aminek ára 1200dollár… Brian otthon anyát akarja megfűzni a pénzre, indok persze más. Van egy régi vita köztük, Mama azt akarja, hogy fia ne csak a focieredmények, hanem a tanulmányik alapján is kapjon ösztöndíjat fősulira. Smash hírtelen bejelenti, hogy Smashnek előkészítő tankönyvekre és tanfolyamra kellene a pénz. Anya örül, de sajna ennyit nem tud holnapra előkeríteni. (nem szegények, Mattéknél például jobban élnek, de ez így egyszerre nagy összeg)

Tovább
Címkék: fnl
komment

A Kaméleon 3x11 - The Assassin

2009. július 11. 10:00 - missparker

Az általam adott cím '3 bátor pasi' lenne, de mindegy, az írók nyilván mást látnak a művükben, mint én. Washingtonban, egy buszpályaudvaron vagyunk. Jarod pókerezik a jegypénztár hátsó szobájában a pénztárossal és pár másik várakozóval. Elolvasott egy könyvet a pókerről, pokolian jól blöfföl, nyer. Egy ideges nő érkezik, mindegy hová, de adjanak neki egy jegyet, azonnal el akar tűnni. Már nincs ideje jegyet váltani, a mosdóba menekül, üldözik. Fegyveres rosszarcú megy utána, Rachelnek szólítja, fenyegeti. Jarod, mint igazi bátor hős, beront a női mosdóba, laposra veri a fegyverest. Érthetetlen módon Rachel nem hálás, sőt kifejezetten hisztis, szerinte Jarod mindent elrontott. A Csodafiú tanácstalan, mégis mi a fenét kellett volna csinálnia?

Központ, eljegyzési ünnepség készül, Parker-apu és Bridget képmása virít a negédes meghívón. Miss a buszpályaudvaros elemzésre kíváncsi, Jarod minden kamerán látszik, de egy buszra sem szállt fel. Tehát Washingtonban van. Broots elkéredzkedne, randija van, Sydney versolvasó estre megy. És Miss, te mit csinálsz ma este? A válasz egy hátraarc, vártunk-e mást? Jarod közben betör egy házba, ez Rachel otthona. Csipkefüggöny, gyerekek fényképei, mibe keveredett ez az anyuka? Mindjárt megmondja, de előbb fegyvert szorít kedvencünk tarkójához, kicsoda és mit akar, a cég küldte? Jarod csodálkozik: Cég? Az nem, de még a levert fazon zsebében találta Rachel címét, gondolta segíthet. Rachelt hívják telefonon, beszélgetés közben is vadul rázza a stukkert: igen, tudja, hogy nem menekülhet. Szóval ez itt nem közületek való? - kérdezi Jarodra nézve. Találkozó, Rock Creek Park 10 óra, oké. A telefon után még kétségbeesettebb, egyedül van, és nem lát kiutat. Jarod nyugtatná, segítene, nem tud, mert a hisztis liba lecsapja, és elrohan. Jarod beájul egy Teddy-maci ölelő karjaiba.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

Friday Night Lights 3x08 - New-York ? New-York !

2009. július 10. 16:00 - Sigismundus

Ünnepelnek az ingatlanosok, ki mit tesz a nyert pénzzel? Billy továbbra is házasodna, Herc Margarítákat inna, 15ezerért, de a pálmát Jay viszi el, aki nemes egyszerűséggel közli, ő New-Yorkba megy sportügynöknek, mert a barátja, Halbert meghívta. Ja és Jerseyben fog lakni, csak dolgozni jár majd be onnan a szomszédba. Néma csend, Herc és Tim eddig nem tudták hogy Jasonnek van egy harmadik barátja is, kicsit nagyon sántít a történet nekik. Tim lelke ráadásul alapjaiban rendül meg a hírre, hogy valaki itt akarná hagyni Texast, a 48 Egybefüggő Állam legjobbikát. De állja a csapást emberül, és kérdi, mikor indulhatnak?

Tyra és Cash édelegnek, a srác közli 6 hónapra, elutazik, rodeókra megy. Miért nem tart vele a lány? Csöppnyi probléma, mondja józanul Tyra, iskola, meg felvételik. De majd minden este beszélnek telefonon, folytatja naivan, és így hűségesek lesznek egymáshoz. Így lesz, ígéri a rodeósztár.

Tovább
Címkék: fnl
komment

A fiúk a klubból 5x02 - Álmok, amik megvalósulnak, és amik nem

2009. július 10. 14:00 - leeann

Justin szomorúan nézegeti a filmhez készített rajzokat, miközben a többiek pakolgatnak, hisz a filmnek harangoztak. Ted és Brian éppen az új játékszert, vagyis a Babylon új köntösét tervezgetik, hisz a hely már a Kinnetic tulajdona. Pont ezzel egyidőben Mikey és Ben is tervezget, hiszen ők meg új házat vesznek. Később már a kajáldában Emm, Ted és Mikey megbeszélik a napokban történt dolgokat, amikor Brian viharzik be, és már szórólapon hirdeti a saját tulajdonát. Az ebéd után Mikey elmegy a lányokhoz, hogy megbeszélje velük, kinél mennyi időt töltsön a kislány.

Mel hallani sem akar a megosztott felügyeletről, hisz Mikey csak a donor, a szülei, még ha külön is élnek, Mel és Linds. Emmnek is remekül telik a délutánja, hisz esküvőt szervez, de a menyasszony egy rémálom. Semmi sem tetszik neki, és mindent megváltoztat, amit csak Emm javasol, de a vőlegény tévés híresség, így a vendégkör szélesítéséért érdemes kibírni Szörnyellát. Este Mikey elpanaszolja Bennek, hogy milyen csúnyán semmibe vette őt Mel, majd közli, hogy szerinte ők stabilabb életet tudnának biztosítani J.R-nak, mint a két anya.

Tovább
komment

24 6x03 – 8:00-9:00

2009. július 10. 13:30 - Milo Rambaldi

8 óra van. Ott maradt abba Jack hatodik kurva szar napja, hogy megszöktette a rakéták elől Jasszert (gyk és új belépők: Assad), majd kihajított egy öngyilkos merénylőt a metróból, eközben az elnök és a CTU is képbe került, persze, hogy Jacknek van igaza, Fayed a napi ellenség, őt kell elkapni. Még korán vagyunk, ezért most éppen Fayed áll nyerésre. A 24-es klisék közül eddig a következőket lőtték el (két epizód alatt szép arány): rossz ellenség, ipartelepen székelő főgeci, munkahelyi veszekedés, Jack renegát ügynökösködése, álságos szomszéd, veszekedés az elnöki tanácsadók között. Nem volt még besúgónk, de szerintem erre sem kell sokat várnunk.

Jack csatlakozik Jasszerhez, és az elhunyt merénylő lelki társa után erednek, akit közben Fayed hív, kicsi szívem, ugorj már be Newhallba, ha bemész, akkor annyi ezeknek a gyaur kutyáknak, én beszéltem, uff. CTU. Billy Boy és Kismedve dumálnak, hát igen, Jacknek igaza volt, Fayed a főgenya, etc, erre telefonoz Fayed, sziasztok, Abu vagyok, az elnököt kérem. Kapcsoljuk. Na ide figyelj, Medvebocs, tudom, átbasztalak Jasszer kapcsán, de most azt szeretném, ha 110 Palmdale-ben őrzött terroristát gépre tennél 9-ig, és majd ha felszállt a gép, megmondom, hová menjenek, ha nem teszed meg, akkor lerobbantom a golyóidat is, értve vagyok? A válasz meglepő: igen. Hiába hápog Tom is, Karen is, Kismedve döntött. Ezzel legalább időt nyernek. Wayne, fiam, rejtély, hogy lettél elnök, de hogy a bátyád annyit forgolódik a sírjában, hogy henger alakú már a koporsója, az is biztos.

Tovább
Címkék: 24
komment

Battlestar Galactica 4x15 - No Exit

2009. július 10. 11:00 - Freevo

Húha, valami különös van itt készülőben, mert ez az epizód nem a hagyományos módon kezdődik. A ding-ding-di-ding helyett most halk zene van, és közben elismételjük, hogy mit tudunk a cylonokról. Az ember megcsinálta őket, mire azok fellázadtak és elmentek, hogy negyven évre rá visszajöjjenek, és alánk pörköljenek, majd a sírig üldözzék a túlélőket. Ja, és mindez megtörtént már régen, és megtörténik újra.

A tizenkét emberszabású modell közül egy hiányzik, miután a férje föláldozta, de tudjuk, hogy cylonéknál ez nem jelent semmit. Az új-capricai kivonulás után járunk, és Ellen Tigh, akinek az utolsó emléke az, hogy álomra szenderíti a fejét Saul vállán, legnagyobb megdöbbenésére egy kádnyi kocsonyában találja magát. Ébredésében egy cylon Centurion a közönsége, hogy egyértelműsítsük a helyzetet.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása