Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 6x02 - Megváltás 2. rész

2009. július 05. 11:00 - Llew

Folytatódik az újabb Földet fenyegető krízis megoldása. McKay Anubisz megjelenésén poénkodik Carternek, majd a statiszta tudósok javaslatából ötletet merítve kitalálja, hogy egy elektromágneses impulzussal kiüthetik a kapu töltődését okozó masinát, akármi is az. Carter szerint nem fog működni, de már csak 50 órájuk van, mielőtt Colorado méretes kráterré alakulna, így a tábornok rábólint McKay tervére. Sam az előkészületek alatt előállhat jobb ötlettel.

Bra’tacék eltalálták a bolygót, ami talán a támadás forrása és készen állnak a lehetetlen küldetésre. Ketten a jaffa hadsereg ellen. Ry’ac ezt találja a legjobb alkalomnak, hogy részt vegyen első csatájában, Teal’c pedig egy jól-van-bazmeg,-én-szóltam-előre arckifejezéssel bele egyezik, hogy velük tartson. A bázison Carter ahelyett, hogy használható ötletekkel állna elő, inkább Rodney-ét igyekszik megfúrni. Kiszámolta, hogyha kinyitják az íriszt és az EM impulzus nem válik be, akkor megfeleződik a robbanásig hátralévő idő. Ha esetleg kevésbé sértődősen adná elő, akkor hallgatnának rá.

Tovább
Címkék: csillagkapu
3 komment

Csillagkapu 6x01 - Megváltás 1. rész

2009. július 04. 15:30 - the black ball

Mivel az évadzáróban kivételesen nem kellett összeizgulni magunkat semmi miatt sem, rögtön a két kedvenc terepünk (erdős+ sivatagos) ötvözésével nyithatunk. Ősemberek elől rohanunk, O’Neill térde megsérült, és a 9-es számú Danielpótlék, Hagman százados veszi vállára. Hazatérés előtt még kap egy kábító nyilat a lábába, majd miután kidőlt, Carter nyugodtan kérheti a következő, 10-es Danielpótlékot. Hammond beleegyezik, valamint közli az őrnaggyal, hogy hívták az 51-es körzetből. Ugyanis elkészült. Valami.

Jónás beköltözött Daniel szentélyébe, óbabiloni nyelvet tanul, szőlőt zabál, klasszikus zenét hallgat és állandóan az időjárás-előrejelzéseket bámulja. Carter elhívja az 51-es körzetbe, mert megaszalódik itt a bázison. Odaérve kiderül, hogy bizony az X-301-es utódja, az X-302-es készült el. Egy Murphy nevű fickó üdvözöl minket, illetve már akit, mert Jack azonnal belemászik a gépbe, és közli, hogy ő bizony ezt el nem viszi tesztrepülésre. A múltkor is mi történt…

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

Friday Night Lights - 1x07 - Homecoming

2009. július 04. 14:20 - Sigismundus

Előző részek tartalmából. Smash Williams fogadkozik, hogy Smash majd megnyer minden trófeát és reklámszerződést, ha nagy (játékos) lesz. Mattnek Taylor edző ajánlja a randizást egy csajjal, meg a kocsi hátsó ülését. Matt ezután boldogan bámulja a táncolgató Julie-t, Tim és Lyla dugnak, Tim és Lyla némán hallgatják Jay előadását hármójuk barátságáról. Tim és Lyla este megölelik és csókolják egymást amit Jay is meglát.

Szép amerikai középsulis hagyomány a Homeback, ilyenkor az öregdiákok visszatérnek kicsit nosztalgiázni, megmutatni mire vitték, példaképnek az ifjak elé. Dillon is megrendezi a magáét, és ki is lehetne a fővendég, mint egy exfocista, egy irányító, akivel a Párducok megnyerték a 2000-es Állami Bajnokságot. Lucas Mizenak hívják a fehér srácot, nagy taps. Aztán buli, Tim már most részeg, pedig korán van, Lylát ez már nem hatja meg. Smash boldogan képzeli Smasht a csúcsra, majd elmegy, hogy Mize-al beszélgessen annak karrierjéről. Mize épp Taylorékkal társalog, régi ismerősök, anno őt is úgy edzette Eric sztárirányítónak, mint Jasont. Azóta mi történt vele, szűkszavúan annyit hogy ingatlanügynöksége van, befutott. Bemutatják neki Briant, akit most ő visz el gyorsan bemutatni Grady Huntnak. Mr Hunt ugyanis nagynevű játékosmegfigyelő már évtizedek óta, aki rákerül kis százas listájára annak jó dolga lesz. Smash nagy szerényen ennek a listának az élére helyezi el Smasht, de MrHunt már sokat látott, abban maradnak, előbb megnézi a srácot a meccsen mielőtt bármit is ígér.

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

Sötét angyal 1x03 - Tüzelés

2009. július 04. 12:00 - bree-gee

Elöljáróban annyit, hogy a cím esetünkben nem azért ez, mert a 2019-es USA-beli fűtési problémákkal fogunk foglalkozni…Kezdő jelentünkben Max egy kikötőben lovasítja meg egy embercsempész banda pénzét, amivel eléri, hogy szitává lyuggassák egymást a gazok, és így még csak be sem kell piszkolnia a kezeit. Úgy tűnik, hogy csak egy kis gondolkodási idő kellett neki, és mégis beszállt a Szempár-féle ’világmegváltás bizniszbe’. Ezalatt Lydecker terrorizálja a lány ex-magánnyomozóját, hogy rajta keresztül eljusson Maxhez. Gonoszunk felajánlja, hogy segít megszabadulni a magándetektív hosszúra nőtt körmeitől, és egy kis eleven nyúzást is beígér, ha nem működik együtt. Elég meggyőző ember.

A jól végzett munkát Max egy bárban ünnepli meg, de elég furcsán viselkedik, minden férfi után csorgatja a nyálát. Kendra meg is jegyzi, hogy „olyan vagy, mint ha tüzelnél”. Mi tagadás, a viselkedése tényleg emlékeztet Cirmi cicánkéra, mikor kiszemeli magának a szomszéd Borisz kandúrt egy kis etyepetyére.Nem sokáig kell küldenie a „gyere nyugodtan, mindenben benne vagyok” jeleket, egy srác már le is startol előtte, és még Cindy ’kedves’ modora sem téríti el, hogy csapja neki a szelet. Már éppen kezdenének belemelegedni az ismerkedésbe, mikor megszólal a lány csipogója: Logan keresi. Nehezen elszakad a sráctól, és motorra pattan. Közben az állapotán morfondírozik: hasznos dolog a DNS koktéljába elhelyezett macska DNS, ha házfalakon kell ugrálni, de évente három alkalommal, mikor előtör belőle ez a ’tüzelés’, akkor bizony szívás.

Tovább
Címkék: sötét angyal
7 komment

Álomgyári feleség - 6/6

2009. július 04. 10:29 - Tm

Vízihullával nyitunk, aztán persze kiderül, hogy nem horrorról van szó, hanem a Titanic szívfacsaró búcsújelenetéről. Molly/Rose egy roncsdarabba kapaszkodva vacog és szerelmet vall, Sam/Jack meg randizásra bíztatja, aztán beleveszik a jeges vízbe. Ne!Ne! vinnyog Rose, de nem sokáig, érkezik ugyanis Lou kapitány egy bazi nagy hajóval meg egy mentőövvel. Aztán Lou érkezik a valóságban is, mivel Molly nála - egész pontosan vele aludt az éjszaka. A gáláns úriember mentőöv helyett ezúttal reggeliről gondoskodni, aztán egy gyengéd csók után munkába indul.

A hazatérő Mollyt Joan egy rövid, de határozott ribanccal köszönti. Molly értetlenül néz, aztán kiderül, hogy egyáltalán nem kéne csodálkoznia. Mert mit vár az, aki képes felhívni a batátnője férjét, és szépen bemószerolni őt a rehabszökéstől a baleseten át a zugivásig mindennel kapocslolatban? Joan ugyanis egyáltalán nem az aggódást látja az akcióban, hanem a hátbaszúrást. Bosszúból azonnal ki is hajítja az árulót a házából. Mollynak nincs más választása, hazaköltözik, aminek a Kenny által amortizált ház és az agyonterrorizált személyzet megmaradt tagjai egyaránt örülnek. Kenny nem annyira. De végül Molly hatására ő maga is megtalálja a dolog pozitívumát: sokkal stílusosabb lesz egy puccos hotelben megkérni Shoshanna kezét.

Tovább
4 komment

Friday Night Lights 3x07 - Keeping up appearances

2009. július 03. 16:00 - Sigismundus

Eric és Tammy vacsorára megy McCoyékhoz. Edzőnknek nem fűlik a foga hozzá, de felesége nagyon jóban van Katievel, Eric pedig jóba akar maradni Tammyvel. Vacsora után a nők félrevonulnak valami új lakberendezési izét megtekinteni, Eric pedig kifejti kissé nehezen, hogy kínos volt neki a múltkori templomi jelenet. Joe megígéri, nem fordul ilyen elő többet, és koccintanak arra hogy pokoli jó csapat ők ketten.

Billy és Jay úton a Garrity házhoz, közben bátyó megmutatja az Oklahoma Unviersity-től kapott levelet meg még egypár hasonlót. Válaszoltak is mindre de nem érkezett viszontválasz, mit gondol? Jay szerint ezek nagyon alap toborzólevelek, küldenek ilyet minden kicsit is kiemelkedő középiskolásnak. Billy őszinte, be akarja rugdalni öccsét egy fősulira, de nem tudja, innen hogyan tovább. Jason tanácsa, Tim meccseiből csináljanak egy promót, a legjobb pillanatokból, interjú az edzővel, meg hasonlók. Ötlet elfogadva, be a házba ahol Herc és Tim söröznek. Kész minden, csak eladni kell. De Jason nem akar ingatlanoshoz fordulni, az bizonytalan, csak a 6% lenyúlása a biztos. Eladják ők…

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

A fiúk a klubból 5x01 - Mozdulj és menj

2009. július 03. 14:00 - leeann

Brian a Babylonban tölti az estéit, és nem kell szaladnia haza, mert Justin Los Angelesben van, és még marad is rendesen. Az ifjú házasok látogatást tesznek a lányoknál és szemrevételezik az új jövevényt. Természetesen Ben azonnal Mikey-t látja a kislányban. Miután a fiúk elmennek, a lányok boldog családból visszaváltoznak boldogtalan párrá. Nem csak Mikey és Ben felhőtlenül boldogok, hanem a Deb-Carl párossal is madarat lehet fogatni, és éppen azon tanakodnak nagyon, hogy hol éljenek. Carl egy tündér, úgyhogy 5 másodperc alatt beleegyezik abba, hogy a Novotny házban éljék le az életüket.

Emm éppen mélyen el van foglalva, így Carlnak majdnem leesik az álla, mikor belép kedvesével az új otthonába. Ben és Mikey úgy döntenek, hogy meglepik a lányokat egy bulival, mert közeleg a 10. évforduló. Mel és Linds nem tervez bulit, sőt csak futólag említették meg, hogy már ennyi ideje együtt vannak. Azt hiszem, a mosolyszünet kellős közepén már csak egy buli hiányzik nekik, majd meglátjuk. Brian cége nagyon jól megy, sőt annyira jól megy, hogy egész komoly profitot termel. Ted azt javasolja Briannek, hogy a pénzből lepje meg magát egy méregdrága játékszerrel.

Tovább
2 komment

Battlestar Galactica 4x14 - Blood on the Scales

2009. július 03. 11:00 - Freevo

Feszült pillanatokkal nyitunk, Roslinék épp a cylon bázishajóra menekülnek a Galacticáról, amikor Gaeta a nyomukba ereszti a légiosztagot, élükön a geciember Narchóval. Hot Dognak kéne lelőnie az elnöknőéket, de ő a megtestesült balfaszság, úgyhogy nem mer tüzet nyitni, és az iszkoló Raptor biztonságosan landol a cylonoknál.

Eközben a Galacticán a hátvédjüknek ott maradt Adamáék megsínylik a villanógránátot, amit Gaeta katonái dobtak be nekik. Saul Motherfrakking Tigh felismeri, hogy a támadóikat a hűvösről kihozott Kelly százados vezeti, és vérző füllel is be bír szólni a fogdapatkánynak. Az admirálist Gaeta parancsára a vezérlőbe viszik, Tigh meg a többi cylonhoz csatlakozik a cellában.

Tovább
Szólj hozzá!

Életfogytig zsaru 2x13 - Visszatérés

2009. július 03. 10:00 - missparker

Charlie kórházi ágyon sápadozik, szarul néz ki, de nagyjából eleven. Reese az ágya mellett zent diktálva aggódik: sehol sem vagyunk. Charlie erőtlenül vitába száll vele, de nem lehetünk sehol, mert valahol lenni kell.

Mikor teljesen felébred, a ballisztikai eredményről érdeklődik, nincs adat a fegyverről. Nem emlékszik, ki lőtte le. Reese sem látta a merénylőt, elhúzott egy lopott kocsival, azt megtalálták kipucolva. 8 héttel később Charlie-t visszaengedik dolgozni. Az utolsó vizsgálaton a dokinőtől elkéri a golyót, amit kiszedtek belőle, elvégre valaki nekiadta, faragatlanság lenne nem elfogadni. Juj. Reese a folyosón várja a jelvényével, fegyverével, ügy van, mehetnek a helyszínre gyilkost fogni. Az eset most sem hétköznapi, egy kisgép szállt le egy kertvárosi utcában, a pilótát lelőtték, valszeg még odafent. Fegyver sehol, utas a szemtanúk szerint nem volt. Nyomozóinknak ismerős valahonnan az áldozat, de nem tudják hová tenni.

Tovább
5 komment

Ments meg 4x6 - Egyensúly

2009. július 02. 16:00 - zenoli

Az első, amit a mai napon megpillantunk, az egy feltett lábbal üldögélő Újonc az őrs konyhájában, aki éppen újságot olvas, és láthatóan igen otthonosan érzi magát. Tommy lép be, és nem igazán veszi jó néven, hogy új gyerek kényelmes, de az új gyerek hamar felvilágosítja, hogy ő Shawn, és kész, nincs Újfiúzás. Tommy-nak már ennél a mondatnál leesik az álla, de ez még csak a kezdet. Amikor a hiearchiát szemléltetvén kávéfőzésre akarja rávenni a srácot, az kerek-perec elutasítja, nem hajlandó nagyon az együttműködésre. A helyzetet Sean menti meg, aki éppen ekkor lép be, barátkozna ő is, de nem nagyon megy, sőt a koma arra is rá próbálja venni, hogy nevet kéne ám változtatni, mert mától ő az első számú Shawn, és kiballag. Lou jön Franco-val karöltve, aki felmosóval rohangál lelkesen, és ez az, ami Tommy-nál végleg kiveri a biztosítékot. Mert ugye ez is az újoncok feladatköre lenne, de a sorminta ebben az esetben nem működik. Lou közli, hogy a gyerek baromi jó kosaras, és ez pont elég neki ahhoz, hogy itt legyen. Sean végül belemegy, hogy új néven nevezzék a többiek, ha már ennyire faszányos a fekete csoda, de amikor kiderül, hogy Leslie a középső neve, és mindenki kiröhögi, bánja is meg a dolgot egyből. Végül megegyeznek, hogy mindenki kap egy új becenevet, és akkor nincs vita.

Sheila telefonja szakítja félbe a névadási ceremóniát, Tommy-t zaklatja, hogy akkor enyém lehet a gyereked, ugye? Persze a válasz még mindig nem, és Tommy amúgy is dühös, mert ugye az elmúlt részben kiderült, hogy a zászló a tűz éjszakáján igenis állt, Sheila hazudott, és ez geciség volt tőle. Telefon ripityára törve landol a sarokban, legalább gyomorfekély nem lesz a vége. Főcím.

Tovább
Címkék: ments meg
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása