Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Trek TNG 1x06 - Where no one has gone before - Ahová még senki nem merészkedett

2009. június 21. 16:00 - clean lead

Csillagidő: 41263.1. Az Enterprise találkozik egy másik Föderációs hajóval, egy hajtóműszakértőt vesznek majd a fedélzetre, hogy az teszteket futtasson le a hajó térhajtóművén. Rikernek nem tetszik, hogy valaki más piszkál bele a hajtóműbe, de kapitányunk helyre teszi, és csak az hiányzik a monológja végére: ...és azért mert én azt mondtam! Rikert nem olyan könnyű meggyőzni és közli, hogy ő bizony utánanézett Dataval a szakértőnek, név szerint Kozinskynak és nem találták nyomát annak, hogy lenne megfelelő képzettsége. Ez nem értem, miért probléma. Van, ahol államtitkár lehet valaki, úgy, hogy épp vette az érettségit jelentő akadályt. Még szerencse, hogy nem tudom, hol lehet ez a hely. Ne is kérdezzétek! Visszatérve az eredeti szálhoz, Picard nem hagyja magát, a jelentések szerint ugyanis Kozinsky jelentős teljesítményjavulást idézett elő két másik Csillagflotta hajó esetében is. Egyes szerint az a két hajó olyan öreg, hogy virágládának sem használná már senki, valószínűleg egy kis tisztítás hozott jelentős eredményeket. Épp kezdenének belemelegedni és felemlegetni minden nőági felmenőt, amikor a transzporter állomás hívja a hidat, hogy Kozinsky és a segédje át kíván sugározni.

Picard rögtön közli, hogy Riker már megy is fogadni a vendégeket. Ha már annyira aggódik a hajóért, akkor vigyázzon végig rájuk a tesztek során, utána pedig bónuszként ne felejtse el kívülről lemosni az összes ablakot. Riker magával viszi Deanna-t is, hogy kotorásszon egy kicsit az érkezők lelkivilágában. Kozinsky rendben megérkezik az asszisztensével, akinek neve nincs, viszont pont úgy néz ki, mint Frankeinsten, leszámítva fejéből kiálló csavarokat, illetve, hogy három vastag ujja van, ami viszont kiváló bográcstartóvá tenné. Kozinsky pont olyan, mint minden nagyon fontos ember, aki életében már legalább egyszer jól csinált valamit. Akkora arca van, hogy az ajtókon csak oldalazva tud be- és kimenni. Miután faképnél hagyja Rikert és Troit, hogy levágtasson a gépházba, tanácsadónőnk felsorolja az arrogáns bunkó összes szinonimáját, majd megjegyzi, hogy az asszisztensnél nem érzett semmit, csak csupasz űrt. Mintha ott sem lenne.

Tovább
Címkék: star trek tng
11 komment

Csillagkapu 5x20 – Az Őrszem

2009. június 21. 11:00 - Llew

Többször előkerültek már az NID idegen technológia gyűjtögetős akciói, most ismét ezekre emlékeztetnek minket. Hammond tábornok hiányolja a CSK-9-et, ezért Walter nekiáll feltárcsázni őket. Közben jön O’Neill egy rég esedékes jelentéssel, bár szerinte jobb későn, mint soha. A CSK-9 küldetése helyre állítani a diplomáciai kapcsolatot a Lantonával, mert van nekik egy frankó kis kukacriasztó berendezésük. A rádión a csapatvezető helyett Grogan jelentkezik, de hazamenni nem tud, mert jaffák érkeztek a bolygóra.

Az eligazításon úgy okoskodnak, hogy az NID-s Grieves ezredes és csapata kíváncsiskodás közben biztosan megbabrálták az Őrszem nevezetű védelmi rendszert, az most azért nem működik. Ha pedig jaffák vannak a bolygón, akkor előbb-utóbb egy anyahajó is várható, és mivel ez az egész a földiek hibája, ide is vissza kell menni, helyre hozni. Carter azonban kevésnek érzi magát (volt már ilyen?) a feladathoz, szóval előtte O’Neillnak beszélnie kell az árulásért elítélt csapattal.

Tovább
Címkék: 5 csillagkapu
2 komment

Friday Night Lights 1x05 - Git’er Done

2009. június 21. 09:00 - Sigismundus

Előző részek tartalmából. Jasont dicséri Taylor a sajtónak, a végzetes blokkolás, az edző bejelenti a bénulást a csapatnak, Buddy figyelmezteti burkoltan Ericet, rossz lesz a veszítenek.Matt bénázik az edzésen, és éjjel üvöltözik a stadionban, Jay elküldi Lylát, hogy vége mindennek, a lány csókolózik Timmel, majd szexelnek is. Matt sokat bénázik, a nagy Vudu bevonul és kiröhögi.

Lyla Garrity mostanában gyakran megy futni, Anyja örül ennek, hogy nem a kórházba jár. Nem, valóban, csak a Riggins házig, ahol boldog egymásra bámulás után szex lesz.Szerda reggel, autóval megy a suliba a Taylor család. Közben Sammy Meade sporthírei, a betelefonálók mind Vudut akarják játszani látni, és Ericet bírálják, mert még hivatalosan nem jelentett be semmit. Edző lánya hogy fokozza apja jó hangulatát, felsorolja, hogy melyik nagyvárosokban van szabad vezetőedzői állás az internet szerint.. New-York, Miami, Los Angeles…. Texassal ellentétben, ezek mind a Földön vannak őszerinte. Az irodában Eric behívja Vudut, a pénteki beosztás miatt. Azzal kezdi, hogy Vudu nyilván örömmel megköszöni ezt a lehetőséget és fogadkozni fog majd hogy keményen készült és ha lehet keményen játszik. A srác leinti, neki nem erről szól ez. Ő utálja ezt a sulit, a csapatot, Texast, csak azért játszik hogy nevet szerezzen, megmutassa magát és bekerüljön az LSU-ra. Ericnek meg nyert meccsek kellenek, ez érdekházasság, közli, majd faképnél hagyja edzőjét, oszt jónapot.

Tovább
Címkék: fnl 4.5
Szólj hozzá!

Csillagkapu 5x19 - Fenyegetés

2009. június 20. 16:00 - the black ball

Szokásos kiindulópont: lassan erdővé váló romok között mászkálunk, Teal’c nála kétszer nehezebb dolgokat lök arrébb, Carter gyenge energiajeleket észlel, Daniel meg próbál okoskodni, pedig még fingja sincs arról, mi ez a hely. A jelek egy teremből jönnek, amiben meglepetésünkre egy teljesen épnek kinéző, Csipkerózsika jellegű lány fekszik. Daniel szerint ez biztos valami kripta, mert az meg sem fordul a fejében, hogy a csaj is átjött a kapun, aztán ledőlt szunyálni.

Carter töri meg a jeget, aki szerint ez a hely egy labor, az energiajelek meg a csajból jönnek. Elújságoljuk a hírt Hammondnak is, aki kissé ódzkodik a robotoktól, mert már párszor megjártuk, de Daniel a könnyes bociszemeivel odaverseli a kamerába, hogy ez talán egy letűnt civilizáció utolsó egyede, és nekünk kötelező kideríteni, mi történt velük, mert különben éjjelente vizelettartási gondokkal fog küszködni. Hammond meg igent mond, hogy a fenébe ne. Jackson-hatás.

Tovább
Címkék: csillagkapu
6 komment

Álomgyári feleség - 4. rész

2009. június 20. 12:46 - Tm

Film noirral nyitunk, Mollyt ezúttal a férfinek öltözött Joan vallatja Samről irtózatos pofonok kíséretében. A rosszfiúba beleesett Molly dacosan ismételgeti, hogy Sam a szeretője meg Sam egy gyilkos, és úgy tűnik egyikben sem talál kivetnivalót. Aztán átúszunk a valóságba, ahol Joan tényleg a Sam-projekt erőteljes fúrásával van elfoglalva, próbálja rávenni Mollyt, hogy lássa be: egy gyilkossággal gyanúsított hajléktalannal flörtölni nem menő. Cricket elnézőbb a dologgal, végül az egész Sam-bizottság kiszáll, hogy egy helyszíni szemle keretében megtekintse az illető férfiembert, és meghallgassa a vallomását.

A mellszőrzetével és kék szemével egyszerre operáló Sam azt állítja, hogy csak azért járt Lou házánál aznap éjjel, hogy elverjen egy betörni készülő csavargót. A a mellszőrzetnek vakon hívő Molly azonnal védőbeszédet rittyent ennek kapcsán. Cricketet sierül is meggyőznie, Joanben azért maradnak kétségek. Este Cricket ügye kerül terítékre a társaságban, aminek kapcsán Joantól olyan bölcsességeket tudunk meg mint, hogy a hazugság a működőképes házasság alapja. A sokat látott Molly egyetért, bár szerinte azért nem árt az intimitás és a bizalom se.

Tovább
2 komment

A Kaméleon 3x09 - Murder 101

2009. június 20. 10:00 - missparker

Misst látjuk, az irodájában egy jobb sorsa érdemes ceruzát tör apró darabokra. Jarod kitűnő érzékkel épp most hívja, 'mennyire ismered az apádat?' 'Jobban, mint te a tiédet'. Jarod említést tesz az aznapi postáról és kimenekül a beszélgetésből, most nem alkalmas az idő egy játékra. Miss a levelei közt megtalálja a Jarod által küldött borítékot: másolat abból a levélből, amit Parker-apu írt az ügyvédjének. Megváltoztatja a végrendeletét.

Hanover Egyetem, Connecticut. Dr. Jarod Gardner az Elit Program új vezetője. A téma a bűnöző elme pszichológiája, erről Jarod valóban sokat tud. Nagy hatással kell lennie a hallgatóira, az egyetem válogatott zsenijeire.

Erre nem sok ideje marad, a bemutatkozás után az előadóba ront 3 fegyveres, rálőnek Jarodra, összeesik, kivonszolják a holttestét. Visítozó diákok, a képernyőn innen csak a Jarod-féle játékokban szerzett rutinunk ment meg csodálkozástól. Sejtésünk beigazolódott, a főcím után Jarod vigyorogva lép újra a katedrára, kezdődik az óra. Hogy néztek ki a fegyveresek? A zseni elméje is leáll a félelemtől? Egyedül egy lány, Claire Dunning hozza az elvárt szintet: tökéletesen leírja a támadókat. Tőle ez a minimum, elvégre 13 évesen már a legjobb volt. Joggal kérdezi Jarodtól, neki milyen eredményei vannak. Jarod megint őszinte. Semmi extra: az ember csinál pár diplomát, ráírja a nevét egy csomó disszertációra, és máris zseninek könyvelnek el. Csak mi tudjuk, hogy ezt a diplomacsinálást szó szerint kell érteni.

Tovább
Címkék: a kaméleon
5 komment

Friday Night Lights 3x05 - Every Rose Has Its Thorn

2009. június 19. 16:00 - Sigismundus

Kétirányítós meccs a McNaulty Mavericks ellen. Nem tűnik jó ötletnek ez a cserélgetős, a saját csapatukat zavarják meg minden játéknál, holott az ellenfelet kéne. Késlekedés miatti büntetések, és egyebek, McNaulty kényelmesen 0-13-ra áll. Eric szerint jól állnak, mert az ellenfél a zavarodott. Épp JD van a pályán amikor egy félpályás hosszúpasszt sikerül az 1-es kezébe dobnia, akinek egy lépés már csak a TD. Ünneplik az újoncot, szép volt.

Mavericks támad és megszerzi sokadik TDjét… negyedik negyed, 36-39. Párducok támadnak, és Matt felismeri hogy számára vége a focinak. Rajta lenne a sor bemenni, de Eric JDt küldi. Ez fel is tűnik Sammy Meadenek aki nem habozik közölni az össze hallgatójával, Taylor edző, az újoncnak szavazott bizalmat emberek ! Egy perc van hátra. JD dob egyet jobbra, Brooksnak, 30 yardon belül vannak máris. Második playre középre dob 33-asnak, Tim rohan, és 5 yardnál állítják csak meg. 20 másodperc.

Tovább
Címkék: fnl v4:5
Szólj hozzá!

A fiúk a klubból 4x13 - 'Leánykérés' a rajt előtt

2009. június 19. 14:00 - leeann

Brian kioson éjjel Justin mellől, de szöszike csak úgy csinál, mintha aludna, és kedvese után lopózik. Hamarosan fény derül a nagy éjszakai titokra: Brian minden éjjel edz a nagy kerekezésre. Justin úgy dönt, hogy ha már Brian izzadni akar, akkor egy kis inspiráló szex nagyszerű lesz. Természetesen a többiek is járnak bicikliedzésre, csak ők nappal és csoportosan teszik ezt. A lányoknál még mindig veszekedős a hangulat, úgyhogy egyelőre békülésről szó sem lehet. Közben Justin és Mikey filmes projectje egy kicsit megreked, így egyiküknek Los Angelesbe kell utazni.

Bret Justinban látná a megmentőt, így a kerekezéstől búcsúznia kell, mert bármilyen ügyes gyerek, egyszerre két helyen még ő sem tud lenni. A nagy megbeszélés közepébe toppan be Carl, aki négyszemközt szeretne beszélni Mikeyval. A megbeszélés tárgya a kedves mama, vagyis Carl megkéri Deb kezét Mikeytól, aki természetesen támogatja a frigyet. Carl tesz is egy próbát, de egyelőre nem tudta még kimondani, amit szeretett volna. Este Ted érkezik Emmhez, és visszaadja az 5000 dollárt, amit annak idején Gustól lopott el, és Emm tette vissza helyette, majd kiböki azt is, hogy nem megy a kerékpározásra, hiába edzett eddig.

Tovább
3 komment

Szomszédok 3x02 (46. fejezet, 19890126)

2009. június 19. 12:00 - Milo Rambaldi

Az év első epizódja folytatta a hagyományokat, minimáltörténés, és sok felesleges politika, megpróbálunk komolyak lenni, de közben persze ezen lehet a legjobban röhögni. Etusról kiderült, hogy TBC helyett allergiában szenved. Jutka apja az örök krízismezőkre költözött, MC sajnos nincs többé. A Feriéknél lakó Margit a biztonság kedvéért begyújtott a villanytűzhelybe, ezzel több család délutáni programját is megoldotta.

Ferit és Jutkát látjuk, Margittal beszélgetnek. Ma megint balhé lesz, ezt érzem. Már az iskolában járunk, Jutka és Szilvi anyukája beszélgetnek, Szilvinek nagy fájdalmai vannak, a kórházban kell feküdnie a lábműtét miatt. Jutka felajánlja, hogy Miss Equal Opportunities legyen magántanuló, majd a fiúk bemennek hozzá, de anyuka arra panaszkodik, hogy ő sem jut be. Retcon van megint: anyuka gyógyszerész, de csak azért, hogy panaszkodhasson a helyzetről. Aaaaarrrgh. Béla is beszáll a nyavalygásba, egy jó kis rendszerszidást nem szabad kihagyni. Viszont van valami titka Hávelnek és Bélának. Jutka valami előléptetést fog kapni. Vajh mi lehet az? Igazgatóhelyettesi kinevezés. De Jutkának nem kell. Gondolkodási időt kér. Hável erősködik, előjön a remek szocialista munkaerő dumával, de Jutkát nem hatja meg.

Tovább
Címkék: szomszédok
13 komment

Battlestar Galactica 4x12 - A Disquiet Follows My Soul

2009. június 19. 11:00 - Freevo

Szokatlanul hosszú idő telt el a legutóbbi epizód eseményei óta. Adama admirális immár egy rendbe rakott, tiszta folyosón sétál, mindössze némi szemetet szed össze a földről. Tigh és Caprica-Six a gyengélkedőben vizsgálgatják a közös gyermekük első ultrahang-felvételeit, mint egy rendes, boldog pár. 

Caprica a babában a fajuk jövőjét látja, mert ő lesz az első természetes úton született cylon. Tigh-nak nagy is ez a teher, inkább rágyújt Cottle dokival. A közelükben lábatlankodó Gaeta fanyalogva figyeli a turbékoló párt, mert hát milyen jogon merészeli magát jól érezni bárki, főleg két cylon, miután a Föld kietlen pusztának bizonyult, és naponta követnek el öngyilkosságot az emberek. 

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása