Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 5x10 – 2001

2009. május 17. 11:00 - Llew

Ilyen előzmények, illetve az időrend alapján utózmányok után azzal kezdünk, hogy Hammond tábornok várja haza kedvenc csapatát, mint anyuka a kisiskolásokat. Jönnek is, nem kisebb felkiáltással, minthogy lehet bezárnia a kócerájt, mert teljesítették a küldetést. Vagyis találtak egy felső tagozatost, aki nem csak, hogy megvédi őket, de még a légpuskáját is kölcsön adja. Mindezt olyan lelkesedéssel adják elő, mintha a meglátogatott volian kertészek nem csak a nagyon fejlett, és nagyon humorérzék nélküli asheneknek mutatták volna be hőseinket, hanem megkínálták volna őket valami jóféle űrkender-származékkal is.

Carter nem sokkal később már egy teremnyi fejesnek magyarázza, hogy az ashenek annyira király gyerekek, hogy a Volian-rendszerben az egyik gázóriásból csináltak egy második napot. Nehogymá’ meg kelljen várni, míg felkel az első. Csinálunk még egyet wazze. Érted? Az üvegház a nyomiknak való. Ahhoz viszont bénák voltak, hogy megoldják a csillagkapu problémát tárcsázó nélkül, ezért eddig csak a szomszéd bolygóra járhattak vele. Szóval most nagyon örülnek, csak jól titkolják. Jack szerint olyanok, mint egy bolygónyi könyvelő.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Csillagkapu 5x09 - Két tűz között

2009. május 16. 16:00 - the black ball

Meglepő módon a Tollanán kezdünk, ahol Omocot temetik éppen. Alig vagyunk tízen, úgy látszik, nem nagyon bírták az öreget. Mi is csak azért vagyunk itt, mert titkon tisztelt minket, és kapunk az emlékirataiból, meg hasonlók. Travell főkancellár meghív minket holnapra egy kis teázgatásra, ami mindenkit meglep, még Narimot is. Teal’c szerint technológiát kapunk végre, Narim ezt erősen kétli. Búcsúzóul pedig Carter kezébe nyom valamit. Otthon Sam kinyitja a tenyerét, és egy söröskupakból kijön egy holo-Narim, ami figyelmeztet, hogy a Föld óriási veszélyben van - megint.

Másnap Jack és Daniel meglátogatja Travellt. Nem szarozik a néni, rögtön belevág, hogy Omoc halála nekünk jóval is kecsegtet, ugyanis a tollan kúria már hajlik a technológia megosztására. Omoc kiesésével a szavazatok a javunkra dőltek. A Tollana kifogyott a triniumból, ezért Travell cserét ajánl: hozzunk neki triniumot, cserébe kapunk egy tollan ionágyút. Mit ne mondjak, elég lábszagú ez az üzlet.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

A Kaméleon 3x04 - Someone to trust

2009. május 16. 10:00 - missparker

Megint egy briliáns részhez érkeztünk. Most nem thrillert kapunk, de abból egyelőre elég is volt a múlt epizóddal. Kaméleonunk Clear Bay napfényes utcán sétálgat, felfigyel egy hölgyre. A nő egy hajléktalan családnak intéz munkát, szállást, és külsőre is nagyon hasonlít valakire: sötétbarna haj, kontúros smink, feltűnő ruházat. A hölgy lélekben viszont garantáltan távol áll Miss Parkertől, így Jarod le is meri szólítani. A nő egy tündér, ilyeneket mond, hogy a 'család minden előtt', de a nevét nem árulja el. Nem gond, ez itt Kristi kávézója.

Jarod nem nőért jött ide, a kávézó teraszán 'állásinterjúzik' egy közvetítővel, az önéletrajza tökéletes, bár az a Seattle-i ügy majdnem börtönnel végződött. Mr. Kincade profikkal dolgozik. Jarod bemutatja, mennyire profi: szép kilátás nyílik a dokkra. Egy bárka felrobban. Szegény Carver seriff, pedig odavolt érte. Jarod magabiztosan vigyorog. Központ, Miss érkezik a laborba, döbbenettel kezdi a napot. Lyle szipog a monitor előtt ülve. Sirat valakit? A Szépfiú személyesen? Meglátva Misst, zavarba jön, a gépet kikapcsolja, és kirohan az irodából. Misst érdekli mi volt ez, visszakapcsolja a gépet: Lyle a születésükről készült videót nézte. Jarod Burns (hihi) találkozik Harold Kincade-del, a főnököt lenyűgözte a bemutató. Főleg, hogy véletlen robbanásnak minősítették. Jarod nagyképű, hát igen, ez a profi munka, nem a múltkori. Tudja ám, hogyan haltak meg azok az emberek abban a házban, amatőr húzás volt. Eddig a profi bérgyilkos álca, ám a lépcsőn Kristi sétál le, ő Kincade felesége.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

Friday Night Lights 2x15 - May the Best Man Win (Évadzáró)

2009. május 15. 16:00 - Sigismundus

Pünkösdista templom, nagy tömeg,. A tömegben Tim és Bill Riggs, utóbbi nem érti mit keresnek itt míg ki nem derül, Lyla szedi itt a kegyes adományokat, és Billnek van pénze…

Leghatalmasabb Tér Egyháza fekete baptista templomában, Brian a szertartásról is képes kimenni és telefonálni ezerrel, az összes olyan edzőnek és egyetemnek, akiket eddig elutasított. Hátha visszahívja valamelyik. Jay nincs jóban balesete óta az Úrral, inkább melózik, megjelenik nála, az egyéjszakás kalandja, Erin a pincérlány, és közli terhes…

Tovább
Címkék: fnl
komment

A fiúk a klubból 4x08 - Rage sikere és betegsége

2009. május 15. 14:00 - leeann

Brian felébred az altatásból, de amit álmodott, az nem nyugtatta meg kellőképpen, mert Vic bácsival folytatott nagyon magas röptű eszmecserét. Miután Brian már magánál van, Mikey és Ben nem nagyon tér magához, amikor Hunter Cameron Diaz-ról kérne dedikált képet, és nem valami pasiról. Nos, hogy senki se maradjon ki a szórásból, Mikey később találkozik Emmettel és Debbievel, majd hármasban sírkövet vagy szobrot - attól függ, honnan nézzük - próbálnak találni Vic sírjára.

Tulajdonképpen a fiúk teljesen elhűlnek, amikor Debbie egy bazi nagy fehér angyal szobrot választ ki. Debbie szobra 27 ezer dollárba kerül, ami magyar léptékkel baromi sok pénz. Mikey szerint meggondolatlan lépés ez, de Debre nem lehet hatni, ha valamit a fejébe vesz. Mel és Ted a kajáldában reggelizik, amikor megérkezik Brian, és azt hazudja, hogy Ibizán volt. Justint nem érdekli, hogy Brian hol volt, csak az a lényeg, hogy visszajött. A páros azonnal romantikázik egy kicsit az autóban, bár most meglepő módon Brian kezdeményezi, és olyan szavak is elhagyják a száját, hogy "hiányoztál".

Tovább
komment

Battlestar Galactica 4x07 - Guess What's Coming to Dinner

2009. május 15. 11:00 - Freevo

Karáék hajója, a Demetrius a rebellis cylonok megtépázott anyahajójával térne haza a Galacticához, ám az ugrás csak az utóbbinak sikerül elsőre. Persze a cylonok rádiója is pont most szart be, ennyi technikai hibát egymás hátán az se tudna megmagyarázni, aki már a Süsü helyett is Star Trek-es technomaszlagot hallgatott. Helo is csak egy zsémbes godsdamnittel intézi el, hogy ennyire hülyének nézik az írók. 

A flotta kellős közepén megjelenő árva bázishajótól úgy megijednek Adamáék, hogy máris elzavarják onnan az utasszállítókat, és kiküldik a vadászgépeket. Starbuckék egyetlen szerencséje az, hogy a Galactica vezérlőjében van egy cylon, aki megérzi, hogy itt valami nincs rendben, és lefújja a támadást. Ekkor megjelenik a késésben lévő Demetrius is, mindenki fellélegezhet, a megnyúlt arcú Tigh megmentette a napot.

Tovább
komment

Életfogytig zsaru 2x06 - Érezted?

2009. május 15. 10:00 - missparker

Charlie a várost bámulja a rendőrségi parkolóból, közben Zent hallgat. 'Engedjük hogy a világ egy nyugodt hellyé váljon'. 'Vonuljunk el a világtól, és az üldözni fog'. 'Lásd magad a világ részeként.'

Reese gonosz, Charlie iPodjából észrevétlenül kihúzza a fülhallgatót, a sajátjához csatlakoztatja. Hangos zene rázza fel Charlie-t. Majd a várost egy földrengés első rezgése. Érezted, Reese? Iroda, Tidwell ismerteti a helyzetet, nincs víz, nincs áram, a közlekedés akadozik, mert néhány autópálya felszakadt. Teljes a káosz. Szegény New York-i főnökember, ez az első földrengése, vadul kapaszkodik minden egyes rázkódásnál. Charlie-t mobilon hívja egy fegyőr, Arthur Tins meglépett a földrengés segítségével. A gyerekgyilkos, akit elkapott a legelső epizódban. A meggyilkolt fiú anyja veszélyben van, tanú volt a perében, éshát Charlie sem épp a kedvence. Egy utolsó kérdés Charlie-tól: beszéltünk mi már korábban?

Tovább
komment

Szomszédok 2x09 (27. fejezet, 19880505)

2009. május 15. 09:00 - Milo Rambaldi

Az előző részben Vágásiéknál családlátogatás volt, Feri feltételezett apjának lánya dekkolt Budapesten, mindeközben a hisztériás Vilma vegzálta Jutkát az iskolában. Mágenéknál a Jemen-ügy miatt balhé van, Junior kezd kiborulni, de Seniornak sem jobb a helyzete, a fodrászat ott maradt pénz nélkül, Mara lelépett a teljes félretett pénzzel. A boltban betörés volt, ezen Lenke felhúzta magát, Ádám ápolta, a lánykérés pedig elmaradt, mert a T-1000-es áramkörei végzetes terhelést kaphattak volna.

Fogtündér, Erédészke és Dénes egy kereklámpás, piros Skodán begurulnak egy telek elé, ami Dénesé. Dénesnek nincs pénze építeni rá, viszont így nem tudja hasznosítani, felajánlja a gerlepárnak a telek felét, rakjanak fészket ott. Fogtündér azonnal rárepül az ötletre, biztosan nagyon vékonyak a falak a panelben, egy nagyobb sikítás, és hullik a vakolat. Erdészke Zsókára vár, a tébolyult exnejre, jön neki 300 ezer forinttal. Dénes pedig beszámol arról, amit a főnök titkárnőjétől hallott: Bakonyi elkezdte fúrni János pályázatát. Ez a hülye ahelyett, hogy dühöngene, azt mondja, hogy fúrja csak.

Tovább
Címkék: szomszédok
komment

Szomszédok 2x08 (26. fejezet, 19880421)

2009. május 14. 13:30 - Milo Rambaldi

Ott hagytuk abba, hogy Mágen doktor szeretne Jemenbe lelépni, de erről tudomást szerez a család, és kiakad; Feriékhez vacsorára érkezne papa és kicsi lánya, de lerohad az autó, így Takiékkal eszik meg a vacsorát. Jutka összekap Vilmával (az új tornatanárnő), hogy Feri miért tart fociedzést a kölyköknek; János megkérte a tűzkeresztségen szó szerint átesett Alma kezét, aki elintézte, hogy Erdészke beadja a pályázatot a főmérnöki pozícióra. Az események tehát zajlanak.

Akciódús kezdésünk van, éjszaka van, alszik még a város, a lámpák égnek, csend van az utcán lent, de Mágen doktor nem alszik, perforált vakbelest szállít, azaz inkább szállítana, mert az ügyeletes kórházban nincs áram, ezért beteget sem fogadnak. Tovább kell menni, mert tartalék áram sincsen. Megnyugtató érzés látni, hogy az ország semmit nem változott az elmúlt 20 évben. Akkor nem a friss súlyponti rendszer miatt hullottak a betegek, hanem a jó kis áramszünetek miatt, a végeredmény ugyanaz. Mindig is mondtam, hogy temetkezési vállalkozónak kell menni. Tuti megélhetés. Mágenék politizálnak egy kört a kocsiban, majd továbbállnak. Otthon Senior ébresztgeti Juniort, önmagához képest kedvesen, de Junior sakál egészen. Etust hívja, hogy beszélni akar vele. Szerintem Iván lehet a háttérben.

Tovább
Címkék: szomszédok
komment

Cobra 11 12x03 - Családi ügy

2009. május 14. 11:21 - Sylba

Zsír verdák, zsír csávók, ez jutott annak, aki vasárnap a Cobrára kapcsolta a tévét. Semir jobban fel van öltözve, mint az esküvőjén, Chris meg egy lelakott csövesre hasonlít a sapkájában, meg a göncében. Semir, mint valami hisztis kis kölyök a kocsi hangját akarja hallani, ennyit hisztizni még nem hallottam. Kocsi motorja felmordul, Chris megmutatja a pénzt, ám az eladók nem túl barátságosak, az egyik majdnem lelövi Christ. Ennyit az üzletről. Kettő dílert elfognak, egy meglóg egy Ferrarival, természetesen párosunk utánuk rohan, hogy a rész eleji üldözéses, összetöréses etap lemenjen. Chriséknek még üldözés közben még egy rapperdumcsizásra is van idő. Agyukra ment a szerepük.

Ferraris kölyök száguld, Chrisék utána a szokásos autópályarészen (saját autópályarészük van, éles szeműek megfigyelhetik, meg aki járt már Kölnben tudja, hogy a Dóm és a víztorony nem egy irányban van ezért sem lehet ez az igazi autópálya). A szokásos kocsitörős fordulat is bekövetkezik, fő menekülőnk összetöri a Ferrarit ripityára, ám nem vár fordulat következik, ahogy átesik, a másik sávba frontálisan ütközik egy rabszállítóval. Amíg Chris tüzet olt, Semir meg lekapcsolja a díler trió harmadik tagját, a rabszállítóból egy szakállas rab meglép. Főcím.

Tovább
Címkék: cobra 11
komment
süti beállítások módosítása