Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szomszédok 2x06 (24. fejezet, 19880324)

2009. május 10. 16:00 - Milo Rambaldi

Az előző részben feszültségkeltés zajlott felsőfokon, itt kérem komoly drámák vannak kialakulóban, és ez még csak a kezdet. Taki és Lenke összeveszett a bútorvásárláson, mert nincs pénzük, Erdészke első felesége előkerült és vegzálja, majd ezután Erdészkét majdnem lelőtték az erdőben, Fogtündér mentette meg. Feri kileste Jutkát, aki a Vöröskeresztes ürgének adott egy puszit, ezt Feri megcsalásnak vette, és inni kezdett, mint a gödény. Mágenéknál folytatódott a szokásos verkli, Ádám flegma volt, Juli sakál, Julcsi síkhülye, Etus meg okoskodott kedvére.

Szélfúttán csapzott Fogtündér a nyitóképünk a mai epizódban, a gépre rohan fel, ahol Fontoska várja, repülnek. Fogtündér ki van bukva, mert nem reagált anyukája, pedig küldött neki téliszalámit Lipcsébe. Érkezik egy gyermek, akit bevisznek a pilótafülkébe, a pilóta leigazgatózza a prücsköt, majd közli a másodpilótával, hogy nemsokára almaszüret lesz. Csak nehogy rohadt legyen az az alma! Eközben Takiékhoz érkezik az új bútor, de a rakodómunkás átesik az asztalon, a végeredmény: törött csukló és törött asztal, amit átvetetnek Takiékkal. Ezek meg olyan hülyék, hogy átveszik. Bahh.

Tovább
Címkék: szomszédok
komment

Szomszédok 2x05 (23. fejezet, 19880310)

2009. május 10. 15:10 - Milo Rambaldi

Eseménydús előző részünk volt, Vágásiékra esett a kevesebb esemény, Feri vért adott, Jutka pedig tanfelügyelőt boldogított, ezért nem tudtak találkozni, csak amikor Ferit tévedésből drogosnak nézte egy kiérkező yard, aki szipusokat keresett, ámde ehelyett Ferit, illetve a frissen behapsizott Julcsit molesztáló cukros bácsit találta. Juli hisztériázott, csak az emlékek kedvéért, Ádám gyermeket mentett, Etus lebetegedett. János viszont felgyógyult, mentek volna Almával koncertre, de az időjárás közbeszólt, Gyümike gépe Prágában landolt Budapest helyett. Lenke Jánossal és Bőhmmel lendült akcióba, az előbb említett szipusokat bírták a pincében felfedezni. Tiszta bűntanya lett ez a ház, kérem.

Közeleg március 15., ezért az iskolában ünnepségre készülődnek, Jutka a Nemzeti dalt nyomatja a gyermekekkel, Julcsi és Szűcs Gabika a főszereplők, meghatódva szerepel mind a kettő, de az Oscar elmarad, mert a vers komoly, ők pedig túldramatizálják (pedig mondhatták volna így is: hol sírjaink domborulnak, az autók felborulnak). Azért annyira nem rossz, mert az érkező Bástya is olvadozik, Junior rondít bele a képbe, megkérdezi, hogy a politika, az ugye bonyolult? Hű, bazmeg. Bástya is ezt gondolja, de nem ezt mondja. Majd beszélgetnek arról is. Jutka már az iskola előtt a Vöröskeresztes ürgével beszélget, aki benyal Jutkának, majd közli, hogy van név és cím, de ezúttal nem mennek oda azonnal, hanem levelet ír. Jutka örömében puszit ad a pasinak, ezt viszont az érkező Feri és Dudás premier plánból látják. Feri bepipul, szerinte ez Jutka titka, és mindjárt behány.

Tovább
Címkék: szomszédok
komment

Csillagkapu 5x08 – A sír

2009. május 10. 11:00 - Llew

A CSK-1 réges-régi romok között kutakodik, Jack meg türelmetlenkedik, mert Daniel nem fejtett meg három perc alatt egy újabb több ezer éves nyelvet, ezért nem tudja miként juthatnának be a zigguratba (mezopotámiai lépcsős templom). Régészünk olyannyira elakadt, hogy haza akar menni valami okosító anyagért, amire eddig még nem volt példa. Jack érdeklődő kérdésére, hogy mennyire lehet nehéz megfejteni, azt válaszolja, hogy nagyon, mivel kihalt nyelv és szerinte háromezer éve senki nem járt erre. Carter szerint talán mégis, legalábbis az orosz cigisdoboz erre utal.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer ugye egy lopott kapuval működő, orosz Csillagkapu Program, ami nem volt kimondottan sikeres, tekintve, hogy működésének harminchét napja alatt kb. ugyanilyen számban csinált hullát a személyzetből is. Ráadásul a program által kavart szart is Jackéknek kellett eltakarítani. Ezen kívül, úgy tűnik rövid idő alatt elérték azt, amihez ideát három év kellett. Vagyis valakik, külön parancsra, idegen technológiát gyűjtöttek be, és bár hivatalosan hat nappal az amerikai beavatkozás előtt eltűntek, gyanítható, hogy még mindig valahol a galaxisban bújócskáznak, titokban tartva küldetésüket.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Csillagkapu 5x07 - Rabszolgaság

2009. május 10. 08:00 - the black ball

Chaka, az unas (amely faj Steven Seagal feltételezett elődje lehet az evolúcióban) a réten ugrál önfeledten, csiripelnek a madarak, kergetőznek a lepkék, arcán megcsillan a napfény, aztán a földön energiaszeletet szimatol, és ezt valaki kamerázza is, mert nagyon ráér. Az idillnek pár rosszarcú fickó botfegyverekkel meg zatekkel vet véget. Chaka nem köcsög, szívesen megkínálja őket a kajával, elvégre ez egy csodaszép nap. Másképp gondolja majd, amikor felébred, ugyanis az egyik dagadt fickó pofán lövi zattel, aztán átviszik a kapun.

Kedvenc polihisztorunk, Daniel volt a kameraman, aki most nézi át a felvételeket. Meglátja, hogy elrabolták Chakát, úgyhogy máris riadó, meg szükségállapot, csapatot összehívni, atomot a szemeteknek. Na igen, de Chaka O’Neillt finoman szólva rohadtul nem érdekli. Erre tartogatta Daniel az aduászt: az elrablói western szinten élnek, mégis goa’uld cuccokkal hadonásznak. Ha pedig vannak botfegyvereik, akkor biztos legalább 4 ha’tak hever a bolygón gazdátlanul. Megyünk.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

A Kaméleon 3x03 - Once in a Blue Moon

2009. május 09. 10:00 - missparker

Évad elején járunk, de nem túlzás kijelenteni, hogy ez az évad egyik legjobbja, annak ellenére, hogy brutálisan megrázó is. Úgy indul, hogy Jarod egy lacikonyhán a chilivel ismerkedik, a háttérzajként szolgáló tévé megszakítja műsorát, rendkívüli hírek. Egy 17 éves lány, Sarah Rickman eltűnt, elrabolták a szobájából. Síró szülők, tragikus tekintetű riporternő, Jarodnak ennyi is elég lenne, hogy félbehagyja a szabadságát, de ismertetnek pár bizarr részletet: a rabló kivágta a lány plüssállatainak a szemét, üzenetet firkált a tükörre. Jarod tudja, mi az üzenet: Felkelő kék hold. Rohan a cd-i közé, több mint 20 éve Sydney megkérte, hogy segítsen egy elrabolt lányon. Később Jarod Ressler határozott különleges ügynökként sétál be a helyszínelőkhöz Ricklandék Maryland-i házába, a minisztériumból küldték. Villognak az emlékképek, gyerekként annyira félt a rablót szimulálni, hogy Sydney alig tudta meggyőzni. Most is hallja Sydney hangját: 'Jarod, csak te tudsz segíteni!'

Az üggyel megbízott nyomozónő, Hawkes hadnagy is magabiztos, neki nem kell segítség, megtalálnak egy emberrablót. Jarod kiábrándítja: ez egy sorozatgyilkos, nem váltságdíjra megy. Sorolja a részleteket, amiket senki sem tudhatna. Húsz éve Doug Willard, a Kékholdas Gyilkos követett el hasonlókat, de ő börtönben van. Missék berontanak Jarod legutóbbi búvóhelyére, valami vizes témára készülhetett, van egy floridai térkép is. Miss aggódik, ez túl könnyű, Sydney úgy gondolja, közbejöhetett neki valami.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

Friday Night Lights 2x14 - Leave no man behind.

2009. május 08. 16:00 - Sigismundus

Tayloréknál megint nagy nap van, Julie vizsgázik autóból, anyja vállalja, hogy elkíséri. Saracen lak, reggel, Carlota már nincs, így mint régen Matt készít reggelit nagyinak. Nagyi köszöni, és azzal bíztatja unokáját, visszajön a lány. Matt azonban tudja amit csak az Írók tudnak, nem jön vissza. Vezetgeti ócska roncsát, és hogy még pocsékabb legyen a kedve, a rádióban Sammy Meade kesereg Smash eltiltásán, a szezonnak ezzel már vége is? Hogy még pocsékabb legyen a reggel, most robban le a négykerekű rozsdacsoda. És még csak reggel nyolc van, Matt…

Edzés előtti eligazítás, mindenki köszöni szépen Smashnek, az eltiltást. Brian magyarázna sértetten, de Matt rászól, fogja már be, így is sokat dumált, és ez lett  b aj, nem?. Jön Eric és kijelenti, ez egy helyzet, amivel együtt kell játszaniuk, szerinte ebből előnyt lehet kovácsolni, szóval, legjobb futójuk eltiltása tulajdonképpen előny….

Tovább
Címkék: fnl
komment

A fiúk a klubból 4x07 - Egyszer élsz

2009. május 08. 14:00 - leeann

Brian megfogadta a Babylonban kapott tanácsot, és elment doktor bácsihoz, aki a hererákkal ismerteti meg. Egyelőre úgy áll a dolog, hogy még állhat a dolog, ha minden rendben van, vagy a kellő kezelések után rendben lesz. Tehát Brian búcsúzhat az ominózus herétől, amin biopsziát csinálnak, és az eredménytől függ a további kezelés. Természetesen Brian választhat magának majd here inplantátumot, hogy a szimmetria megmaradjon, de első körben a baj nagyságának kiderítése a lényeg. Történt más megrázó esemény is az előző részben, méghozzá Vic bácsi halála, ami természetesen egy temetéssel jár. A csapat nagy része már kiöltözve várakozik Debre, aki hamarosan megjelenik, és nagyon kimérten indul el az utolsó búcsúra.

A temetésen már mindenki ott van. Mikey, Emmett, Mel, Justin és Rodney mondanak pár kedves szót Vicről, de Debbie nem szeretne mondani semmit. A temetésről eljövet Brian arról beszél, hogy fiatalon meghalni az igazi, és nem egy öreg beteg buziként. Nem tetszik ez nekem! Amikor Brian így beszél, akkor mindig tervez valamit, ugyanis sosem beszél a levegőbe. Debbie egész éjjel főzött, most a tor alatt mindenkit kiszolgál és meg sem áll. Rodney hazafelé indul, és egy dobozt nyom Deb kezébe, amiben Vic néhány holmija van és egy 3 éve írt levél. Ted is hazaért már, és Blake hozott neki egy kis kaját, de ahhoz képest, hogy nemrég ő kopogott Ted ajtaján, most eléggé húzódozik tőle.

Tovább
komment

Szomszédok 2x04 (22. fejezet, 19880225)

2009. május 08. 12:53 - Milo Rambaldi

Ott hagytuk abba legutóbb, hogy Julcsi túlélte az életmentő beavatkozást, még defibrillálni sem kellett a lelkemet, problémamentes volt a mandulaműtét, de Virág doktornak már kevésbé, régi rózsák nyíltak ki lelkében és újra Etusra vágyik, aki kerámia emléktárgyakkal bombázza a doktor urat. Jutka kinyomozta Feri anyját, aki nem egy lélekemelő teremtés, ellenben mulatságos, Feri pedig azt hiszi, hogy Jutka rosszban sántikál, emellett a foga is fájt, erre a fogorvos após szürke szeretője (bocs, asszisztense) elhajtotta. Egyébként egyre inkább hasonlítunk a „Kórház a város szélén”-re, a téli betegséghullám jegyében Erdészsrácot is ledöntötte az influenza, Lenke aktívan ápolja (értsd: vegzálja) Fogtüdér asszisztenciája mellett, Taki pedig Sümeghyvel süvöltött a kórusban. Juli Ádám torkának ugrott Pszichonyuszi (leánykori neve: Karakas Ágnes) ürügyén, aki Glenn Close light verzióban nyomul, megkörnyékezte a gyermeket. Nyulakat még nem láttam, de ha így folytatjuk, Mágenéknál hörcsögpörkölt lesz valamelyik nap.

A T-1000-es hites urával vívódik azon, hogy milyen nap is van, Taki naptárszakértővé lépett elő, konkrétan Gergely pápához és Caesarhoz küldözgeti Lenkét naptárügyben, mert Lenke nem tudja, hogy a szökőnap nem február 29. Lenke megy dolgozni, elmondása szerint bál lesz az ABC-ben és ő a bálkirálynő. Biztos a csárdáskolbász lesz akcióban. Egyébként Gyümikét és gerlepárját kajtatják a lakásban, de a fiatalok az erdőben aludtak. A buszmegállóban állnak, és ott turbékolnak. János lekési a csókot, Fogtündér viszont eléri a buszt.

Tovább
Címkék: szomszédok
komment

The Black Donnellys 1x11 – Wasn’t That Enough

2009. május 08. 12:00 - Sonrisa

„Father, you died once… wasn’t that enough”? /Anne Sexton/

Joey szed össze néhány fontosnak ítélt emlékmorzsát az epizóddal kapcsolatban, majd látjuk az egész Harmadik műszak gárdáját kivonulva, Tommy pedig megkapja a lakók kipaterolásáért az ígért összeget. A Firecracker egyik sötét zugában Jenny apja üldögél, és Tommytól vár segítséget (már Bobby Donnelly is egyfajta Terézanyu volt a környéken, így ez a szerep ragadt a fiára is): Dokey komolyra fordította a szót, ha nem ment szép szóval, megy majd az építési felügyelet segítségével. Az éttermet omlásveszélyesnek nyilvánítatta, jelzálogot pedig nem kapnak. Ezért apuci úgy döntött, ha Tommy segít neki ezt megoldani, akkor övé a kajálda fele. Tommy rábólint a dologra, mindez persze Jenny háta mögött történik. Főcím.

Tommy és Kevin útja Lamberthez vezet, először ők is a békés módszerrel próbálkoznak, a megviselt Jimmy pedig Whitey hullája felett barátnője számát tárcsázza. Következik egy pofáraesés, Lambert irodája full üres, mintha sosem lett volna ott, pedig tegnap bizonyíthatóan ott volt. A páros a jelzálogosok felé veszi útját, talán ők tudnak valami. Pofáraesés nr.2, a megadott címen csak egy üzenetátvevő iroda működik, munkájukat (és életüket) utáló alkalmazottakkal. A pontos cím sajnos nem derül ki, a Full City csak egy a sok közül. Csodás. Azért hagynak egy üzenetet, hátha tényleg eljut a címzetthez.

Tovább
komment

Battlestar Galactica 4x06 - Faith

2009. május 08. 11:00 - Freevo

Már megint pont ott kezdjük el az epizódot, ahol a legutóbb a Demetriuson vége szakadt; Starbuck káromkodva reagálja le, hogy lázad ellene a legénysége, Sharonnak még le is kell fognia, nehogy hülyeséget csináljon. Sam, a férjura az egyetlen, aki érthető okokból Karát védi, és egy óvatlan pillanatban fegyvert ránt, hogy követelje, eresszék el Karát.

Tovább tetézi a bajt, hogy megjelenik egy csomó tengerészgyalogos, Gaeta meg elkezdi bepötyögni a hazavezető út koordinátáit a számítógépbe, így a kissé feszült Sam váratlanul lábon lövi őt, nehogy elindíthassa a hajót. Kara az incidens hatására észhez tér, a sérült hadnagyhoz ugrik, és beleszór egy olyan port a sebhelyébe, ami rögtön kauterizálja a szétroncsolódott ereket meg izmokat, mielőtt a páciens elvérezne.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása