Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 5x06 – A változás útja

2009. május 03. 14:00 - Llew

Dr. Fraiser és Sam egy méretes csoki torta mellett beszélgetnek, de ez most nem a szingli nők boldogság terápiája, hanem Janet fogadott, földönkívüli lányának, Cassandra születésnapjának ünneplése. A kislány négy év alatt csinos kamasszá cseperedett, és egy Dominik nevű fiúval való találkozás érthetően jobban izgatja, mint a két harmincas nővel való sütizés. Anyuka azonban hajthatatlan, tortazabálás előtt nem lehet menni sehova. Nekem ez nem tűnik akkora, problémának, igaz sosem voltam szerelmes kamaszlány. Cassandra közli a várakozó lovaggal, hogy türelem. Ajándék, csók, lámpa szétdurran, lány elájul. Szegény gyerek hiába magyarázza a kirohanó nőknek, hogy nem csinált semmit, a „Megcsókoltam” kijelentésre Carter majdnem letépi a fejét.

Cassandra a Parancsnokság gyengélkedőjére kerül. Carter szerint a teste gyenge elektromágneses mezőt generál, ami időnként megugrik, ettől ment ki a lámpa is. A vérében pedig jelen van egy ismeretlen retrovírus, amit feltehetően a szülőbolygóján kaphatott el. Ezen kívül félre beszél valami erdőről. Daniel átnézte a régi anyagokat és talált egy videót, amit a CSK-7 készített egy Cassandra korú lányról, aki a helyiek által az elme tüzének nevezett, lázzal és hallucinációval járó betegségben szenvedett. A helyi gyógymód az volt, hogy a beteget egyedül beküldték az erdőbe, ahonnan néhány nap múlva gyógyultan tért vissza. Még jó, hogy a CSK-7 nem derítette ki a megoldást, mert mit néznénk most. Irány a P8X-987.

Tovább
Címkék: csillagkapu
9 komment

A fiúk a klubból 4x06 - Kegyetlen valóság

2009. május 03. 10:00 - leeann

Brian bulit szervezett a cégnél, ami olyan szépen halad előre, hogy lökdösni sem kell. Kisebb csoportokban a csapat is ott van a bulin. Linds Briannel beszélget, és visszakapja a pénzt, amit Brian megsegítésére gyűjtöttek, amikor arra nagy szükség volt. Ted és Mel a következő kisebb csoport, ők arról beszélnek, hogy Mel barátai megnyerték a gyerek elhelyezési pert, Ted pedig még mindig a barátai felé tett jóvátételen dolgozik. Itt van természetesen Debbie, Emm és Justin is, akik között a téma a ki kivel lakik, vagyis Emm beköltözött Debhez, és Justin jó tanácsokkal látja el, hisz ő is lakott már mindenki pótmamájával.

Van még egy csoport, Mikey, Ben és Vic, akik a ki nem adott könyvről duruzsolnak. Tehát mindenki megvan, és időközben Brian beszédet mond, és hivatalosan is megünneplésre került a Kinnetic elindítása. Másnap nagy hír járja be a falucskát, oké, csak a kajáldát, de akkor is! Szóval egy jól jegyzett Hollywood-i rendező filmet szeretne forgatni a Rage-ből. Debbie-nek le kell ülnie kicsit a nagy izgalomtól, de amúgy jól van. Persze a nagy öröm se ok Debbie-nél arra, hogy kibéküljön Vic-kel, aki próbál egyensúlyozni a saját élet és Deb között. Mikey próbál beszélni az anyjával, de nem tudni, hogy Deb megfogadta-e a fia tanácsát.

Tovább
6 komment

Csillagkapu 5x05 - Vörös égbolt

2009. május 03. 08:00 - the black ball

Nincs is jobb kezdés annál, amikor a féregjárat jól megrágva kiköpi magából kedvenc csapatunkat. Ugyanis Carter a kapcsolat létrejöttének érdekében áthágott pár jelentéktelen biztonsági protokollt, mert minek azok oda. Szépen süt a helyi nap, kissé közel van a bolygóhoz, de így legalább fel lehet rakni a nagyon fasza military napszemüvegeket. Daniel csípőből megállapítja, hogy ez bizony egy asgardok által védett bolygó. Feltűnik egy dagadt fickó, Daniel hippizik, béke, Midgardról jöttünk. Elradnak hívják az öreget, és követi a fél falu.

O’Neill kijátssza a „Thor haverjai vagyunk” kártyát, úgyhogy már mehetünk is a faluba. Freyr, a nap és az eső istene itt az úr, valószínűleg ő is asgard. Elrad bemutat minket Malchusnak, a falu seggfejének, aki Teal’cet látván, száját tátván, lábát váltván, vállát rántván, háját rázván gyávává vált, és elküldött minket a francba. Elrad szerint nem kell vele foglalkozni, csak még sosem látott tündéreket. Hát igen. Ezek vagyunk mi. 4 kemény évad után tetves tündérek lettünk. Teal'c-tündér. Remek.

Tovább
Címkék: csillagkapu
10 komment

A Kaméleon 3x02 - Hope and Pray

2009. május 02. 10:00 - missparker

Jarod rémálmodik az út szélén egy terepjáróban, az apját látja, szólongatja a Központban, gyerekként, felnőttként, de a sötét öltönyös csak áll, mégpedig Catherine holtteste mellett. Miss az irodájában ténfereg, szintén próbálja feldolgozni, hogy az anyja gyilkosa Jarod apja. Maga alatt van, szó szerint a falat kaparja, levegőért kapkod.

Később az apját vonja kérdőre: az öreg tudja, hogy Fenigortól származik az infó. Miss érvel, Fenigor haldoklik, nincs miért hazudnia. De Parker-apu nem enged: Fenigor zsarolta a Központot, és ne hazudozzon. Megjelenik Lyle, reméli, hogy nem zavar. Miss új célpontra lelt, beszól, reménykedj csak, hiába. Szépfiú talált egy honlapot, amin Jarod a családját keresi. Persze lenyomozhatatlanul. Jarod eközben egy sivatagi kocsmába érkezett, egy bizonyos Mike Bodie-hoz. Üzenetet hagyott a weboldalon, Elmondása szerint ismeri Charles ezredest, gyerekkorából. Még egy álomcsapdát is készített az indián fiúnak, fénykép is van, igaz, húsz éves. Mike bajban van, egy friss lőtt sebbel mászkál, meg akarják ölni, menekülnie kell. Lövöldözés kezdődik, Mike eltép a motorján, Jarod összeesik.

Tovább
Címkék: a kaméleon
2 komment

CSI: A helyszínelők 9x04 - Let It Bleed

2009. május 01. 17:00 - zaphodbb

Halloween előestéjén vagyunk, mindenki őrült jelmezben,. Nick és Riley ér oda egy bolthoz, ahonnan épp kirohan egy rendőrnek tűnő ember, aki kirabolta a boltot. Futás van, de a rabló bemenekül egy házba, pisztolya van, amivel lő is. Nick utána, Riley kint marad, erősítést hív. Futkároznak még egy kört az üres házban, a vége az, hogy a rabló beugrik az egyik lakásba, elejti a pisztolyát, majd mikor Nick utoléri, akkor kiveti magát az ablakon. Lent egy szemetes konténer és a halál várja. No meg Riley is ott figyel, aki jól belenéz a kukába és talál a friss hullánk alatt egy nőt, aki szintén halott.

Grissom is megérkezik a helyszínre. Nick a halott fickó táskáját kutatja át, alig van benne zsákmány. Riley szerint a halott nő még friss. Laborba váltunk, az egész kukát bevitték hullástul, mindenestül. Trükkösen, géppel emelik ki az áldozatokat. A nőn észrevesznek egy halat ábrázoló pecsétet, amiből egy klubra következtetnek. A következő képeken már a halpecsétes klubban vagyunk. Catherine jön Riley-val. Catherine kiszúrja a saját lányát a partizók között, aki még kiskorú. A gyerek felháborodik persze, hogy anya lekapcsolja, de azért hazaszalad.

Tovább
Címkék: csi lv
2 komment

Friday Night Lights 2x13 - Humble Pie

2009. május 01. 16:00 - Sigismundus

Garrity Motors, Jay veri Hercet mivel épp most derült ki, egy négykerekű roncsot vetetett meg vele sokért. Buddy jön rohanva és választja szét őket, majd kicsit leül beszélgetni 6-ossal. A srác szépen előadja, az önállóságának a jelképe egy autó, de most úgy tűnik, vissza kell költöznie szüleihez, Buddy erre felajánl egy eladói állást, csak úgy.

Tim vásárlásból menne hazafelé. Mikor a parkolóban leállítja Görénypapa és pár társa. Kedélyeskedő bevezető után keményebb lesz a hang, kicsit megverik a srácot, és összetörik sörösüvegeit. Hétvégéig pedig kerítse elő a 3000dollárt, vagy lesérül egy életre.

Tovább
Címkék: fnl
1 komment

Battlestar Galactica 4x05 - The Road Less Travelled

2009. május 01. 09:30 - Freevo

Nem is húzom az időt, kezdjünk inkább bele az évad legunalmasabb epizódjába, jobb lesz gyorsan túlesni rajta. Starbuckkal nyitunk, aki a kiszuperált szippantóshajón továbbra is a Föld keresésével pöcsöl, de már olyan fantáziátlanul, hogy harmadszor küldi vissza ugyanoda a pilótáit. Együttérzésből most ő is velük tart.

Gaius Baltar, hittérítő, a múltkori produkciójával sokszorosára növelte a követői táborát, kígyóznak a barlangja előtt a sorok az áldásáért. Saját rádióadója is van, már csak idő kérdése, és nekiáll távgyógyítani. Eközben Galen Tyrol, özvegy, leborotválta a fejét, és úgy döntött, mostantól Pyle közlegénynek kell szólítani. Bármennyire is utálja, hallgatnia kell Baltar adását, mert Nicky fia hisztizik nélküle, ő meg nem az a gyereknevelős típus.

Tovább
6 komment

Életfogytig zsaru 2x04 - Nem a semmiért

2009. április 30. 12:00 - missparker

Charlie a Jack Reese autójára tett poloska felvételeit hallgatja, próbálja megfejteni. 'Hat volt, most öt lett, könnyen lehet négy. Sokat jöttél visszafelé, de nem a semmiért'. Ideges, Teddel is goromba, hagyja már 'dolgozni'. Reese telefonál, van egy halott srác. Nem Charlie-nak való a helyszín: egy egyetem alagsorában Zimbardo-féle börtönkísérletet végzett az igazgató a diákjaival. Charlie megszemléli az átvágott torkú őrt, bokáján egy tetoválás, TX∑. A börtön nem játék többé, a gyilkos köztük van. Amíg meg nem találják, senki sem mehet haza. Bedeszkázott ablakok, rácsok, kamerák. Rabruhás 'fegyencek', egyenruhás 'őrök' ülnek a padlón, fiúk, lányok vegyesen. Bobby rosszat szól, ugye milyen ijesztő ez, Charlie? Zenmesterünk eddig bírta, kettesével szedi a lépcsőket, hogy szippanthasson a friss levegőből. Elismeri, ez bizony rohadt ijesztő. Reese diszkréten rá sem néz Charlie-ra. (Itt már látszik, hogy erre az epizódra lemondhatunk a lökött zenmesterről, kapunk egy ideggörcsöt helyette.)

A gyilkos fegyver nincs meg, de itt kell lennie, innen senki sem jutott ki. Charlie tisztázza magával és Reese-zel: ez csak egy helyszín, ők nyomozók, és ő jól van. Megjött az igazgató, Halliday. A kamerán látta a halott fiút, Ryant, a gyilkost nem látta, beépített áramszünetek voltak néha, nem több, mint egy perc. Meglepi Charlie tájékozottsága a börtönökről, olvasott róla? Olyasmi.

Tovább
7 komment

Szomszédok 1x16

2009. április 30. 10:03 - Milo Rambaldi

Az előző részben végre felpörögtek az események, annyi minden történt, mint az elmúlt öt részben összesen. Magenheimékre jutott az akció java, azonnal egy költözéssel nyitottunk, Senior hagyta ott férjét és lányát. Ádám felmondott, aztán mégsem, majd sikertelenül vigasztalni próbálta az ex-öngyilkos Ágika, aki kilátásba helyezett némi zaklatást is, Junior viszont egy plusz hörcsöggel lesz majd gazdagabb. Taki is felmondott, immáron másodszor, és Rezsőt is elhajtotta, holott remek temetői vernyákolós ajánlattal érkezett a vendégségbe. Lenke a boltban akciózott és becsületes múmiát mentett, míg Almának Desiré intézte el az állását a MALÉV-nél. Vágásiéknál Jutka veszélyes bizniszbe kezdett: keresteti Feri szüleit, aki erről mit sem tud, és a szép arcú Bencével vagont pakol a MÁV-nál, fizetés-kiegészítés gyanánt.

Julcsi és Jocó lépcsőházat vaxolnak, Junior TV-t akar venni karácsonyra, mert akkor az anyja biztosan hazajön. Miért is? Ő tudja, biztosan azért ment el, mert nincs TV. Más családok a TV előtt enyelegnek, ettől család a család. Aha. Te olyan hülye vagy lányom, ahány kiló. Moby Dick nem mer ellenkezni, így megkapja a legjobb barát jelzőt. A másik agy a csapatban. Szegény Bőhm gondban van: a gyermekmunka már 1987-ben is tilos volt, ezért kifizetési problémák vannak. De majd megoldja. Megkéri Takit és Ferit a pénz átvételére, Feri lepattintja, Taki viszont belemegy, ha cserébe Bőhm elintézi a rohadt fűtést, mert megfagynak. A háttérben Feriék Junosztyán a „2x2 néha 5” megy, éppen Zenthe Ferenc énekel, amire közli Taki, hogy „ezt nem láttam”. Micsoda belsős utalás! Bőhm eközben gazdagréti Zeusz módjára csak úgy szórja a latin idézeteket a villámok helyett, ha így folytatjuk, akkor 1989-re elmondja az egész „Varietas delectat” kötetet.

Tovább
Címkék: szomszédok
21 komment

Született feleségek 5x08 - Ég a város

2009. április 29. 13:12 - Tm

A Fehér Ló bárban évek óta sikerrel lépnek fel sikitozó lánykák előtt a város szépreményű rockerei a híres Bandák háborúja versenyen, amire ezúttal benevezett egy őszes halántékkal és lassan, de biztosan épülő pocakkal bíró társaság is, melynek tagjai képességei és korlátaik tudatában azzal a minimálprogrammal futnak neki a dolognak, hogy ne égjenek nagyot. A kívánságuk csak bizonyos szempontból teljesül. De lássuk milyen előzmények után zendít rá az öregfiúk-csapat frontembere, Mike a Mustang Sallyre - nem sejtve, hogy nem fog tudni kibontakozni a "pont velem nem akar dugni a cafka, pedig még egy Mustangot is vettem neki" részben, mert addigra Edie rémült "Tűz van!" rikkantása menekülésre ösztönzi majd a jól induló buli közönségét.

Susanékhez Julie érkezik látogatóba az egyetemen összeszedett pasijával. Susan halál izgatott, aztán megnyugszik, mert az ablakban leskelődve Julie-hoz méltónak találja a mellette áldogáló jóképű és intelligens arcú fiatalembert. Akiről sajnálatos módon egy perc múlva kiderül, hogy a taxis. Julie új barátja valójában az a görbelábú középkorú csávó, abban a lehetetlen lemberdzsekben, akit eddig a sofőrnek nézett. Mint később a beszélgetős szakaszban kiderül, a görbelábú nemcsak 40 éves, de undorítóan rágja a mogyorót, és ráadásul elvált. Nem is egyszer, mint általában. És nem kétszer, mint Susan. Hanem háromszor. És már megint gyűrű van nála, mert egy alkalmas pillanatban lánykérést tervez! Ááááááá - néz elborzadva Susan a kis dobozra. Ettől még a családi összetartás jegyében együtt mennek este a Fehér Lóba a koncertre.

Tovább
26 komment
süti beállítások módosítása