Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 5x02 – Végső határ

2009. április 19. 10:00 - Llew

Apófisz legutóbbi – immár véglegesnek nevezhető – megölésének az volt a hozadéka, hogy az agymosott Teal’c visszatért a sötét oldalra, és a folyamatos indeedezés helyett, a kevésbé barátságos megöllek, megöllek lett a leggyakoribb szavajárása. Az agyturkász tevékenységének hála, úgy tűnik újra a régi önmaga lett, de a hülye vigyorából tudjuk, hogy igazából nem. És igazunk is van, csak megpróbálja átverni O’Neillékat, mert a következő percben már katonákkal pankrációzik és shol’va-nak nevezi az őt meglátogató Bra’tac mestert. Az öreg lezattolja, majd kiszedi a szimbiótáját, mondván, hogy csak egy megoldás van az észhez térítésére.

Mivel a pszichiáter láthatóan nem vált be, jöhet a M’al Sharran szertartás, ami a halál küszöbére viszi a pácienst, ahol a lázálmok közepette lepereg előtte az élete és rádöbben, hogy ő igazából a jó fiúkkal van. Azonban nem lenne benne semmi pláne, ha nem lenne veszélyes. Bra’tac eddig két jaffával játszotta el, akik ugyan meghaltak, de szerinte már biztosan szabadon. Szóval azok is tekinthetők fél sikernek, de különben is a három a szerencse száma.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Csillagkapu 5x01 - Ellenségek

2009. április 19. 08:00 - the black ball

Tavaly sikeresen egy másik galaxisban ragadtunk a főkukac Apófisszal, aki már rögtön rá is kezd, hogy most aztán hej, de elpusztulunk gyerekek. Még az sem érdekli, hogy a nagy büdös semmi közepén dekkolunk. Elkezd lövöldözni, és mellé. Illetve nekünk mellé, mert feltűnt egy másik hajó. Jacob még sosem látott ehhez hasonlót, és mivel mi sem bólogatunk, valószínűleg nem Asgard. Persze attól még… Jacob kihasználja az alkalmat, és lelépünk egy közeli kék óriás koronájába, mert az ottani sugárzás elrejt majd minket.

Apa és lánya rendbe hozzák a pajzsokat, a hiperhajtóműnek viszont lőttek, mert az előző részben már elbarmoltuk a pótkristályokat. Daniel és Jack Teal’cet siratják, az ezredes magát tartja felelősnek. Otthon ezalatt egy tok’ra tanácsos hozza Hammondnak az infókat: Apófisz flottájának lőttek, viszont valaki percekkel a robbanás előtt lelépett egy mentőkabinnal, és két hiperűrablakot is nyitottak, de elérte őket a robbanás. Szóval szerintük a CSK-1 halott. De legalább kirobbantottunk egy goa’uld polgárháborút.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Szomszédok 1x07

2009. április 18. 15:00 - Milo Rambaldi

Mi történt két hete (azaz tegnap)? Relatíve csendes részt zártunk. Vágási Ferinek tanfolyamot ajánlottak és balatonszabadi beutalót, Jutka volt főnökével kávézott; Mágenéknál féltékenységi roham volt, pénzhiány, illetve táborozó Julcsi (eddigi teljesítményéért ezennel bronz Kim Bauer kitüntetésben részesítek), akit apja kilesett; Taki végighőbörögte a részt a férfikórus okán, Lenke szürkehályog áldozata lett és barátkozott, Alma pedig kávézni hívta Desirét a sakáltanyára.

Reggeli életképek. Lenke bevallja Takinak, hogy megy a szemklinikára, aki ezen kiakad, hogy nem tudott róla. Senior nagyanyai megőrzésre kívánja átadni Juniort, aki tiltakozik, mert lemezt szeretne szortírozni a közös Bőhmmel. Ádám az apai szó jogán erre engedélyt ad. Feri dühöngve ébred, mert nem tud aludni egy markológép miatt, Jutka számol. Kell egy mosógép. De miből? Hát abból, hogy nem fizetik Jankának a hitelrészleteket. Erről tájékoztatni is kívánják a jótét nénikét.

Tovább
Címkék: szomszédok
komment

Szomszédok 1x06

2009. április 18. 14:00 - Milo Rambaldi

Az előző rész tartalmából: Mágen doktor öngyilkos lányt mentett, majd megszabadult egy szem gyermekétől, aki úttörőtáborba ment, kedves felesége azonban ezen is képes volt hisztériázni; Vágási Feriről kiderült, hogy ő a szocialista mintaférfi, én azon sem csodálkoznék, ha egyenesen Sztahanov lenne az apja (a családról még nem tudunk semmit), Jutka bemutatkozó levelet írt az iskolának; a nagy események Takiékra jutottak, Fogtündér dobta Sutyit és Vágyemberre váltott, ez azonban kivágta Lenkénél a morális biztosítékot és az öreglány terminátor üzemmódba kapcsolt.

Taki a T-1000-essel éppen Szabó családot hallgat, megjegyzik, hogy milyen régóta megy már és milyen jó, hogy ehhez nem kell szemüveg, mert a kiborg látásvezérlője az utóbbi időben gyakran ad system error-t, de Lenke utálja a sorállást az SZTK-ban, ezért sosem megy oda. Némi ráhatásra duzzogva csak elvonul, előkerül Alma, aki a meleg víz hiányára panaszkodik, bár ne tette volna, mert nagyapja szentbeszédét hallgathatja a nélkülöző nagycsaládosokról. Fogtündér is éppen nélkülözésben van, a hónap közepére elverte a fizetését, ruhát vett. Nagyapját pumpolja, aki végül is beadja a derekát. A jó kedvnek az érkező Rezső vet véget, aki közli, hogy pénzhiány miatt kivágták a karnagyot, a kórus megszűnt. Taki újabb beszédet tart: amikor elnyomás volt, ingyen énekeltünk, most mikor szabad, majd nem fogunk? Hát meg még mit nem!

Tovább
Címkék: szomszédok
komment

The Black Donnellys 1x09 – All of Us Are in the Gutter

2009. április 18. 12:00 - Sonrisa

„All of us are in the gutter, but some of us are looking at the stars” /Oscar Wilde/

Utálom ismételni magam, sebaj, Joey megteszi helyettünk. Épp éhségsztrájkot tart, de aztán meggondolja magát. Tommy elindult az úton, hogy valóra váltsa az egyiket az álmai közül, jelen esetben a művészi vénásat. Emlékszünk, Kate ígéretet tett arra, beajánlja egy híres festőhöz – ez meg is történt, gyakornoki állást szerzett az ír fiúnak, aki örömmel bólintott rá az ajánlatra. Bár egyelőre inkább hasonlít a munkakör egy „lóti-futi”-éhoz, mint egy festőéhez. De nem csak Tommy álmodott, Jimmynek is voltak nagyszabású tervei: ő a kocsma felvirágoztatásán munkálkodott, kezdetnek csináltatott egy új cégért, rajta egy kis flame és egy keksz. Értjük a viccet, ugye?

Jimmy, mint Isten a teremtés végén, elégedetten szemléli művét, Kevin rántja vissza a földre, még mindig megvan Louie telója, amit már jó régen tönkre kellett volna tennie. Bátyuska nemes egyszerűséggel a pulthoz vágja néhányszor a készüléket, így kell megszabadulni tőle. Jimmy értesül róla, hogy Nicky is fogadott, vesztett, tehát most jön nekik 1000 dolcsival, amit tegnap estére kellett volna kifizetnie. De nem tette. Na majd Jimmy bátyó helyrerakja a dolgokat. Eközben Jennyék étterme füstfelhőben, apuci sehol, az ajtó pedig tárva-nyitva. Mi történt itt? Főcím.

Tovább
komment

A Kaméleon 2x22 – Bloodlines II. (Évadzáró)

2009. április 18. 10:00 - missparker

A múltkori epizód ott ért véget, hogy Gar elvitte Davyt, az új kaméleonjelöltet, Jarod és Timmy pedig késve értek ki a reptérre. Jarod most őrjöngve hívja Sydneyt, követeli rajta a gyereket. Sydney csak annyit tud, hogy van egy köztes állomás, nem közvetlenül a Központba viszik a fiút. Miss beront apuhoz, meséljen neki kicsit a bátyjáról, mert ő bizony nem halt meg a születésekor, íme a videó. Ehhez ráadták a létező legrandább párducmintás kosztümöt, így biztos ijesztőbb. Az ikerfiú életbenmaradásáról az öreg sem tudott, kis híján szívrohamot kap, aztán leüvölti kedvenc leánykája haját, hát mit képzel, ha tudta volna, engedi ezt? A megfejtés Raines. Apu hirtelen jobban lesz - kicsit sem gyanús - jön az újabb sokk Missnek, mert az öreg nagy örömmel konstatálja, hogy van egy fia, rohan is intézkedni. A CD-t nem felejti el zsebrevágni. Kiestél a pikszisből, kicsilány…

Tehát le lehet nyúlni az apu asztalán lévő piros aktákat. Timmy és Jarod a vendégházban gondolkodnak, mit is tehetnének most, Timmy emlékei egyre inkább visszatérnek. Emlékszik a köztes állomásra is? Nem. Sydney-ék is arra a következtetésre jutnak, hogy Miss ikertestvére akár Jarod is lehet, a biztos választ pedig a Nugenesisben kaphatják meg. Raines a köztes állomásra megy, Davyt már elkezdték felkészíteni. Dewitt is itt van, ő irányítja a kísérletet. Haladjatok, Jarod.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

Friday Night Lights 2x11 - Jumping The Gun

2009. április 17. 16:00 - Sigismundus

Nagy nap közeleg, az utolsó évesek szóbeli beleegyezésének napja. Régen meg kellet várni a februárt és aláírni a főiskolákkal, de most már ősz közepén megteszi pár szó is. Smash sürgeti Noelle-et, jöjjön ezerrel, mert a nyakán egy csomó komoly edző. Alabama, a legutóbbi konferenciabajnok, a Georgia Tech-i földimogyorót is hoz, Michiganbe kemény északi hóeséses focival csábítgatják a déli srácot. Smash és barátnője udvariasan végighallgatnak mindenkit, bólogatnak és majd értesítenek.. Mama és a húgok ki vannak hagyva ebből.

Julie ébredezik iszonyat másnaposan. Apja nyit be és ő kér bocsánatot hogy idehozta a hírhedt Tim Rigginst, de most már vége. Julie biztos magyarázná ugyan a dolgot, hogy is volt, de hát harangoznak odabent neki ezerrel, hallgat inkább. Eric az edzőteremben találja Timet, aki itt aludt, de csak ma, mert zárás után már innen is el kell húznia.

Tovább
Címkék: fnl
komment

CSI: A helyszínelők 9x02 - The Happy Place

2009. április 17. 15:00 - zaphodbb

A magyar címet megint nem találtam egy műsor újságban sem, úgyhogy az angolt kapjátok.

Buszon ülünk, mutatják az embereket. Párhuzamosan egy nő főz levest egy luxus lakásban, aztán egy néger fickót látunk, akit szuggerál egy öreg néni. Közben a nő vetkőzik otthon, fürdőruhában van, telefonál, majd kilép a teraszra. A buszon már állva utazik a néger fickó, aztán nagy robajjal bezúzza valami a buszt. Mi más is eshetett volna rá a buszra, mint a fürdőruhás nő a teraszról. Sikerült elég természetellenesen beállítani.

A helyszínelők már a színen: Catherine és Nick, míg a halottkém kaparja össze a busz tetejéről a levesessé vált nőt, Nick közli, hogy jöhetett volna a nő lifttel is. Höhö. Váltunk: Grissom és Sara fekszenek az ágyban, csörög a telefon, a labor az, de Grissom nem veszi fel. Sara felveti, hogy le kéne lépni egy kis időre, de Grissom nem akarja otthagyni a csapatot, Sara viszont hajózni vágyik a Galapagosz-szigetekre. Arra én is vágynék, hej.

Tovább
Címkék: csi lv
komment

A fiúk a klubból 4x04 - Harcolunk és védünk

2009. április 17. 14:00 - leeann

Brian és Justin bejárják a Kinnetic főhadiszállását, és szöszikének nagyon tetszik. Persze ne hagyjuk ki a többieket se: Mikey és Ben a családi dolgokat tárgyalja ki, Emmettnek pedig nincs hol szexuális életet élni, mert a lányoknál lakik, és nem akarja odavinni az alkalmi pasijait. Időközben Jutin már az új csapatának a taktikai gyűlésén van, ahonnan az őrző-védő csapat egy része lelécel. A fiúk azért lépnek ki, mert ők nem akarják Cody provokáló taktikáját követni. Justin marad, hisz a meleg erő meleg erő akkor is, ha kezdik rosszul használni a szent ügyet.

Este a lányok vendégül látnak egy másik leszbi párt, akiknek Mel az ügyvédjük gyerek elhelyezési ügyben. Közben Mikeyéknál is izgalmasan alakul az este, mert várható, hogy egy szociálismunkás meglátogatja őket. Mikey nagyon hisztis, és amikor kopognak az ajtón megáll benne az ütő. Persze nem a szociális munkás jött, hanem Debbie, aki Vic híján a fiúk nyakára jár rendszeresen. Brian és Justin szexelnek, de Justin olyan lett, mint a tökéletes katona. Szöszike verekedésre hívja ki Briant, aki poénra veszi, de amikor Justin egy célzott ütéssel arcon vágja Briant, kap egy nevelő célzatút visszakézből, hogy azért megtanulja, kit meddig lehet provokálni.

Tovább
komment

Alias 5x09 - The Horizon

2009. április 17. 13:00 - sixx

Syddel nyitunk, otthon tüsténkedik neglizsében, és megjön hozzá Vaughn, a zenéből és a kép tónusából is sejthettük volna, hogy valami álomról van szó. Vaughn bevásárolt, és most főzni készül, de elvágja a kezét, mert idétlen. Syd megasszonyosodott, hadd jegyezzem meg. A rádióból megszólal egy hang, aszongya, hogy Syd még nem ért el "oda", és követnie kell Vaughn-t. ÁlomVaughn nem hallja a rádióadást, viszont a készüléket kikapcsolja. Syd a tükörbe nézve saját magát látja, majd mi is, valami laboratóriumban van beszíjazva egy miskulanciába, és egy nagyon rossz arcú csávó irányítja az eseményeket.

A ember szerint Syd mindjárt odaér, ahová kell neki, hogy megtalálja a "dolgot". Ehhez kell még egy injekció az amúgy is szarrá szedált kismamának, a magzatok az ilyeneknek rohadtul bírnak örülni. Egy torz hang is megszólal valahonnan kintről, hogy kóser ez az állandó szurkálás? A 24-ből is ismert geciember ideges lesz, persze, hogy az, haggyámá. Az injekciót beadják Sydnek, aki utolsó erejével még kilátásba helyezi az "orvosnak", hogy ha baja lesz a gyereknek, akkor nagyon meg fogja ölni.

Tovább
Címkék: alias
komment
süti beállítások módosítása