Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alias 5x07 - Fait Accompli

2009. április 05. 13:30 - sixx

Az előző epizódban megismerkedtünk a berettyóújfalui terrorkirállya, Vak Jánossal, akitől a kurvának öltözött ÚjSyd lenyúlta a Mindent Elpusztító Szitta Csudafegyver szoftverét, ezzel ráhozva a frászt Gordon Deanre és egyben letudva első szóló küldetését. Örültünk. Róma, az örök város, Syd szőke parókban látogat egyetemet, Renee meg az alagsorban titokzatoskodik. Syd jó terhes nőhöz méltón rosszullétet színlel odafent, közben lenyúlja kísérőjének a kulcsát és egy Hordozható Kulcsmásoló Bizbasz segítségével lemásolja az irattár kulcsát, amit átlő wifin Renee-nek, hogy az megkeressen valami izét. Közben apró akadály: Sydney első évados egyetemi professzora éppen Rómában vendégelőad, és összefut Syddel, aki a beszélgetésbe belefonja a Renee-nek szánt infót, azaz a cucc pontos hollétét.

Odafent Syd továbbra is a professzorral van elfoglalva odalent Renee-nek viszont ellenfele támad a keresett tárgy megszerzésében egy szimpatikus félvér fiatalember képében, akivel verekednek egy kicsit, és a szajréra (egy szobor) közben rohadtuk vigyáznak, de csak egy ideig, mert egy májgeri közben Renee elejti, és előkerül belőle egy kártya, ez kell mindkettőnek. Renee két egyforma köríves csáknorrisszal legyakja az ellent, és máris indul kifelé, Syd viszont nem tud szabadulni a proftól, de aztán csak lelép. Az egyetem előtt találkoznak, és máris Los Angelesben vagyunk, ahol Arvinbácsi lassított felvételes és szomorú hegedűhangos látogatása jön elzombult lányánál, akit mesterséges kómában tartanak, nehogy megegye az ápolókat. Valami speckó gyógyszert kap, de semmi nem segít rajta, ha felébresztik, harap.

Tovább
Címkék: alias
komment

Csillagkapu 4x20 – Személyiség

2009. április 05. 10:00 - Llew

Kis csapatunk az irányítóban gyülekezik, hogy megnézzenek egy MALP indítást. Carter veri a klaviatúrát, Jack és Danile pedig megint Teal’c arckifejezését próbálja megfejteni. Az ezredes szerint feszült, míg a régész szerint aggódó. Kopasz barátunk közli, hogy maximum nyugtalan, az is csak azért, mert a bolygó címe az Ősök adatbázisából származik. A videón látható épületek azonban nem jellemzőek rájuk, és Teal’c sem ismer fel semmit. O’Neill se akar kimaradni, így közli, hogy ő sem. Közben a MALP repülni kezd, pedig elvileg nem tud. Walter gyorsan diagnosztikát futtat, a felderítő jármű meg berepül egy fényes gödörbe. A kép elmegy, de a diagnosztika szerint valamilyen jel jön vissza. Carter éppen javasolja a kapcsolat megszakítását, mikor minden elektromos berendezés szikrákat kezd szórni és felrobban Walter monitorja. Pont, mint mikor a sci-fikben találat éri az űrhajókat. O’Neill a főkapcsolóval állítja le a kaput.

Kárfelmérés: Walter megsérült, a kapuvezérlő és a másodlagos rendszerek is kimentek az elektromágneses impulzustól. Carter azonnal vizsgálódni akar, nem számít hogy megégett a keze. Fraiser doktornő azonban hajthatatlan, a többieket is meg akarja vizsgálni, attól függetlenül, hogy látszólag semmi bajuk. Carter kezét beköti és Walterral kezd foglalkozni, így nem veszi észre, hogy a háta mögötti számítógépen mindenféle orvosi anyagok pörögnek végig. Sam és Daniel a MALP felvételeit nézik vissza. Az őrnagy azonosít egy idegen jelet az adásban. Eközben valaki figyeli őket a biztonsági kamerán keresztül.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Csillagkapu 4x19 - Őstehetség

2009. április 04. 15:30 - the black ball

Daniel a CSK-11-gyel lófrál, Carter előadást tart elméleti asztrofizikából, Jack és Teal’c meg kap egy nevetséges és unalmas küldetést: egy tucat tudós felett kell bébiszitterkedni egy másik bolygón (vagyis annak holdján). És Jack nem szereti a nevetséges és unalmas küldetéseket. Carter tudományos spoilerekkel bombázza a légierő akadémiájának lelkes tanulóit. 10 dimenzió, féregjáratok, hipertér, egyéb finomságok. A háromtáblányi fizikai blablába azonban beleköt egy bizonyos Jennifer Hailey kadét, mert szerinte hibás a levezetés. És igaza van.

O’Neill és Teal’c átveszi a műszakot Griff őrnagyéktől, és tátott szájjal figyelik, mennyi kalandban volt már részük: dr. Thompson elhagyta a szemüvegét, és elromlott a mikroszkóp. Ráadásul dr. Hamilton nem kapta meg az alkatrészeket a generátorhoz. Nem semmi. Carter utánajár a zseni kadétnak. Kiderül, hogy még Carternél is jobbak lehetnek az eredményei, kitűnő lövész és pilóta, csak sajnos egy beképzelt ribanc, így dióhéjban.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

A Kaméleon 2x20 - Bank

2009. április 04. 10:00 - missparker

Az évad 'Best of Miss Parker' epizódjához érkeztünk: Miss a nappalijából telefonál Brootsnak, amikor befut Parker-apu, sok éve nem járt már a lányánál. Körülnéz, tetszik az új berendezés, anyád imádná. És ez a festmény milyen gyönyörű, új? Te vetted nekem diplomaosztóra. Ó, és fénykép az első zongoraested utánról, mit is adtál elő, a Für Elise-t? Bach G-moll menüettjét. Az öreg feladja, inkább Parker-anyuról beszél, hogy mennyi hazugságot terjeszt róla Jarod.

Sydney és Broots beszélgetnek, biztos, hogy Parker-apu elment Misshez? Ennyi év után? Berobban Miss, Broots átadja Jarod legújabb küldeményét. A Csodafiú a Doveri Bankban mutatna valamit ma 11-kor. Van egy boríték is, levél anyutól a kicsi lányának. Miss elrohan a bankba. Ideges, a promóciós húsvéti nyúlnak öltözött fickót fellöki, érdeklődik az egyik alkalmazottnál. Ahhoz épp megérkezik a kamasz lánya. Misst tehát elküldi egy pénztárhoz, biztosak lehetünk benne, hogy Miss nagyon 'megkedvelte' ezért. A pénztárnál azt mondják, húzzon sorszámot, bah, erre már vicsorog. A sorban várakozik Jarod is, nem fél, még Miss sem ránthat fegyvert egy bankban. Van még a levelekből, kellenek-e, Miss? Miért kellett személyesen találkoznunk? Hogy ne maradj le Mr. Fenigorról, ahogy felveszi a heti járandóságát, mint évek óta mindig. Most együtt kéne dolgozni, de lövöldözés támad, mindenki a földre, bankrablás.

Miss szedné elő a fegyverét, neki nincs ideje ilyen hülyeségekre, beszélnie kell Fenigorral. Jarod leállítja, ezt mégsem kéne. Miss kedvenc banki alkalmazottja megnyomja a riasztót.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

The Black Donnellys 1x07 – The Only Thing Sure

2009. április 03. 16:00 - Sonrisa

"The only thing sure about luck, is that it will be change” /Bret Harte/

Joey tart nekünk egy pár perces összefoglalót az eddig történtekről, majd a zsaruk Robert Kellyről kezdik el faggatni a cellájában. Vagy nevezzük inkább „Nagyszájú Bobnak”? Az meg ki? – hangzik a válasz. Vagy nem az a csóka, akivel akkor találkozott, mikor Jimmyvel ki akarták festeni a kocsmát, és épp festéket vettek. De térjünk rá a szerencse forgandóságára. A csóka elszólta magát, hogy Dokeynak heti 200 $-t csenget ki a védelemért. Jimmy agyában lámpa villan, tud ő is védelmet adni, méghozzá féláron. A fogadós biznisz úgyis akadozik. De mi köze ennek R. Kellyhez? Az egész Kevinnel kezdődött.

Kevinnek nem nagyon megy a tartozás beszedése, Whitey is csak nyavalyog. Jenny aggódik a kifizetetlen jelzálog miatt, az apja miatt is, aki nem megy orvoshoz, túl sok ez neki, Tommynak önti ki a lelkét (háttérben: John Mayer: Gravity). Dokey tudna segíteni, de csak 50% tulajdonrész ellenében. Ezt nem engedhetjük meg. Tommy szavát adja, megszerzi a 13000$-t, ha Jenny szemet huny a pénz származása felett. A kétségbeesés kétségbeesett szavakat szül, az apja mindene az étterem, nem veszíthetik el. Tehát a válasz igen, nem érdekli, honnan lesz a pénz. Ha lesz. Főcím.

Tovább
komment

Battlestar Galactica 4x01 - He That Believeth in Me

2009. április 03. 15:00 - Freevo

A BSG utolsó évadja abban a szent pillanatban veszi kezdetét, amelyben az előzőt otthagytuk: a flotta a Jón-csillagködnél megrekedt, a cylonok pedig masszív támadásba lendültek ellenük, amikor a halottnak hitt Kara Thrace egyszer csak megjelent egy vadonatúj vadászgépben, és közölte, hogy tudja, merre van a Föld. 

Adamáék nem értik, mi folyik itt, ezért kétszer is ellenőrzik Starbuck jeladójának hitelességét. Roslin szerint ez csak egy cylon csapda lehet, ami azért lenne furcsa, mert a pilótacsaj épp az ő megmentésükön fáradozik odakint. Tigh ezredes, aki alig tíz perce tudta meg, hogy cylon, azon kapja magát, hogy minden előjel nélkül előrántja a fegyverét, és fejbelövi az admirálist. 

Tovább
komment

A fiúk a klubból 4x02 - Harc önmagaddal

2009. április 03. 14:00 - leeann

Shanda Leer, vagyis a travi művész fiú (Darren) nincs jól. Ő az, akit megvertek, de Justin ápolgatja és tartja benne a lelket. Mondhatni sorstársak a fiúk, így van miről beszélgetniük. A kajáldában viszont Mikey próbál fogfájást színlelve kibújni a tündérgyülekezet ülése alól. Vagyis Vic bácsi kedvenc gyülekezete csak elérte Emmett kíváncsiságát, és Mikeyt rángatja magával egy kis lélekgyógyításra. Mikey, mint jó barát, nem játszotta ki a fogfájós kártyát, így nincs más hátra, mint előre. Debbie érzékeny búcsút vesz a fiúktól, akik elindulnak az ismeretlenbe.

Közben Ted éppen a csoportfoglalkozáson van, és éppen búcsúzik a csapattól, de az egyik sorstársa meg van győződve arról, hogy a könyvelő visszatér a szerhez, és hamarosan visszatér hozzájuk. Ted úgy dönt, hogy egy frászt fog visszatérni. Briannek is vannak gondjai, de úgy dönt, hogy saját maga ura lesz, és megalapítja a cégét. Emm és Mikey megérkezett a tündérgyülekezetbe, ami konkrétan egy csapat mezőn összegyűlt, első látásra hibbantnak tűnő pasi. Az első, aki köszönti az újonnan érkezőket, Téli Zöld névre hallgat, és meggyőzi a fiúkat, hogy válasszanak ők is maguknak tündérnevet.

Tovább
komment

Friday Night Lights 2x09 - The Confession

2009. április 03. 12:00 - Sigismundus

Dilloni rendőrség, Landry vall. A kihallgatója nagyon arra akarja terelni a kérdéseket hogy ’megtámadta a lányt, megtámadott téged’, de a srác csak azt ismételgeti hogy ő megölte a fickót. Nyomozó nagyot sóhajt, kimegy, és közli a magába roskadtan ülő Apával, hogy fia nem nagyon akar magán segíteni. Pedig itt mindenki csupa jó szándék hiszen Texasban vagyunk nem holmi nyámnyila északi liberális államban, ahol a bűnözők jogait jobban féltik mint az áldozatét... Apa végre összeszedi magát és hazahurcolja a kapálózó fiát, aki persze tiltakozik, mert bűnhődni akar.

Matt és Carlotta boldogan ébredeznek, amikor rájuk nyit Nagyi. Gyorsan takaró a fejre, egyelőre titkolnivaló a kapcsolatuk, úgy tűnik. Taylorék készülődnek Gracie keresztelőjére, Julie a szokott lázadókamasz módján leszólja a dolgot, minek ennyit izgulni, egyáltalán minek az? Edző irodájába érve Timet hivatja, és elétárja a problémát. Mint atlétikai igazgatónak, neki kell embert találnia az egyéb sportolók mezének mosatására. És ő a legönzőbb, legönteltebb játékosára gondolt, Tim tudna-e nevet mondani? Tim tud, Williams névre Edzőnk fejet ráz, tiéd a dicsőség Riggins.

Tovább
Címkék: fnl
komment

Életfogytig zsaru 1x11 - ...és temesd be!

2009. április 03. 10:00 - missparker

Ott hagytuk abba, hogy Charlie elindult a börtön kapuja felé, hogy akkor ő most jól bemegy, és előkeríti azt, aki miatt 12 évet ült. Mély levegő, elszánt, mint három Rambó. Ugyanaz a két tahó smasszer fogadja, mint a múltkor, beszólogatnak neki, van egy cellájuk a számára. 'Tartsátok fenn, szükségem lehet rá!'

Markhoz jött, az apához, akinek a fiát az első epizódban meggyilkolták. Charlie fogta el a gyilkost, Mark tartozik neki. Információt kér Hollisról, megegyeznek. Mark felfigyelt rá, hogy Charlie társ nélkül érkezett, ebből tudja, hogy ez személyes ügy, most egy sittessel, és nem egy zsaruval tárgyalt.

Tovább
komment

Dexter 3x09 – About Last Night

2009. április 02. 13:00 - Sangria

Dex felébred a Miguellel közös gyilkolást következő reggelen tehát, és most még üdítő érzés, hogy van egy barátja, aki osztozik a titkában. Nade hamarosan beállít Syl, aki igencsak zaklatott, merthogy Miguel nem volt otthon az éjszaka, és azt állítja, hogy Dexszel volt. Sylt pedig érdekelné, hogy igaz-e. Igen, mondja Dex, Rita is megmondhatja, hogy ő sem jött haza egészen...éjfélig. Csakhogy Miguel alig egy órával ezelőtt ért haza. Syl elsírja magát, és Rita nyakába borul, mert akkor most bebizonyosodott, hogy Miguel megcsalja. Dexet is érdekelné, hogy merre leledzett Miguel a gyilkosság után az éjszaka, hát úgy dönt, útbaejti őt munkába menet. Miguel nagyon vidám, fütyörészve indulna dolgozni, ám Dex beszámol Sylvia látogatásáról, meg hogy ő hiába próbált falazni neki, nem tudta, hogy a gyilok után nem haza indult egyenesen. Miguel persze állítólag csak beült egy kocsmába egész éjszakára, mert olyan izgatott volt, ám Dex történetesen ismeri azt a kocsmát, amit Miguel említ. És tudtával 2-kor zár.

A következő helyszín már Anton lakása, ahol nagy nehezen kiderítik, hogy Anton a szemetet vitte le éppen, amikor leütötték és elrabolták. Csakhogy ez már egy napja volt, tehát igyekezniük kell, ha Antont még életben akarják találni. Egyelőre George King házát kezdik keresni, hátha ott találnak valamit, ami elvezethet hozzá, mivel magát George Kinget nem találják. Mi viszont most megtudjuk hol van: a következő képben Antont látjuk, akinek csúnya nyúzott sebek éktelenkednek a hátán, és George Kinget, amint éppen egy véres kést törölget: tehát tényleg George King a Nyúzó! Szegény Anton természetesen nincs jól, remegő hangon magyarázza Kingnek, hogy ha tudná hol van Freebo, már rég elmondta volna, meg hogy ha pénz kell Kingnek, majd szerez ő Freebo helyett. De King erről hallani sem akar, mert szerinte ez az egész a „tiszteletről“ szól, ami úgy követeli, hogy Freebo rendezze a tartozást személyesen. Úgyhogy egy óra múlva visszajön, Antonnak ennyi ideje van gondolkodni.

Tovább
Címkék: dexter
komment
süti beállítások módosítása