Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 4x18 – A fény

2009. március 29. 10:00 - Llew

Jack érkezik a vezérlőbe, és pénzt bíz a sosem látott Barber őrmesterre, hogy adja át Danielnek, mert elvesztette a fogadásukat. Amíg a tárcsázásra várnak, Sam kiváncsiskodik, hogy miben fogadtak. Sportban, hangzik a válasszal, de tovább érdeklődik, mire O’Neill közli, hogy curlingben és Daniel csapata nyert. Az ezredes az indítócsarnokba kíséri, közben a szabadságról beszélgetnek, és Carter rájön, hogy a társai abban fogadtak, hogy Daniel tudja-e elcsábítani a „hely” megnézésére, vagy Jack egy szabad hétvégére. Nincs ideje nagyon felháborodni, mert a háta mögött Barber belerohan a megnyíló a féregjárat örvényébe. Hát ezért kár volt a névadással tölteni az időt.

Az öngyilkosság miatt mindenki ledöbben. Daniel szerint Egypercres Barberen semmi nem látszott, amíg velük volt. Egy régóta elhagyatott goa’uld palotát vizsgáltak, amiben van valami spéci állólámpa, de nem tudják mire való. Viszont elhozott egy újféle kézi számítógépet, hátha majd annak a segítségével rájön. Előbb azonban rá kell fejteni, mit írtak a palota falára egy ismeretlen dialektusban. Teal’c fordítás közben egy idegen alak árnyékát veszi észre a videón, pedig Daniel nem említett senkit.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Csillagkapu 4x17 - Teljhatalom

2009. március 28. 17:30 - the black ball

Abydosra ugrunk egy kicsit, mert Kasufnak egy fantomhang Sha’re nevét suttogja, és hát: who you gonna call? A környéken nagy a pánik, mindenki azt hiszi, hogy kukacék eljövetelét jelzi a hang. Egy spontán forgószélből ijesztgeti a jónépet, de most Sha’re helyett Danielt becsmérli. Az említett azonnal elkezd barátkozni a tornádóval, mert nagyon hülye vagy nagyon bátor. Kivételesen az utóbbi, mert a vihar nem más, mint Shifu, a buddhista harcesis. Kicsit megnőtt.

Ugye benne a kukacék összes tudása, de Oma arra tanította, hogy felejtsen. Attól még hazavisszük. Shifu megfogalmazza Hammond munkaköri leírását buddhistául: A lángot a szikra gyújtja, de a gyertya csak addig ég, amíg a kanóc. Fraiser vért vesz, amit Shifu kérne vissza, de nem kapja. A doki megállapítja, hogy nanitok voltak a vérében, attól nőtt meg ilyen gyorsan. De már nem aktívak, valószínűleg Oma kapcsolta ki őket. De fontosabb, hogy mindent tud, amit Apófisz tudott akkor, amikor megdöngette Mrs. Jacksont.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

A Kaméleon 2x19 - Red Rock Jarod

2009. március 28. 10:00 - missparker

Valaki az éjszakában gödröt ás, generátort tankol, fotóz egy megkötözött nőt. Úgy látszik mostanában ilyen emberrablós részeink vannak. Miss Parker rémálmodik Szépfiú utolsó szavairól. Jarod piros füzetet gyárt, közben kap egy e-mailt, Sydney információkat ígér neki, találkozzanak Dry Riverben, Arizonában. Jarod megérkezik, kérdezősködne két kártyázó helyitől, látták-e Sydney-t, nem válaszolnak neki. Jön a seriffhelyettesnő, velük ne próbálkozzon, süketek születésük óta. Akkor jelbeszéddel. Megvan a kölcsönös szimpátia. Miller, a seriffnő sem látta Sydney-t, de arra a szóra, hogy 'előkelő' korosodó urat keres, letartóztatja Jarodot. Ennek meg mi baja?

Missék egy zsákutcában kutatnak Jarod után, kaptak egy névtelen tippet. Valaki fentről fotózza őket, Miss részére Parker-anyu központi belépőkártyáját hagyta Jarod. A lejárati időt megváltoztatták rajta, előrehozták anyu halálának napjára. Jarodra ilyen bunkó poén nem jellemző. Eközben ő már a fogdából alkudozik Millerrel, eredménytelenül. Beront az irodába egy gyerek, Miller fia rosszul lett, orvos nincs a városban két napig. Jarod jelzi, neki van némi orvosi gyakorlata. A gyereknek leesett a vércukra, némi Pez segít. Jarod a tünetekből azt is látja, hogy a srác súlyos szívbeteg, valóban, várólistán van, átültetésre vár, de ritka a vércsoportja (mint Jarodé). Maga orvos? Pillanatnyilag nem. Megjött a seriff, Delmont, nagy hévvel kérdezi, ez az a fickó?

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

Alias 5x04 - Mockingbird

2009. március 27. 21:42 - sixx

Az előző részben lett nekünk egy szőkecsajunk, akiről azt hittük, hogy geciember pedig nem is, ő Syd2.0, azaz Ráhel, A Lány, Akit Pont Úgy Szopattak Meg Az Ál-CIA-val, Mint Sydet. Mivel ezt túl hosszú lenne minden alkalommal leírni, így maradunk az ÚjSyd elnevezésnél. A lány geek, így Marshallal óriási haverok lesznek, már ha túlélte azt a robbanást, amit az exfőnöke követett el akkor, amikor lelépett az irodából a macája társaságában, és a biztonság kedvéért az összes alkalmazottra ráborította a tetőt. Ez a Gordon már csak ilyen geciember.

Monte Carlo, mondja a felirat, mi meg elhisszük, bár lehetne Kisújszállás is. Syd jő nagyon terhesen, vörös hajban, bevetés van. A kaszinóban (mert hova máshova mehetne az ember arrafelé), először azzal kelt feltűnést, hogy akkora, mint egy dömper, majd azzal, hogy vagy félmillió dollárral kezd el kockázni, a sorozat láthatóan még a válság előtt készült, most a Videó presszóban fájerezne Bocival százas alapon. Miközben Syd kockázik, az Újfiú a kocsit beparkolja a garázsba, és kinyit valami ajtót, letör egy lakatot és egy kapcsolótáblát kezd el buherálni, odafent Dix meg franciának álcázva magát elhűl azon, hogy Syd a tolófájások alatt is csak kaszinózik egyre.

Tovább
Címkék: alias
komment

Friday Night Lights 2x08 - Seeing Other People

2009. március 27. 16:00 - Sigismundus

Péntek esti meccs, a pályán a Párducok bénáznak, a támadók semmire sem jutnak, védelem semmit sem tud megtartani, utolsó negyedre 37-0 a Mavericks javára. És meccs végére sem változik, vereség otthon, ez szégyen. Levert mindenki az öltözőben, csak Smash nem, boldogan osztja meg a vereségen rágódókkal, hogy ő a jövő héten egy egyetemre utazik, meghívásra, óóó yes…. Lelátón sem akartak jó irányba menni a dolgok Tayloréknak. Shelley hugi előbb Ericék szexuális életét kevesli a szülés után, majd rajongva hívja fel Tammy figyelmét, nagyobbik kislánya hogy bele van zúgva a cuki új tanárba.

Mattnek mégis jutna jutalom, barna cheerleadere felajánlja, hogy töltse nála az éjszakát, szülei nincsenek otthon. Irányítónk úriember, a nagyi felügyeletére hivatkozik,. A csaj nem sértődik meg, még tetszik is neki ez az érzékeny duma. Ha Mattünk azért mondott le a szexről, mert otthon is ezt remélt, csalódnia kell, Carlotta még beszélni sem akar a csókról.

Tovább
Címkék: fnl
komment

A fiúk a klubból 4x01 - Segítség a bajban

2009. március 27. 14:00 - leeann

Új évad, új főcím, régi szereplők régi problémákkal, úgyhogy kezdjük is a negyedik évadot! Ott hagytuk abba a harmadik végén, hogy Brian anyagi gondokkal küzd, mert az összes vagyonát arra költötte, hogy legyőzze Stockwellt. Öröm az ürömben, hogy legalább sikerült a nagy tett! Mikey és Hunter elszöktek a tini anyja elől a profot hátrahagyva. Ted és Emm szakítottak, mert Teddy nagyon belenézett a drogok világába, és az elvonón kötött ki, ami a legjobb lépés volt a részéről. A lányok boldogok, és várják az új jövevényt. Debbie még mindig Debbie, de már ismét egyedül, mert szakított Carllal, Vic bácsi pedig bepasizott egy szintén HIV pozitív sorstársával.

Na nézzük! Brian éppen az anyagi helyzetét elemzi, és szöszike szeretne neki adni egy kis lóvét, de Briannek nem kell senki pénze. Hunter anyja folyamatosan Ben nyakán lóg, mert nem hiszi el neki, hogy a fia elszökött tőlük, sőt sejti, hogy Mikeyval van valahol. A lányok úgy döntöttek, hogy segítenek Tednek, aki ugye elvonón van. Emm továbbra sem akar tudni Tedről semmit, és mivel jelenleg a lányoknál él, ez nehezen betartható. Mikey és Hunter egy motelben csövezik, amikor Ben hívja őket azzal, hogy Hunter anyja mi mindennel fenyegetőzik.

Tovább
komment

The Black Donnellys 1x06 – Run Like Hell

2009. március 27. 13:00 - Sonrisa

„If ever I was sure that someone was coming to help me, I should run like hell" /Thoreau/

A rácsok mögül Joey tart nekünk egy „gyorstalpalót” az eddig történtekből. A rendőrök a jófiúkhoz tartoznak, mindenkinek megpróbálnak segíteni, ez előbb-utóbb az életükbe kerül. Ahogyan erre Tommy is kezd rájönni. Az utca túloldaláról bárgyú képpel, fogpiszkálót rágcsálva, mert az olyan menő, sasolja Jennyt. Majd erőt gyűjt, s a Huey halotti toráról származó tálcákkal belép az üzletbe, ahol harapni lehet a feszültséget és a csendet. Nincs sok mondanivalójuk egymás számára, mikor George, a szállítós fiú sétál be, árut hozott, s diszkréten emlékeztet rá, hogy negyedéves tartozása van a boltnak. Jennyt meglepetten éri a dolog, Tommy meg feszeng a pulthoz lapulva, segítséget ajánlj, a lány nem kér belőle.

Jimmy és Kevin épp a Louie-bizniszen ügyködik, mikor adódik egy kisebb probléma: Eddie Maxwell, régi ismerős, ő ugyan nem fizet, csak magának Louienak. Nála fogadott, nála pengeti ki a lóvét. Egy 38-sal nyomatékosítja szavait. Jimmy vérnyomása 200, eddig nem igen sikerült értékelhető mennyiségű, értsd bármennyi pénzt is behajtani. Az ötlet megvan, a megvalósítás hibádzik. Főcím.

Tovább
komment

Battlestar Galactica 4x00 - Razor 2/2

2009. március 27. 11:00 - Freevo

Folytatódik az egész estés különkiadás története. A múltbeli Pegasuson lezajlott a véres csata, amely jelentéktelen győzelemmel és súlyos veszteségekkel zárult. Gina, aki a fedélzetre engedett egy csapat Centuriont, börtönben csücsül, Kendra pedig bevallja Cainnek, hogy ő adta meg neki a biztonsági kódját, amivel az leteríthette a robotok előtt a vörös szőnyeget. Cain nem okolja a hadnagyot, de Ginára kemény büntetés vár: megjelenik a bulldogarcú Thorne, akit kineveznek hivatásos cylonvallatónak, hogy azzá a ronccsá tegye Ginát, akit mi is megismertünk, és később szakszerűen megerőszakolja Sharont is. 

A CIC-ra visszatérve Fisk boldogan újságolja Cainnek, hogy civil flottára bukkantak. Az eufória egyedül az admirálist nem éri el, ő pragmatikusan kijelenti, hogy szükségük van a civilek összes hasznavehető erőforrására. Tengerészgyalogosokat kell felkészíteni arra az esetre, ha ellenállásba ütköznének. Fisk és Kendra megfagynak, de nem akarnak golyót a homlokukba, most már meg kell szokniuk, hogy ez Cain valódi arca, akár a háború, akár Gina tehet róla.

Tovább
komment

Életfogytig zsaru 1x10 - Áss egy gödröt!

2009. március 27. 10:00 - missparker

Az epizódcímhez híven egy parkolóház építésekor ástak egy gödröt. Eddig nem lenne érdekes, de találtak benne egy "hülyével vagyok" feliratú pólóban, kezében rózsával álldogáló hullát.

A hulla pontosan a Los Palmas Zencentrum egykori helyén volt. A zsebében talált igazolványa szerint ő Tim Chang. Élve temették el. Nála volt a mobilja is, több mint tíz éves darab, de már el tudott tárolni 10 számot. A laboroslányka poénkodik, ugyan mire mennek ezzel, ki emlékszik a tíz évvel ezelőtti számára. Charlie jelentkezik, én igen, de az nem telefonszám volt. Börtönnyilvántartási. Reese és a lányka elcsendesednek. Megvannak a számok, le kell nyomozni a telefontársaságnál. Vagy fel kell hívni őket, szól a gyakorlatias Charlie. Az egyik szám egy fizikaprofesszoré, Luke-é. Öreg ember fiatal feleséggel, Amy-vel. Amikor Tim a telefonszámot hívta, az asszonyka még nem lakott itt, nem ismerte Timet, vele a Prof tartotta a kapcsolatot. A Prof mesél, mivel minden mozog, senki sincs egyhelyben, tehát Charlie sincs itt. Csak valószínűbb, hogy itt van, mint hogy nincs itt. Charlie örül, Reese lefárad. Hé Prof, alibi? Ugyanmár, ki emlékszik arra, hol volt tíz éve? Charlie megint jelentkezik.

Tovább
komment

Ments meg 3x9 - Pieces

2009. március 26. 16:00 - zenoli

Kezdetnek egy mentés színhelyén vagyunk, be kell a fiúknak törni egy lakásba, ahol valami sportolók fekszenek ájultan, őket kell kicipelni. Nagy nehezen sikerül is a dolog, mert extra magasak, Lou meg is jegyzi, jobb lett volna őket feldarabolni és úgy levinni, de az egy plusz utat jelentett volna le a fűrészért, így sajna elvetették ezt a fényes ötletet. Sean és Mikey (akit ettől a résztől kezdve kezdenek el így hívni a többiek Újfiú helyett) betévednek egy hátsó szobába, ahol furcsa növények vannak, meg lámpák, megvan a tűzforrás. Tommy-ék már lenn üldögélnek, és idióta dolgokról beszélgetnek, pl. arról hogy ki és hogyan szexelné meg Heather Mills McCartney-t, valamint nagyon pizzát enne mindenki. Jerry furcsálja is a dolgot, mi a fene van mindenkivel, szokásosnál is hülyébbek, majd hamar megvilágosodik, amikor Sean hívja a furcsa növényes szobából, ez bizony marihuána, gyertek le izibe, mert megkettyósodtok ennél is jobban. Lenn adatlap kitöltés folyik, valamint jön egy pizzás srác, kaja már van, tiszta komfort, fekszenek a tűzoltókocsiban, vidámak és boldogok, beszívott mindenki. Sean enyhén üldözési mániától szenvedve súgja oda a többieknek, hogy vazze lefényképezett a parkolóóra, hallottam, biztos a kormány figyel minket. Megkérdezik tőle, legalább a jó profilod fényképezték le? Nem, szembül meg a hajam sem állt jól, visszamegyek. És lőn, készül az új fotó, hehe. Főcím.

Szomorú jelenet jön, Tommy a kórházban látogatja az előző részben pórul járt tűzoltót, szegénynek levágták mindkét lábát térd alatt, és ami maradt belőle sem néz ki túl jól, meg van égve és be van pólyálva. Felesége ott van mellette persze, nagyon szomorú és ki van, megértjük. Most, hogy Tommy megjött, ő el is megy egy kicsit haza, mert pihenni is kell. Alighogy elmegy Stack felnyög és megmozdul, Tommy meg halálra rémül. Mikey odahaza pakol eközben, költözik a lakótárstól, vége a szerelmi csatározásnak, elég volt a passzív homokos szerepből. Még egy kicsit azért anyázzák egymást búcsúzóul, lakótárs ki van akadva, ha annyira zavart, hogy szoptalak, mér’ nem szóltál? Mikey zavartan csak annyit mond, hát tudod hogy van az, ha oboáznak a rudadon, nem akarsz szemét lenni. Lakótárs feje lilul, Mikey iszkol.

Tovább
Címkék: ments meg
komment
süti beállítások módosítása