Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Veronica Mars 2x17 – Plan B

2009. január 11. 14:00 - foxglove (törölt)

…Ééés a személy, aki az esszépályázatot nyerte… aki egy hétig Woody Goodman gyakornoka lehet… aki felrobbanthat egy stadiont… Logan Echolls. Logan álszerényen pislog. Veronica gyanakodva beleolvas ebbe a bizonyos esszébe, és a gyanúja nem is volt alaptalan: a szöveg nagy része a Szelíd motorosokból származik, méghozzá egy az egyben átemelve. Hát ha valami, akkor ez Loganre vall.

Ha már szelíd motorosok, Weevil az iskolaudvaron flashbackel a régi szép időkről. A flashben Felix barátjával arról beszélgetnek, hogy kinek milyen tervei vannak a jövőre nézve. Weevil nemes egyszerűséggel csak le akar érettségizni, ennyivel tartozik a nagymamájának. Felix hasonlóképpen nem túl nagyratörő: munka (sofőr meló, kis furgonnal), feleség, gyerekek. Weevil szerint ehhez először is egy komoly barátnő kellene, ami tudomása szerint nincs és nem is volt. Felix sejtelmesen hallgat. A jelenben Weevilben megérik az elhatározás: ha tényleg Thumper ölte meg Felixet, akkor bűnhődnie kell. Először is nem ártana bizonyítékkal is alátámasztani a teóriát, és persze itt jön a képbe Veronica.

Tovább
Címkék: veronica mars
3 komment

Csillagkapu 3x18 – Sötét ügyek

2009. január 11. 11:00 - Llew

A CSK-1 diplomáciai tárgyalásokat folytat a tollanokkal, és tekintve, hogy a múltkor megmentették a seggüket, szeretnének egy ionágyút cserébe. Mivel az nem gyerekek kezébe való a kérésüket most is visszautasítják, így O’Neill úgy dönt, hogy kár tovább bohóckodni, induljanak haza. Kifelé menet azonban a folyosón gondol egyet és kikapja a falból a minden fegyvert kikapcsoló eszközt, Carter és Daniel tiltakozása ellenére. Teal’c is csúnyán néz.

Otthon a tábornok örül a szerkezetnek, amíg ki nem derül, hogy nem igazán kapták, hanem Jack szavaival élve, kölcsönözték. Akkor aztán rögtön vissza is küldené. Az ezredes magából kikelve kezd vitázni vele, hogy meg kell tenniük a szükséges lépéseket, a goa’uldok elleni védekezés kapcsán. Az sem számít, ha ehhez a szövetségeseket kell meglopni. Rá se lehet ismerni, ezért Hammond tábornok felmenti a szolgálat alól és Teal’c kísérete mellett a gyengélkedőre küldi teljes kivizsgálásra.

Tovább
Címkék: csillagkapu
Szólj hozzá!

Csillagkapu 3x17 - Száz nap

2009. január 10. 16:30 - the black ball

Vázoljuk fel a szituációt: a Föld első számú, idegen bolygókra utazó, idegen anyahajókat elpusztító, idegeneket könnyedén kinyíró katonai egysége elutazott a galaxis szélére, hogy hullócsillagot nézhessen az éj leple alatt. Hm. Mivel ilyen sok adót biztosan nem fizetnek az amerikai állampolgárok, valaminek kell lennie a háttérben. Na de nézzük a hullócsillagot. Illetve csillagokat, mert nem egy jön, ráadásul nem csak ma, hanem holnap is. A helyiek találóan tűzesőnek nevezik e becses eseményt, és minden évben ugyanakkor történik. Az egyik majdnem megpörköli a baseballsapkánkat, ez Jackből ámulatot, Carterből lidérces remegést vált ki.

Ugyanis ez túl közel volt. Az egyik helyi néni, Laira szerint ez normális az Edorán. És egyre látványosabb lesz. De mi csúnyán és rémülten nézünk rá: nem, nem lesz az. Carter majd megfigyeli a dolgokat, Daniel meg a földtörténetet, O’Neill meg kíván egyet. Másnapra Carter már ki is ismeri az Edora naprendszerét. A bolygó néhanapján érint egy aszteroidamezőt, és mivel az utóbbi állandóan változik, néha sűrűbb területen halad át. Laira meg is jegyzi, hogy eszméletlen régen állítólag egyszer már történt egy nagy bumm, de ez biztos csak mese. Hát persze, biztos az.

Tovább
Címkék: csillagkapu
12 komment

A Kaméleon 2x08 - Hazards

2009. január 10. 10:00 - missparker

Jarod éli a vándoréletét, épp leszáll egy buszról, vár egy másikra, 20 dollárt ajánl egy csomag péksütiért, mert megtetszik neki, hogy kettő van összecsomagolva, és ikersütinek hívják. A megállóban megismerkedik egy Dan Healy nevű emberrel, családi fényképeket mutogatnak egymásnak. Jarod büszke, neki is van családja, bizony: az anyja fényképét, és egy Kyle-ról készült képet mutogat, és a pilótakeresztet (ilyenkor tényleg sajnáljuk, neki ennyi a család). Dan váratlanul kiugrik az expressz busz elé, ami nem tervezett megállni abban a megállóban. Jarod beveti minden tudását, hogy életben tartsa. Gyerekkori videó, az öngyilkosság a téma. Jarod nem értette, hogy tehette ezt az öngyilkos azokkal, akik szerették. Sydney rávezeti: az öngyilkosság segélykiáltás. Jarod reméli, hogy tud segíteni.

Dan táskájában egy tudósításról készült felvétel volt: egy MZT nevű, mérgező hab ömlött ki egy üzemben, ahol mérgek semlegesítésével, tárolásával foglalkoznak, 3 ember halálát okozta. Az üzem mérnöke Dan volt, az áldozatok a barátai voltak. Ő tesztelte a tárolókat. Jarod Dupont (ezt a hülye nevet!) másnap már az üzemben dolgozik, mérnökként. Dan vörös szigetelése nem vált be, újra kell tervezniük a konténereket.

Tovább
Címkék: a kaméleon
3 komment

A fiúk a klubból 3x04 - Ki neveli ezt a gyereket?

2009. január 09. 15:00 - leeann

Melanie-nak fura álma van, méghozzá az, hogy a csapat fiúi között megrendezésre kerül a Mr. Spermadonor verseny, és természetesen Brian Kinney a győztes, aminek így nem lesz jó vége. A győztes éppen dolgozik, és mikor egy új ötletet osztana meg a főnökével, beállít Claire, a testvér. A kisebbik gyerek eltörte a karját, ezért a nagyobbikat Brianre bízza, aminek se a kölyök, se Brian nem nagyon örül. A munka után meglátogatják a kajáldát, de a gyerek marha undok, és olyan homofób, hogy az egy felnőttnek is sok lenne.

Mikey az egyetlen, akivel normálisan próbál viselkedni, mert a képregény mindig csábító egy nagypofájú kis tininek. Mindeközben a lányok csak végigmennek a fiúkon, hogy ki lehetne Mel gyerekének az apja. Mikey tűnik a megfelelő donornak. A gyerek folyamatosan buzizza Briant, ami nem csak az én fülemet bántja. Közben Mikey és Ben kapcsolata sem felhőtlen, amióta a prof minden idejét az edzőteremben tölti.

Tovább
2 komment

24 3x20 8:00-9:00

2009. január 09. 13:00 - Bruti

BUÉK minden kedves 24 rajongónak. Reméljük, hogy Jack kalandjai az idén is folytatódnak, nem csak a már nagyon várt 7. évadra gondolok (ami ugye most vasárnap startol dupla résszel), hanem a magyar képernyőkön is újra feltűnik hősünk.

8 óra. Ott fejeztük be, hogy Kimba Rambo begőzölt az őt ért sérelmek miatt, és agyonlőtte elrablóját. De lehet csak az éccsapát akarta kímélni az izgalmaktól. Ezzel csak annyi probléma van, hogy Saunders tudni fogja, hogy valami nem stimmel a lánya körül.

CTU. Tóniék azon morfondíroznak, hogy a vírushelyzet, már nem a megelőzésről szól, hanem arról, hogy meg tudják állítani a további terjedést. Magyarul mocskos szar a helyzet. Snitt. Jack vigasztalná a lányát, de Kimba rezignált arccal veszi tudomásul, hogy meghalt az őt vegzáló fickó. Lassan belejön ebbe az ügynökösdibe.

Tovább
Címkék: 24
21 komment

Twin Peaks 2x18 - On the Wings of Love

2009. január 09. 10:00 - Médiageci

Ott hagytuk abba, hogy Eckhardt asszisztensnője befeküdt a teljesen elázott seriff mellé az ágyba. Most masszírozni kezdi a férfi hátát, és egy kölnisüvegből valami folyadékot ken mindkettejük ajkára. A seriff közben felébred, bár továbbra is félálomban van és atom részeg, a rajta lovagló nőt Josie-nak hiszi. Aztán a nő egy fojtózsinórt ránt elő, megpróbál végezni a seriffel, dulakodnak. Végül nagy nehezen, férfias ökölcsapásokkal és egy kupával hadakozva a seriff kerekedik felül, kiüti a számára egyébként teljesen ismeretlen támadóját.

John valami műszerrel babrál, amikor a „szobapincér” bekopog hozzá. Kiderül, hogy Audreynak tényleg nem derogál ez a munka sem, pedig a recepciós fickó erre tippelt korábban. Persze a lány leginkább az új szerelmét akarta így meglepni. Megy egy kis szerepjáték, szempilla rebegtetés, aztán John Audrey nagyapját idézi: „ha kalapácsot hozol, szöget is hozzál”. Pár bók után megbeszélik, hogy este randiznak, vacsoráznak, meg ami még jön.

Tovább
Címkék: twin peaks
1 komment

Kaliforgia 2x11 - Blues from Laurel Canyon

2009. január 08. 13:00 - WUTM

Mia ébresztgeti Hanket, de most kivételesen nem azért, hogy dugjanak, hanem hogy együtt olvassák el az L.A. Times kritikáját a „közös” könyvükről. Hank duzzog egy kicsit, ő nem kíváncsi arra, mit gondolnak Mia könyvéről, de aztán a kritika pozitív kicsengése őt is örömmel tölti, bár nem kezd az ágyon ugrálni, mint Mia. A kiscsajnak különben is jó napja van, mert igaz, hogy Lew Ashby szakított vele, de a producer megengedte, hogy a rohadt nagy házában rendezzék a könyvbemutató tiszteletére rendezendő partit.

Tovább
Címkék: kaliforgia
4 komment

Battlestar Galactica 3x11 - The Eye of Jupiter

2009. január 08. 10:00 - Freevo

Legutóbb nagy keservesen megérkeztünk az algabolygóhoz, ahol immár két hete állomásoznak embereink, hogy feltankoljanak a finom zöldségből néhány évre. Lee és Starbuck ez idő alatt egymással csalják a házastársaikat, csak egyikük sem hajlandó elválni azért, hogy együtt legyenek.

Tyrol főnök meghall valamit algapakolászás közben, és elindul a zaj irányába. A hangoktól vezérelve elérkezik egy hegy belsejébe, ahol a Tycho Mágneses Anomália egy oszlopcsarnok várja, amit nyilvánvalóan emberi kéz teremtett. Ez az Ötök Temploma, amit a tizenharmadik törzs emelt, amíg lepihentek a Föld felé vezető úton.

Tovább
9 komment

Buffy, a vámpírok réme 3x10 - Kárpótlás

2009. január 07. 13:00 - leeann

Buffyéknál megint időutazás van. Romániában vagyunk 1838-ban. Angel éppen egy Daniel nevű fiatal fickót egzecíroztat valami kártyaadóság miatt. Hamarosan visszatérünk a jelenbe, ahol Angel álmából ébred, vagyis az időutazás csak álom volt, de megtörtént álom. Ha egy vámpír nem tud aludni, elszalad a karácsonyi vásárba egy kicsit körülnézni, ahol Buffy-ra akad, és egy megrázó hatást keltő régi ismerősbe, Daniel-be.

A tiniknek suli van, és a csapat fő témája Angel, valamint a karácsony. Persze a két sértett fél még mindig sértett. Cordi folyamatosan szekálja Xandert, Oz pedig kibékül a kis vörös boszival. Másnap este Buffy ismét a karácsonyi forgatagban jár-kel, de már nem Angellel, hanem anyucival, aki azt javasolja, hogy hívják meg Faith-t is karácsonyra. A fenyőfavásár kellős közepén Buffy jó pár kipusztult fára lesz figyelmes, ami valami sötétnek is lehet az előjele. Mondanám, hogy nincs igaza, de igen, a föld alatt valami nagyon gonosz készül, amit Angel is megérez.

Tovább
Címkék: buffy
1 komment
süti beállítások módosítása