Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Odaát 2x08 - Alku a démonnal

2009. január 04. 14:30 - Deana W.

1938-ban vagyunk, Greenwood-ban. Egy útszéli fogadóban tehetséges fiatalember gitározik, de játékát hirtelen abbahagyja, mert különös hangokat hall, mintha vad, vicsorgó kutyák járnának a fogadó körül. A közönség nem igazán érti, mi történik, úgy tűnik, csak hősünknek van ez a fura látomása (vagy hallomása?). Menekülőre fogja, azonban a kutyákat nem tudja lerázni, hiába is zárkózik be házába, a dögök veszettül döngetik az ajtót – nem csoda, hogy Robert iszonyatosan retteg. Később aggódó barátai rátörik az ajtót, de a gitárost a földön fekve találják, rángatózva, amint egyre csak azt hajtogatja: fekete kutyák. Hiába rohannak orvosért, Robertnek ezek az utolsó szavai…

Visszatérve napjainkba, Sammy és Dean egy étteremben böngészi a rendőrségi adatbázist (helyesebben Sammy böngész, míg Dean sültkrumplit zabál). Mostantól óvatosabbnak kell lenniük, mert Dean-nek már igencsak hosszú a bűnlajstroma: nem elég, hogy St. Louis-ban körözik, de már a szövetségi adatbázisba is bekerült. Ő persze úgy gondolja, hogy ez menő, sőt, szerinte Sammy még féltékeny is, amiért őt még csak bűnrészességgel sem vádolják. Na mindegy, azért a munkát csak folytatni kell, Sam fel is vázolja az eheti esetet.

Tovább
Címkék: odaát
1 komment

Csillagkapu 3x16 – Urgo

2009. január 04. 11:00 - Llew

Az egyik szonda gyönyörű képet küld vissza egy pálmafás, homokos tengerpartról. Carter rögtön menni akar. Na, nem azért, hogy napozzon, mint egy normális nő, hanem biológiai meg ásványi elemzéseket végezni. Ez utóbbi Jack kedvence, mint azt megjegyzi. Most különösen jó kedve van, mert indulás közben különböző idegen nyelvű köszönésekre tanítja Teal’cet. A mondatot akkor fejezi be, mikor kilépnek a kapun, és újra a bázison találják magukat. A tábornok szerint több mint 15 órája mentek el.

Az orvosi vizsgálat szerint rendben vannak, de nincs magyarázat a kiesett időre. Az utánuk küldött MALP felvétele teljesen megegyezik az elsőével. Ha azonban képkockánként nézik, akkor egy idegen létesítmény belseje látható rajta a hamis tengerpart kép mögött. A csapatot ettől azonban sokkal jobban érdekli, hogy a kávé, amit isznak milyen remek. Olyannyira, hogy Teal’c rögtön a kancsóból issza, hiába forró.

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

Csillagkapu 3x15 - Színlelés

2009. január 03. 16:00 - the black ball

Ismeretlen bolygó felett goa’uld anyahajók tüzelnek egy halálsiklóra, de a mókának vége szakad, amikor az ismeretlen bolygóról pár kék lövedék atomjaira zúzza őket, és két vonalat csinál belőlük a kukacok veszteségszámoló noteszében. A sikló meg lezuhan. Helyiek odasietnek, és mindenki meglepetésére Skaara/Klorel próbál haldokolva kimászni a dobozból. Eh, déjá-vu? A Földön aktiválódik a kapu, írisz bekapcsolva, csak ma kissé hullámzik valamiért. Na meg egy macska sétál át rajta. Carter kapcsol rögtön: ez Schrödinger! Jaj de jó! Óriási cliffhangert zártunk le ezzel kérem szépen. Persze jön a tollan Narim is, aki elnézést kér, hogy csak így áthullámzott a kapun, de üzenetet hozott.

Felkérnek minket a tollanok, hogy vegyünk részt egy triádon, ami tárgyalást takar. A vádlott pedig nem más Skaara. Vagy Klorel. A triád a Tollanán lesz, az új világukon. Csak kár, hogy mi Noxékhoz küldtük őket, ott meg nincs kapu. A megoldás egyszerűbb, mint gondolnánk: közösen építettek egy új kaput. Csak úgy. Persze alig látunk belőle valamit. De Jack szerint legalább a miénk nagyobb. Megyünk tárgyalni. Útközben egy helyes kis hologram hatástalanítja a fegyvereinket. Szólhattak volna.

Tovább
Címkék: csillagkapu
3 komment

Dexter 2x08 - Morning Comes

2009. január 03. 14:35 - mg_b

Kicsit kaotikusan kezdünk. Dexter a húga és Lejla között próbálja megtalálni a semleges megfigyelő pozíciót (várható egy kis sárcsata a csajok közt, mert Lejla Dexteréknél dekkol a lakástűz óta, Debra viszont ki nem állhatja), Rita meg a kölykök közt próbál rendet tenni a saját háza portáján, de nem sok sikerrel, két gyerekhez legalább három szülő kell. Lehet, hogy hiba volt kitenni Dexter és Gale szűrét rögtön egymás után? Ennek ellenére, amikor Dexter betoppan, hogy visszaadja Codynak a sárkányzombi figurát, amit a srác trükkösen a táskájába dugott, Rita elküldi a fenébe. Ne csináld már, Dexter, anélkül is elég nehéz, hogy látlak. Maradj tőlünk távol, jó?

Lundy ezalatt az irodában bejelenti, hogy vizsgálat indul, felforgatnak minden ügyet, minden nyavalyás poros aktát, és egyáltalán, kő kövön nem marad ebben a rohadt irodában, amíg meg nem találjuk a Mészárost! – de mindezt persze savanyú arccal, kissé letörten, épp csak mormolva az orra alatt. Angel értetlenkedik is, hogy mit képzel ez a Lundy az elnyűtt öltönyével, talán őket gyanúsítja? Hogy egyikük a Mészáros? Te mit szólsz ehhez, Dexter?

Tovább
Címkék: dexter
11 komment

A Kaméleon 2x07 - Collateral Damage

2009. január 03. 10:00 - missparker

Először is: BUÉK minden kedves kaméleon-rajongónak! Az alábbi epizód szépen hozza a megszokott kaméleonos színvonalat, sőt egy-két kifejezetten vidám pillanatot is láthatunk. Például, hogy milyen az, mikor Miss Parker gyereket nevel :)

Jarod apja pilótakeresztjével a vietnami hősök emlékfalánál álldogál, mivel nevet nem tud, nem sokra megy a kereséssel. Feltűnik egy fiatal nő, a veteránokat az apjáról kérdezi, szórólapot oszt, el akarja érni, hogy az apja neve is felkerüljön a falra a hősök közé. Állítólag áruló volt, nem hősi halált halt, nem érdemli meg. A nőt rendőrök vezetik el, nem sejti, hogy az ügye mégsem reménytelen, mert Jarod felfigyelt rá. Elő is bányászott egy régi dokumentumfilmet a témában. Eszerint Mark Clements elárulta csapatát, a Bravo egységet a vietkongoknak. Később egy taposóakna végzett vele, titkos dokumentumokat találtak a zsebében. Egy vietnami gyerek is nyilatkozik, ő is az egységgel volt. Az egységet vezető McLaren hadnagy tanúja volt az esetnek. Jarod tehát beáll McLarenhez, aki azóta százados, kommandósok kiképzésével foglalkozik. Kedvenc zsenink az első gyakorlaton be is mutatja neki, mit tud. Nahát hol tanulta az álcázást, Patton hadnagy?

Sokat gyakoroltam, hangzik a válasz. Jön egy lelkes civil, de jó, hogy taktikai éjjellátó sisakkamerákat használtak gyakorlat közben, ez hogy fog tetszeni a Capitoliumi fejeseknek, odalesznek a csapatától, McLaren! Kell egy kimutatás Stanfield képviselőnek, és lesz állami támogatás is. Hatékony az egység, most közös akcióra készülnek a kolumbiai hadsereggel, hogy elpusztítsanak egy narkógyárat.

Tovább
Címkék: a kaméleon
3 komment

Twin Peaks 2x17 - Wounds and Scars

2009. január 02. 16:00 - Médiageci

A seriff whiskybe fojtja gyászát, a Josie-val töltött legszebb pillanatait idézi fel. Sólyom ételt hoz neki Normától. Eközben egy helyes fiatal nő lép a bisztróba, új szereplő, Heather Graham alakítja. Kiderül, hogy ő Annie, Norma ex-apáca húga. Megtudjuk, hogy az anyjuk vele is bunkó, így csak a nővérére számíthat. Fontos számára, hogy megdolgozzon a pénzéért (ami egyébként az ő életében újdonság), a kosztért és a kvártélyért, tehát ő is a bisztróban fog robotolni. Briggs őrnagy vagy a pitét dicséri, vagy Shellynek bókol, amikor annyit mond: „ellenállhatatlan”. Tuskó Lady ekkor megérinti az őrnagy nyakán a sebhelyet, és leül mellé.

Sólyom jelenti a seriff irodájában ülő, rangidős Coopernek, hogy a seriff kiütötte magát, és nem eszik, így bizonytalan, hogy mikor lesz munkaképes. A két fickó nehezen igazodik el a sok új papír között, ugye Eckhardt és Josie is az előző rész végén halt meg. A férfi esetében a helyzet egyértelmű, de a nő halálának okára Hayward doki nem jött rá, ráadásul a holttest csak 29 kilót nyomott. Annyira nem volt vézna, viszont Cooper is látta, hogy valami kiszállt belőle, talán a lelke, ami eszerint kivételesen 21 grammnál nehezebb volt.

Tovább
Címkék: twin peaks
3 komment

A fiúk a klubból 3x03 - Légy laza, buli az egész!

2009. január 02. 14:00 - leeann

Brian süllyed, de nagyon. Már nem is megy be a sötét szobába, hanem a táncparkett kellős közepén szopatja az aktuális prédapasit, borzasztóan szétcsapott állapotban. Miközben Brian bulizik, Mikey próbálja összetartani a párkapcsolatát, és szeretné, ha Ben nem költözne el. Ben ugyanis az utolsó Brian-Mikey éjszaka után megígérte, hogy elköltözik, így most apróhirdetéseket nézeget. Másnap reggel Linds átmegy Brianhez egy kis „vegyél részt a közösség életében” szónoklatra, ugyanis szüksége volna a kedvenc központjuknak egy kis adománygyűjtő rendezvényre.

Brian belemegy, de a központ bizottsága hallani sem akar róla. Linds felvázolja Brian ötletét, amit a bizottság örömmel üdvözöl. Brian vesz egy csodajárgányt, de Mikey szerint ez csak Justint helyettesíti, amiben pokoli igaza van a barátnak. Briannek nagyon hiányzik a kis szöszi. Debbie és Carl között kezd komollyá válni a kapcsolat, kezdenek egyre jobban odalenni egymásért, amit Carl Debbie tudtára is hoz a kajáldában. Ted és Emmett persze meg is jegyzi Debnek, hogy izgalmas lehet egy igazi rendőrrel a szex, de főanyu nem teregeti ki a hálószobatitkokat a fiúk előtt. Brian is beugrik a kajáldába és Justin felé veszi az irányt, majd egy ajánlatot tesz neki, egy pénzkereseti ajánlatot.

Tovább
3 komment

Battlestar Galactica 3x10 - The Passage

2009. január 02. 10:04 - Freevo

Az emberiség maradékát hordozó flotta belebotlik egy radioaktív felhőbe, amitől a teljes élelemkészlet fogja magát, és megromlik. A maradék ehető kaja olyan kevés, hogy nincs idő megkerülni a csillagködöt, át kell rajta vágni, a gond csak az, hogy még az übermensch Athenát is megviseli a sugárzás, nemhogy egy földi halandót. A pilóták eközben már csak maradék kekszmorzsákon élnek, úgyhogy tényleg itt a vég.

Szerencsére a Galacticán elég lezuhanyozni ahhoz, hogy megszabaduljunk a kellemetlen sugárfertőzéstől, így Athena épen kilábal a ködben tett túrájából, és el tudja mondani, hogy a túlsó végén talált egy bolygót annyi algával, hogy az életük végéig elélnének az abból főzött zöldséglevesen. A gond csak az, hogy mire átérnének, mindenki belehalna a sugárzásba.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása