Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

FlashForward - A jövő emlékei 1X05 - Gimme Some Truth

2009. december 15. 08:06 - barnslig

Minek kellenek ezek az előző rész tartalmából mutogatások a sorozatepizódok elejére, engem nemcsak hogy rendkívül untatnak, de néha még fel is basznak, amikor például az első évad ötödik részében már hetedszerre látok egy jelenetet, mint most. Mondjuk a főcímeket is mindig pörgetem, és hogy ezt leírtam, már értem, miért nincs tévém. Ennyit az önanalízisemről, remélem, mindenkinek annyira érdekes volt legalább, mint a rész első 38 másodperce nekem. Washingtonban vagyunk, hajnali fél kettő, ilyen korai órákban ne is lepődjön meg senki, hogy nem érti, mi a fenéről van szó Wedeck és Szépfiú között, elég látni, hogy Wedeck haragos. Mark telefonál, a jó hírét nálam eltehetné délelőtt tízig, amit a valakivel elkezd megosztani, ahogy beszállnak a kocsiba. Wedeck, Demetri, Vreede, Benford csitt csatt bumm, csukódnak az ajtók, egy nagy fekete terepjáró, olyan igazi fasznövelő gumija csikorog és egy nagyobb csittcsattbummal beleszáll az ügynök-szállítóba. Ha mindez nem lenne elég, Wedecknél valszeg haragosabb ázsiaiak bújnak elő a sötétített ablakok mögül és kérem, ne törődjünk a ki nem nyílt légzsákokkal, mert legalább a biztonsági övek kicsatolását halljuk, mielőtt az egyik marcona meghúzná a ravaszt, oszt repül darabokra a kocsi, lehet izgulni, hogy ki volt a gyorsabb: négy FBI ügynök, vagy egy gránátvető. Főcím.

 

Persze az egész cold open nagy parasztvakítás volt, ugrunk 39 órát vissza, majd negyven perc múlva megtudjuk, hogy maradt-e valaki életben a parkolóházban, vagy egy wtf-al van dolgunk. Fehér Ház alagsorában Wedeck kivételével ott ácsorognak mit sem sejtő ügynökeink, hazugságvizsgálóval történő kihallgatás folyik itt, nahát. Vreede és Szépfiú sztoriját hallgatjuk párhuzamosan: mindkettő úgy látta a kitekintésében, hogy nincs más az épületben. Mark az irodájában baszkolódott a táblával, ezt a sztorit unásig ismerjük, aki itt érdekes, az Vreede, aki épp indulóban volt és vészkijáraton át távozott. Talán azért, mert már késő volt, nem tudja az okát biztosan, senkit nem látott. Nem úgy, mint Mark, fegyveres bohócmaszkosok, és úgy tűnik, az igazat mondta, mert ahogy később csacsog Szakállal (aki Benfordék garázsajtaját meg riasztóját szereli épp), azt mondja, nem gondolják árulónak. Mert valakit annak gondolnak? Hol van itt a kutya elásva? Oliviának más dög szaglik, nem ez a kutya, hanem az alkoholista. Meghallja, ahogy Aaron egy washingtoni AA klubot ajánlgat a férjének, nem érti, miért értené, ha nem is áruló a férje, azért hazudni tud. Vreede és Noh bizonyítékok felett csacsognak, amik valami bizottságnak kellenek, mert Wedeck - aki mint megtudjuk, valamikor itt élt, fél, hogy megvonják tőlük a támogatást. Heh?- mondhatnánk, de izgalomra semmi ok, majd összeáll a kép, de addig nézzük, ahogy Wedeck macinaciban kosarazik egy fickóval, aki a Harvardra járt és nagyon izzad.

Szenátusi hírszerzési meghallgatások, ezért van itt a los angelesi különítmény, ezért van befosva Wedeck, mert a támogatásokat, amiket szervezetek az ájulásokkal kapcsolatos nyomozásért kapnak, át akarják strukturálni. A másik nyugtatgatja, hogy nem lesz semmi vész, ki a fene lehet ez, nagy kutya, nagy kutya, de mennyire nagy? Mielőtt Wedeck tényleg kicsit megnyugodhatna, hogy nem vesz el senki pénzt a Mozaiktól, kiderül, hogy valami Clemente fogja vezetni a meghallgatásokat és erre szegény FBI-osunkba beszorul a szusz, mint Rafalski feje a piszoárba. Kitől parázhat ez a nagydarab feka és mit kakaskodnak egymással, hogy kitől fura a becsületes cserkészfiú-szerep? Nem szoktam meg, hogy ennyit kelljen agyalni ezen a sorozaton, fehéredik is az ujjam, ahogy kapaszkodom a fotelkarfába. Majdnem olyan izgalmassá kezd válni az egész, mint egy Kenó-sorsolás.

A Los Angelesben hagyott Janist is sportolás közben kapjuk el, komoly arccal taekwondozik és simán földreküld egy faszit, hohó, biztos itt jön a romantikus szál, gondolhatnánk és nem is tévednénk nagyot. A srác ugyanis elhívja randizni (moziba! moziba nem hívunk elsőrandizni lányt!) Szimpatikus Barnát, aki viszont megint földreküldi, csak most meg se mozdítja kezét-lábát, helyette összekacsint egy másik csajjal, aztán megy dolgozni, mozisrandi nélkül. Al már várja és egy pendrive-on átnyújtja a 18évvel ezelőtti műholdas felvételeket Szomáliáról, ezek tényleg meglépték a CIA meghekkelését. Kapcsolunk a Fehér Házba, nemsokára elnöki sajtótájékoztató, Vreede könnyfüggönyös szemekkel anekdotázik ötödikes tanáráról, aki halált vagy börtönt jósolt neki, most meg tessék, itt ül Washingtonban, öltönyben és tokában. Demetrit ismét virágos jókedvében találjuk, leoltja: még simán megtörténhet bármelyik a kettő közül. Na de jön az elnök, és belép az izzadós fickó a kosárpalánktól, csak már nem Harvard póló van rajta. Az egész nem is lenne érdekes, de az utolsó utáni pillanatban az egyik riporter bekérdez, mit látott az elnök a kitekintésében, a riporternek nem árulja el, de mi a nézők vagyunk, nem holmi újságírók, úgyhogy már látjuk is, ahogy Mister President a felesége mellett fekszik, amikor belép egy fickó az ajtón, hogy bocs az ébresztésért, de valami történt. Pukk, hát ez nem volt valami nagy előrelépés a sztori szempontjából, asszem. Még odaveti a riporternek, ő a mában gondolkodik, nem a jövőben, össze kéne kötni őket Oliviával, jól megértenék egymást. Sajttájnak vége, áramlik kifelé a tömeg, de az elnök kitekintésében látott biztonságis kiszedi Wedecket, kérem kövessen.

Emlegetett szamár, Olivia és Szakáll lelkiznek egy sort, doktornéni aggódik, mert Mark feszültnek tűnik ott Washingtonban, és emlékszel-e Szakáll, a múltkor is akkor kezdett újra inni, amikor távol volt Afrikától itthonról és para volt a melóval? Szakáll hozza a szokásos bölcselkedését, ha inni akar, inni fog, nem kell hozzá ok, vagy indíték. Az egyetlen, amit tehetsz, doktornéni, hogy megbízol benne, anélkül, hogy irányítani tudnád, mit tesz és mit nem. Próbálok elővenni valami gúnyos beszólást, de tényleg meghatódtam. Közben Wedeck a biztonságist követve az Ovális Irodában találja magát, de egyetlen orális tevékenysége, hogy beszél, hála a forgatókönyvíróknak. Ez a kettő itt valami fura titkot hordoz, amire folyamatos utalásokat kapunk, tudnék tippelni, de nem teszem. A lényeg, hogy Wedeck egyszer kihúzta a szarból az elnököt, amihez köze volt Clemente-nek valahogy és emiatt kerüli Washingtont is. Az elnök most vissza akarja adni, amit kapott, de nem azzal, hogy besegít a Mozaiknak, hanem hogy besegít Wedecknek - belbiztonsági igazgatót csinál belőle. Ajánlat megtéve, Wedecknek csak el kell fogadnia. Emlékszünk még a taekwondos jelenetre és az összekacsintásra Janis és a Széplány között? Mert az a kacsintás nem csak olyan lányos összenézés volt, de nem ám. A hülye fehér hacukát félretéve csiniben feszítenek egymás mellett abban az étteremben, ahol Széplány szakács és arról beszélgetnek, hogy az FBI nem szívleli a leszbikus ügynököket, úgyhogy nem tudja senki Szimpatikus Barnáról, hogy bizony azért is nagy meglepetés a kitekintése, mert a lányokat szereti. Széplány szintúgy, illetve ő leginkább Janist szereti, be is dobja, hogy a kitekintésében már jegygyűrű volt az ujján, jézusom (lányok, nem beszélünk eljegyzésről első randin! még akkor sem, ha nem moziba, hanem vacsorázni vittek!). Janisnek eszében sincs elárulni, hogy ő mit látott, de Hillary Clintonnal és Sarah Palinnal elképzelni annyira gyomorforgató, hogy nem értékelem a humorosnak szánt fedősztorit.

Végre eljutunk erre a bizonyos Szenátusi Hírszerzési Meghallgatásra, égek a vágytól, hogy megtudjam, ki az a Clemente, de kiderül, hogy rosszabb mint Hillary vagy Sarah, ezeknek a politikus-asszonyoknak van egyfajta arcuk, amiket inkább zombifilmekben kéne mutogatni. Szóval szigorú szemű néni elé járul jópár ügynökség, szervezet és anyámkínja, elmondani nyomozásuk tárgyát, céljait és eszközeit: vízkészlet-mérgezés (kizárva), földönkívüliek (ezt ki-ki döntse el maga, én maradok a nevetségesnél), Kína (a CIA álláspontja és a legszimpatikusabb magyarázat a nép számára). Aztán nagy levegő, kis szünet, biztos mindenki feltankol apró és rossz pogikkal meg bubimentes vízzel, hogy aztán meghallgassuk Wedecket, aki nem zabálással van elfoglalva, hanem telefonál a feleségével, amíg Clemente oda nem cipeli az arcát, hogy szópárbajt vívjon vele. Wedeck hat évvel ezelőtt valamit tett valami nővel, ami miatt mennie kellett Washingtonból, de Clemente nem tudta rábizonyítani, úgyhogy maradt csak szenátor, nincs női elnök. Ugye mostmár mindenkinek összeállt a kép? Stan még odaszúr egyet, Joyce lányom, ha elnök is lettél volna, nem válaszottak volna újra, de a nő ezt is levédi, Sun Tzu-t idéz és ezzel Adelei Niska-ra hajaz, bár ő Xiang Yut választja, de egykutya a kettő, én mondom. Szóval idéz és kiröhögi a Mozaikot, mondván a látomások nem valósak, ergo kurva felesleges összegyűjteni, vizsgálni és elemezni őket. Hogyhogy nem valósak? A vén punci elnökként látta magát április végén, és ez még az ő hatalmas egójával sem tűnik lehetségesnek.

Vége a pogi- és pisiszünetnek, Wedeck áll a mikrofon ellé, de mintha a vádlottak padján lenne, vagy A rossz tanuló felel-t játszaná el. Újat nem tudunk meg a Mozaikról, de a bizottság kíváncsivá válik Markra, hamár az egész az ő kitekintése miatt indult be, hallgassuk meg a hiteles forrást, vélik - én meg kénytelen vagyok egyetérteni a törekvéseikkel, hiába néz vasvillámokat szórva Wedeck, nem Zeusz a lelkem, csak egy FBI-os. Másnap tehát Markot vetik alá a kérdéseknek, és Wedeck tanácsán csak vinnyogva röhögni lehet, azt mondja, add elő az igazat, akkor nem lesz gond, dehát Benford ügynökből több hazugság folyik, mint takony náthás időszakban, könyörgöm. Hamár igazmondás, visszatérünk Janisre, aki inkább hazudott egy Palint, semmint hogy elmondja a terhességét Mayanak, akivel minden bizonnyal együtt töltötte az éjszakát, tekintve a rántottát a tűzhelyen, a csajt meg a lakásában. Smár közben szólal meg az ébresztőóra, ami ráébreszti Janist, hogy ideje indulnia, és bíztatja újdonsült csaját, maradjon csak a lakásban és kutasson egy kicsit, mert az izgalmas. Ez valami FBI-os erogén-zóna lehet, én agyfaszt kapnék, ha az egyelőre egyéjszakás kapcsolatom egy fiókot is kihúzna. A munkahelyére érve is beletenyerel a közepébe - a megszerzett CIA-s felvételeken kiszúr Szomália 90-es műholdas képén egy aszfalt utat és tornyokat. Azokat a tornyokat, amik közül egyet mi a harmadik rész végén már láttunk, nem is kérdés.

Mark szerencsétlenkedik Washingtonban, Zéró Gyanúsítottról és Gibbonsról, meg a varjakról beszél, szinte hallani, ahogy a többiek könyörögnek a sorsnak, hogy ne hozza fel senki a szabadon engedett nácit, de a bizottság egyelőre kíváncsibb arra, miért is érzi magát Mark meg a los angelesi iroda felhatalmazva arra, hogy az FBI központi irodájának beleegyezése nélkül azt csináljon, ami eszébe jut. És erre komolyan az a válasz, hogy azt látta ez a szerencsétlen kutyaszemű, hogy fél éven belül a kis csipetcsapat lesz a kakas a szeméttdombon és tutira sikeres a nyomozásuk, hiszen valaki el akarja hallgattatni őket, lásd bohócmaszkok és fegyverek. Ha Clemente tudna magyarul, azt mondaná, hiszi a piszi, de mert nem tud, ezért csak megsemmisítő pillantásokat vet és kérdez. Nem tudok rá haragudni, hogy a földbe tapossa Markot. miért volt egyedül az irodában? Nem tudja. Miért nem tudja, kivel beszélt telefonon közben? Nem tudja. Hárít, Clemente meg a hazugságvizsgálóval egybekötött vallomásából idéz, mostmár kábé csak a hülye nem jött rá, hogy Benford ügynök be volt állva, mint a gerely, ráadásul a nő felhozza a náct is, ezt hívják úgy, hogy kivégzés. Wedeck ideges is lesz, érzi mindenki, ahogy egyre közeledünk ahhoz a végjátékhoz, amit már láttunk az epizód elején, ugye. Előtte még azért körkapcsolás, Janis és Mark a túlpartról - a tornyok 5 hónap alatt épültek fel, 91 áprilisában 30 méteresek lettek, fejcsóva, okosat senki nem tud mondani. Mondjuk ezen lassan ki csodálkozik?

Janis újra randizik Széplánnyal és kap egy übermodern ébresztőórát, ejj, de nagyon kínosan be akar vágódni a csaj. Aztán persze rontja az esélyeit, mert muszáj megkérdeznie valamit, Szimpatikus Barna ráizgul, uh, biztos kutattál a cuccaim között, de csak azért hiszi ezt, mert nem halad a korral - hiszen mi az, ami többet elmond egy emberről, mint a hálószobája meg a gardróbja? A jövője, és Janis, te kis balga, hát nem kitetted a Mozaikra, hogy gyereked lesz? Szerencsétlen Maya hiába mond szépeket és optimistán jövőbe tekintőket, Janis össze van zavarodva, el is rohan, ha már maga elől nem megy, akkor Széplány elől. Közben Washingtonban Wedeck ide-oda rohangál: kopog egy ajtón, ez itt az a nő minden bizonnyal, akiről Clemente tud, a felesége meg nem, a háttérben meg egy hat éves fiú.. aztán már megint az Ovális Irodában vagyunk, elnök úr, whisky, belbiztonsági igazgatói poszt, de Wedeck előhúzza a fotót a belső zsebéből, mint nyulat a kalapból és ahelyett, hogy a maga zsíros állását fogadná el, a képen az elnök ölében cicáskodó csajt meg a Mozaikot helyezi előtérbe. A lányt még megértem, persze jó nagy klisé a csaj, akit felcsinált a nős elnök, de hogy a Mozaik?! Az elnök se érti, tudod-e Stan, hogy egyszer kérhetsz cserébe nagyot azért, mert te intézted el az ügyet hat évvel ezelőtt, biztos, hogy ezt kéred? De ezt kéri, az elnök pedig telefonál, valamit el kell intézni. Vreede és Demetri már elintézték: magukat. Síkrészegen karaokeznak, míg Mark szenveleg és miután Wedeck megérkezik, még őt cseszi le, hogy miért hagyta ott a meghallgatáson, van arca a srácnak. So how does it feel? Kissé idegesen, Wedeck a következő felelősségrevonó beszélgetést ugyanis megtehette volna azelőtt, mielőtt kijátsza az adut az elnöknél. Ketté áll benne még a szar is, amikor Mark kimondja, hogy részeg volt, hét év után újra, azért csak elmosódott kép az egész kitekintése. Nincs is mit ragozni, Wedeck megszerezte a támogatást, feltette az egész karrierjét arra, amit Mark állított, hogy látott, cheerio.

És jön a végjáték: Olivia sms-t kap, ismeretlen és titkosított számról, amiben felvilágosítják arról, hogy Mark ivott a kitekintésében. Szépfiú elindul kifelé Wedeckel, hogy kikérjék a kocsijukat. Janis hazaindul, kezében kajászacskó. Őt hívja végülis Mark a jóhírrel, hogy Wedeck megszerete a támogatást a Mozaikra. Washingtonban kiszállnak a marcona ázsiaiak, előkerül a gránátvető. De közben Janist is betalálja egy hasonszőrű, akit sikerül még lerúgnia, de egy másik fickó kezében több méterről kilőtt golyóval nem tud mit kezdeni: meglövik, összeesik, utánalő a másiknak, el is találja. Washingtonban közben Rolling Stonesra bukkannak elő az ügynökök, tíz kicsi indián helyett négy kicsi jackbauer, halomra is lövik a támadóikat, már amennyit tudnak, azért pár elmenekül. Janis fekszik az utcán, folyik a vér, forog az ébresztőóra. Ideje felkelni.

Címkék: flashforward
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fegor 2009.12.15. 08:31:09

Ez a sorozat tele van hatásvadász jelenetekkel. A végén a holtan(?) heverő Janis, mellette az ugráló-kiabáló keljfel óra...
Na mindegy, ha Janis meghalt, akkor itt a válasz a nagy kérdésre: a látott jövőkép egyáltalán nem tutifix.

2009.12.15. 09:02:03

A szenátornő feltette az én kérdésemet: Mark azért nyomoz, mert azt álmodta, hogy nyomoz, és akkor most a kígyó a saját farkába harapott.
de két kérdésem azért van:
1. csak nekem tűnt úgy, hogy Wedecknek jóval több köze volt a nőhöz, pláne a gyerekéhez, mint annyi, hogy a nőt eltávolította az elnök közeléből? Nekem úgy tűnt, mintha ő lenne a kiskölyök atyja, vagy legalábbis ez lenne a hivatalos verzió.
2. akár az elnök is rájuk szabadíthatta azokat a terepjárós ázsiaiakat (ez is lehet az, a "van egy kis problémám, amit el kell intézni" Vagy csak túl sok Baldacci könyvet olvastam ;-)))

2009.12.15. 09:41:19

@Los Alamuszi: persze, hogy az elnök szabadította rájuk, hisz Wedeck megzsarolta az elnököt a kompromittáló fotókkal.
Amúgy kár hogy vége a sorozatnak, Amcsiban most nyomták le a 10. epizódot és nem is lesz egyelőre folytatás, mert állítólag nem voltak jók a nézettségi adatok :(
Pedig ragyogó alapötletre épül a film.

teardrops 2009.12.15. 10:03:21

@Kulics: Én is gondoltam arra, hogy az elnök ölette volna meg őket, de fennakadtam azon, hogy igazából MIÉRT? Pontosabban ha így akarta kivonni őket a forgalomból, akkor miért kért szivességet a szenátor asszonytól (merthogy erősen sejttették velünk (;-D), hogy a szenátor asszony nyilván a támogatás megadásáért cserébe lett alelnök)?

@Los Alamuszi: 1. nekem is ez jutott elsőre eszembe;-) -csodálkoztam is utána, hogy miért az elnöknek van ebből 'gondja':-)

Amúgy pedig tök fura, hogy a 4. rész végén ott egy csattanó, amelyről egy árva szó sincs ebben a részben:-S
;-)

Llew 2009.12.15. 10:24:46

Azért az elnököt megzsarolni nem volt semmi. Várható volt, hogy a baráti kosarazások ellenére sem nézi el.
A merénylete viszont marha bénák voltak. Mindenkinek volt ideje kiugrálni és még elég messzire szaladni is kocsitól. Aztán meg ellentámadni. A geciembereknek meg van rakétavetőjük, de nincs egy gépfegyverük, így pisztolyból lövöldöznek? Ejnye ne legyünk már amatőrök. Janice megtámadása is. Miért nem lépett mögé a csóka és lőtte fejbe. A társa meg messziről szaladgál, hogy véletlenül se tudjon segíteni. Ráadásul elszalad mikor az áldozat fegyvert ránt? Milyen bérgyilkos az ilyen?

Amúgy nem feltétlen az elnök emberei voltak, vagy én vagyok ilyen amatőr, hogy benyaltam az ázsiaiak, hogy a néző kombináljon elterelést?

A leszbikus szálat eddig csak ebben a sorozatban éreztem belepasszolónak a sztoriba. Máshol nagyon nyilvánvalóan kilóg a néző csalogató jellege.

A hogyvolt jó, bár szerintem kissé hosszú.
"Majdnem olyan izgalmassá kezd válni az egész, mint egy Kenó-sorsolás.":)

2009.12.15. 12:08:08

Nem tudom, én hajlamos vagyok összeesküvést sejteni ott is, ahol nincs, és bár elég egyértelműnek tűnik, hogy az elnöki zsarolás nyalt vissza Wedecknek, nem fogadnék arra, hogy valóban az elnök volt. Legalábbis a mostanában menő amcsi sorozatok kötelező dramaturgiája alapján nem ;-)))
Meg talán azért sem, mert az elnök berághat Wedeckre, kicsináltatja, a többiek a resztli, akik rosszkor a rossz helyen vannak, de Janice-t miért?
Az inkább valóban arra utal, hogy nem a zsarolással van itt gond, hanem valamibe beletenyereltek, amit valaki nem szeretne, hogy kitudódjon.
Persze, egy ilyen leszámolással meg pont ráirányítják arra a figyelmet, amit el akarnak fedni ugye, de ezt hagyjuk, ahogy valóban a kivégzés, autóból való 0,2mp alatti kiugrás és kellőképp messze kerülés is eléggé meseszerű.

2009.12.15. 12:22:18

És még egy spekuláció: nem hiszem, hogy Janice meghal, mert akkor az egy nagyon konkrét válasz lenne arra a kérdésre, ami eddig eléggé lebegtetve volt: IGAZ-E a jövőkép, amit az egyes emberek láttak. Persze, eddig is volt olyan, hogy úgy tűnt, mintha nem lenne feltétlen az. Pl. szakállas alkesz lánya. de szerintem ezt még meg lehet valahogy buherálni: a csaj akart eltűnni, és ő maga buherálta meg a hullát, hogy kimutatható legyen belőle a DNS-e, de ha Janice meghal, az tuti.
Tehát életben marad, de ekkor is lehet lebegtetni tovább az igaz/hamis jövőkép kérdést, hiszen attól, hogy él, nem biztos, hogy valóban teherbe is esik.

barnslig 2009.12.15. 12:29:54

Kulics,
1. a "persze, hogy.." az úgy hangzik, mintha spoilereznél, ha így van, akkor máskor ne tedd, ha meg csak tippelsz, ne írd, hogy persze, hogy, mert azt hiszem, spoilerezel és moderállak.

2. lesz folytatás, összesen 24 rész lesz. március 4-én jön a 11. epizód.

Savafan 2009.12.15. 13:01:15

és ki küldte az sms-t az asszonynak? mert tudomásom szerint a pártfogó és most már Wedeck tud az újboli italozásról. ha pedig ezek ketten tudnak csak róla, akkor valaki g...i volt:(( barátot nem árulunk be, csak úgy.

báró Csekonics 2009.12.15. 13:18:22

"tíz kicsi indián helyett négy kicsi jackbauer"
:-D

2009.12.15. 15:52:19

@Savafan: vagy ők vagy valaki, aki a jövőemlékéből tudja valamiért, hogy Mark inni fog. Pl. Vreede is tudhatja, hiszen ő épp távozott az irodából abban a flash részben, amit mutattak, de nem biztos, hogy az volt a tök eleje annak, amit látott.
De lehetett még más is az irodában (akár FBI-os, akár a támadók közül, de talán még külsős is), aki látta mind Markot az irodában részegen a rajtaütéskor.

2009.12.15. 16:10:12

@barnslig: nem spoilerezek, hiszen az elnökös szál egy kitérő csak. Én magamtól értettem meg mi történt :)

~Moi~ 2009.12.15. 19:48:33

Jááájj sztem a lezbis szarság nagyon nem kellett volna bele!!! Bleeeeááá áhh már azt várom,hogy mikor írják bele a LOStba ezt lezbikus hülyeséget ami állítólag néző csalogató, hát köszönöm szépen! Egyébként rész tökjóó volt főleg a vége... de az AXN mikor folytatja? :O ^^

fegor 2009.12.15. 20:24:15

@irkalofirkalo: sajnos, csak februárban :-((.

2009.12.16. 09:09:05

@fegor: hámménem tőttitek le a netrű ? ottan mán a tízedik rész is fönnvann.

~Moi~ 2009.12.16. 18:11:34

tűccsem le netrű? :D haha! lehet azt kéne! ^^

fishbone973 2009.12.20. 20:05:02

óbasszus, végre itt egy épkézláb gondolkodós akciósorozat, 4 hétig tartott, mire minden ismerősömet rákattantottam, erre most itt olvasom, hogy leveszik a műsorról. a fakk kivan, most mér kell ezt? ugyanígy volt a sarah connor chronicles-sel is az rtl-en.
másrészt ha nem is forgatják tovább a 24. részig, akkor tényleg inkább most hagyják abba. ha viszont csak szünetet tartanak, nem fogják tudni leadni az utolsó részt április 29-én este 10kor, az biztos.

2009.12.23. 19:21:27

A vége hatalmas volt! Ahogy a tingli-tangli Stones szám alatt Benfordék előlépnek az oszlopok mögül darálni - priceless!!! :))) "négy kicsi jackbauer" :DDD
süti beállítások módosítása