Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Benkő feleséget keres 1x08 - Az végső döntésrűl

2009. december 15. 19:15 - sixx

Az előző részben mindenki hazudott, a férjem csak szívjóságomból lakik velem, a barátommal nem dugunk, én meg szeretlek Dániel, szívbűl, nem pinábúl - ehhez hasonló tragikus események kellett ahhoz, hogy a régen sejthető döntő kialakuljon, azaz Editnéni, a "tantra vagy miafaszom" mondás emberarcú kiötlője és Andrea, a Már Tuti, Hogy Nem Szűz Nő került be az utolsó kanyarba, ahol külföldi randi és egy-egy igen illetve nem várja majd őket.

A röpke hogyvótozás után a kiürült házban üldögél a vásári bohócnak maszkírozott Editnéni és a permanensen szomorkás arcot vágó Andrea, a Megpocsíkolt. Az adás elején a házat átjáró tömény pumaszag a múltté, már amennyire ez egy pornóvillában lehetséges, ketten vannak, és mint kiderül egy kedves hangú levélből utaznak Olaszországba. Ezt Editnéni ajakcsücsörítéssel és I-TÁ-LIJÁ-BAAAA??? kérdéssel fogad, elismerő nyelvcsapkodás is van, úriember ez a Dani faroktól a gombás körméig, na, nem Törökbe’ vagy Bulgárba’ viszi a menyecskéket, hanem Olaszba’. Remélem busszal. Andrea, a Megpocsíkolt olvas, Editnéni a visszhang, "négynapos randevúra megyünk... NÉGYNAPOSRA?" és így tovább, nagyon vicces, a számmal fel lehetne lépni mint valami elbaszott Hacsek és Sajó. A jelenet végére a csattanó: Andikám, meglátod majd a boldogságot. Na ja, kissé rendezetlen szakálla van és kilóg a pöcse a lenvászon gatyából.

Reggel Dániel bepakolja a luvnyákat és a bőröndöket a kocsiba, Pinainas vezet. remélem nem Capri szigetéig, csak a reptérig, de nem, egy térképet kapunk, amolyan Indiana Jones-os útvonalrajzzal, majd máris a tengerparton találjuk magunkat, ahol hőseink máris zabálnak, ahogy kell, megérkeztünk, együnk, így kell. Isteni csendélet ez, olyan kiszólásokkal, mint “ez tetőtől talpig az élet”, meg “álmodik minden nő”, sőt, “álmomban sem álmodtam ilyen épületet”. Ezek ilyen random gyöngyszemek a reggeli beszélgetésből, ami közben Dániel már azon gondolkodik, hogy melyiket vigye el ún. álomrandira (dugás), de győz a józan ész: kipróbált vaginát újért el ne hagyj, mondja az ősi albán bölcsesség, és Benkő Andrea mellett dönt. téged viszlek el magammal, mondja, amit a nő olyan sztoikus arckifejezéssel vesz tudomásul, mintha most adták volna le neki a bevásárlólistát, két liter tej, húsz deka párizsi, meg hozzál abból a büdös pörcből, meghajtott a múltkor is.

Editnéni erre olyan ideges és csalódott lesz, mint az egyszeri kommer a 2010-es választások éjszakáján lesz, csak a néni még bír a könnyeivel és nem akar feltétlenül eret vágni magán és/vagy kiszaladni a világból. Benkő mentheti a menthetőt és magyarázkodik, ennek persze kettős célja van, ha józanul csak nem olyan jó dugni a másikkal, még mindig vissza lehet sunnyogni ehhez az idiótához. Editnéni csak azt hajtogatja, hogy ő most csalódott, és hát őszinte a szerelme, mert a tantra vagy mialófasz kihozta belőle, ott lebegett a levegőben, meg is ijedt erősen a látványtól. Dániel azzal búcsúzik, hogy azér’ várj meg, mert jövök, mégis hova a jó büdös francba menne ez az agyatlan, de most komolyan? A továbbra is bohócnak sminkelt asszony sír a kamerába, de ez SENKIT nem érdekel.

Andrea átvedlett bikinibe és irány a kikötő, valami hajó a csíkos atlétás Benkó társaságában, ez már volt egyszer a Balatonon, ejnye. A hajóval mennek Caprira, ahol eltöltik az éjszakát, és meglepetések jönnek majd sorban, lehet a Pinainas is beszáll a mókába? Útközben Dániel arról beszél, milyen volt, amikor Andreának villant a szeme, és hát ő ebbe beleborzongott, mi is, Dani, de nem azért, mint te. A lány a hajón jött rá, hogy Dániel közeledni akar hozzá, kicsim, amikor megdugott, az mi volt? Távolodás? Dánielnek bejött a hajókázás, megmozdult bennem valami, mondja, na ja, mi is tudjuk, mi mozdult meg. A parton borozás és lelkizés, ezek a momentumok kissé ellaposítják a műsort.

Leszáll az este, vacsora jön, amihez mindenki kiöltözik, Benkő szerelmes dolgokat suttog Megpocsíkolt Andrea csillogó szemébe, és már rákot sem akar enni, csak Andreát pocsíkolná egyre. És röhögés nélkül ki tudja mondani, hogy ő most természetesen viselkedik, hiszen ők itt kettesben, kivéve a hatfős stábot ugye. Andrea szerelmet vall, nem először, Benkő elhiszi, de Andrea nem, hogy Benkő igen, Ez kibaszott bonyolult kezd lenni, kellene valaki, aki összefoglalja a kamerába az eseményeket. Borozgatás indul romantikusnak szánt liftzenére hangolva, a tányérban rák és hal, Benkő pedig jósol a halbélből, nő lép az életembe menten. Nahát, ki gondolta volna. Andrea ezt a pillanatot választja arra, hogy féltékeny legyen, és kérdőre vonja Dánielt, mit akarsz a vénasszonyról? Benkő kicsit be van baszva, terel, mint egy kontár juhász, és nem válaszol, inkább játssza a sértődöttet, és támad, jó taktika, csak átlátszó. Ne kérj engem te számon, attól, mer’ egyszer dugtunk, nem vagy a feleségem! Erre Andrea agya elborul és lelép, Benkő meg zabál tovább. Na, ebből sem lesz dugás.

Másnap jön a másik luvnya, mert ezek az utolsó randik már csak ilyenek, Editnéni is megkapja magának a faszművészt egy napra. Nagyon sajnálom, de képtelen vagyok még egyszer olyan részletességgel belemenni ebbe a viccparádéba, mint fentebb, úgy indítunk, hogy Edit gyönyörű, mondja Benkő, és már lehet tudni, hogy ez valami vicc mostan, kezdve az álló farkú Dániellel és a smárolással, amivel a randi indul, folytatva minden egyébbel, ami itt lesz, márminthogy vacsora, pia, beszélgetés és összeveszés, közben majd szeremet vallanak egymásnak, és esetleg lesz dugás is, közben a tájat is megcsodálhatjuk, oké, tényleg szép, de ez az öregasszony nem kellene bele. A kaja este ugyanaz, Editnéni először lát és fogyaszt rákot, villával persze, úriasszonynak születni kell, bazmeg.

Editnéni elmeséli hogy Andreával is találkozott, sőt, az elmondott neki mindent a randiról, és hűt, ez mennyire csúnya dolog volt Andreától, pedig őtet már meg is pocsíkolták, és tessék, mégsem elég neki. Editnéninek nem kell a púder, ő csak Dánielt akarja, és nem foglalkozik Anderával, szereti Dánielt, a tantra vagy miafasz, na az meg olyat lökött ezen, hogy még mindig gurul tőle. És persze harcolni fog, mondja, és utána elkezd nyalogatni egy kanalat, ami nem szexis, hanem gusztustalan, mert az ember NEM akarja a nemiszervét a kanál helyébe képzelni, nincs az az isten. Benkő persze izgalomba jött és magával vonszolja a nénit szobára, pocsíkolás numero due, biztos, hogy nagyon kemény lehetett, mert nem merte az RTL megmutatni a gimnasztikát. Egyelőre Editnéni áll most jobban, meglátjuk.

Na, felvirradt a nagy nap, Dániel házasodni készül hű fegyverhordozója, Mariann társaságában, aki erre a jeles alkalomra török szpáhinak öltözött. Na erről az jutott eszembe, hogy a sztájliszt az egy olyan szakma, amit FEGYVERREL kellene beszüntetni, ha valaki magától nem tud felöltözködni, akkor maradjon a barlangban bazmeg. A beszélgetés idegesítő, hosszú és nem vezet sehová, ugorgyunk. A templomban ott ülnek az eddig kihajított ribancok, és persze bevonul a két díszpinty, Editnéni ízlésesen, Andrea szexisen megcsinálva menyasszonynak, Dániel szerelmet vall Editnéninek, te vagy az életem stabil pontja. Andreának is szerelmet vall, mert belopta magát a szívébe.

Aztán előkapja a gyűrűt, és odaadja Anderának, aki infarktust kap majdnem az örömtől, Editnéni meg a csalódástól, meg attól, hogy elhajtják a vérbe. A templomban közben mutatnak egy csomó nőt, akit esküszöm, soha nem láttam. Editnéni nem nagyon omlik ám össze, hanem műsort kap, amiben férjet keres majd magának. Tavasszal jövünk mi is, köszönöm a megtisztelő figyelmet.

Címkék: benkő of love
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chezza (törölt) 2009.12.15. 22:07:56

@laspalmas:

ja-ja, nagyon komoly lesz,-remélhetőleg.:)

ja igen, pinainas is lesz remélhetőleg; a csóka nagyon nagy arc! :) padödö-mariann is jó lenne; külön tanulmányt ért az arckifejezése a szív-ceremóniákon. :)

mtrx 2009.12.15. 22:09:56

Sixx! Köszönjük az írásokat, minden benne volt, még több is, mint a tv-ben :DDD

Kenny Catbury 2009.12.15. 22:10:23

Nagy kedvvel kezdtem olvasni a posztot, de mar a 4.sornal lelohadtam. Azt mondta valojaban Edit hogy "tantra vagy mi a lofasz."

Frank99 2009.12.15. 22:17:07

ahogy először ránéztem a műsorra teli volt kampósorrú cigánnyal....
és öregem, azok maradtak a végire, egy szőke kivénhedt-aki a nyomorékoknak sem kell- meg egy barna, aki , hát ÉN fehér ember bottal sem piszkálnám meg, de hát ez egy ilyen műsor, jó hogy van egy illen' blog, ahol olvashatok róla, látom a nagymagyarok nézik... én pont Kinget olvasok (holnap jön egy Frank Shätzing), és utána lövöldözök egyet COD MW 2-ben, miután a cégemet rendberaktam, az asszonyt megraktam, a fiam ötösöket hoz, van ilyen is...

és nem vok' milliomos, hanem dolgos zember.
ezt rakjátok össze. és ez nem halandzsa...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.12.15. 22:19:44

@Frank99: ugyes vagy, buksisimi meg minden, de komolyan, de hogy jon ez ide?

Kenny Catbury 2009.12.15. 22:20:58

Baszki posztiro, Te ennyire idiota vagy vagy tetteted. Minden nem fullhulye ember tudja hogy ez az egesz musor poen, mi a francnak kell itt magyarkodni.

perzsmacska 2009.12.15. 22:25:02

Andi nem úgy nézett ki az oltár előtt, mint egy szerelmes nő. Én érettségi, meg nehezebb vizsgák előtt láttam ezt a beszart pózt és fejet.

Pikk Dáma ♠ 2009.12.15. 22:25:40

@Frank99: "én pont Kinget olvasok"

nem, te pont egy Benkő-hogyvolt poszthoz ír kommentet.

ezt rakd össze, ne a halandzsát.

Chezza (törölt) 2009.12.15. 22:26:07

nah, "végre" megérkeztek a varjak...
tudom ajánlani kövér laci örökbecsű ajánlatát számukra; tessenek fogni egy jó erős kötelet,oszt irány a pince! :))
persze akinek nem inge,...ne nyúljon hozzá. :)

perzsmacska 2009.12.15. 22:27:08

Editnéninek szerintem jó az alakja. A feje az, ami iszonyat gáz.

De amikor Andi és Benkő smárolnak. Valami rém undorító. Ha késő este megéhezek, megnézem a jelenetet. Tutira elmegy a kedvem az evéstől.

Pikk Dáma ♠ 2009.12.15. 22:27:52

@Rékuc: nem is azért volt az a legvisszataszítóbb, hanem mert ez a faszkalap egyszerűen nem tud csókolózni... olyan volt, mint egy hal nyelvvel - hányinger

garnéla mák 2009.12.15. 22:28:13

köszönöm, sixx, hogy hetente feldobtad üres munkahelyi óráimat, zseniális volt a hv, és a comment:com is, pedig egy percet sem láttam az adásból. és biztos, hogy Editnénit sem fogom várni a reteklubbon, csak a hv-n.

sri.thai.soho 2009.12.15. 22:31:18

Mekkora húzás, hogy egyből párt keres az a kedvesen antipatikus Edit.

Ilyen mélységekig süllyedt a magyar?
Elszomorító, hogy ilyen műsorok egyáltalán szóba kerülhetnek...

paaj 2009.12.15. 22:31:33

Ezen sírva röhögtem:))) Mecsoda mázli, hogy nem néztem:))))

Frank99 2009.12.15. 22:32:03

@Rékuc:

szeva.

hogy jön ide?

a te burkolt reklámod hogy jön ide?
én 6 órája vettem egy festményt 90 rongyért, sajnos nem a te képedet, sajnos ez sem tudom miért írom ide....

BushDoctor 2009.12.15. 22:32:22

Pikk dáma : LOL :DDDD nálad a pont

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.12.15. 22:32:40

@Pikk Dáma ♠ / bip-bip: no igen az meg a masik, nem birtam nezni azt a furkeszo nyelvet... urrrgh.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.12.15. 22:34:33

@Frank99: na ja, ugy latszik, nem tudod, miert irkalsz offokat, nem baj, legalabb bevallod :)

Vincenzo testvér 2009.12.15. 22:34:34

Egyetlen adást néztem meg ebből, de utána rosszat álmodtam, és majdnem hánytam. Kezdettől látni lehetett, hogy Edit egy felépített karakter.
A rajzfilmes főcím viszont klassz volt.

Frank99 2009.12.15. 22:34:37

@Pikk Dáma ♠ / bip-bip:

úgy általában beszéltem, és ha fellépek, megnézem a zsindex jobb oldalát, és láttam miről van szó...
xar ügy, de írhatok énis vagy nem?

hát egy szóval:

lehánynivalóvilág....

Frank99 2009.12.15. 22:39:17

@Rékuc:

lehet troll vok', de nem bírom megállni, ha ökörséget látok, normalitás helyett.... ott beszólok...

festményt vettem, nem fotót... bocsesz...

és próbálok zember lenni, ahogy a nemsoká jönni ember (április) monda' vala...
amúgy a tököm se kívánja....

bocs az offért...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.12.15. 22:42:45

@Frank99: ki a faszt erdekel, hogy mit vettel es mennyiert?
nem attol leszel sikeres. sot meg attol sem, hogy allitolag nem nezel benkot, es ezzel probalsz felvagni. nem meno.

Pikk Dáma ♠ 2009.12.15. 22:43:56

@Frank99: azt írsz amit akarsz felőlem, csak nehogy azt hidd, hogy bárki elhiszi egy szavadat is. vok, xar, zsindex: te nem is troll vagy, hanem csak egy nagyon egyszerű ember.

Emmet Ray 2009.12.15. 22:51:24

Húbaze, kemény műsor volt az utolsó rész, az előző hogyvoltok hatására gondoltam megnézem. Meglepett Dániel mesélő orgánuma, egészen vállalható hangja van. A szövegek, persze kritikán aluliak, néha kényelmetlenül éreztem magam, hogy ilyesmit nézek. :D

Dr.Hook 2009.12.15. 22:57:45

Hibátlan cikk, hangosan röhögtem szinte végig, gratu a szerzőnek! A post tárgyára (trágyára) kár szót vesztegetni,de az ilyen "műsoroknak" a célközönsége nem kicsi, -ergo- érdemes ilyet gyártani. A statisztákat mindig megtalálják, ők önként rohannak, a vélt haszon reményében... kilátástalan kis szardombjukhoz képest a média világa mesevilágnak tűnik.

Dr.Hook 2009.12.15. 23:03:05

Gratu a cikkhez hangosan nyerítettem alkalmanként! A post alapját jelentő műsorra kár szót vesztegetni, célközönsége óriási, a média világa meseország a sok nyomorultnak, persze, hogy statisztálnak bármihez.

Dr.Hook 2009.12.15. 23:04:33

Bocs a majdnem ismétlésért az első nem ment el, majd mégis.

RustySpoon (törölt) 2009.12.15. 23:25:48

Szerintem a bejegyzés és a forgatókönyv között 90%-os az egyezés. Parádés, nagyon jó post!!

limbekcs 2009.12.16. 01:09:12

@candyperfumegirl: mijazhogy? nagyonis! akár 0 perc is elég lett volna... :)

@sixx, nagyon szépen köszönjük szépen, ilyen jól még sosem szórakoztam olyan tévéműsoron, amiből ilyen keveset láttam!

miközben hogyvoltokat valójában általam nézett sorozatok kihagyott epizódjaiért vagy részeleteiért olvasok (ugye ez még itt sem dísz klém r?)

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2009.12.16. 01:52:40

Egy élmény volt, köszönjük, sixx!:)

algi 2009.12.16. 03:31:34

"Remélem busszal." lol

sárkánysziv (törölt) 2009.12.16. 04:46:10

Talán kissé savanyú a szőlő ,erről van szó ? A szép szavú szerelmetes ,hátborsóztató Benkőt azért kritizáljátok ? Nos én nem néztem egy részt sem .A múmiákat Egyiptomban már láttam.És már kezdek magamhoz térni a sokkból és majd csak valahogy kiheverem a kínszenveket hogy keblencemet nem láttam ,de mikor egyszer nézte a magáét otta Római szállodában ,megfogadtam ,Többet nem . És be is tartom.

sunázósün 2009.12.16. 05:49:55

Jót röhögtem a poszton.
Ez a megpocsíkolt honnan jön?
Mondta valamelyik frixi?

Szerintem lenne benne fantázia, ha másik padödőst, a rokkantkocsis sextehenet is beépítenék a következő műsorba. Lehetne faszállító mondjuk.

tippikus 2009.12.16. 06:33:53

Szerintem az a szánalmas,beteg ember aki ilyen müsorokat nézz!!Arról ne is beszéljünk,aki otthon ül és ezt kitalálja!!4

Dr.Traktor 2009.12.16. 07:30:06

sixx-nek jelentkeznie kéne az editnénis műsorba, hogy belsős infókat is tolhasson majd a hogyvótokban!!

amúgy remek epizód volt, szinte sajnálom, hogy vége.

undokhelikopter 2009.12.16. 07:40:42

Huhh, most először megnéztem az adást. Valami rettenet volt! És a végén a pösze Elvis... sírva vinnyogva röhögtem.
De a kegyelemdöfés az szerintem az volt, amikor Edit levonaglott a lépcsőn és elmondta, hogy férjet keres.
Anyám!
Vajon milyen pasik fognak "tolongani" egy ilyen kivénhedt -alig használt :))) - muffért?????

Celtic 2009.12.16. 07:54:54

Hihi, hat a musort nem lattam, de sixx eloadasa nagyon nagy, erosen rohogtem a fogalmazason :)
(Az meg az en bajom, hogy mar masodszor olvasom felre a "tantra vagy miafaszom" helyett "lantra vagy miafaszom"-ot olvasok es nem ertem, hogy mostanaban mi koze Benkonek a lanthoz.

manes 2009.12.16. 07:59:27

Egy percet se láttam ebböl a szarból viszont elolvastam amiket irtál.Régen röhögtem ilyen jókat és ez igy volt a jó.köszi!!

Gerillaboj 2009.12.16. 07:59:30

ez igen...egy percet láttam kb az adásból,de sixx,a hv-jaid asszem többet értek mint maga a műsor:)
remélem az editnéni férjet keres c. műsort is elhozod nékünk.. :)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2009.12.16. 08:23:09

@zero: én tökre jelentkeznék, de attól tartok a 7. részben behoznák az asszonyt meg a gyereket, oszt akkor nehéz lenne kidumálnki magamat :)

@jó lujza: lehet, hogy én mondtam, merthogy úgy is van. Legalábbis nagyon őszintén remélem :D

easydc71 2009.12.16. 08:30:42

Bazzeg aki pézért fingik a tv-ben, azé az tud valamit. Benkő szerintem kurva nagy arc :)

avanivi 2009.12.16. 08:30:46

Ez egy gusztustalan ,undorító műsor volt, elmebetegekkel.
Igénytelen, felhábotítóan primitív, szánalmas beteg emberek rendezése,és szepreplése.
Nem is értem , hogy lehetett ezt elkészíteni, és nézni.

bananhal 2009.12.16. 08:37:56

@Frank99: Frank, nem vagy te egy kicsit hülye?

Halmozottan Hátrányos · http://hatrany.blog.hu 2009.12.16. 08:46:29

@Vissszaaa! mennyééé!: Én meg most éjjel álmomban Sixxszel dumáltam, így ismeretlenül is. Meg ne kérdezd, miről, már nem emlékszem, de az 100, hogy nem Benkőről.

Szerintem a Pinainas lesz Edit lovászfiúja unalmas óráiban, amikor épp nem lesz kinek pocsíkolnia.

Btw, Sixx, ez a pocsíkolás etimológiailag honnan jön? Mert engem a defloráción mint garanciavesztéses csomagolássérülésen keresztül emlékeztet a pocsékba menésre, de mivel nem debreceni vagyok, ezért esélyes, hogy teljesen rossz irányban kutakodom.

Az igazi Vaszilíj Zajcev 2009.12.16. 08:55:25

Én már tudom, ki lesz a szexnagyi újdonsült férjecskéje, nem más, mint a pinainas, azaz Pál :) Na, az lenne ám a szép párocska...

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.16. 08:58:17

kár, hogy ende - annyira fog hiányozni ez az összefoglaló

similarthings 2009.12.16. 08:59:41

Ehhhehhe:

"...Na, felvirradt a nagy nap, Dániel házasodni készül hű fegyverhordozója, Mariann társaságában, aki erre a jeles alkalomra török szpáhinak öltözött..."

Nem szeretem az ilyen írásokat, de a könnyem kicsordult tőle.

:D

manes 2009.12.16. 09:00:33

"defloráción mint garanciavesztéses csomagolássérülés" Esmént beszartam:)))

M65od 2009.12.16. 09:26:27

Nem nagyon szoktam ide kommentálni, de ezen könnyesen vonyítottam:D

"hozzál abból a büdös pörcből, meghajtott a múltkor is" :DDDD

Thx Szerző Úr:)))

radzeer3 2009.12.16. 09:30:11

Nagyon találóan írtad meg!!!

Anselmo 2009.12.16. 09:35:44

Én igenis büszke vagyok a mi Dánielünkre!

thinker_ 2009.12.16. 09:37:37

szerintem a műsor nézésénél már csak ennek a hogyvoltnak az olvasása betegebb...

merit 2009.12.16. 09:47:17

Hihi, a néni onnan való, ahol a szüleim nemrég vettek házat, a szomszédjuk szemílyesen ismeri Edit asszonyt, állítólag a falu ribanca... Bár, gondolom ezzel most nem árultam el nagy titkot. :D

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.12.16. 09:53:35

Nem bánom, hogy nem láttam.

murunga 2009.12.16. 09:58:22

NAGY Ő WILLY Editnéni FIA!!!
magvas gondolatok/szócsuszamok, fodrász, arc - minden stimmel!!!

bulvar.ma.hu/tart/rcikk/d/0/96168/1
www.vaskarika.hu/images/body/445092914aefbab49c8a5_8609761c.jpg

piettro 2009.12.16. 10:01:35

Nem is kell tévézni, elég elolvasni a Hogyvoltot! :) De tényleg, én szeretek tévézni de ezt nem... Kösz Sixx, hogy feláldoztad magad értünk! :D
Búcsúzóul aeditkenéniről: napirajz.hu/archives/2009/11/22/TEJED_VAN/

Miigeii 2009.12.16. 10:11:00

Most akkor jól értem, hogy kipróbálta a hölgyeket, és miután a másikkal is lefeküdt, az egyiket válaztotta, aki ennek TUDOTT ÖRÜLNI?!
Jó, tudom, hogy tartásról és büszkeségről a kezdetektől nem beszélhetünk, de könyörgöm, ez annyira megalázó és szánalmas... Még, hogy ennek örülni... BROÁF.

bobbafet 2009.12.16. 10:15:22

Frank99 élete nem valódi, hanem egy zseniális provokáció. "Rendberakom a cégemet", meg "90 rongyért vettem egy képet", már csak az hiányzik, hogy a "jövő héten megyünk Korfura", vagy "az asszony (akit megraktam) karácsonyra Swarovskit kap a Suzukijára".

murunga 2009.12.16. 10:15:31

@Chezza:
jaja, lesznek itt érdemes fiúkák, gondoljunk csak Mary Zsuzsy néni kis Tamáskájára.
egy újabb esély a fiataloknak! :DDD

thepret · http://teneriferepulojegys.hu/ 2009.12.16. 10:32:16

rtl, 2009, hun
itt tartunk....
sajnos

Hypofx 2009.12.16. 10:35:09

Ez kell a Magyarnak bazz:)))))))))

Hulyites, hazugsag felsofokon, gratula ennel lejebb mar nincs

Telperien 2009.12.16. 10:44:40

Már nem azért, de ilyenkor hol a büdös francban van az ORTT?!

Egyébként köszi Sixx, hogy értünk hajlandó voltál jópár agysejtedet feláldozni a "műsor" végig nézésével! :) Iszonyat jó hogyvolt-ok voltak!

Ettől függetlenül továbbra sem értem, hogy kerülhet ilyen adásba :)

Telperien 2009.12.16. 10:47:19

Ja és egy helyen Benkó van Benkő helyett...
Ne mocskoljunk már be kiváló zenészt ezzel a szarral, pls javítsd! Kösz!

Telperien 2009.12.16. 10:48:50

Leírom szépen, mert az előbb kimoderálta a motor:

Szóval egy helyen Benkó van Benkő helyett, pls javítsd, mert a kiváló zenész nem érdemli meg, hogy itt szerepeljen :) Kösz!

SaveMyShoes 2009.12.16. 11:30:38

Ez most kicsit laposssabb volt a megszokottnál, de ez egyéni vélemény, az összhatás abszolute pázitív! :)

Köszönet sixx, bár gondolom nincs az a köszönet szám amely pótolni tudná a nézés során elveszített agysejtjeidet!!! :DDD

SaveMyShoes 2009.12.16. 11:32:17

Megint egyéni vélemény, de én nem kommentelek olyan posztot amit gáznak gondolok!!! Trollokat, idijótákat nem etetni, mer ideszoknak! :DD

tekiteki 2009.12.16. 11:32:34

Nem láttam semmit ebből a szarból, de már alig várom a folytatást,remélve, hogy sixx ismét kommentálni fogja!
Első osztályú szövegek voltak, sok vidám percet köszönhetek nekik! Köszi sixx!!

Nanga (törölt) 2009.12.16. 11:39:30

Fiúk, itt a lehetőség, nevezzétek be a versenyre főnökeiteket, asszony volt pasiját, a gyerek gonosz matektanárát :))
Egyetlen jó dolog lesz benne: lesz hogyvolt.

c72 2009.12.16. 11:50:59

Én is kösz a beszámolókat, a műsort nem néztem, de tökéletesen magam elé tudtam képzelni :)
Utolsó résszel kivételt tettem, kíváncsi voltam, mire megy ki. Hát ez egy kincsesbánya szociolingvisztika számára! Mert jöhet a sminkes, a stylist, a szájszagfelelős, mindenki, az összekaparászott hatás csak addig tart, amíg meg nem szólalnak. Hát attól mindig eldobtam magam :D
Az első két tőmondat lemegy kulturáltan, de utána kidugja huncut patácskáit a szubkultúra :)

Hümüzhümümüz 2009.12.16. 12:40:46

Hahaha!

Tila is csinált második szériát (biszex csaj az MTV-n)...
Szal biztos majd látványosan szakít BmintBenkő Benkőné Pszicho Andreával és akkor nézhetjük hétfőnként, hogy BmintBenkő ismét bedobja a lantosfaszt, Editnéni meg keddenként hódítja majd az anyakomplexusban szenvedő, puhapöcsű nyálas, látens buzikat!!!

Editnéninek különben egy dolog segítene... Egy kiba**ott nagy SZÍVLAPÁT a paraszt fejébe!!! Annyira egy irritáló mocsok az a pina, hogy eszméletlen.!! Rühellem, ahogy beszél, gesztikulál a mancsaival. Fujj!!!!!!

élesztő 2009.12.16. 12:42:20

és ki is nyert???
az akié a faszi, egy válásig, vagy pedig az, akivel az rtl csinál egy show műsort, mert hát kell 11 utánra is valami??? szóval a néni a nyertes

papamaci1 2009.12.16. 12:48:48

Istenem, de kár h nincs is TV-m...... :-D
Olyan kurva jókat röhögök a sztorin, amit itt írva látok.....

papamaci1 2009.12.16. 12:51:10

Azé' lenne annyi pénz, amiért én is bohócot csinálnék magamból. A Művész Úr egy-két milla nettót kaszált.... :-D

papamaci1 2009.12.16. 12:55:01

@andzsin: Benkő KURVAJÓ zenész....volt. A "Goa Goa" című szám világklasszis. Dehát , a nyugdíj kevííís, valamiből meg kell élni. Én megértem őt. Mellesleg fiatal pinát is dugot.... :-D

Floyd · http://www.gazmegfek.hu 2009.12.16. 12:55:27

Így olvasva sokkal jobb mint a tvbe! Elég lenne egy jó színésszel felolvastatni az ilyen sztorikat, sztem. Vagy egy felolvasógéppel. Megpocsíkol, a legjobb:D.

papamaci1 2009.12.16. 12:55:53

@dex.ion: Mint általában minden nő.....

Erzsebet 2009.12.16. 13:41:22

Nekem a vacsorázós jelenet tetszett a legjobban, rém undorítóak voltak. Felér egy fogyókúrával. Egymás szájából is ettek, ez is cigány szokás. Edit néni a műsor után sok pénzt kaszálhatott be. Lesz rá jelentkező a fiatalok körében is. Külsőre férfinak is ronda lenne, de a különleges szexuális képességeiért kapós lesz. Egy csóró vidéki liba lehet. Be volt az Itáliától is ájulva. Igaz én sem jártam még ott, de teljesen másképp reagálnék. Végén a jólétben még elromlik, válogatós lesz, mint Bejja asszony. Andi volt közöttük a leghelyesebb. Igaz egy szlovákiai cigány csaj, Benkő, sem egy gentleman. Ők sem maradnak együtt. Az esküvő is csak játék volt. Az Elvis-imitátor is rém bénán szerepelt.

Szigliget 2009.12.16. 13:46:28

Kizárólag a tegnapi végjátékot láttam ebből a műsorból, de a fenti összefoglalót köszönöm, könnyesre nevettem magam az első felén.

Elektro (törölt) 2009.12.16. 13:47:32

@Lavrentyij Pavlovics: nem tudtam volna jobban megfogalmazni. Ott a pont!

Aldo · http://autostat.hu/markakereskedesek-szervizek 2009.12.16. 14:39:45

öröm lesz nézni hogy mekkora bukta lesz az új nagymamareality :)

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2009.12.16. 14:54:20

Jó írás volt, de 10 szájliszt meg 30 benkődániel sem tudna rávenni, hogy megnézzem ezt a szart.

}:( (törölt) 2009.12.16. 15:51:33

Fogok jelentkezni és Editnénit majd jól megpocsíkolom!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2009.12.16. 16:29:25

Bazz Sixx!!!
Esküszöm zseniális ötlet lenne jelentkezni.
Innánk egész nap sört a hintaszékben, majd estére takony részegen szerelmet vallanánk Lófejűnek, aztán szégyellősen belehánynánk a medencébe, oszt hali!
Vajon hány szívceremóniát élnénk meg? :D

jaffandi 2009.12.16. 16:49:41

Sixx nagyon jó vagy!!

sélli_ 2009.12.16. 16:57:33

@Bruti: HAJRÁ! Hátha addira már a közönség is szavazhat hogy kit tart bent meg kint nem - ebben az esetben gyanítom az oltárig vinnétek!!! :)

sixx, kösz az üdítő perceket!

emilii 2009.12.16. 22:37:06

Hát, ez kész! :-D Egy másodpercet sem láttam a műsorból, és nem is állt szándékomban követni az eseményeket, de ez a hv kihagyhatatlan! Sixx, élmény volt olvasni, köszönöm!

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.12.17. 08:24:03

Sixx csak annyit mondanék a végére,hogy: "kösz'öm szépen" ;-)

A vége elég kiszámítható volt,mikor nagyon elvitték Editnéni várható győzelmének irányába a műsort várható volt,hogy PszichoAndi nyer..

Azért egy Maónika showra még jó volt az egész bagázs..Editnéni egy hónapja Benkő miatt csak feketében jár,mióta vége a műsornak..Priceless!A hatás kedvéért Editmama kétszer is bejött.. :-)
Nem hiszem,hogy Editmamának csinálnának egy műsort,szerintem ez volt a második díj,egy társkereső hirdetés főműsoridőben..Ha meg tévednék,akkor várjuk a hogyvoltokat.. :-)

ps.: Évike az esküvőnek látszó szertartáson az első adásban rajta látott lila,brutál válltömésekkel ellátott kosztümét viselte.Olyan szépen passzol a kis széles,csontos vállaihoz,hogyha meglátom kifutok a világból.. :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2009.12.17. 10:29:33

Én szinte az egész adást végigröhögtem, Dániel is eléggé röhejes volt benne. Hosszútávon Edit járt jobban: neki is műsora lesz, benn lesz még a tévében. Amúgy az egész Benkő-showban Edit volt a legszórakoztatóbb jelenség, ráadásul csinos és szép nő amúgy.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2009.12.17. 10:34:11

@Jack/rendetteremt/: Ne bántsd már Évát, ő is az egyik legszebb nő volt a showban! A kosztümje pedig kiemeli vékony, csinos alakját! Amúgy kedves, aranyos nő is, azt vettem le a szerepléseiből.

Erzsebet 2009.12.17. 17:00:37

Ma olvastam róluk, nagyon kapósak a Benkő menyasszony jelöltjei. Mindegyik párt talált. Edit néni eszik bánatában. legalább lesz rajta egy kis hús. Benkő leendő roma apósa lesz a családfő, ő már leosztotta a lapokat.A műsor felért egy kabaréval. Az összes ronda vidéki lotyó szerepelt, jót röhögtem rajtuk.

sweeney todd 2009.12.18. 09:59:33

most láttam itt:

www.sorozatjunkie.hu/2009/12/17/gonosz-kacaj-az-illuziorombolas-melle/

h mennyire kevés az igazi utcajelenet, minden háttér előtt készül.

biztos dani is green box előtt vacsorázott a luvnyákkal, aztán el se mentek olaszországba.

Én a hős 2009.12.18. 12:48:33

Tudjátok mit lenne a hatalmas?

Mivel úgysem élőben megy az adás a következő évadban mindig megkapná előre az adott heti részt sixx. Ő kommentelné, és azt vágnák be a műsor alá! :)))

Már hétfő este betegre röhöghetnénk magunkat a kommenteken, és talán a szerző is pénzre válthatná tehetségét! Járna érte pár RTL elsötétítés, de megérné! :)

Horizont 2009.12.20. 12:36:31

sixx GRATULÁLOK ez óriási volt, majdnem lefordultam a székről úgy röhögtem. Nem néztem meg csak egy részt,kíváncsiságból,de te milliószor jobb vagy:)))

mircibanán 2009.12.22. 00:25:04

Arról miért nem esik szó, hogy a (khm) megpocsíkolt szemmel láthatóan undorodik a faszharcostól?
süti beállítások módosítása