Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Benkő feleséget keres 1x07 - Az hazudós kurvákrúl

2009. december 14. 17:53 - sixx

Nu, Dániel mocsaras kertjében már csak három büdöske maradt, Editnéni a kanca, Andrea a Megpocsíkolt meg Tünde, akit lehet megdugott Dániel, csak nem vette észre. A ma esti nagy csörte elé sikerült csak összeszedni a múlt heti eseményeket, de jobb későn Benkő, mint Pákó hamar szerintem. A villa külső képével nyitunk, majd Pinainas hozza az új levelet Benkőtől, nehéz próba jön, mondja az amorózó narrátorhangja, és hatásszünetet tart, picit, de éppen eleget, hogy átvillanjon a fejemen a szobában hanyatt fekvő, vájárnak öltözött trió képe, amint éppen a bal lábukkal egy-egy Dánielre hajazó ébenfa szobrot pörgetnek, de nem, nem ez a feladat, csak őszintének kell lenni. Nabazmeg, alábecsültem Benkőt, ez sokkal keményebb.

Az “...of Love” -műsorokban a végén, amikor már csak 3-4 delikvens van, akkor jönnek a családtagok és derülnek ki dolgok, eddig még egyetlen ilyet sem láttam anélkül, hogy legalább egy ribancnak ne lenne pasija vagy érvényes házassága, és ugye a Blikknek köszönhetően már megtudtuk, hogy Tündikének van csávója, élő, lesz itt sértődés majd. Dániel közben a kamerába ideológiát kreál a húzásnak, hagyjuk már, ennek így kell történnie. Editnénihez a lánya és a mama érkezik, szegények, most már tudják, mekkora marhaságot csináltak, hogy a falu kiátkozta őket. Andrea, a Megpocsíkolt is szülőt kap, fantasztikus meglepetés, mondja, és szemmel láthatóan meg van rendülve kissé. Tünde, amikor a meglepetés szót hallja, már tudja, hogy ki van vele baszva, az arcán rajta minden érzelem, mint a boszorkányén a Gyaloggalopban, lebuktam bazmeg.

Zöld trikóban, középfülgyulladásosokra jellemző vattacsomóval a hallójáratban érkezik ugyanis Tünde faszija, akivel ölelkezik egy kínosat, miközben mindenki úgy tesz, mintha le lenne döbbenve, hátilyet, ennek a nyamvadt ribancnak meg van faszija? Kurvaisten. Van hát, Jánosnak hívják és be is mutatják Dánielnek, aki kissé pikírten érdeklődik, hogy ez most akkor így hogy is van, hát én együtt élek ezzel az üresfejű lénnyel, és ja, ezt nem mondta neked. Dániel rápirít Tündére, hogy ugye, a sánta kurvát hamarabb utolérik, de a csaj dacosan csak annyit mond, hogy ez nem lebukás, a kamerába kissé értetlenkedve mondja, hogy Dániel becsapva érzi magát (Benkő látványosan bevonul a házba, sértetten borozni/rejszolni), majd hozzáteszi, hogy ettől még ezt megérti. A nő egy két lábon járó ellentmondás. A kerti hintában szerelmeseket beszélnek Jánossal, közben Editnéni beszámol a nemdugásról a maminak (ami Siófokon volt), erre az a konszenzus, hogy az a férfi, aki Editnéni meztelen valója mellett csak úgy aludni tud, az főnyeremény, meg kell szerezni és kész.

Igen ám, de Andrea, a Megpocsíkolt olyan érzelmi húrokat penget a nagyajkak mellé, hogy Dánielnek nehéz ellenállnia a kísértésnek, DE odafent a mamával folytatott beszélgetésben az derül ám ki, hogy ő nem is szerelmes, a büdös kurva életbe már, csak azt mondja. Ez egy ún. taktika, csak tudnám, hogy most akkor ezek tényleg hozzámennének Benkőhöz? Ennyire stupid barmok lennének? Andrea már jó régen megpocsíkolt anyja szép embernek titulálja Benkőt, ha az ilyen szakállas fazonok jönnek be neki, javaslom az index szerkesztőségét, van sok belőlük. Falusi Mariann a kamerába hogyvoltozik egy sort, Editnéni a kertben, Andrea, a Megpocsíkolt meg odafent fúrja a másikat, igaz, a saját anyjuknak, akinek aztán vajmi kevés beleszólásuk van a dologba.

Közjáték: a Rock of Love egyik évadában ugyanez a családi látogatás úgy zajlott le, hogy az egyik csaj azt mondta a másikról, hogy egy ótvaros fasszopó geciputtony kurva, de nem a csajnak, hanem az apjának, aki ezek után kiment Bret Michaels főszereplőhöz és rákérdezett, hogy “leszopattad-e az én lányomat?” Csak mondom, van még hová fejlődnünk.

Editnéni nem az a lassú víz, partot mos-típus, a lányának már belengeti Danit, mint jövendőbeli fatert, anyám, borogass. A gyerek persze örülne a dolognak, legalábbis ezt mondja, a nagyi is, mindenki boldog. Tünde csak üldögél János mellett, aki nem tűnik egy szellemóriásnak, ami Tünde mellett nem kis teljesítmény. A Pinainas jön egy újabb levéllel, Andrea, a Megpocsíkolt olvas, ünnepi vacsora lesz a saját házban, mármint Dánielében, de előtte ki kel ám takarítani, szóval irány a kéró, a családtagok addig maradnak, János kurvajól fog szórakozni a 12 éves kislány és két nyugdíjas nő társaságában, az messziről látszik. Benkő bevallja, hogy nem szokott takarítani, arra viszont bőven van ideje hogy az őt magát ábrázoló képekkel tömje tele a lakást, melyek közül az egyik a 16-os karikát igencsak feszegeti, hiszen lógó pöccsel ábrázolja a mestert. Andrea, a Megpocsíkolt elnyom el félmosolyt, láttam én ezt a hímtagot sokkal közelebbről is.

A lakás rendetlen, de legalább nagy, Editnéni ezt megérti, a férfiember már csak ilyen, koszos és kanos, mindenütt csöcsök, pinák és faszok a képen. Tündike jó érzékkel a nagyszobában marad, ahol igazából semmit nem kell csinálni, zavarba akkor sem jön, amikor bronzból(?) kiöntött műfaszokat kell pakolgatnia, bár megjegyzi, hogy basszus, én meg itt faszokat fogdosok. A kamerába azt nyilatkozza, hogy lehet, hogy Dániel kissé perverz ezzel a sok seggel meg fütyivel, vagy mez már fasz, teszi fel a mindenkit érdeklő kérdést. Lányom, ha nem tudod, akkor úgyis mindegy. Andrea, a Megpocsíkolt a konyhát teszi rendbe, Editnéninek jutott a budi meg a fürdőszoba, amit nagy-nagy örömmel és lelkesedéssel varázsol tisztává, mondjuk enni nem ennék abból a mosdókagylóból, amit a budi belsejének suvickolása után, ugyanazzal a ronggyal takarít le, de falura jó lesz. Andrea, a Megpocsíkolt még így, kisámfázva is művészurazza Benkőt, ez valahol nagyon aranyos.

A Pinainas szállítja a rokonságot, Editnéni mamája - már elnézést - de ugyanannyit pofázik, mint a lánya, Páger Antalhoz és Latabárhoz hasonlítja Benkőt és a háromhatvanas kenyér miatt nosztalgiázik. Ha a nézd meg az anyját és vedd el a lányát elv érvényes, Editnéninek nincs esélye. A Pinainas eltéved és másik házhoz visz a pereputtyot, de végül csak sikerül megérkezni, hogy vacsorázzanak egy jót. János nagyon unja a dolgot, nem is nagyon eszik semmit, de meg akarja kérni Tünde kezét, Editnéni muterja meg bevállalná Dánielt, igen úgy, bazmeg, cekcuálisan. Benkő a kajálás közben tetemre hív, na, Tündike, meséjjé’. Hát, ciki ez nagyon, mondja a csaj, én itt feleségnek mennék hozzád, erre bejön ez a János. Kínos csend és mosolyok mindenfelé, János nem engedné Tündét, Benkő meg macsóskodik, mivanmivanmivan, nemadom geci. Délután a két mamival és Jánossal titkos beszélgetés folyt, és ugyan senki nem kérte, de a videófelvételeket megnézzük, elég vontatott ez az epizód sajnos.

A felvétel azzal indul, hogy Editnénimama elkotyogja, az exférj ott él Editnénivel, mindezt vagy jószándékból, vagy neki kell a lantművész, én már nem tudom eldönteni. Editnéni köpni-nyelni nem tud, Tünde diadalmasan vigyorog, na, nem csak én vagyok hazudós kurva, Andrea, a Megpocsíkolt meg legszívesebben a levegőbe csapna, és elüvöltené magát, hogy Yessss!, már ha ismerné ezt a szót. Dánielnek a bizalma megrendült. Andrea, a Megpocsíkolt videója jön, róla azt mondja el a muter, hogy nem szerelmes, Dani, Dani, te szopni jársz ide öcsém. A harmadik videót meg se mutatják, mert minek, ott ül a hazugság az asztalnál zöld, galléros pólóban.

Másnap újabb levelet hoz a postás, Editnéni megy randira, és valami dugás van kilátásba helyezve, de a kanca kijelenti, hogy ha nem érzi, hogy Dánielnek kell, mint nő, és nem csak kefélni akar vele, akkor nem történik majd semmi. A Pinainas viszi a vágóhídra Editnénit, közben Tünde azt nyilatkozza, hogy Edit és Dániel egy hangon pendülnek, és mivel Dániel eleve perverz, ezért illik hozzá Editnéni. Muhaha. És még nincs vége! A tantrát emlegeti Tünde, azon csodálkozom, hogy egyáltalén ismeri ezt a szót. A randi alatt Benkő letapizza Editnénit, megeteti, simogatja pávatollal, közben egy szakállas csávó tantrikus maszlaggal eteti őket, vicces. Csókolóznak, Benkő szerint nagyon faszán, de dugás nincs, bent marad a cucc, majd Andrea, a Megpocsíkolt kiveri belőle. Este vacsora, Benkő elővesz egy levelet, amit Editnéni exférje írt és felolvassa, nu, az ex bele van habarodva a nőbe rendesen, ez nem tetszik Daninak, nekem meg az nem, hogy itten levéltitok megsértése forog fenn, fel kellene jelenteni a faszművészt. Benkő zavarban van és már nem akar dugni.

Másnap reggel Editnéni és Andrea, a Megpocsíkolt őszintén beszélnek egymással két cigi mellett, te Andi, ez a fanta, mondja Editnéni, ez nagyon kemény. Kihozott belőlem mindent, többek között azt, hogy szeretem Dánielt. “Nem tudsz micsinálni, amikor az a karma vagy mialófasz az ottan körülvesz téged”, ez priceless, ilyet betanítva tényleg nem lehet mondani, ez a nő helyből ilyen síkhülye. “Ezek az energiasugarak, vagy mi a neve, nem tudom, kihozta belőlem az érzelmet, és képzeld el, Dániel ezt megérezte, ezt a tatrát, nagyon kemény.” Zseniális beszélgetés, a tatra vagy miafasz innentől bevonul a szókincsembe. Andrea, a Megpocsíkolt nem érti, hogy lesz valaki három óra alatt szerelmes, és ettől ideges. Attól még idegesebb lenne, ha tudná, hogy Tünde a kertben most veti magát Benkő ölébe, és elmenne vele a világ végéig is. Mindenki harcot ígér. Kár, hogy ezt szó szerint nem lehet megvalósítani.

Mariann este tárgyal Benkővel, ez a rész kifejezetten érdektelen és rossz ritmusú, nem kellene erőltetni. A szívceremónia azt a véget hozza, amit megtippeltünk, és Tünde távozik, marad Editnéni a kanca és Andrea, a Megpocsíkolt. A ma esti epizódban kiderül, ki lesz Benkő szívének választottja, vége a kalandnak.

Címkék: benkő of love
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fran7 2009.12.14. 18:24:59

Ha ismerné ezt a szót... mÉg most is röhögök ezen a kiszóláson.

harCI BAnyulka 2009.12.14. 18:32:46

Kár, hogy így majd' egy héttel a műsor után nem hatásos ez az írás. Addig volna jó megbeszélni, kivesézni, amíg friss az élmény. A következőt (utolsót) ne halaszd ilyen sokáig!

fran7 2009.12.14. 18:41:16

@harCI BAnyulka: Anonymus se írta volna meg a Gesta Hungarorumot, mert nem tudták frissiben kitárgyalni?:))

Csulánó (törölt) 2009.12.14. 18:54:54

Múltkor volt egy öreg bula, akkora heftije volt, mint a bazilikakilincs. Azzal mi van???
Volt egy rész, amit láttam, amikor a benkő megkérdezte azt az ostoba szőkét: Edit, volnál képes engem szeretni?
Válasz: Hogy volnák-e? Dániel! Azt kérdezed, hogy volnák-e képes... Na ez is 10 pontos jelenet volt...

Flankerr 2009.12.14. 19:00:56

Szokásos színvonalú hogyvót, köszönjük ezt is..:)

sélli_ 2009.12.14. 19:07:56

ZSÍRkréta! Tantra, vagy mi a lófasz - 3 napig ríva röhögtem. Kafa a hogyvót, kár hogy már csak 1-2? van belőle hátra!

Lili Marleen 2009.12.14. 19:07:58

Jesszus, sixx, mi tartott eddig?:)

2009.12.14. 19:56:25

Ez nagyon faja írás, biza'! :)))

Pivoblog · http://pivo.blog.hu/ 2009.12.14. 20:08:54

ugye ez azt jelenti, hogy ma este vége? nincs több ugye?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.12.14. 20:14:32

A lassú víz és a partot mos között nincs vessző, és Tünde baromi jól nézett ki abban a pirosgalléros feketesminkes szerelésben. A sorozat legjobb stylingja eddig.

Viktor9 2009.12.14. 20:18:32

Végre, már nagyon vártam ezt a postot!:D

Kravitz(Cabd.) 2009.12.14. 20:22:30

Még Benkő pszichopata feje a tantravagymialófasz alatt ért volna meg egy screenshotot.
Emlékszem, mikor láttam, komolyan futkosott a hideg a hátamon.

Más nem is maradt meg ebből a részből.

hangyászsün 2009.12.14. 20:31:18

tünde egészen úgy néz ki a bundában, mint valami okos, számító femme fatale

furiosity killed the rat 2009.12.14. 20:34:40

De miért volt Editnéni mindkét térdén ragtapasz?

S. Annyi 2009.12.14. 20:48:39

A legalja alja. Benkő pénze meg szarszagú, olyan, mint a gazdája.

nadivereb 2009.12.14. 20:59:57

A Tatra az nem egy teherautó?

Bejgli 2009.12.14. 21:01:46

istenem, és erről pont lemaradtam! :( tatra vagy a mialófasz :)))

dzsefi 2009.12.14. 21:23:35

meg lehet valahol nézni ezt a tantra, vagy karma vagy mialófaszt? :)

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.12.14. 22:19:26

@dzsefi: Dehogynem. Nézd az Amerikai Pite 2-t ;)

Eric_Cartman 2009.12.14. 22:24:19

editnéni a csirke. köszönjük a medence melletti fejmozgásos táncod és úgy általában. a haverokkal azóta így táncolunk egyet, ha leül a hangulat.
jobban jártál így, bár tudjuk, hogy az egész kamu.

kívülálló 2009.12.14. 22:44:18

Hülye ez a Dániel. Ki kellett volna dobnia a vén tyúkot, megdugni párszor Tündét, majd elvenni Andit:))

perzsmacska 2009.12.14. 22:47:10

Edit néniben egy tetszett. Nem megyünk olaszba-t mondott, ahogy mostanában dívik, hanem kimondta, hogy Olaszország.

Jim 2009.12.14. 22:49:26

ja, a commentre is beírtam, de azé ide is bedobom:

na, vége a benkőnek, fél szemmel odatekintettem a retekre gta-zás közben, aztán látom, hogy a csalódott edit férjet fog keresni, nyilván a két vagy az összes pina közül ő köré lehet vmi műsort építeni. az érdekes, hogy rákeresvén a retek honlapjára az edit férjet kers kifejezésre feljön egy cikk, amelyet a dátumozás alapján ma 12:57-kor tettek fel, ilyen szöveggel, hogy a csalódott edit nem adja fel stb. hogy is van ez? a retek nem lehet ilyen amatőr. vagy de?

link: www.rtlklub.hu/archivum?keyword=edit+f%C3%A9rjet+keres

Kis Hableány 2009.12.14. 23:03:16

Szerintem kurva nagy volt az utolsó rész!!!Már épp kezdtünk sajnálkozni a párommal hogy véget ér ez az annyiraszarhogymárszintejó műsor és üresek maradnak a hétfő estéink,mikor Edit néni bejelentette hogy folytatódik a műsor csak másként.Mekkorát röhögtem már bazzeg!!!)

Kis Hableány 2009.12.14. 23:05:36

@Jim: Ez úgy lesz hogy Benkő két hét múlva rájön,hogy rosszul választott a roma luvnyával majd gyorsan elválik és beáll az Edit férjet keres című műsorba férjjelöltnek.)

sixx · http://comment.blog.hu 2009.12.14. 23:06:55

@Jim: az rtl oldala lehalt, a kurva életbe.

Kis Hableány 2009.12.14. 23:07:35

Ezt a műsor meg kéne csinálni az összes egyedülálló szingli celebecskével,csakhogy a hétfő esti szórakozásunk és röhögésünk meglegyen már!)

Kis Hableány 2009.12.14. 23:09:57

@Jim: Az a fél szem szerintem jó volt két szemnek is mely egyenesen meredt az annyiraszarhogyszintemárjó műsorra és izgatottan várta a végét majd együtt sírt a meggyötört és csalódott menyasszonnyal.))

fiam · http://csajszinene.blogspot.com/ 2009.12.14. 23:29:11

A karmám azt súgja, hogy nagyon délceg hetvenes-nyolcvanas vitézek fognak verekedni Editvárúrnőért. Remélem egyik sem lesz lanttalan...
Viszont kiváncsi vagyok, milyen próbák elé állítják majd őket (fütyörészve fogmosás, önpelenkacsere időre, oxigénpalack emelgetése egyszer, női testrészek felismerése leírás és fotó alapján)?

Ui. A hetvenes-nyolcvanas vitézeket nem úgy kell érteni, hogy 1970-es, 1980-as években születtek. Bár ki tudja...

rougon 2009.12.14. 23:39:46

uhhh...sírva röhögtem végig miközben olvastam..sixx most nagyot alkottál:D

penna 2009.12.14. 23:42:49

@Jim:

"Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet."

Hát, a felhívás tényleg dec. 14-én 12.57-kor került ki a retek honlapjára:D. Ciki. Nem kicsit, nagyon. Kár, hogy előbb nem lelt rá a jónép, így rághattuk a körmünket estig, kit ad hozzá Benkőhöz Elvis:).

Mateahos 2009.12.15. 00:13:51

Mindig van lejjebb.....

dyrtyho · http://dyrtyho.blog.hu 2009.12.15. 00:48:42

Nállam is olvasható az Edit Férjet Keres Showról egy kisebb szöszenet :)

Sir Integra 2009.12.15. 04:07:08

@56.hope.road: bazz ezen felröhögtem, taknyom nyálam összefolyik :)

Ricsi121 · http://tavimutymuty.blog.hu 2009.12.15. 06:57:56

Hát ezen tényleg csak röhögni lehet :)))

Valaki1 (törölt) 2009.12.15. 07:33:57

A VILÁGTÖRTÉNELEM LEGJOBB TV MŰSORA!!!
KÖTELEZŐVÉ KELL TENNI AZ ISKOLÁKBAN, ÉS ÉRETTSÉGI TANTÁRGYÁ, PLUSZ A MAGYAR KULTÚRA RÉSZÉVÉ, ÉS VILÁGÖRÖKSÉGGÉ.

tryclops 2009.12.15. 08:12:22

Elvis él!!!

OMG, sírva röhögtem. :)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.15. 08:21:35

minek oda a 16-os karika? Legalább akkora lenne, hogy eltakarná a lányokat

Dr.Traktor 2009.12.15. 08:27:10

@Jim: óhe én is GTA-zás közben "néztem" az utsó részt.
így a reklámblokk meg is vezetett mert az láttam hogy a 2 nőci esküvői ruhában gyalogol a templomban, aztán a kövi bejövő adat az volt, hogy benkő úgy érzi csalódott andreaában, utánna meg a habokban lubcikol a vén ribivel.
na mondtam jóvan akkor legalább korban hozzá illőt válaszott még ha az evolúciós ösztönnek ez ellent is mondd.
azzal kikapcsoltam a TV-t.
(nem az enyém, a szomszédtól volt kölcsönbe. évek óta nincs tv-m azon is csak spektrumot nézem!)

de legalább maradt mára meglepetés! :o

sweeney todd 2009.12.15. 08:51:09

egy csöpp hiba:
"elnyom el félmosolyt"
+ az egyik kellnél lemaradt egy l.

sirály!

a tantrás csávó a szomszédom, majdnem kiestem a fotelből, mikor megláttam.

Emanuelle 2009.12.15. 08:54:50

"Álmomban sem álmodtam ilyen gyönyörűt"
na, ezen besírtam. Editnéni a király!

SaveMyShoes 2009.12.15. 08:56:42

Faszé' kell lelőni a pojjént??? Nem nézem a műsort, jövök, hogy van múltheti rész - erre a sokhüjjje kommentből kiderül a legizgalmasabb TEGNAPI rész csattanója... tise meséjjjetek vicceket!!! :DDD

A Megpocsíkolt nálam über! :)

Hajrá Editke (nénike)!!! :))

@Dyrtyho: Tehányévesvagyte??? Nem félsz, hogy személyességi jogok megminden?? Eccer picsán fog rúgni valamelyik delikvens... :s

loislane21 2009.12.15. 09:03:11

zseniális írás! Síva nevetünk a kollégákkal! Köszönjük az élményt!:)

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2009.12.15. 09:09:38

@perzsmacska: mondott az itááááliáááát is... :-DDD

perzsmacska 2009.12.15. 09:40:09

@kekecke: Pedig belőle a "megyünk olaszba" mondatot néztem volna ki. Így kellemesen csalódtam benne.

perzsmacska 2009.12.15. 09:41:09

Ez a mmegpocsíkolt honnan jön? Valamiről lemaradtam.

sweeney todd 2009.12.15. 09:41:53

most nézem a tegnapi rész, hát hányás csókokban ez viszi a pálmát!

Jim 2009.12.15. 11:37:55

mekkora szenyák vagytok, hasamon a laptop, füldugesz benn, megy a retro vice city, asszony nézi a tévét, hát muszáj odanézni néha:)

sixx, kinn van még, de a commenten írta az egyik kedves hozzászóló, hogy az csak valszeg a rendszerbe való feltöltés ideje, a publikáció biztos később történt meg (nem értek hozzá, ezért első olvasatra elfogadom:)

murunga 2009.12.15. 13:05:00

szerintem NAGY Ő WILLY Editnéni FIA!!!

szólásmondások, séró, arc - minden stimmel!!!
süti beállítások módosítása