Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

HUNG – Neki áll a zászló – 1x09 This Is America or Fifty Bucks

2009. december 05. 12:00 - Annácska5

Ray a büntetésben lévő diákokra felügyel, és hegyibeszédet tart nekik arról, hogy ezekből a büntetésékből később könnyen lehet börtön is, amikor Damon betoppan egy még nála is hajmeresztőbb kinézetű fiúval. Ray elfehéredik, és az osztálytermen kívül kérdőre is vonja fiát. Damon csak elkísérte ezt a Powell nevű srácot, ő nem kapott valójában büntetést. Ray-ben most kezd feléledni a gyanú.

Tanya a munkahelyén Patty-nél érdeklődik, hogy milyen volt a Ray-jel töltött este, de a nő nem nagyon akar neki válaszolni. Végül kiböki, hogy az a baja, hogy szánalmasan érzi magát tőle. Pontosabban a kokainhoz hasonlítja, ami drága, de az ember mégis rászokik, és utána egyedül érzi magát, és szánalmasnak. Tanya azért megpróbálja rábeszélni a havi szolgáltatásukra, de Patty inkább a crack-et választaná, mert az ugyanolyan jó, de jóval kevesebbe kerül.

Nem sokkal később Ray és Tanya a nőnél beszélgetnek. A férfi elpanaszkodja, hogy attól fél, hogy a fia meleg. A nő azt veti fel, hogy csökkenteni kéne az árakat, de Ray-nek ez nem tetszik, de közben Pierce telefonál. Kubában van, és csak pár pillanatot tud beszélni, de pár nap múlva otthon lesz. Ray most Tanya szemére veti, hogy szerinte túl sok időt tölt a pasijával, és az üzletet elhanyagolja. Én itt féltékenység szagot érzek. Tanya persze tudja nagyon jól, hogy kedvenc boldogság tanácsadója/gyönyör szakértője Damon kétes szexualitása miatt morcos. De a pénz is, vagyis annak a hiánya is a probléma, mert ahhoz, hogy az ikrek visszaköltözzenek Ray-hez, rendbe kell hozni a házat, de ahhoz meg kell a zöldhasú, méghozzá sok.

Az ikrek falat másznak, és Darby faggatja testvérét, hogy lefeküdt-e már Powell-lel. Damon húga szemére veti, hogy mostanában csak Kalapáccsal van elfoglalva, ezért már nem is érdekli, hogy mi van vele. De a lány addig unszolja, hogy végül kiböki, hogy nem feküdt le a másik fiúval, még. Jessica közben buzdítja gyerekeit, és elárulja Ronnak, hogy 10 dollárt ad az ikreknek ahányszor csak felérnek a fal tetejére, ezzel mozgatja meg túlsúlyos gyerekeit. De biztosítja a férfit, hogy nem az ő pénzét használja erre, és bizonygatja, hogy nem a pénze miatt kell neki Ronnie, és ezért képes lemondani is pár dologról. Megbeszélnek most mindent, Jess szereti Ront, Ron szereti Jess-t, és ennek örömére Ronnie azt mondja feleségének, hogy menjen el arra a licitálásra, amit már annyira várt, és vegyen meg bármit, amit csak szeretne.

Tanya egy újabb munkatársának ajánlgatja Ray szolgáltatásait, Patty-vel reklámozza. Sőt hamarosan minden kollegina arról, hogy Patty férfiprostihoz jár. Tanya másnap Lenore-rral ebédel, aki ki van akadva, hogy az ő nevével reklámozza a szolgáltatását. De azért igénybe venné Ray-t aznap este, és ezúttal előre fizet.

Találkoznak is, Lenore ezúttal egy butikba viszi Ray-t, és miközben egy drága öltönyt próbáltat fel veli előadást tart arról, hogy a nőket nem érdekli valami ára, ha minőséget kapnak érte cserébe. Tulajdonképpen ezzel vezeti rá arra, hogy a nőknek előjáték is kell, értsd itt, ki kell őket nyalni. És Ray éppen ezt csinálja, amikor arra próbálja rávenni, hogy hagyja ott Tanyát, és ezentúl dolgozzon neki.

Mint ahogy az várható volt, Patty rátámad Tanyára a mosdóban, amiért mindenkinek elmondta, hogy fizetett a szexért, és drogozik. Verést ígér neki, ha ez mégegyszer előfordul. És mindezt egy másik munkatársuk is végighallgatta, aki addig nem mert előbújni az egyik fülkéből, míg Patty el nem viharzott. Közben Jess és Lenore összefutnak a bevásárlóközpontban. A szőke a kedvezményes árú ruhák között válogat, de Lenore átcsábítja az Armani szekcióba, és közben olyanokkal tömi a fejét, amik nem éppen egyeznek azzal, amiket Jess Ronnie-nak ígért. Miközben Jess a ruhát próbálja, Lenore üvöltve kérdezi a véleményét, hogy elég-e a farok az orgazmushoz, vagy kell hozzá a nyelv is.

Tanya már a mosdóban bujkáló nőnek ecseteli Ray szolgálatait, aki nem akarja megérteni, hogy 50 dollár nem elég, hiszen 600-ba kerül a dolog. Ott is hagyja az értetlenkedő nőt. Lenore már Jess-nél van, és a ruháit szelektálja. Közben hazaér Ron, és amikor megtudja, hogy a ruhákat nem veszik vissza egy picit tikkelni kezd a szeme. Itt komoly idegösszeomlás, vagy hatalmas veszekedés lesz, de egyelőre halálosan nyugodtan mondja, hogy ő nem haragszik, sőt örül, hogy Jess végre boldog. De Lenore még arra is ráveszi Jess-t, hogy lázadjon a férje ellen.

Ray és Tanya veszekszik, mert a nő elmondja a férfinek, hogy 50 dollárt ajánlottak neki. Ray ezt sértőnek veszi, de azon is felháborodik, amikor Tanya azt mondja, hogy le kellene feküdnie azzal a nővel, ennyi pénzért, kóstoló gyanánt, hátha később visszatérő vendég lesz, és hajlandó lesz többet fizetni. Ray ekkor elmondja, hogy Lenore szerint pont, hogy többet kéne kérniük, nem pedig levinni az árakat. Tanyát ez bosszantja fel, és nem örül, hogy Ray Lenore-ral találkozik. Striciháború van kilátásban. Ray otthagyja Tanyát, és a zeneteremben észreveszi a segédedzőjét, aki bánatosan énekelget, ugyanis megszüntették a zeneórákat az iskolában, és attól fél, hogy a sport is így fog járni. Zárásként Lenore hívja Ray-t, de a férfi visszateszi a zsebébe a telefon, nem veszi fel.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása