Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Benkő feleséget keres 1x04 - Az első szájbahányásrúl

2009. november 23. 19:49 - sixx

Az előző rész összefoglalójával nyitunk, Editnéni és nemezise epikus küzdelmet folytatnak Dániel őszes mellszőrzetéért, miközben hullanak a kevésbé emlékezetes és/vagy kívánatos feleségjelöltek, de van ám a házban egy rafkós asszony is, PszichóAndi, aki a két alfanőstény torzsalkodása közepette becsalja magát Danihoz, ottan úgynevezett szárazdugást eszközöl rajta, és érzésem szerint kiveri a kivernivalót (minimum), de ezt nem mutatják a vágók, mert hogy nézne már az ki. BögyösAndi csöcsei belelógnak a gombalevesbe, Dániel berúg, innen folytatjuk.

Pornóvilla kívülről, odabent Fogas úgy alszik, mint aki éppen arra készül, hogy az álmában esetleg rámászó Editnéninek kiharapja a gigáját, Dániel meg a egy egészen meghökkentő, sál-fehér ing-fekete farmis-sportcipő-gitár kombóban sasszézik a folyosón, és panaszkodik, hogy a lányok kavarognak a fejében. A nagy zavarból Editnéni kerül ki győztesen, bár ugye ez relatív fogalom ebben a viszonylatban, de Dániel hozzá megy oda susmorogni, miközben PszichóAndi az igazak álmát alussza mellette. Isten az atyám, nem tudom, mit eszik Dániel ezen a szőke asszonyságon (igaz, azt sem, hogy a többin mit, bár lehet, hogy a “koldus ne válogasson” elv alapján él, és akkor oké a dolog), hacsak azt nem érzi rajta, hogy egy könnyű numerára leginkább őt lehet elcsábítani.

Editnéni kipattan az ágyból, sminkben, ékszerben, melltartóban, farmerben, és már megy is Dánielre rácsavarodni, de közben PszichóAndi is magához tér, és az arca semmi jót nem ígér, mindjárt kiront a szobából, és a nagymuternek bazseváló Dánielnek annyi. Ő legalább kis pizsiben nyomja, nem talpig százforintos boltban. Lelassul a dráma, Dániel Editnénit fűzi méltósággal, PszichóAndi meg visszamegy a szobába és levelet ír, kockás papírra, és betolja Dániel ajtaja alatt, ez a motívum ez ilyen műsorok velejárója, nem kell meglepődni. A tartalom is kb. ugyanaz szokott lenni, ne ezekkel a büdös ribancokkal hetyegj, hanem velem, mert én vagyok az igaz, aki tiszta szívvel akar orálisan kielégíteni, csókol anyád, pityu. Andrea levele konkrét szerelmi vallomás, amiben azért egy burkolt fenyegetés is lapul: minden erőmmel küzdeni fogok érted, azaz szíjat hasítok a vén kurva hátából, ha hozzád mer érni.

Feladat jön, Orras olvassa fel, neki legalább megy folyékonyan. A kihívásban Dániel születendő gyermeke fogantatását vetíti előre, ez abból áll, hogy a ribancok spermiumnak öltöznek, és egy bazinagy vörös nejlonlepedő közepén látható szimbolikus petesejtet kell megtermékenyíteniük. A nejlon csúszik, a nők ki vannak kötve, és kromoszómákat kell gyűjteniük a játéktéren, Dániel mindezt egy rózsaszín pulcsi+sárga póló együttesben nézi végig a trónján. A verseny olyan, mint az ilyenek szoktak lenni, a nők csetlenek-botlanak, csúsznak-másznak, van aki idétlenebb, van aki annyira nem, hiányolom Benkő kommentárját a verseny alatt, úgy érdekesebb lenne a marhulás. A végén négy luvnya is kínlódik a petesejt átlyukasztásával, végül Tünde a legkevésbé idétlen, és nyer.

A randira kicsípi magát, mint Morvai Krisztina az Európa Parlamentbe menet, fekete bőrdzsekiszerűsége alatt fehér ing, koptatott-szaggatott farmer, pornósztár frizura és mosoly, ahogy kell. Pinainasnak láthatóan csorog a nyála, de most csak sofőrködés lesz. A randi egy kalandos gasztronómiai utazás lesz Dániel szerint, közben egy szakácsembert mutatnak, amint egy gilisztákkal megspékelt ragut készít, ez jó lesz, már előre érzem. A vacsorát a lyány azzal kezdi, hogy mit kell nézni egy borban? Dániel ilyenkor úgy érezheti magát, mint Higgins professzor, kezdjük talán a villákkal, kislányom, és a helyes artikulálással. A nap idézete: “a szagolás és a nyelés, na ez a kulináris élvezet”. Tünde a kulináris szót nem ismeri, illetve ránézésre az anális rokon értelmű szavának gondolja, inni viszont tud: kifújja a levegőt lájtosan, hogy a többiek ne érzékeljék, aztán gyorsan lenyeli a páleszt. Ebből lesz ma még pár kör szerintem. Dániel azt vallja a kamerának, hogy kicsit bebaszott, és igen, olyan, mintha a szájában két galuska lenne, és Tünde sem annyira nagy májer, mert hat-hét feles után már négy szemet lát Dánielen. Pedig ő nyerő a pálinkában.

Szegény Tünde olyan sötét, mint az éjszaka, és úgy gondolja, hogy Dániel rá van gerjedve, és lantolna rajta szívesen, de hát ki nem, teszi fel a költői kérdést. Megjön a kaja, Dániel hullarészegen zabálja a hernyót meg gilisztát, a csaj kiakad, de egy kis borral időlegesen legyűri a cuccot, csak hogy visszahányja kicsit, de ez neki nem újdonság, mint mondja, mert volt már olyan, hogy egy dzsipbe (ez fontos részlet, gondolom) az első randin behányt egy kolbászosat, de a lovag nem adta fel, és később análisan is inzultálta, höhö. Dánielnek nagyon tetszik a sztori, ilyen nője még nem volt. Danikám, nem jársz eleget metálkoncertre, ott akár kannásbort hánynának a fülébe.

A vágás után másnap van, mindenki a kertben, BögyösAndi hiányolja a Dániellel való kapcsolatot, a Pinainas ezek szerint már nem elégíti ki. Editnéni szemmel is tud kommunikálni, és szerencsére Dániel is, így ő boldog, hiszen mindent megbeszélnek. Én azért nem lennék a helyében teljesen biztos abban, hogy a művészúr alkoholtól csillogó, és kissé bizonytalan tekintete azt mondja, amire ő is gondol, de ne bolygassuk a dolgot. A legriasztóbb az, amikor Editnéni megmutatja, hogy ő milyen mélyen bír nézni. Nagyon mélye. OrrasEdit azt mondja a kamerába, hogy nem tudja magát kifejezni rendesen itt, mert neki ez ilyen stresszes. Előkerül egy csorba fogú de aránylag csinos kislány, Barbi, akit én eddig őszintén szólva kétszer láttam. 26 éve ellenére nagyon idősnek érzi magát, meghalt a szerelme balesetben, el is sírja magát szegény, a zenei szerkesztő gyászzenét tol be a jelenet alá, ízléses, szépen megkomponált műsor ez, a Blikkben nem volt még a balesetről valami részletes beszámoló? A délután csúcspontja az volt, amikor Dániel gitározott, Mariann meg énekelt hozzá, majd pezsgőzött a nép.

Dániel lelép, a nők levetik a textilt, és arról beszélgetnek, hogy ki szerelmes, meg ki nem. PszichóAndi tájszólása akkor erősödik fel, amikor ideges, és most az, mert Barbi legyint arra a faszságra, hogy Andrea már szerelmes is, ebben van valami. Editnéni árgus szemekkel figyel, nem szerelmes vagy te, hanem egy lehetőséget kaptál, mondja, a kameraman közben Barbara csöcseit mutatja, BögyösAndi biztos a Pinainassal üzekedik valahol, mert ilyenkor az ő másodlagos nemi jellegei szokták betölteni a képernyőt. Andrea kiborul, és veszekszik egy sort a többiekkel, miért baszogattok ti engem? Ivett szerint azért, mert csak színészkedik, ennek a vége az, hogy eszetlen kurvának nevezik egymást, de csak szájkarate van, pofon (egyelőre) még nincs. Egy vágóképben megjönnek BögyösAndi csöcsei is, a veszekedés vége az, hogy Andreának faszhiánya van, nem szerelmes. A nő bemegy inni a házba, de nem egyedül, hanem Dániel szobájában.

Andrea panaszkodik egy sort egy üveg pezsgő mellett, a többiek továbbra is őt tárgyalják ki, pedig már este van, és már én is kibaszottul unom. BögyösAndi megint sehol, a Pinainas is gyanúsan hiányzik a képből, csak mondom. Még mindig este van, a kertben a nők megint átöltözve várják Dánielt, aki viszont rákattan Barbira, akit gondolatban Dániel meg is dugott már, és végig a melleit nézi a csajnak. Újabb átöltözés, a vágók itt nem egy napot raktak össze, az tuti, van egy olyan érzésem, hogy a konyhai beszélgetés (BögyösAndi nélkül) nem most történt, hanem később, amikor a csaj már nem volt a műsorban. Mariann adja a tanácsokat Dánielnek, Mariann szerint Andrea menjen a picsába, Dániel meg egy hülye önfejű faszkalap, egyetértünk. A kiszavazás alatt Dániel megcsókolta Barbit, majd hazaküldte OrrasEditet és BögyösAndit, dráma! Jövő héten, azaz ma este gyerekek közé engedik az ostobenkó kurvákat, remélem valami gyerekpszichológus is van készenlétben.

Címkék: benkő of love
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harCI BAnyulka 2009.11.23. 20:23:26

Méghogy a következőre nem kell ennyit várni! Még 3 perccel többet is!

basil 2009.11.23. 20:27:40

hát erre megérte várni, már megint sírvaröhögős volt :-)

kösz, sixx!

harCI BAnyulka 2009.11.23. 20:30:51

A rágcsálóarcú Ivettet nagyon szereti az operatőr: mindig mutatják, ahogy nyitott szájjal alszik. :-D

Oppá 2009.11.23. 20:36:24

Végre megérkezett:) Nekem ez is tetszett, és már várom a következőt. Az iwiwen én is megnéztem a fent lévő asszonyságokat, a múlt heti egyik kommentelő "javaslatára"... Hát Andrea és a fekete rúdtáncos valóban önmagát adta:D

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.11.23. 20:55:14

BENKŐ A FALU BIKÁJA EMBEREK!
Mindenki b@szik,csak Ő bőg egyedül! Gratula a poszt írójának,és várom a folytatást.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.11.23. 21:23:46

"Benkő feleséget keres" - ez most komoly, hogy ez egy _létező_ tévéműsor címe, vagy vicc a poszt? Teljesen biztos voltam benne hogy az utóbbi, de a képek elbizonytalanítottak... Itt tart a magyar kereskedelmi televíziózás? Hát gratulálok.

mizrolist 2009.11.23. 21:28:53

@Gery.Greyhound: igen, ez létező műsor :D De sixx hogyvoltja magasan veri a színvonalát.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.11.23. 21:40:25

@mizrolist: Azt sejtettem :)

Kajak azt hittem, hogy ez valami fiktív műsorról írott paródia, annak kurvajó :)

kzolika 2009.11.23. 21:44:57

Megy a cicaharc, gecc!

R.M.E. 2009.11.23. 21:48:26

mondjuk most már mindegy de tanuld már meg hogy az Orras az ÉVA volt és nem Edit...

belekotyogok 2009.11.23. 21:49:35

@Gery.Greyhound: épp most megy az aktuális rész :)

perzsmacska 2009.11.23. 21:58:23

Kíváncsi vagyok, hogy ezeknek a ribiknek fizetnek vagy a reklám kedvéért szerepelnek benne?

perzsmacska 2009.11.23. 22:08:02

Ivettet benttartják, hogy legyen konfliktus.

kzolika 2009.11.23. 22:13:51

Editnéninek milyen csodálkozóra rajzolták a szemöldökét. Biztos leégette szegény, azért kellett újrarajzolni.
Faszt mosogatnak, nincs mosogatógép?

belekotyogok 2009.11.23. 22:16:29

mit mosogatnak egyáltalán? múlt héten dobozból ették a rendeltkaját :)

kzolika 2009.11.23. 22:18:44

Anyád! Editanyót levetkőztették!

kzolika 2009.11.23. 22:19:53

Már csak egy arcba tolt Benkő-péló hiányzik. Vajon mikor lengeti be a vén kujon?

sarasvati 2009.11.23. 22:35:50

én ezt a sz.rt nem bírom nézni, de itt könnyesre röhögöm magam:)))

hillaby · http://twitter.com/hillaby 2009.11.23. 22:37:56

akkor most a spániel vagy a dániel fogja berakni editnek??

autoregolante 2009.11.23. 23:12:01

"Ő legalább kis pizsiben nyomja, nem talpig százforintos boltban."
Kurvajó! Már ezért a mondatért érdemes volt megcsinálni az egész műsort. :)))

Doktor Kotász 2009.11.23. 23:31:49

Ha itt valamelyiket tényleg feleségül veszi, akkor nagyon megfogok lepődni.
Még jobban, mintha csinálnának ebből egy második évadot. :-D

Viktus 2009.11.23. 23:36:48

mai részben alakított a kiscsaj megint:

"szeretem a harmonikát" ezt javítva:
"inkább szeretem az összhangot" :D

bluesilver 2009.11.24. 01:05:12

Véletlenül sikerült belenéznem a hétfői adásba kb 2 percet, de annyi elég is volt, hogy kialakuljon a műsorról a véleményem: ilyen primitív sz@rt már a Valóvilág 3 és a Győzike-show óta nem láttam. Sőt. Ki kíváncsi arra, hogy egy kivénhedt seggfej fűz egy tucat ronda nőt. Én ezt az egészet nyílt provokációnak fogom fel. Az rtl-klubnak meg csak gratulálni tudok: sikerült alulmúlnia önmagát.

Ricky Cumming 2009.11.24. 01:09:34

Mielott meg ennyit fikaznank ezt a musort, emlekezzunk csak vissza milyen is volt az elozo ketto "nagy ő" musor.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2009.11.24. 01:36:32

Grat, sixx, szokásosat hoztad!:)
Ez a Tünde ma is alkotott: "harmónika".:D

huncut_kata 2009.11.24. 04:50:46

meghalt a szerelme balesetben ...a Blikkben nem volt még a balesetről valami részletes beszámoló?
de, volt, a Műegyetemi tűzben halt meg a pasija :-(

redriot77 2009.11.24. 06:48:36

@belekotyogok: azt néztem én is. A nagy tévéshow, és egy kurva szakács nincsen. Legalább szednék ki a gastroyalos káposztás tésztát tányérra, ne a műanyagdobozból abrakolnának.

Pinainas lightos flörtjeit is szeretem. Kicsit olyan feelingje van azoknak a próbálkozásoknak, mintha valaki malteros melóskesztyűben próbálna Chopint zongorázni. :)))

Lemúr Miki · http://hosszutav.blog.hu/ 2009.11.24. 07:02:06

"»Ily szépet nem látott a föld,
virágot hozzak, csillagot,
legyen ez pezsgős délután
a hosszú-hosszú tél után,
kompótot kér, eperhabot?«
És szólt a lány: »Pohár vodkát csupán,
s melléje sört is akarok!«
És Marburg, az az átkozott
város posvánnyá változott.
Autóba ültettem a lányt,
zokogott, nadrágomra hányt,
Marburgban, párzó délután,
egy hosszú-hosszú tél után."
(OJD)

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2009.11.24. 07:41:07

Öregem, megérte "nemnézni", a hogyvolt kivesézés nagyobb móka, mint ha Tarantino alámondással menne a PulpFiction!

Hatalmas.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.11.24. 07:43:58

@redriot77: a malteros kesztyű rendben, no de ezeket a nőket Chopinhez hasonlítani? Háááááát :)

redriot77 2009.11.24. 08:42:39

@Rékuc: igaz. Akkor Chopint húzzuk le, és maradjon simán "zongorázni". :)

gatsy 2009.11.24. 09:24:42

Barátnőm kapcsolgatott tegnap, pont be a műsor közepibe.
Nem láttam ki, csak hallottam, hogy az egyik fúdeokos hölgy azt taglalja, hogy neki kell a harmónika, vagy is inkább az összhang. Hát majd nem lett ROTFLOLMAO. :D:D:D

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2009.11.24. 09:28:07

ó, azt hittem, a tegnapit olvasom itten most, direkt megnéztem :) ezt még nem láttam, de most már bánom...

Hümüzhümümüz 2009.11.24. 09:43:10

A "harmónikán" én is szarrá röhögtem magam. :D Hatalmas láma a dzsipbehányó' csaj. :D

Am, egyébként legnagyobb műsor jelenleg. Annyira szarfoshgetsee, hogy már muszáj nézni.:D:D:D BmintBenkőn kemény cuccok vannak az tény! Biztos BúzaMárk a sztájlisztja... Alkoholista vén fasz vazze, kibacott keménység! :D

BmintBenkő 4 PRESIDENT!

Dijie 2009.11.24. 10:17:08

@Hümüzhümümüz: "..BúzaMárk"...ez jó...:)))

pinduri777 2009.11.24. 10:22:42

kedves sixx! vonnyítva és könnyezve röhögtem végig a leírást, és mivel az egész folyosó hallotta, megosztottam a kollégákkal a linket. most ők vonyítanak a röhögéstől :)))))))))))))

irigylem a környezeted, halálos fazon lehetsz!!! :)

conny (törölt) 2009.11.24. 10:53:51

és ahogy meggyőződéssel állítja D. minden adásban rendületlenül, hogy Tünde a legértelmesebb, legérettebb.. a "tanító" :DD

Zetek 2009.11.24. 10:58:56

Ezt a hányingert még olvasni is nehéz, de hogyan lehet végignézni?

G_P 2009.11.24. 11:26:42

Vicces a műsor, és a szereplők is, de a cigány nő határozottan rafinált, gusztustalan, és sunyi. Reméljük az OCÖ nem kezdeményezi, hogy neki kell nyernie.

pavor nocturnus 2009.11.24. 12:12:50

@Lemúr Miki: Ez a vers hatalmas, kit tisztelhetünk a szerzőjeként...?

SaveMyShoes 2009.11.24. 14:31:05

@Grace Park: erre már néhányszor voltál kedves utalni... némi rasszizmust érezhetnék-e a háttérben?? :DDD

Valamelyik reggel, múlt héten, hallgattam valamelyik rádiót (jójó, nem akarom reklámozni :DD ) és Benkő bácsi nyilatkozott... volna,de csak annyit sikerült kicsikarni belőle, hogy elismerte, a műsort már régesrégesrégen felvették, arról nem csicsergett, hogy kit fark... izé vesz el feleségül.

perzsmacska 2009.11.24. 14:52:11

Tényleg ki mit tippel? Ki lesz a szerencsés, akit benkő a végére hagy? VAgy legyünk naívak? Elvesz feleségül.

SaveMyShoes 2009.11.24. 15:01:29

@perzsmacska: én Pinainasra fogadnék!!!!! vagy szavazok... vagy valami... :DDDDD

sweeney todd 2009.11.24. 15:20:40

nézitek a kimaradt jeleneteket? andit megujjazta dániel.

Spéter46 2009.11.24. 15:23:04

Én a Pa-Dö-Dö-s csajszit favorizálom!

balint7 2009.11.24. 15:30:04

Ha vki tudja hogy a szívceremónia előtti zene kinek a szerzeménye és mi a címe. Arra gondolok amelyik alatt Requiem for a Dream-es alap megy de engem a másik dallam érdekel. Köszönöm a segítséget.

hangyászsün 2009.11.24. 15:44:46

www.youtube.com/watch?v=8jyvKdlYljI&feature=related

ez valami gyönyörű!
a fiatal(abb) Benkő Csernussal beszélget a nőkről...

Vicuska 2009.11.24. 16:11:29

@hangyászsün: Ez durva. Köszi a linket:)

Lemúr Miki · http://hosszutav.blog.hu/ 2009.11.24. 20:16:20

@pavor nocturnus: Orbán János Dénes erdélyi költő a szerző. Itt az egész poéma plusz sok más: orbanjanosdenes.adatbank.transindex.ro/belso.php?k=12&p=285

Két epizód alantművész között kész felüdülés. :)

Lemúr Miki · http://hosszutav.blog.hu/ 2009.11.24. 20:26:28

@pavor nocturnus: És ígérem, hogy vége a kultúrmissziónak, de ez a részlet (egy másik verséből) annyira illik a tegnapi adáshoz, hogy muszáj bemásolnom:

"Hölgyem, maradjunk annyiban,
hogy a művészet érdekel,
szeretem a harmóniát,
s a harmónikát is, de fel-
háborít, hogyha a csöndbe,
tiszta pohárba belehánynak."

:D

SaveMyShoes 2009.11.25. 08:18:32

@Lemúr Miki: Ez (is) tényleg nagyon ott van!!!! :)

Ugye nem te vagy az alantművész inkognitívban?? Tudod mit, ne keseríts el, ha te is vagy ne valld be!!! :DDDD

2009.11.25. 08:53:27

"...nem jársz eleget metálkoncertre, ott akár kannásbort hánynának a fülébe."

Ez azért egy kicsit durva volt. Sixx, nem inkább PUNKkoncertet akartál írni?

sweeney todd 2009.11.25. 09:49:12

@Vicuska: mekkora segg ez a csernus is! hihetetlenül komolyan veszi magát, hatalmas az egója.

Vicuska 2009.11.25. 11:11:05

Jó, Csernus sem egészen komplett, de Benkő minden szinten képes bárkire rábüntetni.

SaveMyShoes 2009.11.25. 16:39:04

@sixx: öööö... izé... szerda?! (jelezte kúltúrásan, a karcok közt felfedezett bejegyzéssel harmónikázva...) :DDDD

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.11.25. 18:49:05

Erről a műsorról csak itt a blogon értesülök, és több kérdés is felmerül benne. Elsősorban, hogy ki az akit érdekel Benkő kanossága! Másrészt, hogy ezeknek a lányoknak nincs semmi szégyenérzetük? Harmadrészt, hogy a műsor készítőinek mibe kerül, hogy embereket ilyen szintem megalázzon és kihasználjon?

Vicuska 2009.11.25. 20:03:06

@Viktus: Hát neked már Benkő farka smafu?
Még hogy van-e nyeremény...
:D:D:D:D:D

vIQtor (törölt) 2009.12.04. 04:26:11

@Sixx

Ez az elso cikked amit olvastam, de mar tudom hogy atobbit is el kell olvasnom. Zsenialis meg ugy is hogy idekint nem lathatom a sorozatot - de nem is eroltetem annyira magamra ezt a dolgot. :D Koszi, mar ramfert ez a jo adag szarkazmus! :D
süti beállítások módosítása