Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Vészhelyzet 14x14 - Megtört szívek

2009. november 19. 14:28 - zaphodbb

Nem tudom hova csöppenünk, egy faszi fekszik két nővel az ágyban és kielégült fejet vág. Aztán öltözni kezd és indulna az éjszakai műszakba, de az egyik nő némi orállal visszatartja. A kórháznál Sam és Tony várja a mentőket, kicsit kínos beszélgetés arról a bizonyos csókról. Sam magyarázkodik, Julia Nepálban van, Tony sejtelmesen mosolyog, ugorjunk. Odarohan hozzájuk egy pasi, karjában ájult nővel.

Váltunk: a két nőt döngető palit vezeti körbe a True Bloodból Jessica, bemutatja neki a kórházat. A pasi egy doki, ma kezd és Simon Brenner a neve. Már fűzi is Jessicát, de közben berohannak a traumába az ájult nővel, Pratt, Sam és Tony legények a gáton. Az ájult nőnek szívtranszplantációja volt tavaly és most nem akar épp lélegezni. Lélegeztetőre tennék, amikor jő Simon, hoz nitroglicerint és a nő nyelve alá rakja, amitől az pár másodpercen belül jól lesz. Mivel nagy az arca, a többiek nem néznek rá szépen. Hohó, új alfahím a láthatáron.

Abby otthon, Lukára emlékezik egy hógömbbel. Az alkoholistás segítője jön hozzá,  hogy mi baja, merthogy egy hete már, hogy húzza a horvátországi utazást. Kiderül, hogy azért, mert fél, hogy nem tudja már rendbehozni a házasságát Lukával. Engem ez mélységesen hidegen hagy. A kórházban Prattnél jelentkezik egy új gyakornok: Laverne. Pratt elküldi Simon szárnyai alá. Morris érkezik Frankkel, vitáznak, Frank dr. Mengelét emlegeti, aztán Morris elkezdi Samet győzködni, hogy legyen a kísérleti alanya az elektrosokkoló fiziológiai hatásának vizsgálatakor. Naná, hogy Sam nem lesz.

A szíves nőt viszik biopsziára, ez alkalomból megtudjuk, hogy a pasija 14 hónapja van vele, pár héttel a transzplantáció előtt jöttek össze és azóta is társa a lábadozásban és hogy nem tud a nő nélkül élni. Ugrunk Pratthez és Simonhoz, ez utóbbi magyarázza, hogy ő egyedül dolgozna inkább, nem terhelné Prattet és köszöni a medikát, majd elcsábítja alkalomadtán. Pratt hüledezve vigyorog és hagyja, hogy Simon menjen a dolgára. Ebből még baj lesz. Ezután Sam megtudja, hogy Julia kilépett, amire bután néz.

A mentősök fejsérülteket hoznak, két idősebb nő, leesett az egyik az asztalról valami bizalom játék miatt, mire megverte a másikat, aki nem kapta el. Simon és Pratt viszik őket, Pratt átengedi a kettes traumát Simonnak. Abby otthon picsog a mentorának, hogy ő nem tud semmit kézben tartani, és nem érdemel több esélyt, blabla. Visszaugrunk az időben és látjuk, hogy Luka meglátogatta Abby-t a rehabon, vitt neki képeket Joe-ról. Itt mondja el neki, hogy felmondott a kórházban. Ekkor még nem tudta, hogy hogyan tovább Abby-vel a rehab után, főleg, hogyha nem mondja el neki az igazat. Gondolt itt arra, hogy Abby megcsalta Morettivel, ugye.

A jelenben: a kórházban Simon az egyik fejsérültnél, Pratt a másiknál. Egymás melletti szobában vizsgáljákőket, úgyhogy átszólgatnak egymásnak. Együtt dolgoztak régen, könyvtárosok voltak. Milyen agresszívak ahhoz képest. Simon feltesz egy kérdést a mellette lévő gyakornok fickónak, aki elég bizonytalan, amire Simon megalázó módon átküldi Pratthez. Nem sokkal később követi őt Laverne is, akit azért küldött el, mert egyrészt nem tudta a választ valamire, másrészt szerinte béna a frizurája. Pratt megint hüledezik egy sort és indul Simonhoz. Közli vele, hogy ez egy oktatókórház, ahol oktatni kell seggarc. Meg még azt is elmondja, hogy ne adjon smink- és frizuratippeket senkinek, mert ki fogják rakni a szűrét. Simon még beszól, nem akarja elfogadni Prattet felettesének, mire Pratt finoman figyelmezteti, hogy csak próbálkozzon és meglátja ki a főnök. Jujj, gigászok harca, hehe.

Sam és Tony lelkiznek Juliáról, aki úgy tűnik pár évre lépett le Nepálba, nem csak pár hétre. Kiderül, hogy szakított vele a nő. Megjönnek a szíves csaj eredményei, kilökődik a szív, az a baja. Abby a repülőtéren a mentorával: a mentor szerint nem kell igazat mondani feltétlenül, csak azt kell mondani, amit Luka hallani akar. Mikor megtudja, hogy Abby Morettivel feküdt le, elárulja, hogy Luka nála is járt és meg akarta tőle tudni, hogy mit tikol Abby, de ő ugye nem tudott mondani neki semmit.

A kórházban Simon fejsérültje már teljesen odavan a dokiért, Pratt kérdezgeti, hogy hagyta-e a beteghez férkőzni a rezidenseket is, de persze csak minimálisan tette ezt meg. Aztán mikor Pratt kihívja, hogy nézzen meg egy röntgent, visszautasítja, mert ő nem adja át a sebkezelést sem senkinek. Pratt nem hisz a fülének és kimegy. Neelával konzultál  Simon betegének kéztöréséről, mikor kijön Simon, közli, hogy amit Pratt épp megfogdosni készül az csattanó maszlag és attól tág a másik nő pupillája, majd bájolog egyet Neelával és balra el.

Morris rohan lélekszakadva és betuszkolja Neelát az egyik vizsgálóba, ahol minden készen áll egy sokkolásra. Morrisnak publikálnia kell, különben nem jut előre az orvosi pályán. Neela azt javasolja, hogy húzzon a rákba és kísérletezzen saját magán. A szíves nőhöz megyünk, Tony szembesíti vele, hogy tudja, hogy nem szedi a gyógyszereit rendesen. A nő kiböki, hogy azért kötődik hozzá ennyire a faszija, mert a szív a volt menyasszonyáé volt és ő igazán nem is szereti a palit, de nem akarja megbántani, ezért inkább meghalni készült. A repülőtéren Abby végre fel fog szállni, még utoljára lelkiznek egyet: őszintének kell lenni, mindenki hazudik néha, jóvan, menjél már.

Pratt Tinát hívja, úgy tűnik azóta is haragszomrád van. A szíves nő bevallja a faszijának, hogy nem vele akarja leélni az életét. A pali kiborul, Tony kiviszi sétálni. Abby a repülőn, az emlékeit látjuk: hogyan szeretett bele Lukába, az esküvőjük milyen volt, hogy mennyire szerették egymást. Közben Luka vezet valahol Horvátországban. Pratt a kórházban: Simonnak próbál megint a lelkére beszélni, de Simon szerint nem kell tanítani , hanem pályamódosításra van szükségük a rezidenseknek. Majd még Pratthez vágja, hogy nem ő az osztályvezető, úgyhogy kussoljon, mindezt persze nagyon elegánsan és udvariasan. Majd elpályázik a két nőjéhez.

A szíves nő pasija beszélget Tony-val: a menyasszonyával a főiskolán ismerkedtek meg, majd jött a motorbaleset, ő pedig kinyomozta ki kapta a szívét. Tony azt tanácsolja, hogy a pasi most már engedje el a menyasszonyát. Ekkor jön Sam, hogy a nő rosszabbul van. Ugrunk Morrisra, aki összekötötte magát a sokkoló géppel, Pratt, Neela, Frank és Chuni jöttek a show-ra. Frank azért drukkol, hogy ezzel Morris ölje meg az összes spermáját. Morrris kissé be van szarva és beszédre készül, de Pratt inkább kilövi a sokkolót, hogy ne kelljen végighallgatni. Persze a sokkolót nem tudják öt másodperc múlva kikapcsolni, ahogy azt eltervezték, mert valami gond van vele, úgyhogy végignézzük ahogy Morris vergődik keményen az áramtól, majd elterül.

A szíves nőnél: a pasija mellette van, tudomásul vette a dolgokat. Morrishoz vissza, ágyban van, nem tud mozdulni. Mikor elmondják neki, hogy több mint két percig volt sokkolva, bevallja, hogy megpiszkáltatta a sokkolót a biomérnökökkel. Aztán felderül az arca, mert ilyen hosszan még senkit sem sokkoltak, így megvan a cikkhez az alapanyag, úgyhogy kiosztja az utasításokat, hogy miket kell mérni rajta és boldog. A szíves jobban van, a pasija kevésbé, szomorúan elballag.

Tony és Sam rendezkednek, Sam panaszkodik, hogy mennyire fáradt, mire Tony felajánlja neki, hogy aludjon az ügyeletes szobában, amíg megérkezik a váltás. Sam be is vonul, de egy másodperc múlva visszajön és magával húzza Tony-t, majd egymásnak esnek. Abby Horvátországban, a repülőtéren: természetesen Luka ott áll és várja, mert az egy rendes ember. Összeborulásos bekönnyezés.

Címkék: vészhelyzet
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2009.11.19. 14:47:31

Jó volt, bár a HV-ból kiderült, hogy elaludtam időközben, mert néhány részlet totál ismeretlen volt. Csattanó maszlag?!
Most akkor ki a főnök? A szöszit odanevezték?
Luka állati jó pasi, de a fogai kiábrándítóak.

Llew 2009.11.19. 14:52:27

Ez a rész egy nagy Grace Klinikás picsogás volt. Két nővel dugtam, így lehetek köcsög; félre dugtam mással, vele vajon dughatok majd még; elment, ti már nem dugtok, akkor mi dughatunk

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.11.19. 15:04:10

Szerintem is elég szörnyű volt a sok picsogás, el is pörgettem sokszor Abby-t meg Sam és Tony románca is hidegen hagy. Az egész részt szerintem Morris mentette meg, azon jót vihogtam, amikor az sokkolótól felkenődött az üvegre:))

Elloth 2009.11.19. 16:18:03

Abby régen(kb. mikor bekerült a sorozatba) egész elviselhető volt, de most már baromira idegesítő.

A könyvtárosok nem olyan nyugodtak ám! :D Látnád, mikor kosarazunk!

Llew 2009.11.19. 17:33:23

@zaphodbb: azért Morris nem mentette öt pontosra a részt

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.11.19. 18:29:26

@Llew: azt hiszem egy kicsit komolyabban veszed ezt a pontozósdit, mint én. Nekem Morris bénázása 5 pontos volt, a többit meg leszarom messziről:) ezért nekem 5 pont, neked meg nem annyi, oszt jóvan, ezen nem veszünk össze.

~Moi~ 2009.11.19. 20:09:43

jajj,hát MORISSSS istenem :'D annyit röhögtem rajta! Abby karakterét meg rohadtul elcseszték az írok :/

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2009.11.19. 21:51:55

Amikor tegnap kiírták, hogy 16 éven aluliak számára nem ajánlott, rögtön megörültem, hogy végre jó kis "régi" pörgős rész jön, sok traumával, erre...engem legjobban az idegesített, hogy Pratt szinte minden megjelenésénél éreztetni kellett, hogy mekkora jó főnök lenne, de nem az és ez neki rossz.:) De igen, Morris!:D

Llew 2009.11.20. 08:26:52

@zaphodbb: Lehet. Össze biztos nem veszünk, csak mit adsz majd egy tényleg jó részre?

NCI 2009.11.20. 09:49:37

Kezdtem én is azt hinni, hogy Grace-t nézek. Abby nyavalygása már kiborító, összeránthatná már magát, mert ez így gáz. Morris hülyeségéről meg beugrott az a rész, amikor ő volt a zöldarcú szörny..hát azon kész voltam.

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.11.20. 09:53:36

Jó volt olvasni, mert este csak belenéztem :)
süti beállítások módosítása