Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

HUNG (Neki áll a zászló) 1x07 - The Rita Flower or the Indelible Stench

2009. november 19. 09:00 - Annácska5

A múlt heti epizód Ray-jel és Jemmával zárult, most velük is kezdődik. A férfi befogja a nő szemét, meglepetésként az otthonát mutatja meg neki. Bár Jemma szája kicsit félreáll, amikor Ray bejelenti, hogy a házba nem tudnak menni, kénytelenek a sátorban romantikázni. Eközben Tanya egy kocsmában már a sokadik italnál tart, amikor egy férfi leszólítja, mert felismeri a nő tetoválásán szereplő nevet. Művészlelkek találkoznak. Tanya azt hiszi, csak képzeli az idegent, mert az szépnek tartja. De Pierce, mert így hívják a férfit, egy csókkal bizonyítja, hogy ő nagyon is valódi.

A következő jelenetben Ray és Jemma a sátorban szeretkeznek, úgy tűnik, már a nőnek semmi ellenvetése nincs a körülmények miatt. Viszont reggelre hűlt nyoma sincs, vagyis van, mert hagy egy köteg pénzt maga után. Ray Tanyához rohan, hogy átadja neki a részét, de szerintem kicsit panaszkodna is. Fel is veti, hogy Jemmának talán már nem kéne ügyfélnek lennie, mert ő már mást akar a nőtől. Közben Pierce főzőcskézik, ami igencsak meglepi Ray-t. Végül össze is vesznek Tanyával.

Ray inkább felhívja Jemmát, aki a változatosság kedvéért megint nem veszi fel a telefont, csak a hangposta válaszol. Pierce pedig a reggelivel készült el, amit fel is tálal, Tanyának, aki éppen a fényképezőgépében nézegeti a képeket. A férfi fotós, és Tanyát is lefényképezte. Kis lelkizés után az is kiderül, hogy Tanya évek óta nem írt verseket, és ezért az anyját hibáztatja.

Pierce elviszi Tanyát anyuhoz, hogy kis ösztönzést adjon neki. De a mami nincs otthon, ezért beveszik magukat Tanya régi szobájába, ahol a nő régi verseit olvassák, majd Tanya megmutatja, hogy imitált Jacobbal, a szomszéd sráccal annak idején dugást. Ugye az anyáknak van egy hihetetlen érzékük az időzítéshez, pont ekkor toppan be. Már a lépcsőről ordibál lányának, nem sejti, hogy pasival van. Persze mami nem tudja visszafogni magát, égetni kezdi Tanyát, de Pierce jól veszi az akadályokat.

Ray ügyfelek után kutat egy zöldségpiacon, hol máshol. Elég otromba módon közeledik a nők felé, természetesen mind otthagyják. Csak egy valaki nem, Jess, mert véletlenül őt szólítja le a virágosnál. Kis csevely után az ex-nej vacsorára hívja. Pierce és Tanya egy étteremben beszélgetnek, és a férfi rávilágít arra, hogy szerinte Tanyának az anyja a múzsája, és szerinte megint tudna írni, ha közeledne hozzá. Sőt, írjon róla egy verset, majd olvassa fel az egyik összejövetelen, amire a mami őt sosem hívja fel, olvassa fel a puccos barátai előtt. Ekkor tanya meghall valamit, Floyd egy másik nőnek mondja ugyanazt a mesét, amit neki is mondott. Tanya ideges lesz, kiabál egy sort, majd otthagyja a férfit.

Ray-t végre felhívja Jemma. Ray randira hívja, kis hajókázás, majd utána piknik, és a nő bele is megy a dologba. Majd a férfi Tanyát is felhívja hazafelé, megbánta bűneit, és megköszöni a nőnek, hogy annyi mindent tett azért, hogy az üzletük működjön. De ezt csak a rögzítőre tudja mondani, mert Tanya éppen verset próbál írni, ahogy Pierce mondta, de még csak a címig, valamint néhány kis rajzocskáig jutott, a múzsa nem nagyon akarja homlokon csókolni őt.

Mrs. Koontz leszólítja Ray-t, megköszöni a finom süteményt, de a férfi felveti, hogy csak nem lehetett olyan finom, ha a nő férje azóta már kétszer is feljelentette. A nő is mániákusnak tarja urát, de kiengesztelésképpen felajánlja, hogy Ray fürödhetne nála. A férfi ezt is ki használja, legalább egyszer nem kell a szabad ég alatt tisztálkodnia. Szomszédasszony persze rányit, és szembetalálja magát Ray hatalmas szerszámával, ami annyira elbűvöli, hogy csak hebeg-habog. Végül csak meg tud szólalni, de olyannyira, hogy felajánlja Ray-nek, hogy ha megdöngeti őt, ő is tesz cserébe valamit.

Tanya Pierce kíséretében meglátogatja az anyját, éppen egy összejövetelen. Anyu annyira nem örül, de azért behívja a friss párocskát. Az asztal körül már vita folyik a művészetről, Tanya pedig pánikol, hogy mit fognak gondolni róla ezek az emberek. Szerencse, hogy Pierce ott van, és észhez téríti. De Ray és Mrs. Koontz, már akcióban vannak, de közben arra is van idejük, hogy megtárgyalják, milyen ágyban vannak, és hogy miért ennyire kényelmes.

Este, a fogadás vége felé Tanya felolvassa a verset, amit anyjához írt. Én nem tudom, a verssel volt-e a hiba, vagy Tanya előadásával, de egészében véve rémes volt, és láthatóan a vendégek háta is borsódzott tőle. Utána nem sokat foglalkoznak vele, már egy ugandai éneket hallgatnak az egyik vendégtől. Tanya el is szalad, bántja, hogy nem érte el azt a hatást, amit szeretett volna. De nem csak ez a baj, érzi ő, hogy szar volt a vers. Pierce nyugtatná, hogy nem baj az, legalább újra írt, de még ez se igaz, 14 évesen írta ezt.

Ray-ék is végeztek, és a férfi rákérdez a honoráriumra. Ekkor derül ki, hogy a nő arra gondolt, hogy a szexért cserébe, lebeszéli férjét a feljelentgetésekről. Másnap Tanyának a porszemek ihletet hoznak, írni kezd, Ray pedig a hajókikötőben várja Jemmát, mert a randi napja van. Viszont a nő nem érkezik meg. Hősünk csalódottan hívja, majd leül a hűtőtáskára.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Savafan 2009.11.27. 12:17:21

a vers is szar volt és a prezentálása is:)
abban biztos voltam, hogy Ray elkapja a szomszédot de azt hittem a nő fogja véletlenül hívni a szolgáltatást:)
süti beállítások módosítása