Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Benkő feleséget keres 1x03 - Az első nyelves puszirúl

2009. november 16. 19:46 - sixx

Nyájas, és mindent megbocsátó olvasóim, a fővárosba költözés és az újabb macska beszerzése minden időmet elvette, és sajnos lemaradtunk egy kicsit a Benkő of Love hogyvoltokkal, de ami késik, az nem múlik, mint ígértem. A következő adagra nem kell majd ennyit várni remélhetőleg.

A sírós Editnénivel nyitunk, aki ezek szerint csak nem tudja inteligensenlekezelni az Ivett nevű piszkálódásait, és egyre csak itatja az egereket, vagy amilyen rágcsálók élnek egy pornóvillában. A többiek véleménye a vágások alapján egyértelmű, Editnéni a király, Ivett meg a bunkópicsa. Éva szerint az a baj, hogy az idősebb asszonyság (akire az onoka is büszke, bezonyám) nem bírja ezt a szörnyű piszkálódást, hiszen érzékeny lélek. Ennek menten tanújelét is adja, hiszen kis majomnak nevezi Ivettet és közben villog neki a szeme, ha RTL-es lennék, itt adnék neki valami cuccot, hogy keményre igya magát, és helyreállítsa Ivett fogsorát és saját lelki békéjét two-in-one.

Imáink meghallgattattak, és a főcím sokkal rövidebb, mint volt, ráadásul csak animált és vicces. Bögyös Andi pakkot hozott, amiben Dániel üzen: perezentációt kell készíteni, amiben a közös életet mutatják be a delikvensek, akik között kurvaisten, hogy legalább ketten nem értik, mi az a prezentáció. Remélem a kellékek között sok pucér Dánieles kép van, mert a legtöbben itt a házban úgy képzelik el a jövőt, hogy Benkő kifeszíti őket egy lantra, és penget a farkával, kis házat, kutyát, gazdálkodó szakállas embert ne tessék perezentálni, mert felesleges, az ilyen feladatokban a bátraké a szerencse. Ej, előreszaladtam, az Úr hangja (egy jó adag reverbbel megtámogatva) színes papírt, tollat, ollót (!!!), képeket és ragasztót ad nekik, kb. úgy, mint az általános iskola negyedik osztályban Pistikének, mutassad csak meg nekem Pistike, milyen volt a nyaralás Parálián, ügyes vagy, az ott egy korintoszi oszlop? Nem, a fater a nudista strandon a hátán fekszik, köszi Pistike.

Editnéni rímbe szedi, a flansziacsaj szerinte majd csak a dugást helyezi előtérbe, maszti, nyali. Ivett nem engedi gondolkodni Editnénit, pedig olyan rímek gördülnek elő sorozatban, hogy a bokámat lefosom a gyönyörűségtől. A bemutatóra Benkő barackszínű galléros pólóban heverészik a kereveten, és félrészegen bámulja, milyen jövőt szánnak neki a hölgyek. A visszatérő téma a család, a kutya, a konyha meg a dugás, Editnéni a saját marhaságait sem tudja elolvasni, de bátran bevállal egy gyereket is, ehhez kezd kissé késő lenni szerintem. A többieken végigrohanunk, túl sok érdekeset nem mondott senki, kivéve a flansziát, aki kutyafejjel ábrázolja Dánielt, ahogy pórázon tartja a nőket, akik sírnak. Aztakurva. És azt mondta, hogy “egyikek macskák meg másikok”. A győztes Ivett lett, kapott egy almát, nabazmeg.

Dánielnek ez a flanszia felkavarta a lelkivilágát, így kimegy hozzá a kertbe, mert a nő átbaszta, hiszen leszarja, és saját maga sem tudja, hogy minek van itt, ráadásul megsértődött, mert Dániel azt kérdezte tőle, hogy dugták-e már többen egyszerre, azt asszem kasztingokon úgy kérdezik, hogy dipit vállalsz, bogaram? Pinainas előkapja a merdzsót, és viszi Dánielt meg Ivettet, akik ehhez az alkalomhoz jelmezt öltöttek, majd egy kertben kockás abroszra heveredtek és szőlőt ettek, borral. Közben a piknikkosár mellett egy bőrlabda is hever, ezt nem tudom hová tenni. Ivett szerint a többi luvnya riválisnak tartja őt, és képes röhögés nélkül “lányoknak” szólítani őket, majd tiszta erőből nekimegy Editnéninek, az nagyon bunkó, te Dani. Benkő leszarja, ő dugni akarna, Ivett is ettől fél, és az jár a fejében, hogy ha elkezdi a szakállas csöcsörészni, akkor izomból tökön fogja rúgni.

Dániel azonban nagy taktikus, és inkább romantikázik, ami azért szar, mert unalmas, ki az istent érdekel, ahogy két nagyon csúnya ember ül egy csónakban a Dunán? Dániel evez, Ivett navigál, csoda, hogy egyáltalán hazaértek. Este a házban sok irigy picsa fogadja Ivettet, meséjjé’, mondják neki, hogyvót ? Hát velem nem volt oroszlán, én vagyok neki a nő, és elvitt gondolázni. Ivett, nagyon meg fogsz lepődni, ha egyszer eljutsz Velencébe. Ivett burkoltan lekurvázza a fél bandát, hiszen Benkő benne meglátta a “Miss-t” és “helyiértékén kezelte”, ami annyit tesz, hogy nem akarta azonnal megfarkalni, míg Editnénit meg Orrast azon nyomban, ők biztos nem Missek vagy mik, hanem csak ócska ribancok. Itt kellene egy fasza csajbalhé, de nem lesz, mert Tünde és Bögyös Andi sötét arcáról csak annyi olvasható le, hogy akkormostnemvótdugás?

A poén az egészben az, hogy miközben Ivett fent osztja az eszet, meg kezdi azt hinni, hogy Dániel őbelé szerelmes (bazmeg, ennyire nem lehet hülye senki), a lantos ember odalent szobára viszi PszichóAndit, mert mint mondja, “az előző talákozás bennem maradt”. Én hajszálpontosan tudom, hogy mi maradt Dánielben, és van egy olyan sejtésem, hogy ki is fog jönni, aminek ki kell, hamarosan, PszichóAndi önbecsülése van annyira mélyen, hogy simán kiveri belőle. Lábmasszázst mutatnak csak a vágók, majd egy Danin elterülő, csipkés bugyis nőt, és snitt, vissza a savanyú brigádra, kik kajakra bevették Ivett marhaságait a romantikus Benkőről, aki éppen PszichóAndi manduláját masszírozza - egyelőre a nyelvével. Dániel majd szétdurran, mint mondja, Editnéni odafent meg meg van zavarodva fullra. PszichóAndi a kamerába azt mondja, hogy senkinek el nem mondja, mi történt, majd rögvest elpofázza az egyik kolleginának. Okos, ügyes.

Újabb levél, ismét BögyösAndi olvas, gyenge kettes. A mai feladat: főzni kell, gombaleves, hal, rakott palacsinta. Az előkészületek során Orras és Editnéni megegyeznek abban, hogy Dániel szereti érezni a répáról, hogy répa, és teszem azt, nem kolbász, vagyunk ezzel így pár millióan szerintem. A Survivorban ezeket a nőket hamar kiszavaznák, mert nem tudnak tüzet rakni, kivéve BögyösAndit, akinek a tőgyeit csak valamilyen isteni szerencse folytán nem főzték bele a gombalevesbe, mert belelógtak a fazékba istenesen. A főzés tulajdonképpen egymás baszogatásából állt, Ivett mindenkit elküldött a vérbe, utána őt is a többiek, engem te ne hülyézzél le, mondja Csilla, és kés is van nála, heló. A konyhában az ifjoncok főznek, illetve isznak inkább, mivel főzni nem tudnak, inni viszont igen. A nap kérdése: hogy kell szilvát pucolni? Mondjuk az orális szexhez ehhez tényleg semmi szükség, igaza van Tündének, aki annyira buta, mint a segg, a kezén levő varrást frissen lekaparta, mert úgy majd jobb lesz, gondolta. A nap második legjobb mondata is hozzá fűződik: “Akinek nem tetszik, kapjon be.”

A levest BögyösAndi szolgálja fel, ráül Dániel farkára, és onnan eteti, mire a szakállas megjegyzi, hogy áll a farka. Editnéni lazacot és pontyot kínál, és ő is ráül szegény Danira, de sokkal kevésbé szexisen, de jóval nehezebben. Dánielnek ne áll már semmije. A desszertet Tünde hozza, és rászól a kanra, hogy ne fogazzon, miközben az ujjait nyalogatja. Dániel szerint a desszert fos volt, elhiszem neki. Jön az esti döntés órája, nem is értem, minek van itt Falusi Mariann, mert Benkő leszarja, amit mond, mindenben ő dönt, és csak a farka után megy.

Az esti kiszavazósdin Ivett királylánynak, Editnéni dominának öltözik, a flanszia haját meg iszonyatosan elkúrta a fodrász. Nem túl meglepő, de Flanszia Kata és Munkás Csilla távozik, az egyik szart az egész közepébe, és csak eladni akarta magát a műsor segítségével, a másik meg végig észrevétlen volt. Ez az epizód is az Ivett-Editnéni párossal fejeződik be, isznak, cigiznek és egészen normálisan viselkednek egymással, ez nem jó. A béke csak a lefekvésig tart, Editnéni kiakad, micsoda hazug egy kurva ez az Ivett, mondja kissé galuskásan, hangot adok, mert nem bírom, most már hangot adok. Ez kibaszott vicces valahol.

Címkék: benkő of love
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kriketta 2009.11.16. 19:58:11

Végre, végre!
Szuper volt!

R.M.E. 2009.11.16. 20:02:17

véééééééééééééégreeee..........

R.M.E. 2009.11.16. 20:02:51

most hogy már megvan meg is bocsátjuk a késedelmet, annyira jó :D

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2009.11.16. 20:07:48

Korábbi hv-ben Tündét láttad az előzetes alapján, sajnos nem lett igazad, pedig őt szívesebben megnéztük volna, gondolom elég sokan.:D

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2009.11.16. 20:08:22

Ágyjelenetre gondolok természetesen.

nadivereb 2009.11.16. 20:10:45

Yaaaay.
Nem nézem ezután se, de yaaay.
És most elolvasom.

tjunior 2009.11.16. 20:15:22

hát ez egyre jobb!!! szétröhögtem magam
Tünde valami embertelenül buta, de a párbeszédük a flanszia csajjal, bekarmolva mindent vitt :D.

nrgy1 2009.11.16. 20:19:09

Érdemes volt várni!
Nagyon jó!
:)))

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.11.16. 20:27:08

na, most már alaposan ráhangolódtam az esti sötétedésre!

_czar 2009.11.16. 20:27:53

egy részt nem láttam a műsorból, de ez a blog valami kurvajó :)

Sissio 2009.11.16. 20:29:38

hát ez nagyon jó lett, én nagyon nevettem rajta.

Viktus 2009.11.16. 20:32:23

Na végre, és nincs bocsánat többet ilyen ne forduljon elő. :D

beleszolok 2009.11.16. 20:34:50

Tünde nem egy agysebész, de még mindig ő néz ki a legjobban ebből a felhozatalból.

kzolika 2009.11.16. 20:39:47

Nem voltam itthon (sajnos, sajnos, a nagyon messzi külföldön még nincsenek benne a kábeltévés csomagokban a hazai kereskedelmi TV-k. Kérdem én, miért?!), meg lehet valahol nézni? Kép és szöveg együtt lenne ütős.

Valakinyolc 2009.11.16. 20:42:07

Köszi sixx!

Azért poén, hogy Benkő Tündét filozófusnak nevezte, akitől sokat tanult. Na vajon mit? Szilvát pucolni?

mrs. white 2009.11.16. 20:49:41

Talán 10 percet láttam eddig az egészből de az is kurva szar volt, viszont ez a blog annyira jó hogy mindíg kedvet kapok arra, hogy megnézzem. Tipikusan az a történet amikor a könyv jobb mint a film. Adták volna ki inkább könyvben, így olyan mint a szegény Bujtor rendezésű "Három testőr Afrikában".

belekotyogok 2009.11.16. 20:50:58

sixx, a te narrációddal egész jó kis műsor kerekedik ebből a szarságból :)
bár az igazi az lenne, ha ríltájm kommentálnád :)

decoati 2009.11.16. 21:12:38

Ivett a kiszavazósdin olyan irgalmatlan ronda volt, hogy azt hittem képhiba.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2009.11.16. 21:13:06

Igen, mehetne alatta feliratban :D bár akkor sem nézném (több okból), úgyhogy, ha kapsz ilyen felkérést, akkor is maradjon hogyvolt

Amálka666 2009.11.16. 21:21:33

A tévében nem tudom nézni, mert holt unalmas az egész, de így előadva haláli. :D

cserfes csermely 2009.11.16. 21:28:31

'Akinek nem tetszik kapjon be ':D

Meridian74 2009.11.16. 21:45:41

ez kurva jó volt! :) :p
És ép most megy a mai adás, sztem agyhalállal fordulsz le ezután a székről... (de előtte gyorsan írj még egy élménybeszámolót :P)

- ...ez a cullináris élvezet.
- milyen élvezet...?
- (o.O) akármilyen.

bruhahaha!

Meridian74 2009.11.16. 21:47:33

jah, azoknak akik nem értik miért nézzük ezt a szart: mazochisták vagyunk.

Olyan ez, mint a vadvizi evezés. Ott az adrenalin szint emelés a cél, itt meg a szellemi (kín)lefáradás... :)))

mrzoltland 2009.11.16. 21:59:43

Ez a musor lesz meg karacsonykor is? Mert akkor leszek legkozelebb kis hazankban, es megneznem magamnak ezt a borzalmat :) De ez a blog nagyon tetszik :))

Meridian74 2009.11.16. 22:09:15

Az RTL-Klubnak az a nagy szerencséje, hogy jövőre választások lesznek és jön a Jobbik ami eltörli ezt a csatornát :P

Különben sötétségben, primitívségben, hülyeségben hol és kiben találnának még ennél is mélyebb szintet? Tavaly még győzike hozta a formáját, előtte pár buta celeb, most az új etalon a Benkődániel... jövőre ki lehetne még ennél is mélyebb mélypont, szellemi színvonalban?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.11.16. 22:12:36

@mrzoltland: a neten is megy, rtlkub.hu-n, én kedden szoktam megnézni a hétfői adást.

kzolika 2009.11.16. 22:15:43

@Meridian74: Barbi és az ő fogsora! Úristen!
Andrea és a tájszólása! Ha csak a hangok lennének, azt hinném a cigánysorról megy a közvetítés.

kzolika 2009.11.16. 22:19:54

Ivettet a fürdőszobatakarításból rángatták el? Az a kék gumikesztyű, baszod.

huncut_kata 2009.11.16. 22:24:10

@huncut_kata:
ja, azt hittem csak az egyik kezén van
tényleg mosogatókeztyűnek tűnik

kzolika 2009.11.16. 22:24:45

Évának annyira eláll a füle, hogy áttör a haján és olyan fara van, mint egy igazi kancának.

Meridian74 2009.11.16. 22:27:38

ROFLMAO! a jövőheti adásból az előzetes...:) a ronda boroshangú szőké rövidtépetthajú ribanc énekel (kornyikál) egy raklapnyi ovis gyereknek... és a gyerekek kétségbeesetten befogják a fülüket! :DDD

Na, a gyerekek még őszinték :)

mrzoltland 2009.11.16. 22:46:40

Gyenge vagyok, csak 6 percig birtam. De nem adom fol, majd megprobalom meg nezni, ha kialudtam magam.

Masnak is ugy tunik, hogy a nagyorru Eva hasonlit kicsit Uma Thurman-re, csak sokkal rondabb?

EasyFriend 2009.11.16. 23:20:44

"és kés is van nála, heló." :-D Muhaha. Semmivel nem lehetne rávenni engem, hogy nézzem ezt a moslékot, de a hogyvót jó!

kzolika 2009.11.16. 23:28:55

@mrzoltland: Itt mintha még lehetne összehasonlítgatni:

www.lovebox.hu/userpage.php?uid=680254

Ő nem Uma "Éva" Thurman?

Orbán Castro Rákosi Viktor , "itt az idő" elhúzni! 2009.11.16. 23:42:19

A Falusi Mariann üljön a félkómás farkára!

Győzike gyere visszaaaaaa!

Hypo-100 2009.11.16. 23:54:34

Előzetes: óvodásokat berakni ebbe a műsorba mindig azt hiszem ennél már nincs lejjebb de kiderül van. Broáf

Fortes Fortuna Adiuvat 2009.11.17. 00:14:56

Én ostoba megnéztem egy-két érintett IWIW oldalát.

Aranybogár Tünde, akinek az iq-ja vetekszik egy öt éves gyermekével valamiféle sztirptíztáncos, meg aztán van is neki bikája...de még milyen...

Barbara is megtalálta az igazit, így már csak hárman maradtak.

Ki lesz vajon a befutó? Annyira izgalmas...

Fortes Fortuna Adiuvat 2009.11.17. 00:16:47

Elnézést: "Ötéves" akart lenni az az "öt éves"

_Venom_ · http://venomblog.blog.hu 2009.11.17. 00:19:37

Az RTL megint befizetett pár kurvára, mint anno a valóvilág okinak, csak most már nem pusztán epizódszerepre, hanem egész műsorra?

Рихард · http://posztinfo.hu/ 2009.11.17. 02:34:46

Számomra a poszt lényegi információja ez: Sixx BP-re költözik?!

Jesszusom, részvétem. Én épp, hogy Debrecenbe költöznék, ha már Magyarországon kell lakhelyet választanom.

Azért kitartást az igazi parasztok közt és sok-sok hogy voltot mééég! : )

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.11.17. 02:40:40

Na ma láttam az eredeti műsort az RTL-n.
SZÖRNYŰ,ÉS TÖBBET NEM TESZEK ILYET.

Spéter46 2009.11.17. 07:54:20

Nagyon jó!!!!
:-))))))))))))

hex.kelly 2009.11.17. 08:00:31

Ez kész!!!!!!!!!!!

Sixx, annyira köszi! A munkatársaim csak néztek, min nevetek vinnyogva, sírva.
Tegnap este belenéztem a műsorba, új szállóige született: SZERETED DÁNIELT?

2009.11.17. 08:11:33

Csatlakozom azokhoz, akik nem nézik a műsort, csak a hogyvoltot olvassák. Sixx, hihetetlen amit itt összehozol :) Szakadok a röhögéstől minden egyes alkalommal! Egy percet meg nem néznék ebből a szarból, viszont a Te összefoglalóid fantasztikusak!

Vicuska.blog.hu 2009.11.17. 08:21:22

Itt külhonban hál' Istennek egyetlen magyar szemét sem fogható (kivéve a Duna, de azt meg inkább hagyjuk), de a hogyvolt-on ki nem hagynám a Benkő posztot. Az rtl.hu-n marad a showder klubb és ezáltal az illúzió, hogy van olyan otthon is, mint színvonalas szórakoztatás. Pestre költözésről meg annyit, hogy az embernek nem nagyon van választása, ha dolgozni is szeretne meg megélni is. Debrecen lehet szép, de nagyon befolyásos barátok nélkül esélyed sincs az előző két opcióra. Tudom, többnyire ott éltem, mielőtt nyugatabbra költöztem pár hónapja...

SaveMyShoes 2009.11.17. 08:44:23

sixx kedves, vagy akárki aki tugggya!!!!Bizonyítandó "nemnézésemet" ez most a múlt heti (11.09.) vagy a tegnapi (11.16.) adás összefoglalója volt???
:DDD

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2009.11.17. 08:58:40

sixx, nagyon sajnálom, hogy elhagytad kedvenc városomat, de valahol megértem, ráadásul bárhonnan írhatsz, amíg így írsz... :-D
Bevallom töredelmesen, hogy miattad néztem meg az epizódokat (a retekklub honlapján, és tegnap már az adást is...). Sírtam a röhögéstől a spermás versenynél, kíváncsi vagyok, abból milyen összefoglalót írsz...
Ez akkor jobb Neked, mint a grész...? :-P

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.11.17. 08:59:13

nekem az tűnt fel, hogy ebben a műsorban szinte megállás nélkül folyik az alkohol. Állandóan isznak, reggel, délben, este, borozás, pezsgőzés, töményezés... nem tartom normális dolognak és elég káros, hogy azt sugározzák az amúgyis alkoholgondokkal küzdő népességnek, hogy ez a normális.

Nari 2009.11.17. 08:59:52

hát ez kész :) hihetetlen szövegek vannak.. tegnap este pont hazaértem a kiszavazásra... poén: "tudom,h tiszta szívből szeretsz!" hát ezen meghaltam :))

sweeney todd 2009.11.17. 09:07:16

haláli! isteni az összefoglaló!
khümmm, aki leírja a kommentezők közül, a kulinálist c-vel, és két db "l"-lel, az jobb, ha nem fikázza a csajokat. ;)

sweeney todd 2009.11.17. 09:09:40

rékuc: máshogy nem lehet elviselni ezeket a "nőket"

v524: a múltheti

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2009.11.17. 09:17:39

@Rékuc: ez elég erős volt Tőled, aki több népességből tevődsz össze...
Adnál valami statisztikát, amire alapozod a "megfellebbezhetetlen" állításodat?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.11.17. 09:29:39

@kekecke: nem mondtam, hogy megfellebezhetetlen, csupán úgy gondolom, hogy a világranglista nyolcadik helye (égetett szesz fogyasztása) nem büszkeség, inkább szégyen (index.hu/bulvar/szesz)
meg talán annak a két-két és fél millió embernek sincs szüksége további alkoholpropagandára (www.origo.hu/itthon/20030530700milliardos.html)

ha pontosabb statisztikát, frissebb felmérést találsz, amely cáfolja a gondolataimat, megköszönöm.

És csak egy nemzetiségből 'tevődöm össze' :)

SaveMyShoes 2009.11.17. 09:32:09

@sweeney todd: akkor ma lesz tegnapi?! :DDD

@Rékuc: mer aszt akarják, hogy végre kigyöjjön belőlük a ZÁLAT! :DDDDD

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2009.11.17. 09:45:44

asszem ezzel is az lesz, mint annak idején nekem a barátok közt-tel, ott is előbb volt a fórumos anyátok közt, aztán lettem lelkes néző, hogy értsem miről írnak. tegnap belelestem a csont reklámszüneteiben, pont flamóztak a csajok, valamiféle műanyag dobozból, ezekre nem főznek, vagy nem főznek magukra? jó, most írtad, hogy az egyik csellendzs pont a főzés volt, de akkor is, hogy van ez? a koszt a helyi bájzliból érkezik? milyen igénytelen dolog már, hogy ki se rakják valami tányérra... legalább a látszat kedvéért...

}:( (törölt) 2009.11.17. 09:46:32

lesz itt még kommunális élvezet

sweeney todd 2009.11.17. 09:47:29

nem hiszem h főznek. vm rendelés lehet.

én torrentről töltöm reggel, 5 perc alatt lent van.

Mercer395 · http://www.minerva-szki.hu/szakkepzesek/gazdasagi-informatikus.php 2009.11.17. 10:06:44

A műsort én sem nézem, csak néha neten egy-egy részt, de a leírás alapján is el tudom képzelni, hogy mi folyhat ott:DD

Ennyi színvonaltalan "nőt" hogy tudtak összeszedni, te jóó ég:D

A Benkő meg király, hogy kihasználja őket, ezek másra nem jók, buta picsa mind, az alapján a pár perc alapján, amit láttam. Szááháháhánalom.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.11.17. 10:27:37

@Latyak: dehogy lesz, irto lagymatag az egesz, sehol egy dugas, orgia, absszolut artatlan es illedelmes dolgok tortennek a tobbi valosagshow-hoz kepest.
amugy nem ertem azokat, akik nem nezik, hatalmas vinnyogvarohogesekrol es kejesen fajdalmas fetrengesekrol maradnak le :D

G_P 2009.11.17. 11:50:32

Egyébként, mint ahogy számítottam is rá, a műsor értéktelenségétől függetlenül megfigyelhető, hogy a cigány luvnya gyanúsan meghúzta magát az elején, és kezd kinyílni a csipája. Kutyából nem lesz szalonna, vagy hogyan is mondják?

conny (törölt) 2009.11.17. 12:14:20

@Grace Park: Passzívagresszív szegény, ez látszott már az első alkalommal. Nevetni se nagyon láttam még.. Ha egyszercsak legyilkolna mindenkit (Dhániellel együtt), nem lepődnék meg.

ZX 2009.11.17. 12:26:00

@Rékuc: Így van. Én is először elolvasom aztán nézem meg, (most a csúszás miatt mondjuk nem), de halálos. A leírás nagyon jó, de nem adja vissza a beszélgetések szellemi színvonalát. :D:D:D:D:D

Őrláng · http://autostat.hu/autos-forum 2009.11.17. 12:26:45

Ezt a műsort nem is lehet máshogy elmesélni. Pontosan ilyen.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.11.17. 12:41:05

@ZX: téged fusztrál! Téged fusztrál!!!! (Már nem emlékszem, hogy mi fusztrálta szegényt, lehet nem is hallottam, mert amint másodszor is elhangzott afusztrál, hanyatt vetődtem és visítva bazmegoltam) de csodálkozom, hogy a leírásból ez kimaradt.
külön élmény magyarul nem értő barátom döbbent képe ilyenkor, szegény el sem tudja képzelni, mi ilyen vicces, párszor ránézett a monitorra, azt hitte, stand-upot nézek.

ZX 2009.11.17. 13:07:50

@Rékuc: :D Meg amikor agyal a 2 nő, hogy ők mit b@sztak el, hogy nem úgy kezeli őket mintazIvettet. :D
Most erőt vettem magamon mert nem bírom megvárni a folytatást, és megnéztem félig a tegnapi részt.
Kíváncsi vagyok ebből milyen írás kerekedik, mert az halálos mikor a Tündikécske meg a Benkő versenyt isznak és be vannak b@szva, Benkő meg meséli, hogy milyen intelligens ez a lány. MegaLOL

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.11.17. 13:40:06

@ZX: amúgy Benkő szövegéből sokszor érzek kis ironikus kikacsintást, amikor olyanokat mond, hogy 'elvarázsol', meg 'csodálatos ez a nő', meg 'milyen intelligens', akkor mindig várom, hogy a nő felkapja a vizet, hogy mivanbazmeg mé ironizálsz, de nem, szépen benyelik mint kacsa a nokedlit és azt hiszik, hogy ők most nagyon ügyesek voltak :D fergeteges.
Várom már a kulináris élvezetre mit lép sixx :DDDD

Lasombra 2009.11.17. 13:54:54

Barbi ebben a mezőnyben még simán labdába is rúghat. csak Benkőnek kell nagyon résen lennie, nehogy egy smárnál véletlenül levágja a fejét a fogsorával.

sweeney todd 2009.11.17. 14:05:14

és mennyit foglalkoztak azzal az idióták, h ki szerelmes, és ki nem az. méghogy edit néni nem... bőg minden kiszavazáson.

a dobozból evés meg nagyon tré!

belekotyogok 2009.11.17. 14:10:11

@kekecke: hallod, nézz körül...ehhez nem kell hivatalos statisztika...

Rékucnak igaza van. Rohadtul nem kéne ezt nyomatni.

belekotyogok 2009.11.17. 14:22:24

@sweeney todd: én is azon röhögtem, hogy ottvan bazmeg egy rakáson egy csomó nő napszám összezárva és arra nem képesek, hogy kirakják tányérra a rendelt kaját, ha már egy levest nem bírnak összedobni :)

queenga 2009.11.17. 14:30:01

Van-e az országban még 2 ilyen töketlen bránermájszter, mint Benkő és a pinainasa, hogy még mindig egyet sem? a kidobottaktól se búcsúszex? pedig akkor premierplánba árulhatná magát még, utoljára. E.

SaveMyShoes 2009.11.17. 14:59:51

A pinainas név (titulus?) kitalálójának azé' nagy puszi a feje búbjára, akárkiisvolt! :DDD

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2009.11.17. 15:26:23

@Rékuc: kérlek, kérésedre:

internetdetektiv.hu/2009/01/16/1939
ez nem annyira tragikus, mint ahogy Te állítod...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.11.17. 16:02:39

@kekecke: bár nem nagyon akarok cikkekkel dobálózni, ezt azért még megmutatom:
vic.mkm.sulinet.hu/matek/adatok/egeszseg/4.htm
valamint a Mindentudás Egyetemén is volt róla szó
www.mindentudas.hu/tompa/20030922tompa42.html?pIdx=14
Az Egészségügyi Minisztérium szerint 'A májzsugor előfordulásának gyakorisága Magyarországon kb. 160/10.000 lakos. Ez a gyakoriság 2,5-szerese az EU-i előfordulásnak' a májzsugor 70-80%-át lehet az alkoholizmusnak tulajdonítani.

szerintem a férfiak 20 százaléka eléggé aggasztó arány és fenntartom, hogy ennek az országnak nincs (sincs) szüksége alkoholpropagandára, amely ilyen kedvező fényben tünteti fel a folyamatos alkoholfogyasztást... elnézést az offért. ON

ZX 2009.11.17. 20:37:11

Na végigszenvedtem a 4. részt. Nagyon megható volt. Törölgettem a könnyeim.
...
Ja nem, az a röhögéstől volt. :D:D

@Rékuc: milyen élvezetre?
Akármilyenre? :D

rohacs 2009.11.18. 00:42:38

@kzolika: mondjuk en is felvideki magyar vagyok....sot,tajszolassal beszelek.....TI SZEBBEK,JOBBAK,MUVELTEBBEK ...vagytok?
lehet....en akkor is magyar.....EMBER vagyok!...szerintem nem volt helyenvalo ez a kijelentesed...kikerem magamnak...!nem szeretnek kotekedni...csak rosszul esett:-)))

rohacs 2009.11.18. 00:49:33

sixx,nekem ez most annyira nem tetszett.szerintem az elozok sokkal jobbak voltak.talan azert mert sokat vartunk...vagy nem is tudom...ne haragudj....:-(

sixx · http://comment.blog.hu 2009.11.18. 04:54:30

@rohacs: ugyan már, én is gyengébbnek éreztem, nem szabad ennyit ülni rajta.

az a tag aki a műlábában csempészte a heroint (törölt) 2009.11.18. 11:17:53

@sixx:
Csak hogy ne pusztuljunk bele a várakozásba, megtudhatnánk, hogy mikorra várható a következő poszt? :D
Csak a széles néptömegek megnyugtatása végett (melybe az én kis lelkem is beletartozik).

az a tag aki a műlábában csempészte a heroint (törölt) 2009.11.18. 11:32:32

@sixx:
Köszi!

mrzoltland 2009.11.18. 20:56:31

Na. Csak sikerult vegigneznem :) Hat meg kell hagyni, ilyet meg nem lattam. Felejthetetlen.

A francia csaj akcentusa erdekes, kicsit olyan, mint a meseben: hol volt, hol nem volt. Tenyleg francia vagy csak a forgatokonyv szerint?

perzsmacska 2009.11.18. 23:35:30

Nekem is az az érzésem, hogy Benkő direkt szivatja a luvnyákat.

hangyászsün 2009.11.19. 12:42:19

képek Bögyös Andiról iwiw-felhasználóknak: iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?imageID=72599771&userID=10827169

a többi "lány" is rajta van, kivéve Editnénit sajnos...

Ronina 2009.11.19. 23:25:19

Nagyon várom az új Benkő of Love hogyvoltot. Szorgalmasan nézem a műsort és duplán szakadok rajta, mert már elképzelem sixx megjegyzéseit hozzá.
Szerintem Benkő jól szórakozik és halálra szívatja ezeket a nagyon buta nőnemű lényeket.
Rtl oldalán a kimaradt jelenetek között ne hagyátok ki mikor az éva nevezetű szexuális tanácsadást tart, egyszerűen hihetetlen :)).
Kedves sixx esetleg hogyvoltozhatnád a kimaradt jeleneteket is :D kérlek.

Vicuska 2009.11.22. 13:31:31

Elvonási tüneteim vannak!!!!!!!!!!!
Hol a 4. rész??????????
És mikor lesz?????????
sixx légyszi kegyelmezz!!!!!!!!!!!!!!!

G_P 2009.11.23. 13:30:14

Szerintetek a cigány nő nyer?

Szerintem igen, mert ha nem, akkor lecsap az OCÖ, vagy nemzetközi fórumhoz fordul, kereskedelmi televízióban elkövetett súlyos diszkriminációért.

Micsoda egy legalja büdös paraszt ez az Andrea............

rohacs 2009.11.24. 00:17:04

most neztem meg az 5.reszt.....sixx,lesz mirol irnod.
szerintem az andrea nincs tisztaba a szavak ertelmevel...
az andinak multok a keblei bugyantak ki(veletlenul),most meg a budoskeje...hogy is mondta: oda az erkolcsi multja...miert,volt?jaj, a Daniel kihozta belole a not(belolem a vacsit).

kzolika 2009.11.25. 20:09:30

@rohacs: Bocsánatot kérek, most láttam valahol, hogy Andi felvidéki származású. Így mindjárt más a leányzó fekvése a tájszólás körül.
süti beállítások módosítása