Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Skins 1x06 - Maxxie és Anwar

2009. november 14. 11:00 - Hankasid

A csapat egy repülőgépen utazik Oroszországba. Anwaron már most látható az izgalom egyértelmű jele amiatt, mert úgy hallotta, hogy az orosz csajok bármire kaphatok egy Levi's farmerért cserébe. Vagy inkább azért púposodik elöl a nadrágja, mert Maxxie a vállán aludt? Á dehogy, csak a repülés okozta vibráció! Az előző részben megismert történelem tanár, Tom, tart egy kis lelki fröccsöt a srácoknak arról, hogy micsoda nagy lehetőség ez az utazás nekik a történelem tanulásra. Ők inkább a nagy vedelést lehetőségét látják maguk előtt. Angie is itt van, Cassie viszont nincs, mivel ő most a kórházban lábadozik. Kis izgalmat okoz, hogy esetleg a drogokat otthon hagyták, de Tony mindenkit megnyugtat, hogy ő gondoskodott a mindennapi betevőjükről, egyelőre azonban nem tudni, hogy hova rejtette azt az orosz vámvizsgálat elöl. Valamit azért már sejthetünk, mivel Sid elég fájdalmas képet vág, furcsán megy és időnként a fenekéhez nyúl, biztosan csak az új sapka miatt van, a régi jobban állt neki.

A vámos kutya Sid fenekét kezdi izgatottan szagolgatni, na, bukta! Ebben a pillanatban az elektromos kapu sípol, éppen Anwar megy át alatta, megragadják és elviszik, viszont Sid és a drog megmenekül a zűrzavarban. Anwar valószínűleg testüreg motozáson esik át éppen, amit megakadályozandó Tom, mint főnök, határozottan próbál megakadályozni, de csak az átadott nagyobb mennyiségű pénztől lágyul meg a szigorú tekintetű orosz vámos hölgy szíve. A bérelt busz elromlott, így egy Zil platóján utazik a csapat a szálláshelyre.

Egy lepukkant szocreál épülethez érkeznek, szobánként 2 fő, fiúk és lányok nem keveredhetnek, na, majd meglátjuk. Tom és Angie viszont közös szobába kerülnek, aminek Tom igen, Angie viszont kevésbé örül. Sid nem tud produkálni semmit a WC-n, így viszont drog nélkül kell átvészelniük az első időszakot. Nehéz az élet! Maxxie és Anwar pakolnak ki a szobájukban, Anwarnak nagyon tetszik az a rajz amit Maxxie készített kettőjükről. Maxxie neki adja, ő kitépi a vázlatfüzetből és legnagyobb megdöbbenésére a következő lapon egy péniszről készített rajzot talál, lehet hogy ő volt a modell? A következő felfedezése még jobban izgalomba hozza: az udvaron egy lengén öltözött csaj vágja fejszével a fát. Nehezen tud dönteni a között, hogy a látványt kihasználva gyors örömöt szerezzen magának, vagy hogy az élményt inkább megossza a többiekkel is.

Győz a bajtársiasság és lerohan az ebédlőbe, az időközben a vacsorához gyülekező, társaihoz. A riadóztatás sikerül, még a lányok is felrohannak megnézni a bögyös macát, csak Chris marad inkább Angievel. A társaság csalódottan veszi tudomásul , hogy a favágó kislány időközben eltünt az udvarról.
Maxxie készül az estére, de Anwar megkéri, hogy ne hozzon fel fiút a szobájukba, mert neki az kellemetlen lenne. A váratlanul előtörő muzulmán öntudata meggondolatlanul azt mondatja vele, hogy Maxxie beteg, mivel meleg. Érdekes, hogy ez eddig nem okozott problémát neki, még melegbárba is elment a barátjával, de hát kell a konfliktus, különben csak vigyorognánk az egész film alatt. Maxxie megsértődik, veszi a cuccait és kiköltözik a szobából. Átmegy Sidhez és Tonyhoz. Tony gyorsan dönt és, átköltözteti Sidet Anwar mellé. Miután egyedül marad Maxxie-val, felajánlja neki, félig viccesen, az orális szexet. Max elutasítja, de Tony erőszakosan lesmárolja.
Chris kopog Angie ajtaján, Angie kicsit kéreti magát, végül beengedi. Már épp a búcsú puszira térnének, amikor jön Tom a hálótárs. Chris az ágy alá mászik.
Anwar a szemközti ház ablakában újra meglátja a lányt, aki integet neki egy szál bugyiban és melltartóban, de mire izgatottan odahívja Sidet, a lány eltűnik.

Tom hortyogva alszik, így Chris előmászik az ágy alól és egy Angienek adott hosszú, érzéki csók után kimegy.
Másnap reggel Maxxie és Anwar összefutnak a folyosón, de Maxxie hiába kéri, Anwar nem vonja vissza a tegnapi kijelentését.
Gyárlátogatáson a csapat, a gyárban lovakból készítenek ragasztót, gyártás részletei hál' istennek homályba maradnak, az viszont világos, hogy kezdésként a lovak lábait törik el.
Chris hallgatózik a folyosón a tanárok ajtaja előtt, Angie éppen Tom közeledését utasítja vissza határozottan, a nő mérgesen kirohan, bele Chris karjaiba, innen az események felpörögnek, egy gyors smár a folyosón, majd be az első üres szobába.

Tony Maxxiet győzködi, hogy rajzolja le őt meztelenül, még orális szexre is hajlandó lenne ezért. Felsorolja, hogy ki mindenkit rajzolt le már ingyen és egy Anwarról készült rajzot lobogtat. Maxxie idegesen átrohan a rajzzal Anwarhoz és képmutatónak nevezi, mert muzulmán létére drogozik és iszik, de őt betegnek nevezi, mert meleg. Széttépi a rajzot és kirohan, a folyosón mérgesen belerúg minden ajtóba, az egyik kinyílik, Angie és Chris látható az ágyban. Maxxienek időbe telik feldolgozni a látványt, miután sikerül, becsukja az ajtót. A házinéni jelenik meg, mert meghallotta Maxxie tombolását, kicsit mérges, de amint meglátja Maxxie Neil Diamond-os pólóját megenyhül és elhívja valahova.

Jal és Michelle dumál a szobájukban Tonyról, Jal akar mondani valamit róla, de aztán mégsem mondja, úgy döntenek, hogy kiszöknek bulizni.
Anwar és Sid a nézik, ahogy a szemközti házban az eddig csak Anwar által látott lányt veri az apja, elhatározzák, hogy segítenek neki. A folyosón összefutnak az éppen szökésben levő két csajjal, az udvaron különválik a két csapat.
Maxxie a házinéni lakásában Neil Diamondot hallgat egy kis vodkázás keretében, bár az öregasszony alig beszél angolul, azért Maxxie elmagyarázza neki problémáit.
Angie és Chris, túl az eseményen, éppen öltözködnek, Angie szerint sohasem szabad megismétlődnie annak, ami most történt, de aztán inkább újra Chrisre veti magát.
Sid és Anwar bemennek a lány szobájába. Azért hogy ne találkozzanak az időközben visszaérkező és most a ház alsó szintjén levő orosszal, Anwar és a lány egy kötélhágcsón keresztül ereszkednek le, de mivel ezt csak nagy zajjal tudják véghezvinni, az orosz feljön a szobába.

Sid rájön, hogy őt minden barátja kihasználja, hisz most is csak Anwar miatt került ilyen helyzetbe. Az üvöltő orosz elöl kiugrik az ablakon.
Anwar az orosz lánnyal, Ankával, ismerkedik a szobájában, elmondja, hogy miket szeretne csinálni a lánnyal, mivel azt hiszi, hogy az nem érti. Mivel nem írhatok le túl erős kifejezéseket, csak annyit, hogy szó volt benne Anwar nyelvéről, Anka köldök alatti testtájáról és a beteljesedett szerelemről is. A lány természetesen perfekt angol, így értett minden szót, de tetszenek neki az Anwar által felvázolt lehetőségek.
Jil és Michelle egy kocsmába térnek be, ahol nagy sikert aratnak az orosz hadsereg jelen levő tagjai körében.

Anwar és Anka a nagy léptekben haladnak az orosz és az angol nép megbonthatatlan barátságának kiépítése irányában, egyelőre kezeikkel vizsgálják egymás alsóneműjének tartalmát, az eredménnyel mindketten elégedettek.
Maxxie tovább lelkizik az orosz öregasszonnyal, aki felajánlja, hogy segít neki a problémájának megoldásában, ha az lerajzolja őt. A fiú elvállalja, de akkor még nem tudja, hogy az öregasszony ezt csípőig felhúzott otthonkában képzeli el.
Időközben a lányok a kocsmában együtt énekelnek a fél vöröshadsereggel, persze mi mást mint a Kalinkát.
Anwar és Anka három kondom rendeltetésszerű elhasználásán túljutva pihegnek az ágyban. Maxxie rajzát nézik és a szőke fiúval való barátság a téma. Később Anwar megpróbálja Ankát elhívni Angliába. Aztán neki kezdenek a negyedik kotonnak is, Tony a zajra átjön a szomszéd szobából, majd fut a nagy hírrel a többiekhez a hallba.

Ők alig akarják elhinni, hogy a lány tényleg létezik és főleg azt nem, hogy Anwarral szexel. Megérkezik a meggyötört álapotban levő Sid, aki izgatottam meséli, hogy az ablakon kiugrás után, milyen kalandok közepette menekült Anka apja elöl. Megnyugtatja őket, hogy végül minden rendbejött, mert lerázta az öreget. Ekkor az megjelenik mögötte egy puskával és leüti. Kiderül, hogy az valójában a lány férje, így Anwarnak egy puskacsővel és egy igen ideges orosszal kell szembenéznie. Hirtelen Maxxie érkezik, kicsavarja az orosz kezéből a puskát és ráfogja, azonban annál van egy pisztoly is. Megérkeznek a lányok a katonákkal a kocsmából, így tíz pisztoly szegeződik az orosz fejéhez.
A katonák, akik időközben rendőrré változtak, vádat akarnak emelni tiltott fegyverhasználatért Maxxie ellen, azonban a már ismert módszerrel, lefizetéssel, ezt a problémát is megoldja az egyre vékonyabb pénztárcájú Tom. Közlik velük, hogy holnap haza kell menniük.

Maxxie részegen, egy üveg vodkával a kezében találkozik Anwarral az udvaron, aki belátja, hogy képmutató volt, de mostantól nem lesz az, így már jó muszlim módjára, alkoholt sem hajlandó inni. Maxxie szomorúan visszamegy a szobájába, ahol Michelle részegen fekszik az ágyon, Tony pedig unatkozva álldogál. Tony könnyedén megszabadítja Maxxiet a ruháitól, majd elétérdelve próbálja számára emlékezetessé tenni az estét, de valamit nem jól csinálhat, mert a szőke srácnak nem jön be a dolog. Tony ezt nem igazán érti, mert hozzászokott, hogy ő mindenben jó. Hiába, a gyakorlat hiánya visszaüt! Michelle közben döbbenten nézi őket az ágyból.
Repülő út hazafelé. Sid Maxxie rajzát nézi, amit Cassieről készített, dicséri az alkotót, mert nagyon szépnek rajzolta le a lányt, de ő azt mondja azért, mert valóban gyönyörű. Mintha erre megmozdulna valami Sid egybites agyában is. Michelle várja, hogy Tony mondjon valamit a tegnap történtekről, de az nem teszi. Chris dob egy érzéki pillantást, Angienek, de az csak ideges lesz tőle. Sid rémülten veszi tudomásul, hogy a drog, miután végigjárta a beleit, most már határozottan távozni akar, nem túlbiztató kilátás az újabb vámvizsgálat előtt.
Az orosz szereplők nagyrészét láthatjuk egy vidám vodkázás közepén, amint éppen az idióta angolok egészségére isznak. Egyedül Anka öröme nem felhőtlen, aki kimegy a konyhába és titokban Anwar arcát csókolgatja azon a rajzon amit Maxxie rajzolt magáról és barátjáról.

Címkék: skins
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KiWiSaGe 2009.11.15. 10:40:36

nagyon szeretem ezt a részt.

keshudioo 2009.11.15. 18:37:41

egyik kedvenc részem nekem is.

Hankasid 2009.11.16. 18:44:49

Egyértelműen ez a legszerethetőbb rész a szezonban. Talán az az oka, hogy a Maxxie Anwar összeveszésen kívül nincs más konfliktus. Ez sem egy olyan komoly, hiszen mi ez a kis összezördülés pl. Cassie öngyilkossági kisérletéhez képest.

KiWiSaGe 2009.11.17. 13:56:13

@Hankasid: ebben van valami;
bár valahol a skins zsenialitása a kicsit teátrális jelenetekben mutatkozik meg. De egyértelműen nagy kedvenc ez a rész.
süti beállítások módosítása