Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

HUNG - Neki áll a zászló - 1x06 Doris Is Dead or Are We Rich or Are We Poor?

2009. november 13. 15:00 - Annácska5

Ray lelkesítő beszédet mond a csapatnak, ezzel nyitunk. De a következő pillanatban már Jemmával randizik. Hisszük mi, közben pedig párterápiára mennek. Ezúttal Jim néven szólítja a dilidoki, Ray pedig csak néz. Az meg még inkább meglepi, hogy a nő arról kezd beszélni, hogy a férfit tönkreteszi a pénze, pontosabban az apjától örökölt pénze. Csak én hiszem úgy, hogy ennek a nőnek valami komoly baja van? Jemma leordítja Ray fejét, és amikor a férfi is visszavág egy kitalált dologgal, persze, hogy megsértődik, és elvonul. Bár odakint elégedetten fizet Ray-nek.

Pont ezen problémázik Tanya, fel van háborodva, hogy a nő miért nem neki adta a pénzt, és miért Ray-jel intézi el az új időpontokat, amikor a stricijén, vagyis Tanyán keresztül kellene bonyolítani ezeket az ügyeket. Meg is akarja beszélni ezt Jemmával, de Ray lenyugtatja, majd ő elmagyarázz a szabályokat a másik nőnek. Ronnie vizet tukmál Jessicára, szerinte sok folyadékot kellene innia, mert ki van száradva, és depressziós Doris elaltatása miatt. A nő begurul az ő sajátos módján, és rákérdez a pénzügyi helyzetükre. Ronnie terelni próbál, de végül kinyögi, hogy 40%-át elvesztették a vagyonuknak. A férfi végül azt is kinyögi, hogy Jessica elmehetne dolgozni, ez már annyira nem tetszik a nőnek.

Tanya felkeresi Jemmát a munkahelyén, de a szőke nő tudomást sem akar venni róla és a mondanivalójáról. Először levegőnek nézi, utána arrogánsan viselkedik vele, majd otthagyja a dühöngő nőt. Ray házában gőzerővel folynak a munkálatok, és a férfi kiválasztott néhány autót, ami neki tetszik, és megvenné az ikreknek, de Darb nem igazán foglalkozik vele, inkább Kalapáccsal telefonál. Damon láthatóan nem örül ennek, Ray próbál a lelkére beszélni, hogy lehet, a lány lát valamit Kalapácsban, amit a fiú nem. Még a hagyma-hasonlatot is előveszi, itt valaki túl sok Shreket nézett.

Megérkezik Tanya is, először találkozik Damonnal, kicsit fagyos a hangulat. Ray inkább arrébb hívja a nőt beszélgetni. Azon aggódik, hogy a gyerekek azt fogják hinni, hogy a barátnője. Tanya híreket hozott, Molly, a két résszel ezelőtti molett háziasszony szombaton találkozni akar Ray-jel. Sőt, Tanya azt is akarná, hogy a férfi munka után menjen át hozzá filmet nézni. Ray felháborodik, szombaton meccse lesz, a nő felveti, legyen akkor péntek, de az se jó, mert akkor meg Jemmával találkozik. Tanya most közli Ray-jel, hogy ő bizony kirúgta Jemmát. Ray nagyon nem boldog, hiszen nagyon jó kis pénzt hoz a házhoz a szőke, kicsit bolond nő. Persze azért az is sokat számít, hogy a férfinek nagyon tetszik a nő. Tanya megígéri, rendbe hozza a dolgot.

Jessica és anyja kutakodnak Ronnie papírjai között, de Jessnek annyira nem tetszik a dolog. Találnak pár hitelkártya számlakivonatot, a mama vérszemet kap. Azt mondja a lányának, hogy a férje úgy kezeli mint egy háziállatot, ezért nem mond el neki semmit. Anyuka még mindig úgy gondolja, hogy Ronnie csak hazudik, és letagadja a pénzét, de ekkor találnak egy papírt, amin egyértelműen az áll, hogy a férfi kereken 833 ezer dollárt vesztett. Mama inkább elmegy főzni, amikor rájön, hogy tévedett.

Tanya este Jemmát hívja, de csak a rögzítő válaszol. Nem baj, a kétbalkezes stricinek már épp elég gyakorlata van a hangpostával való beszélgetésben. Kiderül az is, hogy Jemma miért nem válaszol: éppen Ray-jel vacsorázik. A nő most egész normálisan viselkedik, meg akarja ismerni a férfit, aki Randall mögött rejlik, tehát már nem egy kitalált személyt akar, hanem magát a hús és vér Ray-t. Bár mint minden ekörül a nő körül, ez is furcsán zajlik le, és végül Ray beadja a derekát, elárulja, hogy középiskolai edző. Ezen felbuzdulva Jemma meg akar nézni egy meccset. És miközben ők romantikáznak, Tanya egyedül, bánatosan nézi a tévét.

Elérkezik a meccs, ott van Jess az ikrekkel. De ez a mérkőzés is vesztesnek indul. Félidőben az ellenfél már tíz ponttal vezet. Megérkezik Tanya, és a pénztárnál összefutnak Damonnal. Váratlanul odalép hozzájuk Jess és Darby, ismét kicsit kínos a helyzet, de végül a nő melléjük ül le. Ray jellemzi a legjobban a helyzetet: a volt felesége, a két gyereke és a stricije egymás mellett ülnek a lelátón úgy, hogy ezelőtt két évig egy árva lélek sem ment el megnézni a meccseiket. Tanya kis ízelítőt kap Ray igazán csodálatos családjából, de egészen addig élvezi is a helyzetet, míg az ex-nej fel nem teszi a kérdést: Ti honnan ismeritek egymást? Azonban megmenti az, hogy az ellenfél kosarat dob, és ő elkezd lelkesedni. Damon elmagyarázza neki, hogy ők fehérben vannak, azoknak kell szurkolni.

A segédedző időt kér, és ekkor betoppan Jemma is. Ray őt várta eddig, ezért volt annyira szétszórt a meccs alatt. Most, hogy a nő itt van, végre nyerni akar, beszél is a fiúkkal, úgy bátorítja őket, ahogy eddig soha, mindenki elérzékenyül, aki csak hallja. A csapat valóban megtáltosodik, és kiegyenlít. De az utolsó pillanatban az ellenfél egyik tagja fellök Ray csapatából egy srácot, de az emiatt kapott bűntetővel végül megnyerik a meccset. Az edzőnek dagad a mellkasa a büszkeségtől, hiszen most nem is a nyerés volt a cél, hanem, hogy bizonyítson Jemmának.

A nagy örömmámorban Ray odamegy Jemmához, és megcsókolja, de ezt mindenki látta, Jess, az ikrek és Tanya is, aki nagyon csalódott emiatt. El is mondja a férfinek, hogy az nem tetszik ebben a dologban neki, hogy ezzel bajba kerülhetnek, mert Jemma már mindent tud, de Ray megbízik benne.

Miután mindenki elment, Jemma vár Ray-re, és közben a trófeákat, amiket Ray szerzett, valamint a róla szóló cikkeket nézegeti. Ray ábrándos tekintettel figyeli a nőt, majd két csók között, romantikusan felveti az ötletet, hogy mostantól nem muszáj fizetni a szolgálataiért, ezután pedig kéz a kézben elandalognak.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása