Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hung - Neki áll a zászló - 1x04 - The Pickle Jar

2009. október 30. 08:30 - Annácska5

Kezdésnek most egy diáklányt kapunk, aki éppen Ray-ről szónokol, de a férfi tudna bőven javítani a számára megalázó szövegen. Végül kiderül a lényeg, a diáktanács úgy döntött, hogy az iskola edzőjének adományozza az autómosással összeszedett pénzt. A diákok ezzel akarnak hozzájárulni a ház újjáépítésének költségeihez. Eközben Tanya egy kuncsafttal beszélget. Előadja, hogy a sok alkalmazottja közül, pontosan tudja, hogy melyik kell a nőnek, mivel ő is egy hétköznapi ember, ő is egy hétköznapi pasasra vágyna. Ebben csak az a bibi, hogy Ray-en kívül nincs alkalmazottja. A nőt elkábítja Tanya beszéde, de végül azt kiköti, hogy egy a lényeg, hatalmas legyen a „virslije” a férfinak. Hát itt hiba nem lesz, Ray barátunk el van látva rendesen.

Most Ray Jessica társaságában vizslatja a férfi leégett házát, és elégedett közli, hogy annak örül, hogy neki nem voltak már itt cuccai, így az nem éghetett el semmije, azt le se sajnálja, hogy Ray-nek bezzeg mindene a házban volt. Végül felveti, hogy másnap el akarja vinni Darbot New Yorkba, megnézi a Mamma Miát. Ebben csak a bökkenő, hogy akkor éppen Ray-jel lennének a gyerekek. Végül rátalál a diótörőjére, Ray pedig megjegyzi, hogy 20 évnyi házasság után, neki csak az a kis fabábu hiányzik.

Főhősünk éppen a tetőn dolgozik, amikor Mrs. Koontz hazaérkezik. A nő csillogó szemekkel és csorgó nyállal bámulja Ray-t. Éjjel beköszönt a rosszidő, így Tanya reggel egy köhécselő, elég betegnek látszó Ray-t talál, aki még azt sem döntötte el, hogy folytatja-e a gyönyörszakértői munkát. Pedig lenne két ügyfél is. Az egyik Molly lenne, akivel Tanya a kis étteremben beszélt. De Ray nem akarja elvállalni, mert ő aznap a tetőt akarja csinálni egymaga. Végül a készpénz meggyőzi a férfit.

Másnap délután Ray kicsit meglepődik, amikor meglátja Molly-t, szerintem ő úgy képzelte, hogy minden ügyfél 90-60-90-es modell lesz. A betegségére hivatkozva fel is veszi a nyúlcipőt, Molly pedig csalódottan néz utána. Jessica szépségszalonba vitte az ikreket, ahol Damon körmét feketére lakkozzák, miközben húgát faggatja, hogy mi történt kalapáccsal. A kis úriember azt mondta Darbnak, hogy nem gond az, hogy még nem áll készen a szexre, de utána egyből sértegetni kezdte. Közben Lenore is megérkezik, pontosan abba a szalonba, ahol Jessica is van a gyerekekkel, és épp Molly-val beszél telefonon, elég alpári szavakat használva. Majd elégedetlenkedő Jessnek átnyújtja a névjegykártyáját.

Ray most Tanyanál betegeskedik, aki nagyszerűen gondoskodik róla, azonban az aznap esti munkát így sem ússza meg, főleg nem Molly-t, aki kapni is akar valamit a pénzéért. Kicsit is össze is kapnak Tanyaval, aki kioktatja. Nem tudni ki várja őt, neki egy dolga van, besétálni az ajtón. Este az autósmoziban vagyunk Ray-jel és az ikrekkel. Csakhogy Kalapács is ott van az új barátnőjével. Ezen Darb kiakad, és kiugrik a kocsiból, egyenes egykori fiúja után. Damon utána, és a tinik produkálnak egy sokkal izgalmasabb műsort a büfében, mint a film odakint. Ray az utolsó pillanatban lép közbe, mielőtt Kalapács pépesre verné Damont. A fiú először ordít az apjával, majd elsírja magát, miközben Darby Kalapáccsal társalog odakint.

Másnap Ray dolgai kicsit megszaporodnak. Reggel futás közben találkozik Floyd-dal, aki szerint a másik lógós, majd elmegy a barkácsboltba, hogy megvegye az új tetőgerendát, de ott kiderül, hogy a befőttesüvegben kevesebb pénz van, de ha valóban annyi is lenne benne, mint amit a diákok mondtak, az akkor sem lenne elég. Itt már nincs mit tenni, menni kell Molly-hoz. Az este jól indul, Ray kedves, valóban az, tőle már szokatlan módon, de a nő nagyon izgul.

El is küldené Ray-t, mert ha a szeretkezésre gondol egyből a kispéniszű férje jut eszébe, aki borzalmas az ágyban, de ennek ellenére minden reggel 6-kor szexelni akar a nejével. Ray-t azonban nem ilyen könnyű lerázni, kicsit udvarol, majd a nő kérésére megmutatja a szerszámát, ami egyből meggyőzi Molly-t, hogy neki Ray-re van szüksége. Miután végeztek a férfi elégedetten sétál a következő ügyfélhez.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Savafan 2009.11.11. 13:01:26

kíváncsi leszek, mikor fog az ex eljutni Rayhez. mert nem véletlenül mutatták a névjegykártya átadást:) igaz mostanság éppen szarul megy nekik a biznisz és sóherság van. de majd lesz olyan amikor jobban megy és megengedheti Lenore szolgáltatásait. onnan már csak egy ugrás Ray:)
süti beállítások módosítása