Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hung - Neki áll a zászló - 1x02 Great Sausage or Can I Call You Dick?

2009. október 15. 11:00 - Annácska5

A második rész elején Ray kapásból két problémával találkozik. Az egyik az, hogy hogyan takarja el a nyakán a kiszívott foltot, a második az, hogy a rajztanárt kirúgták. Ez azt jelenti, hogy elküldik a feleslegesnek tartott tanerőket, a válság beférkőzött az iskolába is. Ray nem fél, mert szerinte a sportra mindig szükség van. De ebben a pillanatban a hangosbemondóban megszólal egy női hang, Ray-t hívatják az igazgatói irodába.

Útközben Tanyát hívja, aki sokadszorra sem veszi fel, majd bevonul az igazgatóhoz, persze a nyakát takargatva. Meg van ijedve, hogy most lesz vége edzői és tanári pályafutásának. De nem kirúgni akarják, csak az igazgatónő aggodalmaskodik amiatt, hogy a diákok túlságosan felnéznek Ray-re, és ez aggasztó. Hősünk persze egyből belegondol, hogy jó kis példakép ő, aki a szüleitől kapott, hitelektől mentes házat leégette, és amire a biztosító jelzálogot tett a javításokért cserébe.

De azért nem megy ilyen könnyen a dolog, hiszen még így is rengeteg pénzbe kerül a javítás. A vállalkozónál csak azért sikerül lealkudni az árat, mert régen egy csapatban játszottak. Így most még több pénz kellene, ezért találkozik Tanyával egy gyorsétteremben, ahol a nő előadja legújabb marketingtervét. Már logó is van, és ezentúl Ray boldogság tanácsadó (szinkronban gyönyörszakértő) néven fog szerepelni a hirdetésekben. Valamint egy szép kis költségvetést is megmutat , és még 50%-ot is akar a bevételből Ray nem kicsit nézi hülyének emiatt, hiszen jóformán élni sem elég a pénze, de most költsön el több ezer dollárt marketingre. Tanya szerint egy kis edzéssel, mondjuk az előjáték terén, Ray akár több ezer dollárt is leakaszthat majd este után. Még azt is elárulja, hogy van egy befektetője.

Így ismerjük meg Lenore-t, aki két éve hagyta el azt a céget, ahol Tanya is dolgozik, és most gazdag nőknek segít vásárolni, busás összegért cserébe. Ray az új stratégia szerint, az egyik felpróbálandó áru lenne, amit Lenore ajánl az ügyfeleinek. Ray végül is belemegy, annyira el van már keseredve. De ugye Ray-ről van szó, ezért muszáj valaminek történnie. Történik is Jess jön intézkedni az iskolába, azt akarja, hogy Darby szólózzon a kórusban, de a lány nem akar, pedig Damon szerint gyönyörű a hangja. Az ikrek azt akarják, apjuk állítsa le valahogy anyut, meg különben is inkább vele akarnak élni, úgyhogy igyekezzen rendbehozni a házat.

Tanya felveszi a kapcsolatot Lenore-ral, aki először körberöhögi, majd kijelenti, hogy nem ad olyan árut az ügyfeleinek, amit ő maga ki ne próbált volna. Tehát ha a portéka jól teljesít az ágyban, akkor ő nyugodt szívvel ajánlja a pénzes szex éhes nőknek, de a nő csak akkor fizet, ha tetszik neki amit kap. Jess pedig a gyerekeknek akarja behízelegni magát, elviszi őket fagyizni, de az ikrek inkább jégkrémet ettek volna. Mivel kedveskedéssel nem megy a dolog, ő is a lelkiismeretükre akar hatni, az anyák már nem szerettek engem tipikus szövegével. Ez sem ér el túl nagy sikert, ezért kijelenti, hogy akkor is több időt fognak eltölteni együtt, hogy újból megismerjék és megszeressék egymást. Ez Darbnak és Damonnak felér egy fenyegetéssel.

Este Ray és Tanya gyakorolnak, hogy a férfi jobb legyen és természetesebb. Mondjuk nem igazán nagy az oktatás sikere, Ray úgy lázad, mint egy gyerek. Közben azért egész jól belejön a bókolásba, bár azt még mindig nem érti, hogy mi a gond azzal, ahogy lelép a szex után. Eközben Ronnie a konyhában botoxozza kedves arájának homlokát, és Jess azon sír, hogy ő mennyire rossz ember, még a gyerekek se szeretik.

Nem maradunk sokáig ott. Ray máris Lenore ajtaján kopog a vadiúj öltönyében, és némi izgalomtól remegő lábbal. Elég furcsán indul a dolog, de aztán Lenore bejelenti, hogy ő olyan, mint egy férfi, nem kell a duma, dugjanak és kész. Ennyit az előjátékról. Ray-nek igazán nincs könnyű dolga, a nő parancsolgat, de végül pihegve fekszenek egymás mellett. A férfi 10 percet akar maradni, de reggel hétkor ébred. Rohannia kéne az iskolába, de se a ruháit, se a tárcáját nem találja, Lenore pedig használhatatlan állapotban van.

Csinos kis lezárást is kapunk, hiszen ismét az igazgatói irodában vagyunk Ray-jel, az igazgatónő még csak most fejezi be a mondókáját. Az aggasztja igazán, hogy az első részben látott meccs előtti bíztatásban az edző ganajtúró bogárhoz hasonlította a játékosokat. Hatalmas kő esik le a szívéről, láthatóan megkönnyebbülten jön ki az irodából, amikor Tanya hívja. Tárca miatt ne aggódjon, és legyenek milliomosok. Úgy legyen!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása