Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szomszédok 4x02 (72. fejezet, 19900125)

2009. október 05. 09:00 - Milo Rambaldi

Elnézést kérek mindenkitől, de kicsit zűrös mostanság az életem, így a hogyvoltok is összevissza következnek majd, ahogy van időm, írok, az élet nem áll meg, és a Szomszédok sem ér véget.

Etus disznólkodásával nyílt az új év, na ne gondoljunk semmi rosszra, Etelka túl erkölcsös lenne egy piros 18-as karikához, egy valódi disznó beújítása a cél az ínséges időkben. GG lebukott, mint lánykereskedő, az egyik idősebb kislány meg kiakadt, hogy AIDS tesztre kell menni. Lila Pause és Sümeghy békültek. Takiék beutalódtak a világ végére, valami sarlatán vezette rémkórházba, erről szerintem sokat fogunk hallani.

Takiék helyett a disznóval nyitunk, Etus és Junior képviselik a családot, Mágen helyett meg Flowerpower van, merthogy a hős doktor persze rendel, ettől Senior természetesen kiakad, majd felrakja a szokásos lemezét, én egy hülye vagyok, csalsz, meg különben is. Junior majdnem sokkot kap a disznó sivításától, Virág meg konkrétan bemenekül a házba, pedig végrehajthatna egy(-két) gégemetszést (néhány) szegény állaton. A vágás remekül halad, Etelka húst darál, leírhatatlan ruhadarabban. Virág salátát gyárt, amelynek lényege az olaj, mert az kihozza a vitaminokat. Majd a jó Flowerpower az üveg után nyúl, és belehúz egy szépet, majd Etus vezet. Józsival is összehaverkodik Virág, egy újabb disznó miatt van a bájolgás.

Feri és Jutka tartanak politikai reggelt, Jutka szerint rettentő, hogy valakit csak úgy beejtőernyőznek az iskolába, Feri szerint ez a jövő kezdete csak, mert itt olyan rossz lesz minden, hogy majd senki nem akar választásokat nyerni. Azért küld egy újságíró havert. Az iskolában eközben dupla műdráma van, egy kislány rosszul lesz a tesiórán, de nem lehet mentőt hívni, mert a tanács elvette az iskola telefonvonalát. Chewbacca lázadni akar. Ez elmarad, de Feri újságíró haverja jókor jön, így viszi a bandát a rendelőbe. Utána meg megy a nyomdába, minden politikai csúcsok helyszínére (mi lesz a választáson, nem jó az átmenet, NINCS PÉNZ). Nem az ejtőernyős a nagy hír, hanem az, hogy nincs telefon.

Takiék még mindig a sarlatán kezei között vannak, jobban fáj minden, mint előtte, a nővérke szerint ez a dolgok rendje. Igazi magyar gyógyítás: belerúgok a fájós lábadba, nagyon szar, utána kevésbé, így úgy tűnik, mintha jobban lennél. Amikor meg amputálják, akkor már úgyis mindegy... a fájdalmakon túl nagy a para infláció-ügyben is, Taki egyenesen hiperinflációtól tart. Majd megint lisztben, meg cukorban fizetünk. Hűha! Eközben Fogtündér és Erdészke avászkodnak a melóba, vacsoravendégeket várnak, jön Bőhm. Csoda történt, templom épül a szemétdomb helyére, de jaj mi lesz, ha felmennek az árak. Fogtündér szerint Bőhm csak imádkozzon, ő megy melózni, abból legalább lát valami pénzt.

Ma megint népnevelés van a köbön, a mentőautó a dugóban áll, amint az öngyilkos nőhöz igyekszik, ez az árukapcsolás megért vagy mínusz három csillagot a mai résznek. Csábos medikánk véleménye szerint jobb lenne robogón járni. Tényleg, csak a betegszállítás lenne nehézkes. Sarlatánfalván is megy a nevelés, túl sok a program, minden fáj, a tévében hülyeségek mennek, mindenki beszélget, a külföldi műsorokat nem lehet érteni. Én pedig mindjárt kiugrom a harmadikról. Ez minden képzeletet alulmúl. Fogtündér is kibebaszott aktuális, az újságban "Miért nincs" rovatot fog indítani. A főnök még mindig dugni akarja, de még mindig nem jön össze, most már morog is, ennek így nem lesz jó vége... a mentőautóban Ms. Suicide klinikailag maximálisan exitál, reanimálják, mert potenciális vesedonor. Tudományosak is vagyunk, király.

Juli ki akar lépni, GG és Mara könyörög, csak vicc volt az egész, tudod te is. Senior tudja, de azért csinálja a cirkuszt, mert az nagyon kell. Gondolkodási időt kér, GG meg pénzt a fotókért, amit Etus kerámiáiról készített. Majd közli Gábor, hogy a mostani országos bűnök mellett a lánykereskedelem igazán semmiség. Snitt. A halványmályva álbrüsszeli csipketerítőben pompázó Lila Pause vegzálja Sümeghyt, hogy ne próbálja a kezét fogni. Ezek szerint nem hogy nem dugtak, még a kabátot sem vették le múltkor. Hősszerelmes Oszkár hozott bort, amit kinyit, de csöngetnek. Bástya az, népszámláló mivoltában rondít bele a gerlepár pásztórájába.

Gyümikéék vacsoráján Fontoska, Dénes és Tamás pilóta vesznek részt, a témák a szokásosak: NINCS PÉNZ, szar a helyzet, nem tudni mi lesz. Dénes felveti, hogy fogjunk össze a szomszédainkkal, oszt csináljunk közös országot, nagyon eredeti. A mentőszobán eközben újabb dráma van, a halott öngyilkos miatt Balek medika hisztit csap, majd megkéri Ádámot, hogy vigye haza. Nofene. Ugrunk a hazafelé tartó Etusra, Virágra, meg Julcsira. Etus nyomja a hülyeségeit, milyen jó is volt ez, Flowerpower viszont bekómázik, konkrétan meg kell állni, mert majdnem befigyel a Trabiba egy kisróka. Miközben Virág okádik, Junior a falusiakat dicséri, Etus meg egy tanyáról álmodik. Na ja, egy tanya a Bakonyban. Vagy banya a takonyban?

Címkék: szomszédok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Szirmay 2009.10.05. 10:12:53

nem volt ez olyan rossz, mindenki hozta a formáját.

hex.kelly 2009.10.05. 10:18:46

Köszi a hogyvoltot, nagyon jókat rötyögtem, mert nézni nem szoktam, csak olvasom mindig (több sorozattal is így van ez :-), de emlékeim még vannak.

Most nézem, milyen bénán állították be az öngyilkos testhelyzetét :-DDDDDD

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.10.05. 14:18:57

@dr. Szirmay: Nem is ezzel volt a bajom... hanem azzal, hogy olyan kibaszott aktuálisak voltunk, hogy leperzselte a szemöldökömet a politikai tűz, ami a videótárból sugárzott, ez meg a röhejesség rovására megy mindig.

dr. Szirmay 2009.10.05. 15:06:02

azért én ennek a Feri gyereknek még most is le tudnék kevereni egy kibaszott nagy sallert. inkább kettőt.

Borcsika 2009.10.11. 22:35:02

Rambaldi Drágám!
Megértem, hogy zűrjeid vannak, de sajna ez lassan kezd egy szar házasságra hasonlitani, miszerint, a heti sokból lett kettő, aztán csak egy, de az is "nyögve nyelek" stilusban.
Én spec. szomorú vagyok, mert a stilusod isteni, és nagyon várom a következő epizódokat, depláne, hogy gyermekem betegsége miatt kénytelen leszek nézni az M1-en az aktuálisat, ami persze időben fényévekre jár a hv-tól.
Bizom benne, hogy lemaradásodat hamarosan pótolod, mert HIÁNYOM van!

Csókol hű olvasód (nem túl minőségi hv esetén kussoló) rajongód!!!

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.10.11. 22:40:59

@Borcsika: Pedig sajnos karácsonyig ez lesz a menet. Ahogy van időm, írok, márpedig most nem nagyon van. Mert egy fontos dolgot még nem árultam el. Ez pedig az, hogy nem Magyarország az új székhelyem, hanem egy másik ország, így a költözés a szokásosnál pár fokkal zűrösebb.

A hv-k minősége erőteljesen függ a rész minőségétől, akad annyira szar (mint pl. ez), amiről alapvetően írni sem kellene, mert semmi nem történik. Annyira semmi, hogy még cinkelni sem lehet. Ez a szar legalja, innen nincs lejjebb.

Edd China 2009.11.02. 03:35:47

Rambaldi

Írhatnál erről is: hova költöztél, hogy találtál munkát, milyen az élet ott ahol vagy, mit tanácsolsz a el-kiköltözni szándékozóknak. Ez is érdekes lehet.

Remélem nem veszed tolakodásnak.
süti beállítások módosítása