Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gyilkos elmék 4x26 - ...And Back

2009. szeptember 24. 11:00 - hex.kelly

Herr Siegmund Freud halálának 70. (és születésem 31.) évfordulójának alkalmából évadzáró epizódfél követezik, aki látta vagy olvasta az előzőt, az tudja, hogy mire lehet számítani. Aki nem, annak szólok, hogy most tegye le a szendvicset/kanalat.

Csizmás óriás vágtat az erdőben, vállán a visongó leány. Közben a házban JJ, Hotch, Reid és Hightower körbeveszik a fekvő pasas ágyát, leengedik a fegyvereiket is, hiszen a pacákot gép lélegezteti, nem nagyon kell attól tartani, hogy rájuk támad. Persze azért verbálisan próbálja behozni a fizikai hátrányt, és zavarná őket a francba, és közli, hogy ő DOKTOR Mason Turner - na, milyen önérzetes. Hightower mutatja neki hugi fotóját, hogy látta-e, de Turner csak az ő kis független kanadai magántulajdonát félti a betolakodóktól, és a headsetébe már mondja is: Tárcsázz 911 - és a laptop az asztalon engedelmeskedik. A központ jelentkezik, de az érkező Bedwell nyomozó leszereli. Turner fel van háborodva, Hotchék értetlenül nézelődnek, akkor ezt most így hogy?

Az erdőben a pasas rohan, majd megáll, ledobja a válláról a lányt, és kicsit mintha befordult volna, fura hangokat ad ki, meg valami fa törzséhez dől, látszólag nem ura a helyzetnek. A lány ezt kihasználja, felugrik és futásnak ered. Persze 10 méter után orraesik. Óriás utoléri, felkapja, aztán viszi megint, hiába kiabál a lány segítségért. A farmon Morgan a disznóólat nézi - jaj, mit talál vajon -, amikor Prentiss meghallja a lány sikítását, de nem tudják, merről, piszok sötét van ugyanis. Bedwell Hotchnak és Rossinak olvas be éppen: ez a Turner láthatóan képtelen a sorozatgyilkosságok elkövetésére, én bíztam bennetek, kiadtam Hightower nektek, pedig ő bevallotta a gyilkosságokat már egyszer, most szépen fogom, aztán viszem haza lakat alá, mert tévedtetek. Rossiék próbálnak magyarázkodni, de otthagyja őket, így Rossi meg Hotch némán nézik egymást, és a tekintetükben ott van Gyurcsány Ferenc őszinteségi rohama.

Immár vérző fejű lány eszmél fekve valahol, aztán ájulás megint. A disznóól mellett a pajta oldalánál Morgan lát egy magas ládát, egy véres kéznyommal, na, vajon mi van benne? Prentiss nem annyira jártas disznóügyekben, ezért felnyitják a tetejét. Morgan ritkán mond ilyet, de most mégis: Istenem... Rohan Rossiékhoz, és mondja, hogy találtak egy ládát, olyan, mint egy nagy kuka, és tele van férfi és női cipőkkel, lehet, hogy 11 embert keresünk, de abban a ládában van vagy 100 pár cipő! Mennek is a ládához, Bedwell kérdi, hogy akkor hol vannak a hullák? Ekkor megszólal Reid, aki a cocákat nézi: Feltehetően sehol. A disznók mindenevők, bármit megesznek. És amikor azt mondom, bármit, azt úgy értem, hogy BÁRMIT. (Hányinger és hidegrázás.)

 

Prentiss leveszi a bilincset Hightowerről, aki most már semmit nem ért, és kérdi is, hogy megvan-e már a hugi, de Prentiss csak néz együttérzően, és megkérdi, tudja-e, milyen cipő volt Lee-n, amikor eltűnt. Hightower nem érti, de aztán mégis, és elakad a szava, hát szóval már nem él... Morgan kérdi a többiektől, hogy őrizetbe vették-e Turnert, Hotchék meg mondják, hogy igen is, meg nem is, mert elszaladni nem tud (nyaktól lefelé béna), úgyhogy JJ vigyáz rá odabent, Rossi megy is be a házba, hogy beszéljen vele. Hotch pedig megkéri Garciát, hogy azonnal induljon, mert át kell nézni Turner laptopját, a többit majd elmondja személyesen, mert nem telefontéma. Garcia meglepődik, és Dorothy-t idézi: Azt hiszem, hogy már nem Kansas-ben vagyunk. Reid szerint a disznók nem esznek olyan gyorsan, hogy Kelly még ne lenne valahol a közelben. És tényleg, épp most tér magához, fáj a feje, valami barlangfélében vannak, csizmás óriás ül kicsit odébb, egy telefont nyomkod, és himbálja magát előre-hátra. A lány próbál vele beszélni, nem túl sok sikerrel, fenyegetőzik, sír, de az óriás a kiabálásra csak közelebb megy, amitől Kelly megrémül, visszakozik, majd hány egyet, hát, megértem.

 

Rossi érkezik a házba, kiküldi JJ-t. Turner kérdi tőle, hogy mi van odakint, mit találtak. Rossi közli vele, hogy ne adja a hülyét, hiszen végignézte az egészet – és megfogja az egyik tükröt (tele van tükrökkel a szoba, ezek segítségével lát a pasas mindent ágyban fekve) és megfordítja. Aztán a másodikat, meg a harmadikat is, és mikor Turner megint hívná a 911-et, egyszerűen leveszi a headsetet a pasas fejéről. Elmagyarázza neki, hogy igaza van abban, hogy neki, mint FBI-ügynöknek nincs semmi jogosultsága bármit is tenni vele, de Ontario összes rendőre idefelé tart, és nekik bizony van jogosultságuk - és ehhez olyan bájosan mosolyog, mintha csak a Sün Balázst mesélné. Majd felül az ágy szélére, két ujjával megfogja a lélegeztető-gép csövét, és megkérdezi, hány áldozat volt itt, száz, vagy több?

 

Mason azt mondja, hogy neki szüksége van a tükreire, de Rossi szerint inkább arra van szüksége, hogy kevésbé látszódjon olyan rémes szörnyetegnek, mint amilyen. Mason hárít, ő senkire nem emelt kezet. És kapunk egy kis ízelítőt a kifinomult vallatásból, ugyanis Rossi nyugodtan a cső tetejéhez nyúl, és csöndesen megkérdezi, hol van a bűntársa és Kelly, aki Mason utolsó áldozata. A barlangban az óriás hiába nyomkodja a telefont, nem működik, Kelly pedig sikertelenül próbálkozik kidumálni magát a fogságból. Turner ezalatt félti a szuszt a tüdejéből, ezért beszélni kezd Rossinak: az őrült öccse, Lucas a gyilkos, ő csinált mindent, vele is ő tette ezt, és nem tudta megakadályozni, mert hát akkora egy állat az öcskös. De nem tudja megmondani, hol lehet most, saaaaaajnos. A szomszéd szobában van egy fotó Lucasról, ha megtalálják, öljék meg, különben ő öli meg őket. Micsoda szerető bátyó?! Rendőrautók érkeznek a farmra, itt az erősítés, lehet keresni Lucast és Kellyt. Rossi hozza Lucas fotóját, hogy őt kell keresni, Turner szerint az öccse teljesen beszámíthatatlan. Indulás előtt még elmondja Hotchnak, hogy furcsamód Turner nem nagyon szeretné, ha beszélnének Lucassal, inkább csak le kéne lőni, miféle család az ilyen?! HÁT EZT MONDTAM ÉN IS! (Emlékeztető montázs a hullaevő disznókról, tükörbe bámuló Turnerről, malacfej-evő Lucasról, vérző homlokú Kellyről - köszi, Mr. Bernero, már 8 egész perce nem volt hányingerem.)

Reggel van, kutyás keresők jönnek, Garcia is befut. Fehérruhás alakok túrják a disznóólban a trágyát, kicsivel odébb pedig egy kollégájuk párosítja a megtalált cipőket. Benning nyomozónő érkezik Detroitból, 35 bejelentett eltűnés aktáját gyűjtötte össze, de Morgannak kevesli, mert eddig már 89 pár cipőt találtak.

 

Benning nem hisz a fülének, Istent emlegeti, de Morgan szerint Isten elég régen járt errefelé. Le is tolja Benninget, amiért tojtak Hightower fejére, mikor segítséget kért tőlük. Benning szerint ez nem fair, Morgan meg visszakérdez, hogy tényleg? Aztán szól neki az egyik helyszínelő, hogy talált valamit, ezért otthagyja a nőt. Reid elmondja Hotchnak, hogy Lucasnak a házban nem is volt saját szobája. Fura. A házban Turner kiabál, hogy ne vigyék el a laptopját, az az övé, és a kutatásaihoz kell neki, de van rá parancs, szóval Garcia fogja, és már viszi is. Bedwell nyomozó megkérdezi Rossit, hogy van-e rá szükség idebent, de Rossi azt mondja, menjen csak, ők remekül elvannak kettesben is. Höhö, David Rossi Különleges Ügynök rákapott a csőbefogós játékra, most kicsit irigy vagyok. Turner az öccse brutalitását kezdi taglalni, hát, Rossi nem ijed meg tőle, az biztos. Lucas még mindig a telefonnal kínlódik, Kelly rájön, hogy hívást vár, és elmagyarázza neki, hogy ha a föld alatt vannak, akkor nem fog működni a telefon, mert nincs térerő. Lucasnak ez új információ. Reid a pajtában észreveszi, hogy van egy felső szint is, felmegy a létrán. Ketrecben patkányok, remek, és ott van Lucas kuckója: plüssmaci, rajzok a falon, olyanok, mint amilyeneket Kelly látott a barlangban: színesek, többnyire a házat ábrázolják, és mindegyikre rá van rajzolva a szem. Majd talál egy olyat is, amin egy fekvő alak nyakán egy nagy piros X van - emlékszünk erre a piros X-re mind, ugye? Morgan az udvaron üldögélő Hightowerhez megy, és odaadja neki azt, amit a helyszínelő az ólban talált: a dögcéduláját, amit Lee kunyerált el tőle, mikor Hightower hazajött Irakból.

 

Hightower sír, Morgan meg szól Hotchnak, hogy ő már nem bír tovább itt lenni, inkább elmegy ő is keresni Kellyt. Hotch a pajtába siet Reidhez, aki szerint a rajzok alapján Lucas inkább autista vagy szellemi fogyatékos, semmint vérengző pszichopata, valószínűleg azt sem tudja, mit tett az áldozatokkal, viszont a rajzok alapján úgy érezte, hogy valaki nézi őt. Ha megtalálják, össze lesz zavarodva, és fél majd, de azért lehet, hogy megpróbál küzdeni. Kelly közben Lucast győzködi, hogy menjenek ki a föld alól, de Lucas bedühödik, elkezdi ütni a lányt, ám a sírás megint megfékezi. Morgan Prentiss-szel járja az erdőt, és lelkizik egy kört, hogy évek óta csak a gyilkosságok, zakkant elkövetők nyomában vannak, és ez az alak ezalatt simán kinyírt 89 embert, vagy még többet. És dolgozhatnak bármilyen jól, ennek sosem lesz vége, mert mindig lesznek újabb sorozatgyilkosok. Garcia Turner laptopját bújja, ismét egy kis utalás az Ózra és Dorothyra majd nyúlik az arca, mit talált? A válaszra várnunk kell, mert Kelly sír a barlangban, Lucas odamegy, vigasztalná, de a lány megijed, végül elkezd vele beszélgetni, megkérdi, hogy hívják, és barátságot ígér neki, amire Lucas vevőnek látszik. Garcia jön Rossihoz, és közli, hogy a Turner testvérek kísérleteket végeztek. Turner közbeszól, hogy sikertelen kísérleteket, legalább annak a söpredéknek is lehetett valami hasznát venni, ez tudomány. Rossi azt mondja neki, hogy ezek emberek voltak, és a tudomány rohadtul nem így működik.

 

Ám Turner azt feleli, hogy nincs az az esküdtszék, ami egy magatehetetlen embert bűnösnek találna. Hát, lehet, de a szoba ablaka alatt kint ül Hightower őrmester, és ő simán annak tartja. Eközben Kelly eléri, hogy Lucas megmondja a nevét. Ennivalót kér tőle, mert éhes, Lucas meg akarja kötözni, de Kelly szerint nem kell, mert barátok, Mason hiába szokta azt mondani, hogy mindenkit meg kell kötözni (Hoppá!), a barátokra ez nem vonatkozik. Lucas belemegy, leteszi a kötelet, és egy létrán felfelé távozik, nem is barlangban vannak, hanem gödörben. A farmon Rossi megy a hírrel, és Reid rögtön kapcsol: Turner a gerincét akarta meggyógyítani őssejtekkel (ó, ez volt az a fehér izé, amit a srácból leszívott Lucas az első részben!). Kelly most egyedül van a gödörben, próbálja felnyitni a kijárat tetejét, de nem boldogul, viszont kutatni kezd, megtalálja Lucas mobilját. Morganék elkapnak egy embert az erdőben, de kiderül, hogy csak egy környékbeli lakos, felismeri Lucast a képről. Lucas visszatér a gödörbe, hozott bogyókat Kellynek, aztán ad vizet is. Rossi visszamegy a házba Turnerhez, és kérdi, miért került ágyba. Hát, mert Lucas lelökte a pajta emeletéről, amikor el akarta adni a farmot az orvosi egyetem után. Rossi megkérdezi, hogy ezért akarja kinyíratni a zsarukkal, mert gyűlöli a baleset miatt? Turner azt mondja, hogy nem gyűlölet ez, hanem szívesség, mert Lucas nem élné túl, ha a farmon kívül kellene élnie. Hightower kint áll az udvaron, nézi a cipőket, a helyszínelőket, a rendőröket. A gödörben Kelly felbátorodva bedobja a mondatot, amivel a férfiak soha nem tudnak mit kezdeni, ezért gyorshajtásnál is mindig jól jön: Pisilni kell!!! Lucas ad neki vödröt, de Kelly nemet mond, inkább menjenek ki a gödörből együtt, kicsit bebújik a bokorba, mert a lányoknak ehhez FÉLREVONULÁS kell. Bejön a trükk, indulnak kifelé. Kelly bemegy egy bokorba, és nagy nehezen felhívja az utolsó tárcsázott számot, amit Garcia Turner laptopján fogad, Kelly segítséget, kér, de csak annyit tud mondani, hogy az erdőben van Lucasszal, majd a hívás megszakad. Garcia beméri, mindenki rohan az erdőbe.

Lucas a gödörben rugdossa Kellyt, és ordít, hogy hazudott neki, Mason szerint mindig mindenki hazudik. Kelly visszaordít, hogy egy szörnyeteg vagy - erre Lucas abbahagyja a verést, és sír, mint egy kölyök, hogy ő nem is szörnyeteg. Kelly csitítaná, ekkor meghallja az érkező Prentisst, ahogy őt szólítja. Reid a fák törzsébe vésve látja viszont a rajzokon szereplő szemeket, köztük megtalálja a gödör fedelét, nyitják is, Hotch beszól, hogy FBI, és indulnak lefelé. Miközben kihozzák Kellyt, a farmon Hightower talál egy gazdátlan puskát, felveszi és bemegy a házba. Garcia és JJ már későn érkezik, mert Hightower lelövi a mosolygó (tehát voltaképpen hálás) Turnert, majd megadja magát. Ezalatt a gödörben Morgan ordítozása ellenére Lucast is lelövik.

Hotch narrálja a csapat néma hazaútját a gépen. Számba veszi az áldozatokat, Kelly lelki sebeit, Hightower szabadságával megfizetett boszúját, a Turner testvérek halálát, és felteszi a kérdést, vajon a csapat tagjai meddig lesznek képesek a sok szörnyűséget nézni, elviselni, feldolgozni sebek nélkül. Hotch hazaér az üres lakásba, leteszi a fegyverét az asztalra, tölt magának egy italt, és ahogy belekortyol, mögé lép egy maszkos alak. Hotch megfordul, szembenéz vele, az fegyvert fog rá, és azt mondja: Üzletet kellett volna kötnie.

Hotch narrál: Mert néha nincsenek szavak, vagy okos idézetek arra, hogy az ember pontosan leírja, mi történt aznap. A képernyő elsötétül, és Hotchot halljuk: Van úgy, hogy egy nap egyszerűen csak (lövés dördül) véget ér.

(Vége a negyedik évadnak.)

Címkék: gyilkos elmék
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2009.09.24. 12:26:57

Spoiler?

Tegnap adták Sam bácsiéknál az ötödik évad első részét. Remélem ma estére már meghozza a posta :D

Rohadt kíváncsi vagyok, bár elég sok spoileres trailert láttam...

hex.kelly 2009.09.24. 12:32:55

Semmi spoiler, mindenki hallgasson némán, ujjakat gúzsba kötni!!! :-D

Ma éjjel én is megnézem majd online, biztos fent lesz már valahol, de ne beszéljünk róla. Ma se, meg máskor se, nyilván vannak olyanok, akik nem szeretik a spoilerezést, tartsuk ezt tiszteletben.

Aki infókra vágyik, az írjon e-mailt, egy csomót tudok az új évad elejéről, szívesen elárulom, de nem ideírva.

Egyébiránt én is izgulok, hogy hogyan alakulnak a dolgok az új évadban, leginkább az érdekel, hogy az AXN-re mikor érkezik. Ha ezt tudja valaki, azt ide lehet írni, mást ne.

aya 2009.09.24. 13:24:45

Még így, olvasva is kirázott a hideg.

hex.kelly 2009.09.24. 13:40:22

@aya: Nos, az a nem titkolt szándék, hogy a hogyvolt elolvasásával az emberek bepótolhassák vagy újraélhessék a sorozatepizódok tartalmát :-)
Ez tényleg olyan rész volt, amit emészteni kell. A kétrészesek általában nehezebben emészthetőek, ez tény.

Szfinx szeme 2009.09.24. 14:43:55

Nagyon jó a HV. Nekem nagyon tetszett a finálé. Bár sok helyen olvastam, hogy elhúzták és nem kellett volna 2 rész, de szerintm ez így volt teljes. A vége, az rendben volt. És a monológ is.. Pont oda illett. Várjuk az 5.szezont, hogy kiderüljön az, hogy hogyan folytatódik tovább a történet. Köszi a Hv.-t.

hex.kelly 2009.09.24. 15:20:14

@Szfinx szeme: Akik szerint elhúzták, azok nem gondoltak bele, hogy az ötödik évadhoz muszáj volt ilyen vaskos alapot csinálni. Ennek a duplarésznek nem az volt a fő mondanivalója - szerintem -, hogy emberkísérleteket végzett a béna doki az öccse bevonásával, hanem hogy a csapat tagjai annyi szörnyűséget látnak a munkájuk során, hogy az szépen lassan felemészti őket. Hogy nem tudnak elidegenedni a munkától, mert újra és újra személyes érintettség alakul ki. Ez volt Elle-nél (nemi erőszak), Gideonnál (Frank megölte Sarah-t), Morgannél (a pedofil pasi), Reidnél (Riley halála), Emilynél (a kamaszkori barátja), és most Hotchnál (Ripper). Rossi még hátravan.
Szóval szerintem Hotch legutolsó monológja mellett a duplarész legfontosabb mondatai Morgantől hangoztak el, mikor Emilyvel az erdőben voltak.

Szfinx szeme 2009.09.24. 17:00:11

@hex.kelly: Igen Ebben a részben az érzelmek nagyon fontos szerepet játszottak. Egyetértek veled.

Mimas 2009.09.24. 20:11:53

Remélem, az AXN gyors lesz, mint a villám.
Egyébként jó volt megint látni Sharif Atkinst.

hex.kelly 2009.09.24. 20:25:17

@Mimas: Igen, én is megörültem neki. Jól játszott, az első részben a kihallgatáskor piszok jó volt. Abban a jelenetben nem voltam megelégedve a szinkronnal, sokat elvett a jelenet hangulatából, ráadásul azt figyeltem, hogy ha egyszerűbben fordították volna, sokkal jobb lett volna.

piszy 2009.09.25. 08:21:15

Brutális rész volt, már akkor kivoltam, amikor Garciának folytak a könnyei a laptop átvizsgálása közben.
Nem is tudom, melyik részben volt, amikor Gideon beszélt arról, hogy minden egyes kollégája védekezik valamilyen formában a sok szörnyűség ellen. Csak arra emlékszem, hogy Garciáról azt mondta, hogy ő ezért rakja teli az íróasztalát mindenféle plüssállattal és színes tollakkal, figurákkal.
Emlékszik valaki, hogy a többiekről mit mondott?

hex.kelly 2009.09.25. 08:51:32

@piszy: Hotch mondta a második évad végén Strauss igazgatónőnek: A csapatom? Hadd meséljek a csapatomról.Morgan még azokban az emberekben sem bízik, aki valóban tudnának segíteni rajta, mert a bizalom törékeny dolog (utalva ezzel a pedofil-epizódra), Garcia telepakolja mütyűrökkel és színes dolgokkal az irodáját, hogy a szörnyűségek között ne felejtsen el mosolyogni, Reid intellektusa pajzs, amely mögé az érzéseit rejti, és ez a pajzs most sérült, Prentiss túlkompenzál, mert attól fél, hogy a csapat nem fogadta be, pedig erre semmi oka sincs, JJ felkérések tucatjait kapja naponta, és úgy kell este hazamennie, hogy nem tudja, jól döntött-e, és Gideon akit Isten akkora tudással vert meg, és aki alig ad valamit ki magából, mégis teljes szívét beleadja minden nyomozásba.

Mimas 2009.09.26. 07:55:01

Érdemes elolvasni John Douglas könyvét (a viselkedéskutató részleg alapítói között volt), hogy a "kiégés" mennyire szó szerint értendő. Nagyon megdöbbentő.

Ernoke 2009.09.26. 16:21:00

@Mimas: melyik könyve ez? wikipedián nem nagyon találtam.

Mimas 2009.09.26. 19:10:50

@Ernoke:
John Douglas - Mark Olshaker: Sorozatgyilkosok

Idézet:
"... a lázam 41,6 C, a pulzusom 220. A bal testfelem megbénult, rohamaim a mentőautóban is folytatódtak...
- Köznyelven úgy is mondhatnám - magyarázta a doktor -, hogy az agya töpörtyűvé sült."

Három könyvük jelent meg: Sorozatgyilkosok, Sötétség, Megszállottak. Azt hiszem, az Alexandrában láttam még ezeket.

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.09.28. 23:40:07

ez a rész nekem is nagyon bejött, mondjuk az új évad első része nem annyira

hex.kelly 2009.09.29. 07:33:20

@Ireland7: Azért nem tetszett, mert statikus volt, ugye? Semmi komoly akciójelenet? Szar is az, amikor kész a forgatókönyv, de két színész lesántul, és lehet átírni az egészet. Ahhoz képest, hogy milyen nehéz dolguk volt, szerintem kihozták a helyzetből a lehető legtöbbet.

bnemeth 2009.09.29. 15:56:18

hex.kelly: Köszi, most már értem miért volt olyan "hosszú/szájbarágós" a rész. Gondolkozunk, hogy megnézzük a következő részt, ugyanúgy mint a negyedik évad első részét is muszáj volt megnézni. :) Egyébként a Gideon-t játszó színész egyik napról a másikra lépett ki a sorozatból, igazából valami hasonlót írva a producereknek, mint a filmbeli levélben. Azóta is azon tűnődöm mi is van Reid térdével? :) Utólag is boldog szülinapot!

hex.kelly 2009.09.30. 07:52:20

@bnemeth: Egyszer olvastam egy interjút Matthew Gubler-rel (ajánlom a honlapját, www.matthewgraygubler.com klasszul rajzol, és a Radio / K-Gube alatt még énekelni is lehet hallani), amiben elmondta, hogy várható volt Mandy Patinkin távozása, mert köztudott volt, hogy szeretne több időt tölteni a családjával. Lola távozására (ő volt Elle a sorozat elején) pedig azt, hogy több színházi szereplésre vágyott.
Köszi, nem azért írtam, csak vicces volt az egybeesés :-)

Reid térdét (amelllett, hogy beleírták az ötödik évadba) szept. 17-én operálták utoljára, legalábbis a harmadik az utolsónak tűnik. Mostanság tanul újra járni. És a myspace-es blogjában nyár végén azt írta, hogy a két csavart, amit kiszedtek a térdéből a második műtét során, megkapta a dokitól ajiba. Az egyikből ékszert csináltat magának, a másikból egy női ékszert, és ha megtalálja élete szerelmét, neki ajándékozza. Kb. 30 perc alatt több tucat sóhajtozó komment vágyakozott a női mütyűrre :-D

hemil 2009.10.03. 12:35:56

@hex.kelly: irnál egy kis infót,amiről
már tudsz?Köszönöm.
micu51@freemail.hu

Llew 2010.06.12. 16:17:50

Elég hátborzongató epizód volt (melyik nem az), de Hightower nevének említésekor mindig Buba Smith jutott eszembe a rendőrakadémiából.

hex.kelly 2010.06.12. 19:30:58

@Llew: Nekem is! Mindig! :-DDDDDDD
süti beállítások módosítása