Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 4x07 - Burt Landau

2009. szeptember 22. 10:00 - Madmoazell

Fiaink pro bono műtenek, Landau főnökúr megengedte nekik, közben Lizzie-t hőhullámok gyötrik, és szépen el is ájul. A doktornő, aki megvizsgálja, szomorú hírrel jön - új vese kell a múltkor meghagyott egy helyett. Báng. A nagyobb baj, hogy 62 ezren várnak vesére Liz előtt, és a családban senki se tud neki odaadni egyet, hogy megmentsék őt. Christian rögtön felajánlja, hogy majd ők leteszteltetik magukat Seannal, hátha.

Főcím után Christian kufircolja nagyban Michelle-t, meglepően kevés átéléssel. Burt nagyon élvezi, de dokink lelép, mert már unja, hogy folyamatosan cseszteti a főnök. Michelle időt kér tőle, hogy megoldja a szitut, dokink balra el. Ma megint belibben Rosie, akarom mondani Dawn, most éppen fáj valamije. Lenyúlták a fülét. Túl nagy volt a fülbimülbije, meg túl értékes is, láthatóan. Most aztán kell neki egy új hallószerv, méghozzá genetikailag neki növesztett.

Kimber élvezkedik, Matt masszírozza, az eredmény persze hatalmas nyögdösés a szauna kellős közepén. Amikor Matt bepróbálkozna, Kimber elküldi, mondván, hogy attól még, mert mindkét apucival elvoltak, nem kell mindenképpen összejönniük. Közben kiderül, hogy Christian vértesztje nem passzol, Seané viszont majdnem tökéletes vesedonornak. Emellett kiderül, hogy Christian vérképe alapján is sokat dug, Sean pedig be van tojva. Nem jutnak a donorkeresővel sokra, mert jön Burt, és nagyon hirtelen akar valamit. Ajjajj. Burt agyvérzést kapott szex közben és lebénult. Mr. Landau másra se vágyik, csak hogy fiaink helyrehozzák az arcát.

Kicsivel később Dawn füllátogatásra megy Seannal. Egy egérre nőtt a dolog, ha rávarrják Dawnra, még kilökődés se lesz - cserébe az egér elpusztul. A nő magával akarná vinni a fülét, de nem engedik neki, cserébe inkább össze akar vele haverkodni. A manőver sikeres, Dawn el van ájulva. Liz egyre jobb kedvű, még ha dialízisen is van szegény. Nagyon reménykedik, hogy a fiúk közül valaki lepasszolja neki a veséjét, de Sean letagadja, hogy az övé majdnem megfelelő, Lizzie pedig szomorú.

Christian próbálkozik kedvenc aneszteziológusunknak vesét szerezni, de egyelőre semmi eredmény. Nem jut túl messzire, mert Linda jön Burt eredményeivel, főnökúr ugyanis Viagrától kapott agyvérzést. Michelle gyanús lesz, miszerint  ki akarta nyiffantani férjecskéjét. A nőci tagad, Christian nem hisz, végül meg csak kiderül, hogy Burt vette be egészen magától. Csak azért a három percért, amíg élvezték. Michelle kiakad Christianre, és kijelenti, hogy ezentúl csak üzleti ügyben állnak egymással kapcsolatban.

Christian bánatában meglátogatja Kimbert - majd mikor majdnem letámadja, kiderül, hogy Mattie is nyomul. Kimber ködösen magyaráz arról, hogy a tékozló gyerek nem tudja, hogy mit is akar, a nagy tárgyalás vége persze csak szex lesz. Az eksön után Christian lelép, de előtte jól leoltja a szcientológiát, meg Kimbert, és csak azután vonul el lazán, hogy Kimber nekiáll bőgni és őt püfölni. Dráma a köbön.

Sean arra ér haza, hogy Liz és Julia éppen könnyesre röhögik magukat valamin. A nagy öröm oka: Mattie egyezik Lizzievel meg a veséjével, és mivel most megtért, még hajlandó is átpasszolni neki a fél derekát.Sean kiakad, hogy kicsi fia hogyan lehet erre hajlandó, meg hát Julia sincs oda az ötletért, de Mattie akarja, és kész. Dawn be van tojva szegény fül-egér miatt, hogy nem fogja túlélni a műtétet. Miközben a háttérben leoldják Vinny odanőtt fülijét, Dawn békésen szunyál, most már neki is jó lesz. Sean elmeséli közben, hogy Matt oda akarja adni a veséjét Liznek, Christian se tapsikol, de hát ez van. A nagy dráma kellős közepén Sean kinyögi a nagy titkot - ő is megfelelne Liznek,5 pontot kapott a 6-ból. Christian meglepődik, de Sean kiakad, hogy nem teheti meg a gyerekkel, meg Lizzel se. Szívás.

Kimber otthon éppen rekreálódik, most zúzta szét Christian egyik fotóját. Vendégnek Matt érkezik, a kis hölgynek pedig semmi más oka nincs őt ennyire  körbeugrálni, mint hogy keresztbetegyen apuéknak - nemes egyszerűséggel rámászik, amire Mattie nem tud nemet mondani. Chrisian ezalatt Burt műtétére mosakszik be - Michelle megfeszülten figyel mindent. Hirtelen férjúr szíve leáll, de Christiannek sikerül újraéleszteni. Michelle most biztos boldog lehet. A lábadozóban Dawn és Lizzie összehaverkodnak, jöl elvannak, van egy rakás közös téma - betegek, szomorúak, és persze magányosak is.

Burt eléggé ramaty állapotban van - Michelle nem tudja egyedül ápolni. Christian segítene neki bedugni őt egy otthonba, de mikor a nő nemet mond, Christian kijelenti, hogy biztos a végrendelet miatt. Michelle kiakad, hogy nagyon szerelmes Christianbe, de nem hagyhatja a férjét egyedül. Sean bevallja Liznek, hogy ferdített a veséről. Liz megértő, nem borul ki, és mikor Sean már felajánlja a sajátját, kiderül, hogy van az övénél jobb vese is. Dawné, aki szeretne a világnak valami jót is okozni. Juhéjj!

Címkék: kés/alatt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása