Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szomszédok 3x24 (68. fejezet, 19891130)

2009. szeptember 10. 09:00 - Milo Rambaldi

Közelg az év vége, ilyenkor általában bele szoktak húzni készítőink, és a szokásosnál is nehezebben viselhető epizódokkal gyötrik az egyszeri hogyvoltírót, ennek az előző részben még nem lehetett észlelni a jelét. Flóra egy éves lett, ennek örömére volt parti. Jutka azt hitte terhes, aztán kiderült, hogy nem, ezért végigsakálkodta a harminc percet. Fogtündér lehet, hogy újságíró lesz, a T-1000-es viszont Arany Teréz Anya díjban részesül a párizsik öt dekás csomagolásáért. Az emberekre igenis figyelni kell.

Szokásos reggeli körkapcs. Feri tombol, hogy Frusztránál kell lakni, de vége a rabszolgaságnak, ő megy haza, rohadj meg, tetves anyós. Jutka azt javallja, hogy Jankát hívják éjszakás nővérnek, de Feri szerint ebből Hegylakó forgatás lesz: csak egy maradhat. Fogtündér feltűnően boldog, libeg-lobog, mindenkinek reggelit visz, a boldogság oka: földet ért, végleg, elment újságírónak. Tetszettek a cikkek. Vagy a segge. Ezt nem tudjuk meg, azt viszont igen, hogy Erdészke is boldog, mert úgy néz ki, van telek. Be is rúgtak Dénessel a jó hír hallatán. Egyedül Lenke búskomor, otthon kell feküdni, és Bőhm vegzálja naphosszat. Mágen doktor cseszegeti lányát, a tyúkszart nem x-szel írjuk, cseszd meg. Egyébként javul a helyzet, menj suliba. Senior megy dolgozni, előtte féltékenykedik egy kicsit, mindhiába. Viszont gáz, hogy Fló Etusnál dekkol tavasz óta, bölcsibe meg nem akarják adni. Az nem derül ki, hogy mit akarnak.

Bőhm húzza a belét egy rahedli újsággal, hová lesz a menet, kérdezi Feri és Taki. A kukába, mert ezek már nem kellenek, az elnökjelöltek megszólalásait gyűjtögettem, de most, hogy nem lesz elnökválasztás, nem kell. Pedig Taki egyből mer nagyot álmodni, Bőhm, mint politikai tanácsadó, a nép hangja, országunk lelkiismerete. Jutka papírgyűjtésre szólítja a gyermekeket, egy kis merkantilizmussal vegyítve. Fele a tiétek, fele a miénk a pénznek. Így talán összejön a Mátyás-év, amire Chewbacca gyűjt. Feriék közben összeszedték a Lantos utca összes újságját, de hol a Lada? Hopp, máshol áll, mint este. És mindent átpakoltak a csomagtartóból előre. Na hívjuk csak ki a rendőrséget! Megtörténik, Bőhm rárobban a rendőrre, nézze csak, valaki befestékszórózta a falat. A rohadt állatja. Akasszuk fel, tépjük négyfelé, törjük kerékbe. OK, mondja a yard, de ahhoz el is kellene kapni, tiport agyú vén barom.

Az erdőben társadalmi dráma van, Forest és Dénes remetelakot látogatnak, de a remete sehol nincs, biztos lement a postára a nyugdíjáért. Mert minden nyugdíjas így járhat, jól vigyázzunk. Ez fontos. Meg az is, hogy sok a vaddisznó, de senki nem lövi ki őket, mert nincsen elég vadász. Snitt. Seniort kínozza a lelkiismeret, anyját látogatja, aki lazán lerázza, jó ez így nekem, amúgy sincs más megoldás, mert NINCS PÉNZETEK, ami van, azt meg ruhára költöd, akkor meg mit pattogsz. Végül is? Etus Juniort követeli, de Junior terhelt. Mármint túlterhelt. És anyja szerint van valami új barátnője, akit istenít. De legalább fiúja nincsen.

Terhes nőt vizsgálunk, Ádám mindenkit kiküld, a rózsaszín kabátban parádézó medikát is. De semmi extra, ez mindig így van, mondja az öreg. Na ennek a jelenetnek konkrétan nem volt értelme. Ugrunk Lenkére és Boltos Bandira, Lenke hozott neki névnapi ajándékot, milyen kis figyelmes. A jutalma egy puszi. Meg egy ingyenfuvar haza. A kozmetikában eközben befut Charlotte első levélhalmaza, GG örömködik, még Hermint is elvitték, nézd csak. Pedig már a halálba szekálta a teljes bandát. Most is befut, a pénzét akarja vissza, de ehelyett kap fotót. Szemüveg nincs nála, így GG leírására hagyatkozik. Kék szemű, 62 éves, kisportolt állatidomár. Fasza, Hermin elrohan a szemüvegéért. GG szemei előtt már Donald kacsa módjára a dollárjelek villognak, de Senior szerint Gábor két fontos dolgot nem közölt Herminnel. A fószer 162 magas, és nyolc gyermeke van. GG szerint nem gond, majd jó lesz Marának. Aki az ötletért annyira nem rajong.

A rendőrség nem talál semmit Taki Ladáján, indulhat az újságpakolás, érkezik Sümeghy, aki tombol, hogy miért az iskolások kapják a pénzt, miért nem a ház. Csak mert, kuss. Ugrunk a mentőszobára, ahol elromlik a csengő, Balek medika sandán bandzsít Mágenre, mit csináltál a terhes asszonnyal, és én miért nem maradhattam ott, és miért megy ki mindig az öreg? Na menjünk csak sorban. A terhes asszonyt elláttam. Ha megkérdezed, elmondom hogyan. Nem maradhattál ott, mert nem. Az öreg meg azért megy ki, hogy végre dughassunk egy jót. De én nem olyan lány vagyok. Na hagyjuk ezt a hülye dumát. Nem hagyjuk, Etus és Flowerpower búgnak egy kört, Virág szerint Etelkát kizsákmányolják, Isaura is jobb sorban volt tartva, ez rabság, még vacsorázni sem mennek el. Erre jön a meglepetésválasz. De, menjünk. Most azonnal. Majd eszem tepertőt majonézzel, pacalt kacsazsírral, és mától én leszek Szikszay Leokádia művésznő. Tetszik, doktor?

Taki érkezik a papírheggyel az iskola elé, a MÉH-ben „rögtön jövök” van két órája. Jutka kipakoltatja a kocsit. Fogtündér eközben megkapja a főszerkesztőtől, hogy jók az írásai, csak nem használhatóak, nekik a működő dolgokról kell írni, nem a működésképtelenekről. Gyümike szerint túlfejlett a kritikai érzéke. Na most nem értem. Reggel még azt hazudta, hogy van állása. Ezek szerint nincs? A nyomdában Feri politizál egy felesleges kört, az újságírók köpönyegforgatásáról. Ugorjunk. Erdészke fut be, egy üveg pezsgővel, megvan a telek. Ez túl szép, hogy igaz legyen, én itt balhét sejtek. Lesz is, mert Fogtündér csak a nagyszülőknek vallotta be a beégést.

Címkék: szomszédok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borcsika 2009.09.10. 10:04:07

Ez nagyon klassz volt, igy kora reggel. Persze délután is tetszett volna.
Szóval, ez egy nagyon eseménydúsra sikeredettnek látszó, semmi nem történt epizód volt ismét, de nagyon élveztem a retorikai fordulatokat, úgyhogy

Köszke Rambaldi, csúúúúúúcs.

Szedegethetnék ki részeket, amiken hosszasan vinnyogatm, de semmi értelme nem lenne teleszúrni a kommentet velük.
Kurva jó volt, és kész!

Gabba 2009.09.10. 12:14:35

Jáhá, Szikszay Leokádia! Ezzel a névvel elmehetne a Hófehérbe is szereplőnek Első avagy Egetverő Arrogancia mellé! :D
süti beállítások módosítása