Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

CSI - A helyszínelők 9x22 - Rég Halott Vonat

2009. szeptember 04. 14:15 - zaphodbb

A boncteremben a doki belez épp egy pasit az asztalon, remek kezdő képek, nasi félretol, balra kihány. David jön, hozza a toxikológiai jelentést, ő már a harmadik áldozat, akinek nincs meg a halál oka. A doki bazira ideges lesz és elviharzik, hogy ő majd kideríti mi van itt. Ugrunk ki az éjszakai esőbe, Catherine várja a dokit a helyszínen, ahol az előző faszit találták és magyarázza, hogy ő milyen rendes, hogy segít a dokinak, mert ő nem nyomozhat hivatalosan, amíg nincs meg Mr. Kelly halálának oka.

A dokit feltartja a telefonja, úgyhogy Catherine egyedül indul be a házba. Mrs. Kelly nem nyit ajtót, de Catherine bemegy, hamár ott van és tárva-nyitva találja a házat. Amint belép, hátulról ráugrik Mrs. Kelly, elkezdenek verekedni, elég sötét van, úgyhogy dunsztom sincs ki, mikor és hol van, de a vége az, hogy Mrs. Kelly megharapja Catherine-t, majd összeesik. Ekkor már a doki is ott őrjöng az ajtó előtt, amíg Catherine be nem engedi.

A helyszínen van már Brass és a mentők is, ez utóbbiak bekötözik Catherine megharapott kezét, miközben Brasstől megtudjuk, hogy Mrs. Kelly amúgy nagyon rendes nő volt. Nick már a lakásban fotóz, Langston is megérkezik. Mrs. Kelly fia volt a doki asztalán kibelezve, mint itt és most kiderül. Langston körbesasol, talál egy halom gyógyszert meg fecskendőt inzulinnal. Nick metát lobogtatva jön, ami magyarázná anya viselkedését és a fia halálát is.

Másik ügyhöz ugrunk, már nappal van: az áldozat egy fiatal nő, még él, valószínűleg megerőszakolták. Úgy tűnik még fektében is megrugdosták, majd vonszolták egy kört. Boncteremben újra, ma nagyon naturisztikus kedvükben vannak az alkotók, brutális nyíltsággal végignézhetjük, amint a doki feldarabolja  Mrs. Kelly-t. Nick Kelly-ék háziorvosánál: a nővér magyarázza, hogy milyen tuskó volt Mrs. Kelly fia, verte az anyját, drogozott meg hasonlók. Az aktából annyit tudunk meg, hogy három napja influenza-szerű tünetekkel kereste fel a dokiját.

A boncterembe vissza, Langston jön, a doki az egyik nagy kedvencemet, Robert Johnsont hallgatja boncolás közben. Jól megdumálják, hogy mindketten odavannak érte. A doki sóhajtozik, hogy Mrs. Kelly-nél sincs meg a halál oka, ő már a negyedik a sorban. Már mindent létező fertőzést kizárt. A többi áldozatot is megnézik, ex-fegyencek és rossz-gonoszak mind. A három fickót a testékszerek és tetoválások kötik csak össze. Langstonnak jut eszébe a páratlan ötlet, hogy talán közös volt a tetováló szalon, ahová jártak.

A megerőszakolt lány helyszínére megyünk, Greg fotóz, Lou – eddig a másik nyomozóként emlegetett rendőr, így huszonsok rész után csak megtudtam a nevét is - megy kikérdezni a közelben álló ház lakóit. Két fiatal csaj jön ki, kiderül, hogy Kayla az áldozat és náluk járt előző este. Ők hárman egy diétás klubot alkotnak, mert mennek egy AIA bikinis szépségversenyre, ami annyit jelent: ahogy isten adta, azaz nincsenek kitömött cicik. Dőreség. Állítólag Kayla a fogyás miatt egyedül akart hazamenni éjszaka, gyalog. A csajok szerint a volt barátja, aki Elvis, akarhatta bántani, mert a faszi szerint kövér volt, aztán meg le akarta nyúlni tőle a bikinis szépségversenyért járó fődíjat, ha Kayla megnyerte volna, ami egy Hawaii hétvége.

Kaylahoz megyünk a kórházba, Riley és Catherine van ott vele, a nyomok alapján Kaylát megerőszakolták és vonszolták ide-oda. Mialatt ott vannak, megáll Kayla szíve. Nick és Langston egy tetováló szalonban, ahol épp szétvágatja valaki a nyelvét, mert elment az a maradék esze is. Az üzletvezető fogadja őket, aki Eric, a tulaj, aki Jack hátul van, ő amúgy Dr. Shaw és egy idősödő ex-boncmester. Felismeri a hulláinkon lévő munkákat, mindet egy fickó, Van Goe csinálta. Egy hete kirúgta, mert nem azt akarta rátetoválni a kliensekre, amit ők akartak, hanem ami szerinte illett hozzájuk. Hja, az úgy nem az igazi.

A kihallgatóban Greg és Lou nyasztatják Kayla exét, egy nagy farok a pasi, elhagyta Kaylát, mert nem volt elég vékony, aztán mikor a bikinis hülyeség miatt lefogyott, akkor vissza akarta szerezni. David a boncteremben: Kaylát készül felboncolni. Riley érkezik, de David nem hagyja neki, hogy segítsen, mert ez az első önálló esete. Kayla nyakából előkerül egy azonosítatlan tárgy, leszúrták. Van Goe-nál járunk, Nick a magánzó tetováló garázst nézegeti, amíg Brass kikérdezi a faszit. Nick szembesíti vele, hogy rohadtul a törvénybe ütközik, hogy a garázsában tetovál, de Van Goe még így sem hajlandó Brassnek elmondani, hogy ismeri vagy sem a hullákat.

Langston és a doki a laborban: kilogikázzák, hogy Mrs. Kelly újra akarta éleszteni a fiát és ott elkaphatott valamit tőle. Ha eddig nem találtak semmit a vérben, akkor szövetben kéne kutakodni. Találnak is veszettséget az agyszövetben. Nos, ez annyira ritka mint a fehér holló, most meg négy eset egy hónap alatt. És hoppá: Catherine-t megharapta a nő. Catherine csak akkor kezdi felvonni a szemöldökét, amikor közlik vele, hogy nincs vakcina közel, csak marha távol és maradt 48 órájuk. Hát fasza. David és Riley állják körül Kaylát és várják a dokit, aki meg is érkezik, David elkezdi a jelentést. A doki megdicséri, jól felelt, Kayla halálának oka a nyaki szúrás, ami azért lett halálos, mert őrülten diétázott, amitől nem alvadt a vére normálisan. Na tessék, ha kövér lett volna, ma is élne, ej, bazi veszélyes diétázni csajok, látjátok!?

Langstonhoz megyünk, előadja Nicknek, hogy mind a négy áldozatnál ugyanaz a fajta veszettség jelent meg, ami egy bizonyos mexikói denevérfajban van meg. Az áldozataink nem jártak arrafelé, viszont Langston talált egy olyan perről feljegyzést, ahol májátültetés során veszettséggel fertőzött májat ültettek bele valakibe, mert a halottkém nem nézte meg, hogy a máj tiszta-e. Nyilván Dr. Shaw lesz ez a halottkém, de ez az iratból nem derül ki, mert a per miatt szanaszét van cenzúrázva.

Hodgesnál járunk, megtudjuk, hogy Kayla ruháján krumplipüré, a nyaki sebben pedig malacsült nyomai voltak, egy malaccsont volt a nyakába fúródva. Jó kis orgia lehetett. Greg rákérdez, hogy Hodges hány kiló, amitől ő meg is sértődik, de csak azért kell, mert kb. annyi lehet, mint Kayla volt, kell egy kísérlethez. Miután kétszer keresztül rángatják a fekvő Hodgest a szobában, rájönnek, hogy ketten kellett vonszolják az áldozatot ahhoz, hogy a hátán olyan horzsolásai legyenek, amilyenek voltak.

Greg kihallgatja a két csajt, kiderül, hogy Kayla fogyott a legtöbbet, ezért szabotálni akarták a diétáját és igazi krumplipürét adtak neki a diétás helyett, ezen Kayla begőzölt, innen kajadobálásra került a sor és az egyikük hozzávágott egy disznóbordát Kaylához, ami aztán beleállt a nyakába. Höhö. Itt még nem halt meg, hanem menekülni kezdett, aztán kint összeesett. Berugdosták egy kocsi alá, majd visszamentek a házba. Greg felvilágosítja a kis picsákat, hogy Kayla még nem volt halott, amikor a kocsi alá rakták, hanem ott vérzett el.

Brass és Nick a tetováló szalonba mennek, letartóztatják Dr. Shaw-t, de kifelé menet Eric, az üzletvezető összeesik, azt mondja mióta az átlőtt mellbimbójára kapott antibiotikumot Dr. Shaw-tól, azóta van rosszul. A kihallgatóban Dr. Shaw: nyálmintát vesznek tőle és Langston kérdésére elmondja, hogy ő volt a veszettséges májnál a halottkém, de nem vizsgálják alapból a szerveket ilyenkor veszettségre, úgyhogy az ő neve tisztázva van. Dr. Shaw asszisztense jön be a rendelőből, és nyújt át Nicknek egy zacskónyi véres valamit. Nem tud róla semmit, csak  hogy Dr. Shaw szemetesében volt.

Nick Wendy-hez viszi a véres zacsit, szövetnek nézik a cuccot benne. Nick szerint Dr. Shaw veszett állatokat boncolt, Wendy pedig közli, hogy Eric, az üzletvezető is veszettséggel fertőzött. Az antibiotikumos fecskendők a ludasak. Váltunk: Langston és a doki száguld egy autóban, közben szól a blues, Rég Halott Vonat címmel. Renoba tartanak, ahol az a máj átültetéses eset történt. Kutatóknak hazudják magukat a renoi levéltárban, így hozzájutnak az eredeti iratokhoz az átültetésről. Kiderül, hogy a nő, aki a fertőzött májat kapta és meghalt, Eric, az üzletvezető felesége volt. Hoppáhoppá.

Langston és a doki Nicknek jelentenek, de ő nem hisz benne, hogy Eric lenne a gyilkos, mert Eric nem egy lángelme és Dr. Shaw-ra mutat minden bizonyíték. Langston szerint azonban gyanús Dr. Shaw asszisztense, hogy összejátszott Eric-kel, és ő volt a lángész a történetben. Hiszen ő hozta ajándékba ugye a szövetekkel a zacskót is, amiről időközben kiderítették, hogy olyan mexikói denevérek szövetei azok, amik ezt a fajta veszettséget terjesztik. Nick meginog és megengedi, hogy leellenőrizzék Susan, az asszisztens nevét a renoi nyilvántartásban is. Kiderül, hogy bizony-bizony, ő a májátültetéses áldozat anyja.

A kihallgatáson Susan és Eric bevallják, hogy ők gyilkolásztak a vírussal, kiválasztották a rossz-gonosz embereket és azoknak adták be a vírust, tisztogatásnak fogták fel. Eric saját magát akarta beoltatni veszetséggel, hogy még jobban Shaw-ra terelje a gyanút, mert lassú volt a rendőrség. Dr. Shaw jön ki a rendőrségről, összefut Langstonnal és megköszöni neki, hogy hitt abban, hogy ártatlan. A doki megy be egy nagy csokor virággal Catherine-hez, aki emlékezteti rá, hogy most már nem egy kicsi, hanem egy kurva nagy szívességgel tartozik neki ezek után.

Címkék: csi lv
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása