Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 5x07 - Így tovább

2009. augusztus 14. 14:00 - leeann

Brian rájött, hogy a meleg éjszakai élet királya már nem ő, hanem az új fiú. Miközben Briant letaszítják a trónról, Ben otthon szomorkodik Hunter miatt, és nem érti, hogy miért ment el a fiú. Teddy jól mulat, mert még mindig Troyt dugdossa a lakás minden pontján. Másnap a kondiban Emm elmondja a véleményét arról, hogy Ted még mindig nem dobta a fickót, persze Brian szerint mielőtt dobja, annyiszor rakja meg, ahányszor csak lehet. Az ördög és az angyal effektust éli át most Ted. Közben Lindsayt meglátogatja az anyukája, aki nem nézi jó szemmel, hogy lánya ilyen helyen lakik.

Úgy néz ki, a mamának unokázhatnékja van, mert ellentétek ide, ellentétek oda, megkéri a lányát, hogy költözzön hozzájuk Gus-szal. A kajáldában összegyűlt kis csapat először Emm kirohanását hallgathatja meg a „ha te akarsz lenni a melegpasi, akkor aszexuális eunuch vagy a képernyőn!” témakörben, majd Mel olvas egy cikket arról, hogy a konzervatívok egy 14-es kezdeményezéshez gyűjtöttek aláírást, ami a melegek eddigi jogait nyirbálja még tovább. A 14-es kezdeményezés elvenne mindent a családos melegektől. Nem lehetne közös bankszámla, egymás után járó biztosítás, közös gyerekfelügyelet, közös hitel és minden egyéb, ami a hetero pároknak jár.

Ted megfogadja Brian ördög tanácsát, és annyiszor szexszel Troy-jal, ahányszor akar, Emm angyal tanácsát viszont, hogy dobja ki, egyelőre elveti. Justin folyamatosan azon töri a szöszi fejét, hogy merre tovább, és hozott pár döntést. Este, amikor Brian hazaér, elő is adja neki a terveket. Brian továbbra sem akarja igába hajtani a fejét, így Justin úgy dönt, hogy elköltözik. Brian a makacsságával úgy tűnik, hogy el is veszítette szöszit. Közben Linds és Gus a Petersen szülőkhöz költözik, pedig Mel nem támogatta az ötletet.

Mikey megpróbálja elterelni párja gondolatait Hunterről, de Bent már a közösségi munka sem érdekli, csak az, hogy mi lehet a fiúval. Szöszike döntése másnap is jó ötletnek tűnik, mivel Brian is mást akar, és ő is, így ez volt az egyetlen döntés, ami megléphető volt. Deb és Emm, akikkel éppen szórólapokat osztogat, egyetértenek azzal, hogy Justin kiállt azért, amit szeretne. Először Mikeyéknál fog lakni, azután saját lakást keres. Úgy látszik, szöszike felnőtt. Este a Petersen szülők vendégeket fogadnak, és a velük egykorú párok mellé egy fess fiatalembert is meghívnak, aki Linds apjával dolgozik együtt.

Persze az csak teljesen véletlen, hogy a fiatalember pont Linds mellett kapott helyet, és igen tájékozott Linds munkájával kapcsolatban, valamint az is, hogy éppen most tűnt fel. Este a Babylonban Emm megtudja, hogy Ted még mindig nem dobta Troyt, amit továbbra sem támogat. Persze Brian is feltűnik, és megtudja a fiúktól, hogy Justin jól van és Michael-ékhez költözött. Közben Linds-nek is jól telik az estéje, a pasi kedves, értelmes, elvált, és neki is van egy Gus korú fia. A pasi azonnal ebédre is hívja Linds-t, aki szívesen elmegy vele, de csak barátilag.

A szülők kicsit ferdítettek Linds kapcsolataival kapcsolatban, ami a kellemes estét kínos estévé változtatja. Teddy még mindig nem szakított Troy-al, de amikor tanúja lesz egy „Troy, azt mondtad, hívsz, de nem tetted” mondatnak, egy újabb szánalomszex-alany szájából, fontos elhatározásra jut, és megteszi, amit meg kell tennie. Mindent elmond Troynak, megalázza őt és szakít vele. Az éjszaka közepén valaki úgy veri az ajtót Mikeyéknál, hogy majdnem betöri, persze csak a hulla részeg Brian jött látogatóba. Brian marha pipa és üvöltözik, hogy Mikeyval akar beszélni.

Ben szeretné kidobni a részeg Briant, de Mikey lejön, és beszél a legjobb baráttal. Mikey és Brian pokolian összevesznek. Brian Mikeyt hibáztatja azért, hogy Justinnak álmai lettek és ragaszkodik is hozzájuk, Mikey pedig közli Briannel, hogy a szélmalomharca miatt veszítette el szöszit, és nem azért, mert ő a családot választotta a kósza numerák és a lumpolás helyett. Persze a nagy veszekedést Justin is végignézi a lépcső tetejéről. Linds alighogy hazaköltözött, máris előkerül a leszbi kérdés. Anyuci remélte, hogy lánya hetero lett a Sam-eset után, de Linds nem lett az, így azt hiszem, a hazaköltözés már nem is olyan jó ötlet.

Brian dúl-fúl és visszamegy a Babylonba. Iszik még pár pohárral, és a vetélytársat úgy kipenderíti a szórakozóhelyről, mint a pinty. Elvégre valakin le kell vezetnie a dühét. Ennyi veszteség után kell egy kis győzelem. Másnap a professzor az óráján szembesül azzal, hogy a 14-es kezdeményezés a diákok körében is zavart okoz, pedig Ben nem akart foglakozni ezzel az egész üggyel. Justin talált egy lakást, de Jennifernek egyáltalán nem tetszik kisfia otthon választása. Meglepő módon Jennifer Briant támogatja ezzel a lakással szemben mindenképp.

Ezzel szemben Linds újra hontalan, úgyhogy Mel megkéri, hogy beszéljenek erről, és ma éjjel maradjon a házban. A Woody’s-ban Emm, Brian és Ted arra koccintanak, hogy sikerült Troyt kiütni, annak ellenére, hogy nagyon remek volt vele a szex. Brian biliárdozik egy kicsit, amikor a vetélytárs megfogja a dákóját, a biliárdhoz szükséges fából készültet természetesen. A fiú kihívja Briant. A feladat az, hogy meg kell dugni a top 10-et, vagyis a 10 legjobb pasit Pittsburgh-ben, aki először teljesíti, az nyer.

Ha az újfiú nyer, belépési engedélyt kér a Babylonba, ha Brian nyer, az újfiú beengedi őt magába. A meccs indul. A Meleg és Leszbikus központban is meccs indul a 14-es kezdeményezés ellen, és végre Bent is érdekli a dolog. A gyűlés után Justin és Brian összefutnak, de csak egy túl udvarias beszélgetést tudnak kierőltetni magukból, amibe Brian majdnem belehal. Persze ezt egyáltalán nem mutatja, így szépen mindenki megy a saját maga dolgára. Azt hiszem, ezzel vége a nagy párosnak, szöszike továbblépett, Brian pedig a saját makacsságának a csapdájában ragadt. Brian és Justin végleg szakítottak!

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2009.08.27. 18:38:27

Az utolsó mondat végére inkább kérdőjelet javasolnék...:)
Igen, ebben a részben Brian csúnyán összeomlik és úgy viselkedik, ahogy mindenki más ilyen helyzetben. Csakhogy Brian nem lehet olyan, mint a többi, ezért ez a "dühöngés" elég meglepő tőle.
Köszi a HV-t Leeann!
süti beállítások módosítása