Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 4x04 - Shari Noble

2009. augusztus 11. 10:00 - Madmoazell

Christian szenved, egyrészt azért, hogy nem eheti meg a hűtőben figyelő csokitortát, meg azért is, mert Seannal legutóbb kicsit bénán váltak el. Sean most próbál tőle bocsánatot kérni, mert ő meg a kicsit túlmozgásos alfele miatt szenved. Azaz nem volt elég neki egyszer megcsalni Juliát, még, még, még, méghozzá Monicával, a turcsiorrú dadával az előző részből. Dr. Troy gyorsan megoldja a dolgot - kitörli a csaj számát a telefonból. Kicsivel később aztán Michelle-el hetyeg, aki épp most hívta meg valami jótékonysági bálra. Valami itt készül, ugyanis ők most édeskettesben várják az előételt. Szó szerint. Az is kiderül, hogy Michelle járt pár évet az orvosira, és nem igazán akarja megkettyintetni magát Christian által. Ennyit a romantikáról.

A legújabb McNamara babával jól megküzd a díszanya meg a díszapa. A védőnő nagyon igyekszik, sört ajánlgat az ellazuláshoz, mire Julia kirúgja a lakásból, mondván, hogy két gyerek után talán nem kell már tanács. Seant jobban foglalkoztatja, hogy mikor kezdhetik megműteni Connort, de anyucit egyelőre a saját (elindulni nem akaró) teje izgatja, meg az, hogy szülés utáni depresszióban szenved.

Napibetegünk Shari, aki elég kellemetlen problémával látogatott el hőseinkhez - drága kutyusa, Rojo leharapta a mellbimbóját, és most azt kell visszavarrni. Az pedig nagyon fontos, hogy a nemsokára hazatérő katonaférj ne vegyen észre semmit, mert akkor nyekk a kutyának. Michelle a bemosakodás alatt belebeg Dr. Troyhoz, és mindenféle kétértelmű dolgokat mondogatnak egymásnak, Liz meg tök jogosan megjegyzi, hogy bezzeg nekik ilyet szabad, de ha egy leszbikus nő csinálja, akkor már ee-ee. Shari műtéte közben megtudjuk, hogy Liz régen volt randizni, és már nagyon ráférne egy barátnő - vagy egy tanár, Christian gyorsan fel is ajánlja magát a célra.

Az új dada, Marlowe nagyon odavan a babáért, Julia meg attól, hogy Ádámot és Évát festett a kismaki szobájába meztelenül. Julia gyorsan megosztja vele, hogy ki van akadva, meg depi, meg ilyenek, Marlowe pedig rögtön előadja a megfigyelését - miszerint Julia teljesen nyakába vette a történéseket, blablabla, ő az istennő anyuka, mint ahogy az szokott lenni. Aztán megtanítja szoptatni, vagyis elindítja a szupermami tejét, Sean pedig elborzadva nézi mindezt végig.

Este Christian Lizt túráztatja egy leszbibárban, és azon szenved, hogy az összes helyi muff a helyi muffokra van ráállva. Ja és hogy Liz egy hatos, csak hatosokkal mehet haza. Mikor kiszúrja, hogy egy csaj őt bámulja, Christian rögtön lelövi a poént, hogy a hölgyemény inkább őt stíröli, majd jön a pofáraesés, hogy mégse. Kicsivel később Liz már együtt iszogat a barnasággal, aki odavan, hogy ő milyen gyönyörű, meg hogy most akkor melyikük is álmodik. Másnap reggel ajjajj. Liz kezére van ragasztva a mobilja, megmozdulnia kicsit nehéz. A mentők már úton vannak, Lizzie tele van pumpálva lidocainnal, ugyanis kikapták egy veséjét. Búúúú.

A fiúk rögtön rohannak hozzá a kórházba, be vannak tojva. Úgy tűnik, a szervtolvajok nagyon szép munkát végeztek, Lizzie túléli. Mostanában egyre több az ilyen eset, egy vese fél vagyont ér. De Liz jól van, ez a lényeg, meg hogy egyhamar nem megy melegbárba ismerkedni. Szegénynek most az a baja, hogy nincs, aki törődne vele, de Seanék melléállnak teljes mellszélességgel. Rendes tőlük.

A rendelőben Michelle-hez egyszerre két hölgyvendég is érkezik, az egyikőjük a múltkori öregecske, akivel smacizott. A fiatalabbik nála dolgozik, és most hirtelen meg kell műteni. Michelle ellenkezik, de az öreg nőci Pet-nek hívja, és nem tűr ellentmondást. Punktum. Annalise - a fiatal James-nek hívja az öreget (pedig nőőőőő!!!), de ő se ellenkezik. Mikor Michelle kijelenti, hogy senki se fogja megműteni a lányt, mert mindene tökéletes, a James-nek nevezett orrbavágja egy levélnehezékkel, így pedig már mehet a menet. Christian ugyan nem teljesen érti, hogy egy szupermodell kinézetű csajnak mi szüksége van sasorra és bumszli állra, de hát ha ezt akarja... Mivel dokink nem elég a dologhoz, Michelle is bemosakszik, tiszta erotikus lesz a közös műtét.

Sean felmond Marlowe-nak, mivel tapogatta Julia melleit. A dada kifogásai semmit nem ér, Sean morcog, hogy a férfinek szexuális gondjai vannak, és így használja ki a sebezhető nőket. Mikor Marlowe lelép, Sean rájön, hogy ezt bebukta, és a dada többet tudna segíteni, mint amit csak el tudna képzelni, így sztornó lesz az egész. A legjobb pillanatban esik be Monica, az előző dadajelölt, akivel Sean ugye kufircolt. A csaj csak azért jött, hogy lássa, mert oda van érte, ahogy hozzáért, blablabla. Estére át is hívja magához, Sean persze tiltakozik. Na majd meglátjuk.

Shari férje visszatért, egészen pontosan a rendelőbe, kicsit mintha ki lenne bukva. Persze, hogy ki van bukva, hiszen egy nyitott mogyoróvajas üveget talált az istenverte ágyon, OMFG. Shari tagad, Mark pedig nem terelődik le a témáról, miszerint az asszony ugye már minden éjjel nyomja. Hozott is ajándékot - a lekaszabolt kutyát, Rojot, ugyanis Shari nem járt titokban rá a mogyoróvajra, egészen pontosan azt használta a kutya "elcsábításához". Jáááááááj.

Liz és Christian döbbenten állnak a történtek felett, míg az állatorvosok elviszik a kutyatetemet. Michelle nagyon kedves, odamegy Lizzie-hez, hogy sajnálja, ami történt vele, és bármit is kér, próbál neki segíteni. Kifele összefutnak James-el, aki gyanúsan kurtánfurcsán elszalad. Otthon Julia elvan Connorral, aki tényleg cuki. A kép pedig, amit Marlowe a falra festett, nagyon szép, ennek örömére a szentcsalád bedob egy sört. Azaz csak dobna, Sean ugyanis bogyókat talál Julia táskájában, így pia helyett inkább Monicához szalad dugni.

A lány space cake-el várja, majd lenyom egy elég béna sztriptízt, Sean teljesen rákattan. Eksön előtt lesz egy kis halu is Escobarral, a kedvenc maffiózónkkal, és Megannel, a rákban meghalt szeretővel, meg Julia is beficcen, Sean pedig tiszta lelkibajosan hazaszalad a kiccsaládhoz.

Michelle álla a földig koppan, amikor este Christianbe botlik otthon, amint éppen Burttel dumcsiznak a napi betegekről, különösen Annalise-ről. Akkor koppan még nagyobbat az az áll, mikor kiderül, hogy Burt meghívta a szívtiprót vacsira. Mikor kettesben maradnak, Christian kifaggatja a nőt, hogy ki is az a titkos ismerős, aki egy nem létező nőt hozott ma operáltatni, de Michelle tagad egy ideig. Aztán csak kiborul az a bizonyos bili. James-nek modellügynöksége van, Michelle pedig tartozik neki, mert ő fizette az orvosi egyetemet. Na jó, nem modellkedésről volt szó, főnökasszonyunk escortként dolgozott neki, aztán lelépett. James viszont megtalálta, és nem tud mit csinálni vele, mint hogy kibekkeli, hogy békénhagyja. Christiannek meg kell esküdnie, hogy titokban tartja a sztorit, amit meg is tesz, cserébe Michelle eskütételéért - hogy nem mondja el a férjének, hogy lefeküdt vele vacsi előtt.

Julia teljesen odavan Marlowe festményéért, könnyek szöknek a szemébe, teljesen ki van borulva. Marlowe próbálja faggatni, hogy mi is a baja pontosan, Juliából kibukik, hogy a kismaki csak véletlen baleset volt, és nehéz ezen túltennie magát, mert ettől még nem jön helyre a házasságuk. Sean ekkor érkezik meg, nekiáll morogni, hogy nem szoptathat, ha depibogyókat szed, Julia persze tagad. Ez az egész olyan, mint a tökéletes  világ az összeomlás előtt.

Címkék: kés/alatt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evicska 2009.08.12. 07:07:07

Megint köszi! Legalább így tudom követni az eseményeket, ha már egyszer egyik csatorna sem hajlandó mostanában a műsorára tűzni...

Bar Kochba 2009.08.18. 22:38:15

tag-nek nem lehet /-t írni, mert a blogmotor nem tud szűrni utána

Madmoazell 2009.08.18. 22:46:35

Sajnos már rájöttem én is, ha lenne mód rá egyszerűen, akkor nekiállnék az összes postot meghegeszteni, viszont nem olyan könnyű...
süti beállítások módosítása