Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 5x06 - Egy szerep, ami csak a tied

2009. augusztus 07. 14:00 - leeann

A fiúk a Babylonban múlatják az időt. A műtét után felfrissült Ted a hódításaival büszkélkedik, Emm pedig kiszúr egy szemrevaló újhúst a táncparketten. Brian nem is lenne Brian, ha nem rebbenne rá azonnal, de Justinnak ez most nem igazán tetszik. Az újhús visszautasítja Briant, ami nem mindennapi tett. Később Justin és Mikey a képregény új részét egyeztetik, amiben Rage és J.T összeházasodnak. Emm továbbra is sikeres, mint melegpasi, sőt már rajongói leveleket is kap, és 2 pontot emelkedett a csatorna nézettsége. Debbie nincs jól, Carl nagyon aggódik emiatt.

A kondiban viszont Ted nincs jól, mert felismert egy srácot, aki nagyon csúnyán bánt vele az egyik Pride-on. Emm szerint nem szabad vele foglalkozni, de Ted bosszút akar. Igen, ő Troy, aki minden Pride héten megajándékoz egy szánalmas alakot egy baromi jó szexszel, és úgy tűnik, hogy Ted ezt a megaláztatást azóta sem heverte ki. Közben Ben elmegy a suliba, mert elvileg Hunter részt vesz egy vitadélutánon. A prof belefut Kellybe a suli előtt, aki közli, hogy Hunter egész héten nem volt iskolában, és vita sem lesz. Szóval Hunter hazudott otthon arról, hogy a vitára készül esténként, amikor későn ér haza.

Akkor viszont adódik a kérdés, hogy Hunter hol a francban töltötte az estéit? Közben Emm közönségtalálkozót tart, ahol annyi az ember, mint a központi pályaudvaron. Természetesen Linds és Ted gratulálni jött, de Brian csak piszkálódni, és közli Emmett-tel, hogy ő csak egy eunuch, és ezért imádják. Közben Ben elmondta Mikeynak, hogy Hunter hazudik nekik, de amikor a fiú hazaér, nem akar beszélni velük erről. A Woody’s-ban Justin házavató ajándékot keres Mikeynak és Bennek, de Brian nem akar ebben részt venni, mert marha morcos amiatt, hogy az újhús visszautasította őt.

Közben Deb még mindig nincs jól, de az orvosok nem látnak semmi bajt. Emmett azon töri az agyát, amit Brian mondott neki, és Deb is úgy gondolja, hogy az emberek cukinak tartják Emmettet, de nem szívesen gondolnak arra, hogy a kedvenc melegpasijuk mit és kivel csinál a hálószobában. Brian üzleti tárgyaláson van, és megint belefut az újhúsba, de most sem történik közöttük semmi, némi szemvillogtatáson kívül. Azt hiszem, az újhús kihívta Briant. Később Deb és Mel a kajáldában babáznak egy kicsit, de ott jelenleg nem mennek jól a dolgok, így Debbie kapja magát és besegít egy kicsit.

Mel meg is fejti, hogy mi baja van Debnek. Semmi orvosi eset, csak hiányzik neki a munka. Este Emm egy kicsit feldobja a melegpasi rovatot, és a gyantázás helyett ma a szexi alsógatyák a téma. A producer azonnal meg is fenyegeti Emm-et, hogy ha még egyszer felhozza a szexet a blokkban, akkor fel is út, le is út. Briannek igaza volt: ő egy eunuch, egy aszexuális cuki fiú. Este a házavató bulira szinte mindenki eljött, még Brian, sőt Mel is, akivel már nincs háború. Természetesen J.R. azonnal sztár lesz a vendégek között. Meglepő módon Mel és Linds is nevetgél, és nem veszekszik.

A házavatón Ben a beszédek után a Rage új számát osztogatja szét, persze Briannek nem tetszik, hogy a szuperhősök is házasodnak. Hunter nem akar részt venni a családi forgatagban és Brian is lelép, de megint nem jut neki pasi, mert az újhús begyűjtést tart. A képregényt viszik, mint a cukrot, de Justin szomorú, mert a valóság biztos, hogy nem követi a fikciót. Másnap Hunter még mindig dühös, és a démonjai most nagyon tombolnak, még egy új suli lehetősége sem villanyozza fel.

Deb és Carl leülnek beszélgetni a kajáldában, és a nyomozó nagyon be van tojva, hogy Debnek valami komoly betegsége van. Deb elmondja Carlnak, hogy az a baja, hogy nem dolgozik, csak unatkozik otthon egésznap. Carl csak szerette volna könnyebbé tenni Deb életét, de ha dolgozni akar, nem áll az útjába. Ted megszerzi Troyt, aki emlékszik arra, hogy ebben a házban volt egy jótékony dugása, de Ted még nem mondja el neki, hogy az ő volt, pedig készült rá.

Este Hunter úgy dönt, hogy világgá megy. Mikey és Ben nem akarják elengedni, de Hunter úgy érzi, hogy most el kell mennie. Mikey fenyegetőzik, Ben pedig pénzt ad neki, mert megérti, hogy nem tudják itt tartani a fiút, még erőszakkal sem. Justin és Brian között is nagy a feszültség, mert szöszike igazi pár akar lenni, házzal, házassággal és Volvo-val. Brian egyszerűen nem akarja meghallani azt, amit Justin mond neki, és ma este is, mint minden este, bevetésre indul a Babylonba. Van, ami sosem változik, és van, aki kitart az elvei mellett, még ha az már csak egy szélmalomharc.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2009.08.07. 14:34:37

Az egyik legkedvesebb sorozatom. Igen, itt már erősen érződik, hogy Brian menekülni próbál, mint a kötöttségek, mind a múló idő elől. De azért baromira jól csinálja :)

Lukri 2009.08.08. 18:37:51

Brian sosem akart beállni a sorba, és igen ez nála elvi kérdés.

sunshine66 2009.08.27. 18:30:55

Na, végre újra netközelben vagyok!
Jaj, én úgy szeretem azt a mosdóbeli szemvillogtatós jelenetet...
Ebben a részben már egy szakadék tátong Brian és Justin között és az egészet nehezíti az új fiú megjelenése. Aki persze fiatalabb, mint Brian, egyébként tökugyanaz a típus.
Köszi a HV-t Leeann!
süti beállítások módosítása