Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 5x05 - Minden végzet nehéz

2009. július 31. 14:00 - leeann

A Babylon fénykorát éli és újra népszerű, mint egykoron. Emmett is fénykorát éli, és már legalább olyan népszerű, mint a Babylon. Miközben Brian és Justin az újjászületett sötétszobát avatják fel, Mikey, Linds és Mel J.R.-t adogatják kézről kézre. Csakhogy hiába van a kislány körül ekkora felhajtás, ő nem igazán érzi még ennek a hátrányát, de Hunter már más tészta. Neki nagyon meggyűlt a baja a sulival. A sulis társak piszkálják, az úszócsapatból kizárták, úgyhogy az iskola egy rémálommá vált számára. Brian is feltűnik a színen, de Mikey életében most a család játssza a főszerepet, úgyhogy nem hatja meg őt, hogy a legjobb barát zokon vette a szuperhős buliról a távolmaradást.

Loretta hálálkodása addig fajul, hogy rózsacsokrot és háromféle sütit hozott Debbienek. Emmett átlát a szitán, de Deb észre sem vette eddig, hogy Loretta beleszeretett. Brian megint letolt nadrággal áll, de most a doki előtt, és úgy néz ki, hogy a rák után most egy szifiliszt szedett össze, ezért mostantól pár napig nincs szex. Hunter előtt is nagy próbatétel áll, mert szembe kell nézni az előítéletes tinitársakkal a suliban. Mindenki vet egy pillantást a fiúra, ki sajnálkozót, ki megvetőt, de az észrevétlen besurranásnak mindenképpen lőttek.

Huntert mindenki elkerüli, kivéve Kellyt, aki legalább annyira haragszik a pletykás szüleire, mint Hunter. Mindeközben Teddy sötétben próbál élni operát hallgatva. Mondanám, hogy remekül néz ki a műtét után, de úgy érzi magát, mint az operaház fantomja, mivel még úgy néz ki az arca, mint akit egy verekedős banda helybenhagyott. Linds és Mel a pénzügyeket osztják-szorozzák, de mint mostanában minden, ez is veszekedésbe fullad. Justin főz Briannek, aki bedobja, hogy kéne csináltatni egy tesztet, mert szifilisze van. Justin kiakad, de amilyen életet élnek, akár szöszi is lehetett a fertőző.

Emmett úgy dönt, hogy kirángatja Tedet otthonról és elviszi egy leszbi bárba, ahol azonnal lánynak nézik, és ha pasi verte el, akkor bosszút is állnának érte, úgyhogy inkább hazamegy. Deb és Loretta is itt van, ugyanis Deb azt reméli, hogy Loretta itt talál magának valaki, aki illik hozzá szexuálisan is. Loretta körül se néz, mert neki Deb kell. Másnap Mikey és Ben szülői értekezletre mennek Hunter sulijába, hogy véget vessenek a boszorkányüldözésnek, úgyhogy J.R-t Justinra és Daphne-ra bízzák. A fiatalok nem gyenge átképzősek, mert Gus-ra is vigyáztak már nem egyszer.

Az egyik tanár meghívott a szülői értekezletre egy doktornőt, aki egy AIDS központ munkatársa, és válaszol a felmerülő kérdésekre. A doktornő el is mondja, hogy Hunter medencében történt balesete semmilyen veszélyt nem jelent a diáktársaira, de Kelly apja azonnal felszólal. Ki is bújik a szög a zsákból, ugyanis senkit nem a betegség érdekel, csakis az, ahogy Hunter elkapta a betegséget, vagyis a múltja. Mikey és Ben azonnal kiállnak a fiúért, de a szülők csak mesének hiszik, és többen kuncognak is a történeten. Ben azonnal megjegyzi, hogy könnyű kiröhögni azt, aki szerencsétlenebb, mint ők, amire több kuncogó elszégyelli magát.

Közben Daph és Justin beszélgetnek és tévéznek, de J.R. sírni kezd. A baba nagyon lázas, és Justin nem éri el Mikeyt, aki ugye éppen a szülői értekezleten van. Az értekezletnek vége van, és a tanár bocsánatot kér a szülők viselkedéséért, de azt javasolja, hogy Hunter érdekében meg kellene fontolni az iskolaváltást. Hunter viszont úgy dönt, hogy nem megy el, tehetnek a többiek bármit, ő állja a sarat és senki nem üldözheti el. Közben Mel már a sürgősségin van J.R-al, és Linds is befut. Mikey és Ben is megérkezik, de Melnek úgy villódzik a szeme, amikor meglátja őket, hogy ihaj.

Melanie az összes dühét, amit ez a hármas helyzet generált, Mikeyra zúdítja, miközben Linds nővért próbál találni, a gyerek meg bömböl. Végre fogadja őket a doki, de Mel és Mikey azon kezd vitázni, hogy ki vigye be a gyereket, amit Linds megold azzal, hogy kikapja Mel kezéből a kislányt és azonnal beszalad vele a dokihoz, mert most ez az első. Emmett a Babylonban mulat, és amikor Brian neki is elmondja, hogy szifilisze van, vidáman beszólogat neki. Most ugyanis Brian kénytelen az összes eddigi partnerével beszélni egy pár szót, hogy azok leteszteltethessék magukat.

Az már kiderült, hogy Justin rendben van, de ezzel még nem ért véget a lista, sőt. Mivel a meleg világban mindenki mindenkivel volt már közvetve, futótűzként terjed a hír, és Emmettet is eléri a „jó lenne, ha teszteltetnéd magad” mondat. Linds végre kijön a dokitól a kislánnyal, akinek fülgyulladása van, de rendbe jön. Mikey a gyógyszertárba szaladna, Mel pedig hazavinné a babát, de megint veszekedni kezdenek, sőt Mikey erőszakkal akarja kivenni a kislányt Mel kezéből. Lindsnek elege van, és úgy dönt, hogy kiszáll a felügyeleti cirkuszból. Másnap a kajáldában Loretta szíveket gyárt Deb tányérjára, ami most már sok, és egy komoly beszélgetést igényel.

Debbie elbeszélget Lorettával, aki remélhetőleg megértette, hogy mi a helyzet. Emm merényletre készül Ted ellen, mert a bujkálással nem old meg semmit, és még az állása is veszélybe került, mert Brian nem egy engedékeny főnök. Később a suliban Kelly elmondja, hogy amikor a szülei hazamentek, majdnem elsüllyedtek szégyenükben, hogy ennyire szűklátókörűek voltak, pedig elvileg liberális nézeteket vallanak. Hunter úgy érzi, hogy lehet még valami közte és Kelly között, de a lány már mással jár, úgyhogy a jó hírek után Hunter teljesen összetörik belül.

Mel és Mikey megemberelték magukat, és már képesek veszekedés nélkül megbeszélni a kislány hogylétét. A csapat a Woody’s-ban gyűlik össze, és Emm megkéri őket, hogy dicsérjék meg Tedet, mert sikerült őt kirángatni a lakásból. Loretta elmegy Debhez bocsánatot kérni és búcsúzni. Mel megnyugszik egy kicsit, és már Linds-szel is képes normálisan szót érteni. Mikey és Ben nosztalgiázott egy kicsit a Liberty Avenue-n, viszont amikor hazafelé mennek, Hunterbe botlanak, aki a régi strichelő cimboráival beszélget.

Ez biztos volt. Hunter Kelly miatt akart a suliban maradni, de mivel a lány összetörte a szívét, újra lázadni kezd, és már nem akar iskolába járni. Ben és Mikey azért hatnak még rá, és hazaviszik. Remélhetőleg csillapodik a tinifiú lelki bánata, és újra megnyugszanak a démonjai. Brian meglepően korán ér haza, de Justin most nem akar szexelni vele, pedig a kényszer-cölibátusnak vége van. Justin szerette volna, ha ez a szifilisz dolog felnyitja Brian szemét, de nem így lett. Briant továbbra sem érdekli a monogámia, amit egyszerűen a halál szinonimájának tart.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2009.08.02. 19:28:39

Ez a rész már olyan borongós, annyi a baj, probléma mindenkivel, hogy nehéz felsorolni. Szegény JR-t annyira szétcincálják. Bár Mel-t tökéletesen meg lehet érteni, hogy aggódik, mégis nagyon hülye a helyzet, Lindz az egyetlen, aki észnél van.
Ted külsőleg semmit se változott, de legalább a haját visszafestette.
Brian és Justin egyre tartanak az elkerülhetetlen felé, csak idő kérdése... (és ennek semmi köze a szifiliszhez).
süti beállítások módosítása