Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 5x04 - Nehéz döntések

2009. július 24. 14:00 - leeann

Brian és Justin egy párral szexszel, akik 10 éve együtt vannak. Másnap mind a három szülő megkapja az egyharmad részt a felügyeletből, aminek Mel örül a legkevésbé. Deb elég jól érzi magát Carl-lal, nagyon boldogok együtt. Teddy is nagy meccs előtt áll, hamarosan ugyanis kés alá fekszik, és megműtet magán ezt-azt. Később Justin a lányok csatározása közben próbál egy kicsit gügyögni J.R-al. Mel marha dühös Linds-re, amiért az harcba szállt a gyerekért. Ben is a gyerekkel van elfoglalva, csak ő a gimissel.

Hunter benne van a suli úszócsapatában, és Ben neki segít felkészülni a versenyre. Emm és Ted a műtétről beszélgetnek a kajáldában, amikor Deb ugrik be, hogy megmutassa a fiúknak az új elemes játékot, de ekkor megjelenik Loretta, aki annyira átvette Deb helyét, hogy szinte a kiköpött mása lett. A humora, az öltözködése és a dumája Debbie-é volt egykor, de most már nem az övé, és ez nem tetszik neki. Mikey és Brian is összefut, persze nem véletlenül, Brian ugyanis szuperhősök éjszakáját tart a Babylonban, és ezt szeretné reklámozni a képregényboltban.

Mikey megengedi, hogy barátja kitegye a plakátot, de csak abban az esetben, ha Brian eljön a házavató vacsira. Justin sem lopja a napot, és megmutatja a munkáit Lindsnek, hátha ki tudja állítani őket a galériában. Linds szívesen eleget tesz szöszike kérésének. Néhány szó esik a lányok kapcsolatáról is, de Linds szerint ez már nem kapcsolat, és nem is lesz belőle soha többet. Emm éppen dolgozni indul, Deb pedig a kanapén ül és duzzog, valamint mindent megrendel a teleshopból, ami megjelenik a képernyőn.

Kiderül, hogy vörös démonnak az a baja, hogy szerinte Loretta ellopta az identitását, de Emm szerint ez egyfajta tisztelgés Deb előtt, és nem majmolás. Este Brian a „pár vagyunk, de mégse” játékot játssza, miközben Justin próbál vele pár szót váltani a lányok megromlott kapcsolatáról. Mondanám, hogy Briant érdekli ez a téma, de nem igazán, sőt dugna beszélgetés helyett. Deb beláthatta, hogy Emmnek igaza van, mert elment Lorettához és vitt neki egy feliratos pólót békejobbként. Loretta viszont éppen csomagol, mert az erőszakos férje, aki elől megszökött éppen ide tart, hogy hazavigye.

Deb szerint nem megoldás a megfutamodás. Közben Brian halálra unja magát a vacsin egészen addig, amíg a monogám szomszédok megjegyzéseket tesznek a Babylonra. Brian eddig bírta, a szomszédoknak elmondja a véleményét: a házavató ajándék egy szex kellék, és szemrebbenés nélkül hirdeti, hogy a monogámia egyenlő a halállal. Másnap Mikey és Ben elmennek a suli úszóversenyre szurkolni Hunternek, de minden rosszul alakul. Hunter ugyan megnyeri a versenyt, de beveri a fejét a medence falába és vérezni kezd.

A volt barátnő Kelly ugrik be a vízbe, hogy segítsen, de a lány szülei féltve lányukat az egész iskolával közlik üvöltve, hogy Hunter milyen betegségben szenved. Mikey és Ben azonnal elviszik Huntert, az emberek pedig síri csöndben nézik ahogy a vérző fejű fiú elhagyja az uszodát. Teddy már a klinikán van, ahova Emm is elkísérte. Ted nagyon be van tojva, de Emm megnyugtatja, így készen áll az átalakulásra. Mel éppen nagyon pakol, mert másnap Mikey először viszi el J.R-t. Linds próbál kedves lenni és talán békülni is egy kicsit, de Mel még mindig őt hibáztatja a helyzetért, amibe került a három szülő és a kislány.

Ben és Mikey hazaviszi Huntert, miután ellátták a fejét az ambulancián. Hunter nagyon dühös, amiért Kelly szülei idióták, de Ben megnyugtatja a fiút, hogy nem lesz baj. Azért persze az is kiderül, hogy Briannek nem tetszik, hogy a legjobb barátja családos ember lett, és az egész szuperhősök éjszakáját Mikeynak szervezi. Justin közli Briannel, hogy Mikey nem fogja feladni az új életét azért, mert látja Superman-t a Pókemberrel szexszelni. Loretta férje megérkezik és tényleg olyan tapló, amilyennek le lett írva.

Loretta próbál is ellenkezni, amikor elkapja őt a műmacsó, hogy hazavigye, Deb jelenik meg egy baseballütővel a kezében, amivel nyomatékot ad a „nem” szócskának. Hunternek sem alakul jól az új élete első napja a gimiben. Az erős fiúk ugyanis nem csak azt tudták meg, hogy mi baja van, hanem azt is, hogyan kapta el. Teddy kezd ébredezni a műtét után, de még alaposan be van kötözve, viszont Emm ott van vele. Tednek hatalmad fájdalmai vannak, de amint Emm elmegy, megnézi magát a tükörben, aminek egy hatalmas üvöltés az eredménye. Este Deb és Loretta egy kis iszogatással ünneplik meg a férj legyőzést.

Loretta egészen addig megy a köszönetnyilvánításban, hogy szájon csókolja Debet és szerelemet vall neki. Deb úgy érzi, hogy ideje hazamenni. Melre is nehéz feladat vár, ugyanis át kell adnia a babát az apjának. Mel biztonság kedvéért hozott egy listát és némi használati útmutatót a fiúknak, de nem lesz baj. A Babylonban persze tömegnyomor van, és Brian folyamatosan az ajtót lesi, amin nem lép be Mikey. Időközben Mel hazaért és pityereg, miközben gubbaszt egy fotelben. Mikeynak esze ágában sincs Babylonba menni, hiszen nála van a kislány, és Bennel le sem tudják venni róla a szemüket. Brian terve nem jött össze, mert legyőzte őt egy kisbaba.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emanuelle 2009.07.25. 18:01:00

Nekem ez a rész nem sok pluszt adott.
Tedet nem értem, normál pasztikai sebészeti beavatkozáshoz még fiatal, teljes átalakulás pedig úgysem lehetséges.
A Gus körül kialakult helyzet pedig nagyon szomorú. Az egyik képről pedig az jutott eszembe, hogy Debbie-nek haláli pólói vannak, egyszer összegyűjtöm őket, tényleg viccesek.

sunshine66 2009.07.28. 20:35:50

A legelején, amikor B-J négyesben szexelnek és Marilyn Manson szól közben... azért az nem rossz jelenet. Ja, és sok mindent elmond a kapcsolatukról, hogy mikor megkérdezi a másik pár, hogy mióta vannak együtt, egyszerre válaszolnak. Justin: "4 éve." Brian: "4 hete."
Debbie a baseball ütővel nagyot alakít, amikor megvédi Lorettát. Mikey meg élvezi az apaszerepet.
Köszi a HV-t!
süti beállítások módosítása