Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 4x08 - Rage sikere és betegsége

2009. május 15. 14:00 - leeann

Brian felébred az altatásból, de amit álmodott, az nem nyugtatta meg kellőképpen, mert Vic bácsival folytatott nagyon magas röptű eszmecserét. Miután Brian már magánál van, Mikey és Ben nem nagyon tér magához, amikor Hunter Cameron Diaz-ról kérne dedikált képet, és nem valami pasiról. Nos, hogy senki se maradjon ki a szórásból, Mikey később találkozik Emmettel és Debbievel, majd hármasban sírkövet vagy szobrot - attól függ, honnan nézzük - próbálnak találni Vic sírjára.

Tulajdonképpen a fiúk teljesen elhűlnek, amikor Debbie egy bazi nagy fehér angyal szobrot választ ki. Debbie szobra 27 ezer dollárba kerül, ami magyar léptékkel baromi sok pénz. Mikey szerint meggondolatlan lépés ez, de Debre nem lehet hatni, ha valamit a fejébe vesz. Mel és Ted a kajáldában reggelizik, amikor megérkezik Brian, és azt hazudja, hogy Ibizán volt. Justint nem érdekli, hogy Brian hol volt, csak az a lényeg, hogy visszajött. A páros azonnal romantikázik egy kicsit az autóban, bár most meglepő módon Brian kezdeményezi, és olyan szavak is elhagyják a száját, hogy "hiányoztál".

Fura mód Justinnak még könyörögnie se kellett ezekért a szavakért, ugyanis Brian teljesen magától nyiladozik. Lindsay elérte a célját, és Sam, a nagy művész úgy döntött, hogy kiállít a galériában. A festő szenvtelenül hajt Linds-re, aki hiába mondogatja, hogy leszbikus. Később Justin és Mikey találkozik a Hoollywood-i filmrendezővel, aki szerencsére egy nagyon szuper meleg filmet akar csinálni Rage-ből. Este Debbie már azon gondolkodik, hogy visszamegy dolgozni, amikor Carl jön látogatóba. Szeretne pár falatot bekapni Debbel, de a vörös démon kikosarazza.

Justinéknál is fura este kerekedik. Amikor Brian elmegy tusolni, a telefon csörög és a rögzítőre a doki hagy üzenetet, amit Justin végighallgat. A lányoknál vendég van, méghozzá a festő. Sam a vacsora után megnézi Linds munkáit, és elismerően bólogat. Másnap Justin elmondja Mikeynak, hogy mit tudott meg Brianről. Mikeyt ugyanolyan megdöbbenés keríti hatalmába Justint hallgatva most is, mint amikor bármi megdöbbentő történt vele idáig. Bamba arc, nem nagyon mond semmit, és a sírás kerülgeti.

A fiúk megbeszélik a dolgot, de megegyeznek, hogy nem mondják el Briannek, hogy tudnak a rákról. Brian úgy csinál a munkahelyén is, mintha semmi nem történt volna vele, de fájdalmai vannak, ami gyanússá válhat egy idő után. A megbeszélés is félbeszakad, mert Brian nagyon rosszul van. Teddy megpróbál érdeklődni a főnök hogyléte felől, de Brian csak azt hajtogatja, hogy jól van. Debbie sincs elemében, összekeveri és elfelejti a rendeléseket, és amikor egy „Vic barátja voltam” fickó nyilvánít részvétet, Deb sírni kezd és nagyon kiborul.

Már otthon Mikey és Emmett próbálják rávenni a pincérek gyöngyét, hogy vegyen ki pár hetet, de Deb nem enged. Sam továbbra is hajt Linds-re és nem érti, hogy miért nem rajzol, amikor munkái pokolian jók. Linds enged az erőszaknak, és lerajzolja Samet meztelenül, ami persze nem a szőke ötlete volt. Este a Babylonban Bret, a rendező megismeri Rage ihletőjét. Ben nincs elájulva a nagy rendezőtől, és alaposan osztani kezdi a srácot, bár tuti, hogy inkább szakmai féltékenység motoszkál benne, mint igazi kritikai vélemény.

Közben Justin próbálja hazacsábítani Briant, aki úgy csinál továbbra is, mintha minden rendben lenne. Később Mikey és Ben alaposan összevitatkozik a siker kontra lebőgés sztorin. Justin nagyon aranyos, segít Briannek levetkőzni, és próbál vigyázni erre a nagy marhára, aki a nem létező ibizai kalandjairól mesél félálomban. Másnap Mikey Ted kanapéján kel, és a  barát megvilágítja a siker kapujában álló fiú előtt Ben féltékenységének okát. Később Bret elköszön a fiúktól, és indul vissza a mesevilágba.

Emmett a rendőrségen kezdi a napot. Nem, nincs semmi baj, csak Carlnak panaszolja el, hogy Deb kivan, mint a liba, és nem hallgat senkire, de talán a nyomozó jobb belátásra bírhatná. Brian és Mikey füvezős-beszélgetős estét tart, ami azt jelenti, hogy lelkizés vagy emlékidézés következik. És nem is tévedtünk! A végén Mikey nem tud uralkodni magán, bőgni kezd. A Justin-Mikey szövetségnek vége, mert ez a majom elmondja, hogy tud a rákról, és már el is temette a legjobb barátját.

Persze Mikey azt is elmondja, hogy Justin derítette ki az egészet. Este Debbiehez Carl érkezik, és Emmnek igaza is lett. Ugyanis Deb végre megnyílik és elmondja, hogy mi nyomja a lelkét, majd Carl is elmeséli, hogy ő milyen körülmények között veszítette el a feleségét. Debbie önostorozása nem a megfelelő gyász, és Carlnak sikerült elérni, hogy mindenki mamája végre elkezdjen megbocsátani saját magának, és azt, hogy végre alaposan kibőgje magát. Ben és Hunter vacsorához kézülődnek, de a kölyök be van tojva, hogy Mikey nem jön haza többé.

Ben optimistább és jól teszi, mert Mikey bizony hazajött, minden rendben van, újra szent a béke. Mikeynak egyre jobban szalad a szekér, és már ott tart a filmötlet, hogy egy előszerződést hozott a postás, amit Bret küldött. Brian már nem ennyire boldog, és amikor Justin hazaér, nagyon mérges beteg egyszerűen kidobja őt, mint macskát szarni. Gratulálok, Michael Novotny, sikerült újra kinyírnod Brian és Justin kapcsolatát. Mikey lassan sportot űz a tegyük tönkre Brian kapcsolatát Justinnal-ból, miközben ő persze boldog és már tervezi a család, gyerekek, Volvo hármast. Nagyszerű, de komolyan!!!!!!

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emanuelle 2009.05.16. 16:13:03

Hát először is sziasztok!
Kemény munkával másfél hónap alatt sikerült az első résztől utólérni benneteket és QAF fanná válnom.
A negyedik évad kezdete óta mindig azt érzem, hogy az aktuális rész a legütősebb eddig és ez most is így van.
Mikey-ra rohadt pipa vagyok, erről ennyi is elég. A Justin és Brian közötti jelenet, amikor Justin tul.képp hazavitette magát Briann-nel és ágyba tette a lábadozót, egyszerűen gyönyörű és nagyon megható volt.
A Carl és Debbie közti beszélgetést pedig személyes okokból végigbőgtem.

mándruc 2009.05.16. 19:29:20

Igen, ebben a részben az összes Brian-Justin jelenet szuper. Persze mindig azok, de most különösen.
Májki, aaarrggggggh, nem igaz, hogy milyen idióta, de már annyira láttam a fején, hogy el fogja árulni, akkor is, amikor Justin elmondta neki...

Emanuelle 2009.05.16. 21:14:12

leeann! Köszönöm neked a fantasztikus hv-kat, az első 10 részt egyben végigolvastam és addig nem láttam a soriból egy percet sem. Szóval neked köszönhetem, hogy életem egyik legklasszabb sorozatát nézhetem!:-)

leeann 2009.05.17. 12:44:18

Köszönöm Emanuelle és örülök, hogy tetszik a sorozat:-)))))))) Az pedig külön öröm számomra, hogy a hv-k miatt kezdted felkutatni a fiúkat:-)))
Mikeynak már nem ez az első olyan húzása, hogy ő éppen boldog, viszont Brian és Justin közé egy akkora éket vág, hogy az már nem is ék hanem egy oszlop. Amikor ezt a részt először végignéztem nagyon haragudtam Mikeyra, persze sokadik nézésre is pipa vagyok erre a majomra.

sunshine66 2009.05.17. 15:16:48

Köszi a HV-t Leeann, Mikey abszolut utálható ebben a részben (is) és meg is érdemli. Ilyenkor kéne elgondolkoznia azon, miért pont ő nem kell Briannek. Az utolsó jelenet szívbemarkoló és nem sokon múlik, hogy Justin soha többé ne lépjen be a loftba. Az utolsó előtti képet nézve mindig az az idézet jut eszembe: "...mint a barna éjfél, szeme pillantása..." Látszik, hogy Brian már előre hergeli magát a "jelenetre".

naomi95 2017.01.13. 21:05:12

Ebben igaza van azéet justinnak semmi közze hozzá hogy mit csinál brian --- hisz nem házasok szal ebben egyet értek azért nem mikey bassza el ha nem justin

naomi95 2018.05.18. 20:23:28

szerelmet valot :))
süti beállítások módosítása