Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tűzvonalban 3x16 - Új diagnózis

2009. május 04. 13:01 - kiricsiz

Edit és Kálmán bá sétálnak, Edit még mindig arról győzködi Kálmánt, hogy harminc évnyi barátság után nehogymá összevesszenek. Kálmán végre elmondja, amit eddig nem, hogy amiatt kavarta fel annyira ez az egész dolog, mert harminc év alatt egy csomó olyan infót elmondhatott Gyulának, amiket a csapos továbbadhatott a csibészeknek. Aztán meglátják, hogy az újságos Ilonkát kirabolták. Egy kapucnis suhanc. Kálmán úgy dönt, rendet kell végre rakni.

Jana megint vívóedzésen, közben Mészárossal beszélget arról, hogy a mobilokat is lehallgathatják. Nem meglepő fordulat, hogy Jana azt parancsolja Mészárosnak, szervezze be Ilcsiket.

Gyula őrjöngve dartsozik a kocsmában, aztán kimegy lelkizni Edithez. Most újabb részletekre derül fény Gyula életéből, hogyan került a Papa köreibe. A bokszot abbahagyta, edzőnek nem volt jó, nyitott egy kocsmát. Akkor meg befenyítette a konkurencia, úgyhogy védelmet kellett kérnie a Papától. Az egyébként aranyos, ahogy Edit megrángatja a bajszát. Mármint Gyuláét...

Nyugdíjazott Kolonics az őrsön. Bordáshoz jött, aki épp helyrerakja Miklóst. Így viszont tisztább a kép, a jelenetből legalábbis azt érezni, hogy Miklós nem számításból, vagy rosszindulatból köpött Vidocq-nak, hanem mert berezelt tőle. Dénes azért jött, hogy megkérdezze, hogyan áll a nyomozás emberrablás-ügyben. Bordás türelmetelen, lassan haladnak a dolgok, nem tudtak elég bizonyítékot szerezni, Anita élete viszont veszélyben forog. Bordás be akar jutni a klinikára. Bordás egyébként látszólag hülye, de valójában ő elsősorban a kollégája csaját akarja megmenteni, és csak másodsorban Janát elkapni, Anitát előbbre helyezi, így viszont logikus, hogy beront a klinikára. Kolonics persze teljesen más fejjel gondolkodik, szerinte Anita már rég halott (ezt később majd mondja is), egyébként meg semmilyen érzelmi szál nem köti se Johnnyhoz, se Anitához. És meg is mondja, hogy Móricz és Pircsi odaküldése fiaskó volt, nem volt semmi értelme, gyermekded ötlet volt. Kolonics úgy oldaná meg a helyzetet, hogy bejuttat egy vesebeteget, aki donorra vár. Vagy beszervezni egy sebészt. De a legjobb ötlete Kolonicsnak nem ez, hanem hogy találják meg a klinika dolgozói között a leggyengébb láncszemet.

Bordás persze minimálmegoldással akarja letudni a komspirációt: odaküldik a klinikára Johnnyt sebészként, ami szintén elég baromságnak hangzik így elsőre.

(Hatalmas poén Julcsitól: Egészen új értelmezésben próbáljuk Beckettől a Godot-ra várvát. Képzeld, Godot megérkezik a végén.)

Anita eközben fegyvert keres magának a szobájában. Aztán az ágynak valamilyen alkatrészéből, meg lepedőcsíkokból dárdát eszkábál magának. Most már csak meg kell várni, míg bejön az őr.

Mészáros és haverja viszont elkapták szerencsétlen Hosszút, és éppen péppé verik. Azt akarják kihúzni belőle, hogy ki ez a titokzatos Balikó Géza. Hosszú végül látszólag megtörik, és mindent elmond, de valójában átveri Mészárosékat. Aztán Hosszú betámolyog az őrsre, ahol mindenki összeszalad, hogy megnézze, mi történt. Még egy ötezrest is kap, mert jól hazudott. Mondjuk az azért vicces, hogy miközben Ilcsik játssza a titkosügynököt, aközben fél napját az őrsön tölti, ahol bárki megláthatja, főleg, ha követnék.

Közben a srác, aki kirabolta az újságosbódét megjelenik a Dühösben, dvd lejátszót kínál Gyulának. Gyula itatja egy kicsit sörrel a csávót, hogy tompuljon, aztán egy vicces trükkel odabilincseli a radiátorhoz, utána telefonál Editnek, hogy szóljon Kálmán bának, hogy jöhet a zsákmányért. Remélem, nem fog majd bosszút állni a kisköcsög, ha két nap múlva kiengedik. A gyorsreagálású Kálmán bá be is döcög lassan a Dühösbe a hülyegyerekért.

Bordásék lőgyakorlat közben perlekednek, hogy melyik vonal vezet gyorsabb eredményhez. A lényeg, hogy Bordás elmondja, hogy be akarnak rontani a klinikára. Ilcsik ezt baromira nem értékeli, aztán el is rohan árulkodni Bokroshoz. Persze igaza van, de akkor is. Bordás egyébként azért is akar gyorsan odacsapni, mert a Hosszúval történteket intő jelnek vette. Hogy teljes legyen a zűrzavar, megjelenik az őrült Joshi is, és meg akarja tudni, hogy hol van a lánya. Persze Bordás nem adja ki az infókat. Kezd ellenszenves lenni a fickó, befenyíti Bordást. Illetve kiderül, hogy nem is Bordást figyelmezteti, hanem azt várja, hogy Bordás "eljuttatja különböző csatornákon" Anita fogvatartóinak, hogy Joshi kezd "kurvára bepipulni". Egyébként hülye ez a Bordás. Gyors megoldást akar, tesz a bizonyítékgyűjtésre, meg a konspirációra, meg a több hónapos nyomozati munkára, hanem be akar rontani a klinikára, ami tuti kudarc. Miközben itt van ez a túlmozgásos Moszad-terminátor, akit simán felhasználhatna arra, hogy Anitát minél előbb kiszabadítsák. Így nem Bordásnak kellene elvinnie a balhét, hanem Joshinak. Ha titokban infókat csöpögtetne Joshinak, akkor Joshi végezné el a piszkosmunkát, Anita meglenne, Bordás és a KMCS pedig tiszta lenne, mint a hó.

Anitához bejön az őr a kajával, Anita meg jól hasbaszúrja. De ez még nem jelenti azt, hogy ki is jutott az alagsorból.

Közben Bordás azt is elmondja a többieknek, hogy Mándoki a leggyengébb láncszem, szóval rajta keresztül próbálhatnak meg információkhoz jutni. Mondjuk a tervet nem igazán értem, ehhez minek kommandós akció? Ilyenkor valamilyen mondvacsinált ürüggyel be szokták idézni a személyeket a rendőrségre, aztán ott elkezdődik a valódi kihallgatás, meg zsarolás, nem kommandóznak.

Aztán nem sokkal később Bordásék ott dekkolnak a kórház előtt és megfigyelik a bejáratot. Le is fényképezik Mészárost, aki kijött cigizni. Ez egyébként remek bizonyíték. Eddig ugyanis azon rinyált Bokrostól kezdve Kolonicsig mindenki, hogy semmi nem utal arra, hogy Jana Kovács lenne a hunyó.

Csakhogy ezidőtájt a klinikán váratlan események történnek. Mándoki először Szvetlanát győzködi, hogy betegen nem lehet megműteni. Szvetlana mindenáron Janával akar beszélni, ezért Mándoki bemegy az irodába a főnökasszonyhoz. Mike meg a recepciós pultnál érdeklődik Mándoki után, de ez semmi eredményt nem hoz, úgyhogy hagyjuk is, térjünk vissza Janáékhoz. Mándoki megint balhézik, hogy a rendőrség nyomoz, meg hogy fogvatartják a csajt, szóval kezdi kihúzni a gyufát. Elkezdenek ordibálni egymással, de ekkor betoppan Szvetlana, mint egy zombi. Fenyegetőzik, hogy megy a rendőrségre, erre Jana félrelöki. Kicsit kidolgozatlan jelenet, mert valahonnan (az asztalról) Szvetlana kezébe kerül egy kard, Jana meg ráérősen leemel a falról egy másik kardot, aztán hasbaszúrja Szvetlanát. Úgyhogy van egy hulla, és nem Mándoki az, pedig már ő is kezd útban lenni Janáéknak.

Mészáros közben a tanyánál. Orbitális baki: ahelyett, hogy már rég ráállítottak volna valakit a csávóra, nyomkövetővel látták volna el a kocsiját, és akkor két perc alatt meglenne a tanya, és benne Anita, ehelyett Mészáros emberei figyelik meg Ilcsiket, Bordásék meg a klinika előtt bohóckodnak és nem jutnak semmire. Persze, a széria második fele arról szól, hogy meg kell Anitát találni, mielőtt megölik, szóval nyilván ezt a feszültséget ki kell tartani a végsőkig, nem lehet rögtön megtalálni. A lényeg, hogy a fickó bemegy a tanyára, rácsörög az őrre, és mivel az nem veszi föl, ezért gyanakodni kezd, kivont pisztollyal megy be a pincébe. Anita elvileg elveszi az őrtől a pisztolyt, de sokra nem megy vele. Ahelyett, hogy rögtön lelőné Mészárost, egy órán keresztül szarakodik. Aztán mintha el is sütné, de vagy nem volt kibiztosítva, vagy nem is volt benne töltény, vagy nem tudom, mindenestre a csávó kicsavarja a kezéből a fegyvert, aztán ilyen fojtogatásos fogással elkábítja a csajt. Viszont van egy másik hulla is: az őré. (Jut eszembe: Anita ki tudott volna szabadulni, ha előbb elveszi az őrtől a pisztolyt, és szétlövi a külső zárat. vagy ilyen csak a filmekben van? Mondjuk akkor megint ott vagyunk, hogy túl korán kiszabadul, miről szólna a többi rész?)

Egyébként Mészáros mondja is Janának, hogy az orosz maffia nem fog örülni annak, hogy Szvetlanát kinyírták. Ebből a szempontból baromi nagy hiba volt kinyírni a csajt. Másrészről viszont Szvetlana azzal fenyegetőzött, hogy megy a rendőrségre, úgyhogy nem volt túl sok választás. Szvetlana halálával viszont nincs is olyan nagy szükség már Anitára, és a veséjére, így megint egy hajszálon függ az élete. Habár Jana úgy dönt, hogy várjanak még egy kicsit, hátha beesik még valaki, akinek pont egy jó kis vese kell.

Ilcsik tényleg Bokrosékhoz futott, akik mint várható volt, nem igazán örülnek, hogy Attila kommandózgat. Ilcsik Kolonicsot kéri, hogy állítsa meg Attilát. Kolonics elmondja, hogy Attila Mándokit akarja elkapni, és hogy ez egy KGB-s technika. Vagyis így még érthetetlenebb, hogy mit akar ezzel a látványos akcióval Bordás elérni. Mindenestre, amikor kiderül, hogy egy moszados is benne van az ügyben, Bokros teljesen bepánikol, és úgy dönt, el kell venni a KMCS-től ezt az ügyet, mert egyre durvább. Kolonics végül felhívja Attilát, és leállíttatja az akciót.

Papa telefonál Kálmánnak, érdeklődik, hogy hol tartózkodik éppen. Kálmán megmondja, hogy a Mosoly utcai őrsön. Erre Papa minden gond nélkül megjelenik ott. Mondjuk eddig ez a szál nem volt olyan rossz, de most kiderült, hogy ezt egy kicsit elszúrták. Amikor Papa azt kéri egy nyugdíjas körzeti megbízottól, hogy intézze el, hogy ne razziázzanak a plázával szembeni építkezésen, akkor kicsit röhejessé válik a dolog. Már miért egyezkedne egy főgengszter egy körzeti megbízottal, aki úgyse tud elintézni semmit. Egyébként még Papáról is derülhetnek ki még érdekes dolgok, mert sejtetve volt itt, hogy esetleg ő is rendőr volt, vagy valami ilyesmi. Egyébként az vicces, hogy Papa a főnöki székben foglalt helyet az irodában.

Papa első ajándéka, a szekrényes banda, amit Kálmán bának ajándékoz gúzsba kötve, leragasztott szájjal. Kálmán úgy talál rájuk, mint Ali baba a barlangban a kincsre, persze Papa gorillája viszi oda a kmb-st a raktárhoz, nem magától bukkan rájuk.

Aztán az őrsön folytatódik a kavarás. Most éppen Kolonics azt mondja Bordásnak, hogy ha biztos abban, hogy Jana Kovács a bűnös, akkor lépjen. Bokros erre nem adhat parancsot, mert nincs elég bizonyíték, tehát ezt ne is várja, de saját szakállára cselekedhet. Kolonics annyit tud ígérni, hogy ha Bordás bebukná a dolgot, akkor elintézi, hogy ne kapjon fegyelmit. Aztán Bordás mégis azt mondja, hogy nem biztos benne (pedig már lefényképezték Mészárost), csak unja a totyorgást.

Mészáros és haverja a Duna parton. Zsákba csomagolt hulla eltűntetés, végre ilyen is van. Egyébként az ilyen jelenet kötelező egy krimisorozatban, mondjuk annyi sántít a dologban, hogy tök világosban csinálják, amikor bárki megláthatja őket, akár a szembe partról is.

Kriszta közben pörög, és az infóvadász program segítségével talál egy friss jelentést. Egy éjszakai horgász kifogta Szvetlana hulláját, úgy látszik, nem csomagolták be rendesen, vagy a horgász hegymászókötélell horgászik, hogy nem szakadt be a damil a nehezékkel ellátott emberhulla kihúzásakor. A helyszínelés adatai alapján Van egy rakás kapcsolódás a kórház-ügyhöz, ezeket mind az infóvadász dobta ki.

Johnny teljesen kész van, hogy megint nem lett az akcióból semmi. Sorsszerűen ahogy hazafelé baktat, Joshi áll meg mellette, beülteti a kocsijába, innentől már kitalálható, hogy a következő részben Johnny infókat ad Joshinak, vagy egyenesen szövetkezik is vele, mindenestre, ha minden jól alakul, akkor Joshi teljes fegyverzetben rászabadul a klinikára, ami nagyon szórakoztató lesz, és már nagyon várjuk. Sőt, kár hogy ebben a részben nem "nyomozott" egy kicsit a maga egyedi módszereivel.

Alapjában véve izgalmas epizód volt, a szokásos hibákat leszámítva, de hát ez van, ezt kell szeretni. A jöv heti promóban meg elsütöttek egy poént arról, hogy nem mutatják, kit lőnek le, mert akkor lelövik a poénokat. Kösz!

Címkék: tűzvonalban
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nasab 2009.05.04. 13:25:49

Anitának simán csak el kellett volna vennie a kulcsot az őrtől és úgy kisétálni:))))Minden esetre jó volt ez a rész.

Gyike 2009.05.04. 13:46:59

elég jó rész volt.és elég király hogyvolt,de Pircsi,nem Julcsi:)))

Gyike 2009.05.04. 13:54:40

ja,és megint volt valami poén,nem emlékszem már rá,de ott meg Stohl András reggeli műsorvezetéses múltjára/jelenére célozgattak. valaki?:))

báró Csekonics 2009.05.04. 14:06:44

"Miközben itt van ez a túlmozgásos Moszad-terminátor, akit simán felhasználhatna arra, hogy Anitát minél előbb kiszabadítsák. Így nem Bordásnak kellene elvinnie a balhét, hanem Joshinak. Ha titokban infókat csöpögtetne Joshinak, akkor Joshi végezné el a piszkosmunkát, Anita meglenne, Bordás és a KMCS pedig tiszta lenne, mint a hó"

Lehet hogy pont ez volt a cél azzal, hogy Johnny is tud a klinikáról - csak kicsit körmönfontabban?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.05.04. 14:28:43

"a jelenetből legalábbis azt érezni, hogy Miklós nem számításból, vagy rosszindulatból köpött Vidocq-nak, hanem mert berezelt tőle"

Vagy csak ezzel eteti Bordást...

2009.05.04. 14:39:06

Anita mitől annyira kemény csaj, hogy vad tüzekkel a szemében gyilkol, de a volt pasija agyba-főbe verte, meg is erőszakolta? A Moszad gének most reaktiválódtak?
Aztán valóban igen koncepciótlan volt a menekülés: a rosszfiúnál nyilván van kulcs kifelé, de jó, bepánikolt a csaj, nem kereste. Ehhez képest pillanatok alatt összeköti a kinti és a benti telefoncsengés, és rohan elbújni, mert ez nyilván azt jelenti, hogy jön be a kettes számú rosszfiú. De ekkor nem lecsapja a székkel, vagy szúrja le az összeeszkábált és bevált dárdájával lesből és a meglepetés erejével, hanem hirtelen elkezdi keresni azt a pisztolyt, amit előtte eszébe sem jutott, és igyekszik annyi időt adni a kettes számúnak, hogy kicsavarhassa a kezéből....
LÚÚÚÚZERSÉG!!!!
Persze, már azt sem értem, hogy a kettes számú rosszfiú miért nem ment be az egyessel együtt, vagy legalább, mikor az egyes nem jött ki az Istennek sem, miért hívta fel ahelyett, hogy (természetesen számítva arra, hogy vm vészhelyzet van odabent pl. egyes épp erőszakolja a donort, vagy a donor kiszabadult) csendben bemegy...

A másik lúzerség: minden laikus is tudja, hogy lázasan még a mandula műtétet sem végzik el, nem hogy egy súlyos vesebeteg. A fene tudja, engem megnyugtatna, hogy az orvosaim nem a pénzemre hajtanak, és a számomra legjobb eredményt ígérő időpontban akarnak megműteni, de Szvetlánát nem. Holott még csak néhány napja lázas!
Erre Jana Kovac újabb zseniális húzása, hogy leszúrja. Ahelyett, hogy rántana egyet a vállán és MEGMŰTENÉ, aztán xarik rá, kilökődik-e az a szerv vagy kap-e egy másodlagos fertőzést, és belehal (ebbe talán még az orosz maffia sem kötne bele, nem úgy, mint a szamurájkardba)

Jana Kovac amúgy is egy zseni vagy csak imád veszélyesen élni?
- Elrabol donornak két rendőrrokont
- tudja ugyan, hogy lehallgatták a rendőrök, sőt, talán figyelik is, de ő be akar szervezni egy országosan körözött bűnözőt, mert jó az a háznál
- mit neki az orosz maffia: éljen az aranytojást tojó tyúkot megevő zseni (vajon ki szállítja majd a pacienseket neki, ha berágnak a maffiózók?)

Aztán utoljára, de nem utolsó sorban: mi a f@szt akar a nagystílű keresztapa, a Papa egy porba fingó kis körzeti meghízottól? Ma Mo-n nyilván el lehet intézni azt, hogy egy építkezés ne kapjon ellenőrzést, de et nem a nyugdíjból reaktivált Kálmán fogja tudni elintézni.
Illetve miért is buli a Papának a saját embereit (szekrényesek, akik után nyomozva ugye a 2. évadban Juliék a nyomára jutottak) feldobni????

kiricsizoltan · http://comment.blog.hu/ 2009.05.04. 14:58:38

@Fedor: igen, ez nekem is eszembe jutott, azért írtam, hogy "ezt érezni".


@Los Alamuszi: "Illetve miért is buli a Papának a saját embereit (szekrényesek, akik után nyomozva ugye a 2. évadban Juliék a nyomára jutottak) feldobni????"

közben az is eszembe jutott, hogy azért volt itt egy elvágott torkú besúgó is, annyira nem biztos, hogy jó fej ez a tata. mondjuk nem sajnáltuk a besúgó gyereket, de akkor is. szóval nem igazán értem kálmánt. vagy a sztorit. plusz a szekrényesek.

2009.05.04. 17:13:09

@kiricsizoltan:
Egyszerűen nem tudom, a Papáról hogy fog kiderülni a sorozat alapszlogenje, hogy senki nem az, aminek látszik. Mikor besétált a rendőrőrsre, én is komolyan játszottam a gondolattal, hogy igenis rendőr v. volt rendőr, aki azért még mindig szakít időt a kapcsolattartásra a saját pecsenye sütögetésén felül is, de ahogy írod, pont az olyan dolgok, mint az elvágott torkú srác ezt erősen kétségessé teszik. Na, nem, mintha a készítőket bármikor is megzavarta volna a szigorúan vett előzmény, netán a logika...tehát, még ez is lehet.

A saját keverési tippem viszont az lenne, hogy Kolonics nem véletlen állított be Bordáshoz, és ébresztette rá kvázi, hogy mennyire nem halad az üggyel hivatalosan, hanem az öreg, mint Piszkos Fred (copy right by Fülig Jimmy) már megint keveri a málnaszőrt....
Viszont óriási volt az öreg, ahogy Ilcsikék a hajukat tépik az elszabaduló Bordás miatt, ez meg a fogadásn nyert sütikéjét eszegeti és kínálgatja nekik (és talán megint nem véletlenül van ott sem, és állítja le végül Bordást?)

Más ;-)
Mándokiról nekem állandóan az jut eszembe, hogy milyen "jó" poénforrás ez külön írva: Műtünk mán, doki? Maga mán doki? Stb.

kiricsiz 2009.05.04. 17:40:04

@Los Alamuszi: haha, a piszkos fred hasonlat tetszik :DD

meg jó volt a sütikajálás közben, hogy "dénes bácsi" :))

nekem papával kapcsolatban az jutott eszembe, hogy hátha valamilyen módon vidocq embere. nem tudom hogyan, ez csak egy kósza ötlet.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2009.05.04. 18:21:05

Nekem a Lőte-Hollósi jelenet az őrsön nagyon tetszett!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.05.04. 18:59:12

"pont az olyan dolgok, mint az elvágott torkú srác ezt erősen kétségessé teszik"

Az exrendőr "pandúrból rabló" verziót nem feltétlenül...

mizrolist 2009.05.04. 20:53:59

@kiricsizoltan: szvsz a papának kell egy tégla a Mosoly utcába - márpedig Kálmán már korrumpálható, kézben tartható...

2009.05.04. 21:08:46

@mizrolist:
Miért kellene neki tégla? Az előző évadban elmondták, hogy szvsz magasrangú rendőrségi kapcsolatai vannak, mert mindig mindent megúszott.
Sőt, most meg Kálmán mondta el, hogy közvetve, Gyulá keresztül ő is folyton adta le a drótot. Azaz, ha nem fedi fel magát Gyula, akkor ez a mai napig működne.

Ja, és szintén ebben a részben mondja el Gyula tagolva, hogy MINDENKI ÉRTSE, hogy Kálmán BECSÜLETES, Kálmán TISZTESSÉGES.
Szóval, nem hinném, hogy erre gyúr a Papa..

Renáta_ 2009.05.04. 22:01:35

A múltkori nagy lelkesedés után nekem meg ez a rész nem tetszett. A sok összevissza kavarás.

Mondjuk Hosszú jó volt, meg a "Dénes bácsis" jelenet, meg ahogy Ilcsik meghunyászkodva utánamondja :)

Tetszik a Bordás-Dénes párhuzam, emlékszünk még a paradicsomleveses értekezletre a vámosokkal?? :)), és én nagyon bírom Bokrost is, kicsit mintha apja lenne Bordásnak.
És tetszik Bordásnak a két tábornokkal való viszonyának ábrázolása is: Dénessel "haverok" voltak, Bokrost tiszteli Bordás.

A forgatókönyvön meg a lúzer megoldásokon meg lehet dühöngeni. De tényleg érdemes?

dr. gernika 2009.05.04. 22:31:46

Oké, ne szabaduljon még ki Anita, de nem lehetne, hogy kevésbé bénábban nem szabadul ki? Például nem döfi azonnali halálra az őrzőjét, aki még kimenekül és az ajtót is becsapja maga mögött, ami bezáródik? Mert az szinte mindenkinek feltűnt, hogy sokkal logikusabb lett volna átkutatni a hullát a kulcsokért, mint a rácsot rázni teátrálisan segítségért kiáltozva...

A pisztoly tényleg üresen kattant, én is figyeltem, hogy talán csak nem töltetlen fegyverrel szerelték fel a börtönőrt?

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2009.05.05. 02:03:11

Nekem Mándokiról Dzsingisz Kán ugrik be állandóan..

szakértőbb 2009.05.05. 02:04:15

Sziasztok!

Lehet, hogy Mandoki a "leggyengebb lancszem", de azert ha Meszarost kapcsoljak le, akkor hamarabb celhoz ernek. Nem is kell kozvetlenul, hanem mondjuk rauszitva a Moszados csakot. Az bizonyara nem simogatva kerdezne meg tole, hogy szolgal a kedves edesanyja egeszsege...
Egyebkent itt is, meg egy eppen mostanaban nezett masik filmben is az jott le (jo, eddig is tudtam), mekkora hatranyban vannak a zsaruk a bunozokkel szemben, mert csak oket zavarjak a jatekszabalyok, az utobbiakat nem...
Mandoki egyebkent igen sokat oregedett a Playboy-os fotok ota:-)

>mint a rácsot rázni teátrálisan >segítségért kiáltozva...

ez roppant vicces volt. Mit gondolt megis, ki szabaditja ki? Mondjuk bekoszonhetett volna Meszaros is:-)
Ettol fuggetlenul izgalmas volt ez a resz. Ja, es meg egy:

>Miklós nem számításból, vagy >rosszindulatból köpött Vidocq-nak, >hanem mert berezelt tőle.

A nyavalyat. Ez egy ilyen tipusu troger!

mizrolist 2009.05.05. 02:27:50

@Los Alamuszi: fogalmam sincs; de lehet, hogy a kapcsolatai nem érnek el Bordásékig, és zavarja őt a KMCS.

mizrolist 2009.05.05. 02:28:39

Ja igen: a 2. és a 3. kép szándékosan azonos? :)

kiricsizoltan · http://comment.blog.hu/ 2009.05.05. 13:49:06

@mizrolist: keresse meg a 14 apró eltérést a két képen :))

túl sok fülest olvastam annak idején :)

na mingyár kijavítom, bocs.

dupi 2009.05.05. 14:07:51

~ "ma szombat van, nem dolgozunk" :)

nekem meg mándokiról mindig az ugrik be, h vajon mikor jelenik meg esztergályos cecília is :S :)

balfék 2009.05.05. 19:03:12

@gernika: Szerintem direkt töltetlen, nehogy kárt tegyen a donorban véletlenül.

hottentotta 2009.05.06. 09:38:06

Jó volt az epizód :)

Én a bosszantó hibákon már túlléptem, ha állandóan fennakadnék ezen, nem tetszene annyira a sorozat :)

Köszi a hogyvoltot.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2009.05.06. 23:20:46

az a tanya ahol fogvatartják anitát, nagyon közel lehet a klinához, mert mikor bordásék, azt mondták, várnak húsz percet a vizit végéig, addig kétszer megjárta gyalog az utat a kopasz, oda-vissza, közben anitával is tökörészett.

azt én sem értem, bordás miért nem végezteti el a piszkos munkát joshival

egyébként mándokit nem nyirták ki? mintha jana azt mondta volna a kopasznak, intézze el...
süti beállítások módosítása