Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A hatalom hálójában 1x10 – A besúgó

2009. április 06. 11:00 - Boogie66

Erotikus álommal kezdünk – Ellen és David, ami Ellen átalakulásával Pattyvé hirtelen rémálommá válik. Snitt, Patty és Tom beszélgetnek arról, hogy Ellen meddig marad a cégnél, a konklúzió, addig, amíg Greg Malina életben van – ezek szerint nem sokáig. Főcím!

A börtönben vagyunk, ahol Ellen Tommal beszél, aki bevallja, hogy Patty volt a háznál, azonban nem tudja, most hol lehet. Ki akarja hozni Ellent – ezt nagyon egyszerűen megtehetné, kifizeti az óvadékot, de nem teszi. Tom játssza a tesze-tosza embert, mit is tehetnék – de Ellen megadja a választ, hozzál ki és a többit megoldom magam.

Tom ezek után még is elmegy Patty lakására és sok nyomot nem talál, kivétel az egyik asztali díszen, ha jól látom korallon egy vérfoltot – szóval igaza van Ellenek!

Vissza a múltba, 1 hónappal korábbra.  Taktikai megbeszélés, mivel meghalt Greg, ezért Frobisher meghallgatására koncentrálnak Pattyék.  Azonban nem szorosan csak az ügyre, hanem a balesetre, amit Arthur okozott 1983-ban. Patty és Fiske egyeztetnek a meghallgatásról – kemény meccs, azonban sikerül dűlőre jutniuk, Patty megfedi Fiskét, hogy ilyen ügyben segít, mint Greg elütése, szégyellje magát. Ez megviseli Fiskét, de tartja magát.

Frobisher készül a meghallgatásra, ezért elvonul a családjától. Fiskével egyeztenek, azonban a balesettel kapcsolatban Fiskének gondjai vannak – Frobisher majd elintézi. Sikerül is, egy kis PR fogással, nyilatkozatot tesznek az elütött lány szüleivel, hogy minden a legnagyobb rendben, nem történt törvénysértés, a lány vezetett, Frobisher csak emberi hozzáállása miatt adott pénzt a lány szüleinek. Ezzel sikerül kifognia a szelet Patty vitorlájából.

Kezdődik a meghallgatás első napja. Frobisher jól szerepel – eddig jó, Pattynak nincs sok a kezében. Este Arthur beszámol a feleségének a dolgok alakulásáról, aki a szeretőjével vacsorázik – el válik Frobishertől, másnap beadják a válókeresetet.

Patty leállítja az ügyről Ellent – akinek nem tetszik ez – meg is értem. Patty kiszivárogtatást gyanít, Ellen szeretne találkozni Moore-al, Patty nem engedi. Ellen még is találkozik Moore-al, Patty tiltása ellenére. Moore, aki miután jól összeveszik Fiskével – kölcsönösen megfenyegetik egymást hogy mindent kitálalnak – Ellen találkozik vele, de befejezi a kapcsolataot Ellennel - Ellen pedig megígéri, hogy ha van valami kapcsolat közte és Frobisher között, arra rájönnek. A találkozó közben valaki fényképezi őket.

Ellen kideríti, hogy Moore egyik nyomozója otthagyta az ügyet, mert úgy látta, hogy Moore csak tessék-lássék módon nyomozgatott. Ezeket az infókat összegyűjti és lerakja Patty asztalára, aki ezért kirúgja, persze csak miután Ellen jól beszólt neki – az iroda hős (hülye)ként néz Ellenre.

Másnapi meghallgatáson is jól szerepel Frobisher, ügyes válaszokat ad. Amivel sikerül zavarba hozni, az az info, hogy Greg akkor adta el a részvényeit, amikor Frobisher – ez egy kicsit zavarba hozza Frobishert, de Patty elteteti az ügyet másnapra.  Fiske felnyomja Moore-t Frobishernél – a balesetet Moore szivárogtatta ki. Arhur ettől ideges lesz – megértem.

Harmadik napi meghallgatás – Arthur ekkor kapja a kezébe a válókeresetet – Fiske nem akarja beengedni a meghallgatásra – Arthur bemegy. Patty neki esik és kihegyezi az egészet a válásra – vajon honnan tudta (az egyik ügyvéd súgta neki, Patty lekötelezi magát)? Frobisher elveszti az önuralmát – KO – kirohan a tárgyalásról.

Hazamegy, nekiesik a feleségének, illetve a kocsijának. Utána felhívja Fiskét és megkéri hogy egyezzen meg Pattyval. Ellen a kirúgás után elmegy mulatni – jól is teszi. Patty közben hazaér – Fiske hívja, de Patty nem egyezkedik, legalább 1 milliárdot kér, Fiskének csak 500 millára van felhatalmazása. Közben elekezdi olvasni Ellen anyagát, amit Moore-ról gyüjtött – és már hívja is Ellen mobilját, aki persze nem veszi fel – jól csinálod Ellen hajrá!

Vissza a jövőbe – Tom visszamegy Ellenhez aki rávezeti, hogy szerinte Patty próbálta megöletni a lakásán. Ezt Ellen szerint csak úgy lehet kideríteni, he beszél Patty-val szemtől szembe. Úgyhogy hívja fel Tom és mondja meg neki, hogy Ellen tudja hogy meg akarta ölni. Patty vezet a lemenő nap fényében – a cipője véres . Stáblista!

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2009.04.06. 11:45:00

OFF: És a Fringe hogyvótot megette a cica?

Boogie66 · http://rotoma.blog.hu 2009.04.06. 18:35:38

@Kicsi.Sati: reklamálni Sixxnél lehet, ő a rendszergizda ... egyébként úgy látom megjött, csak beelőzött a Damages.

mókus 2009.04.06. 19:05:45

boogie, te láttad már az új évad részeit is?

Boogie66 · http://rotoma.blog.hu 2009.04.06. 19:41:57

@mókus: az első részig jutottam a hétvégén. Nem mertem tovább nézni, mert így is addict lettem és súlyosan az egyéb dolgaim rovására ment volna. Mondjuk az alap konfliktus felvázolódott abban a részben - érdemes lesz tovább nézni + írni ha úgy alakul.

Anni* 2009.04.08. 12:14:36

Na szóval, erre a részre visszatérve, kezd úgy tűnni, hogy kicsi Ellen attól lesz nagy bajban, mert önállóan kezdett cselekedni a profi sz*rkeverők között, persze a profik meg számítottak rá, hogy így lesz...
Frobisher meg kezd (minden gyarlóságán és esendőségén túl) maga is áldozat lenni, mintha mások akarnák kicsinálni, megszívatni olyan pénzügyi lépésekkel a háttérben, amelyekkel nyilvánvalóan őt magát fogják vádolni...

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.04.12. 07:04:23

én eddigre már Frobisher drukkerré váltam, annyira idegesített már Ellen, hogy egyáltalán nem érdekelt, hogy ott rohad-e meg a börtönben. Én vagyok fordítva bekötve vagy más is így járt?

Anni* 2009.04.13. 10:37:16

Szerintem a sorozatkészítők elgondolásának megfelelően van bekötve. ;)

A legutóbbi rész, 1x11 (?) karakterkezelését/-mozgatását tanítani kell, olyan gyönyörű volt.
süti beállítások módosítása