Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 3x6 - Zombik

2009. március 05. 16:00 - zenoli

Reggel van, Tommy mossa a fogát, és valamiért (amit én nem igazán értek) szipogni kezd, most fáj valamilye? Nem derül ki, mert Lou kopog, sürgős lenne neki is, valamint hírt hozott, az öreg az ágyba pisilt, és ő is fontolgatja a földre kakaóscsigát, vagy ágyba hányást, még nem döntött igazán. Tommy csak bólogat, máshol jár, és már lépett is le, bontakozz ki Lou nyugodtan. Sporteseményre igyekezett, mint kiderült, szoftballoznak, ahelyett, hogy a hasukat vakarnák valami jó ki sóműsor előtt. Újfiú a másik csapattal beszélget, Tommy-nak ez egyből szemet is szúr, és a másik csapat vezetőjével közli is, hogy jobb, ha leszállnak a srácról, mert hülyének elég hülye, de az ő hülyéjük, kopás van. A főnök közli, hogy áthelyezését kérte a srác, úgyhogy késő bánat. Tommy nem nagyon örül a hírnek, de hallgat, biztos a bosszún töri a fejét. Nyernek a mi tűzoltóink, Tommy diadalmasan emeli magasba a kezeit, idiótán megy, majd főcím.

Laktanyába érkeznek a győztes csapat tagjai, Tommy nagyon megköszöni az Újfiúnak a teljesítményét, nyalás ezerrel megy, Újfiú sem tudja mire vélni. Sean fejfájással küszködik, gyógyszer kell neki, biztos másnapos, Tommy-nak persze van, de nem ad, mert mint mondja, ők szakítottak, és már nem barátok többé. Sean már könyörgőre fogná, Tommy kicsit még húzza az agyát, hogy ő nem felejt ilyen könnyedén, de aztán rendes és megszánja. Még azt is elmondja, hogy ne a pirosat vagy fehéret, mert az még függő korából maradt, és szentimentális, megtartotta őket, hátha. Persze Sean már 1 perc múlva nem tudja, melyiket kell bevennie, remélem valaki segít neki.

Janet ül az asztalnál, és a körmét reszeli, mer’ már megint nincs semmi dolga, most éppen Johnny főz, és mos, mert lelkiismeret furdalása van, hogy szegény asszony mennyit dolgozik itthon, miközben ő keresi a pénzt. Heeeee? Na és persze a szándék az, hogy egy tökéletes család képe rajzolódjon ki előttünk, megvan, látjuk. Johnny nagyon jó party, Janet is vázolja nekünk, ő munka után egyből hazajön, kikérdezi a kislánytól a leckét, beszél a nagyobbikkal, mert az éppen verekedős korszakában van, rendben, megvan micsoda kontraszt van Tommy és Johnny között. Janet is látja, mégis Tommy-ról ábrándozik, csak mert egyszer dugtak. Jó hülye.

Laktanya, ülnek a konyhában és számolgatják a cigipénzt, ami már 2000 dollár, és nagyban megy a vita, mit vegyenek belőle, mert már úgyis mindenki leszokott, de jó, költsük el végre! Megy a vita, Lou mikrót akar, mert a régi már annyira káros sugarakat ereget ki, hogy nőni fog egy második farka, vagy mellei, ha így folytatják. A többség a szoftball-hoz akar segédeszközt, mert jaj de jó lesz, mindig mi nyerünk. Sean közben bevette a gyógyszert, és nagyon jól érzi magát, gyanús. Jerry jön be azzal a hírrel, hogy azonnal szedje mindenki össze a szexkazettákat, dvd-ket, mindent, mert nem lehet ezentúl itt tartani, ne itt verd ki magyarán. Mindenki rohan, és a legjobbakat próbálják maguknak elpakolni, majd észlelik, hogy Sean belealudt a spenótba, mert persze rossz gyógyszert vett be az okos, milyen meglepő. Újfiú nem érti, minek Tommy-nak a gyógyszer, ha egyszer leszokott, de Tomy megmagyarázza ezt is, hogy ő függő, és gondolt arra, hogy ha visszaszokik, legyen anyag, ne kelljen keresgélni. Mindenki aggódni kezd, hogy húha, ez olyan gyógyszer, hogy ettől alva fog járni, mi lesz?

Felviszik a pihenőbe, Franco elsunnyog a sarokba és a pornók között túr könyékig, de Lou rajta kapja, add vissza, az az enyém. Majd vitáznak egy kicsit, melyik a jobb, a mű vagy az igazi mell, és valahogy áttérnek a terroristákra is, nem értem hogyan, mindenesetre riasztás van, menni kell. Franco még visszalép és elrejt egy neki tetsző szexdvd-t, jó lesz ínséges napokra. Mennek, mennek, a címet ismeri Tommy, mert egy szobrász unokaöccse dolgozott itt, ezen az információn mindenki meglepődik. Van a családban egy művész?? Jaja, minden családban van fekete bárány, jegyzi meg Tommy, van ahol retardált, van ahol szobrász. Bemennek, nagy a füst mindenütt, ketté is válnak gyorsan, Lou Franco-val megy jobbra, Tommy Újfiúval balra. Lou-ék megszívják, mert nagyjából körbe is omolja őket a fal, se ki, se be, oxigén meg vészesen fogy, mi lesz jajistenem. Tommy eközben biztos a stressz miatt Jimmy-t hallucinálja, aki segít kivételesen, nem okoskodik, majd egy szobában talál egy gyereket, aki Connor, és halott. Ez kicsit megrázza, de nincs idő a sírásra, mert ki kell menteni Lou-t és Franco-t. Egy- két fejszecsapás, fal áttörve, srácok kinn, de jó. Csak Tommy szipog újfent, szegény. Franco Lou-hoz megy oda, aki láthatóan megzuhant a majdnem halálközeli élmény hatására. Franco nyugtatgatja, hogy nem baj, hogy ma nem mentettél meg, már egy csomószor megtetted, ne legyél telhetetlen, örüljél, hogy élünk.

Sean horkol, majd egyszercsak felül, ásít és elindul úgy, ahogy van, spenótos arccal, láthatóan nincs öntudatánál, bár akkor sem szokott nagyon másmilyen lenni, az is igaz. Betér egy boltba, ahol nagyjából mindenbe beleeszik és iszik, kiskoromban mindig erre vágytam, de jó neki már! Valamiféle őszinteségi rohamtól vezérelve beszól mindenkinek, biztos ez is a gyógyszertől van. Egy bolti kisegítőt lekövérez, egy nő gyerekét lerondáz, és amikor fizetésre akarják bírni, csak annyi a reakciója, hogy tűzoltó vagyok vazze, nem tudtok eleget adni, és jó éjt kívánva távozik. Kinn már egy rendőr irogat az autója körül, de Sean-t még az sem rázza meg, amikor fegyvert fog rá, beül a járgányba és elhajt. Áhá, már értem, honnan Zombi a cím.

Mentés után mennek a srácok vissza a laktanyába, de mindegyik úgy néz ki, mint akinek elvették a kedvenc gumicsizmáját. Egy számomra ismeretlen valaki, aki a sofőr jelen esetben, és valami egymondatos színész lehet, teszi fel a nagy kérdést, vadöfakk? Nagy kuss, végül Lou mondja, hogy húzós volt, ennyi, mi közöd hozzá, te csak egy szaros kétszavas névtelen tűzoltó vagy. Sean még mindig alvajár, és most éppen Megs-nél köt ki, aki egy pasival van, az egyikkel az öt barátja közül. Sean kíváncsi, ki ő, majd miután megtudja, jól bemos neki egyet, és távozik. Megs-nek ez az agresszió nagyon bejön, azt hiszem újból a kegyeibe fogadta Sean-t, csak egy kis zombizmus kellett hozzá. Visszaérnek a tűzoltók a laktanyába, ahol már díszes társaság várja őket, azok, akik találkoztak Sean-nal, és többet nem akarnak vele, valamint baromi mérgesek. A srácok esküsznek rá, hogy senki nem hiányzik, nem lehetett közülük az ámokfutó, de persze igen, Sean éppen akkor érkezik egy nyuszival a kezében. Megjön a nyuszi gazdája is, kezd elég szép kis csapat összegyűlni, már csak kéne közösen énekelni valamit, vagy ilyesmi.

Tommy-t közben Johnny exneje hívja, hogy estére asztalt foglalt ide és ide, mert ott dolgozik Janet-nek valami barátnője, és ha meglátja őket ketten, tuti megy a drót. Tommy még gondolkozna ezen, de nem sokáig, Angie elég meggyőző, és mennyivel jobb nő, mint Janet. Közben Sean újra elaludt, fekszik a hátán egy padon, hasán a nyuszi és békésen horkol. Lou odalaffant az arcára száradt spenótra, és nagyon elégedett még mindig a főztjével. Tommy-t most éppen Sheila hívja, hogy gyere haza beszélni, mert tudom, hogy állandóan az egereket itatod, ismerem, én is átmentem ezen. Tommy tagad, nem is sírok mindig, csak egyszer volt, ennyi belefér. Sheila valahogy megérzi, hogy randi van a levegőben, ja és persze neki is egyből. Tommy már féltékeny is, ki az, kik voltak még, a szokásos birtokló duma. Majd szakítják a vonalat, mehet mindenki a dolgára.

Angie-nél vagyunk, aki nagyon kirittyentett, és láthatóan volt ideje gondolkozni, mert kész tervvel áll elő. Részletezi, hogy lesz öt csók, fenékfogás, mellfogás, simi ésatöbbi. Amilyen pedáns, el is próbálják, Tommy-nak szerintem mindenféle gondolatok forognak a fejében, valljuk be, nekünk is, csak Angie nem veszi a lapot, és nagyon jó bulinak tartja az egészet. Újfiú telefonál eközben, a lakótársát hívja, aki éppen főz, tiszta jó feleség lenne belőle. Ennek megfelelően ki is akad, amikor is az Újfiú benyögi, drágám, tovább kell maradnom. Megy a lelkizés egy darabig, de a lakótárs srácra vár egy kis vigasz egy ismeretlen pasi személyében, talán túléli.

Lou nagybácsit látogat, akinek rákos a farka és az arca, Lou szerint azért, mert átterjedt, miközben önszopott. Nem néz ki túl betegnek az öreg, aki egyébként 50 évig tűzoltó volt, miért nem lep ez meg minket? Mikor aztán Lou elmondja, hogy jaj de szar nekem, majdnem meghaltam és megöltem Franco-t, az öreg feláll, és kijelenti, hogy most pedig mennek a belvárosba, elég a siránkozásból. Tommy-ék megérkeznek az étterembe, ahol a már említett barátnő is jelen van, sőt ő vezeti őket az asztalukhoz. Angie egyből mondja is, hogy jöhet a seggfogós rész, csók, epekedés, nyúlkálás, rajta. Persze a nő nem Janet-et hívja, ez kicsit csalódás, így rendelnek valami kaját csöcsörészés helyett.

Lou és az öreg betérnek valami kajálós helyre, ahol nagyon kedves a kiszolgálás, mert anno a lebuj gazdáját az öreg mentette ki a tűzből, ezért ingyen van minden. Itt nekiállnak pszichoanalizálni egy sort, hogy ne legyél már összezavarodva Lou fiam, sosem tudhatod, mikor teszel jót, mikor nem, told a whiskey-t, jót tesz az. Még mindig folyik a kamuvacsora, Angie tiszta lehangolt, nem jön be úgy látszik a mutatvány, és ráadásnak még a volt pasija is feltűnik a láthatáron, aki eléggé méreten aluli, szerintem max. 160 centi, de inkább annyi se. Tommy ki is megy utána, és elhajtja. Lesz még ennek böjtje biztos. Jön Angie is, majd most jön a fő előadás, mert láthatóan a Janet barátnő erősen telefonál, és őket bámulja. Ügyesen előadják az egész repertoárt a cicifogástól a csókhalmokig, tuti siker. Főleg, miután egy percen belül szól Tommy telefonja, Janet az, hogy találkozni akar azonnyomban.

Már Tommy-nál vagyunk, megérkezik Janet, és nincs a kabát alatt semmi, csak a fekete melltartó és bugyi. Nekiesik Tommy-nak és szó szerint megerőszakolja, bár ez nem annyira erőszak, mert neki sincs ellenére a dolog. Kábé tíz másodperc alatt vége a dolognak, témát is váltanak, Colleen lekurvázott egy tanárt, és most pszichológushoz megy, biztos Connor miatt van az egész. Tommy rávilágít, hogy talán azért, mert te a nagybátyjával élsz és szexelsz, nemde? Szerintem is inkább ez az ok, Janet egy ribanc. El is libeg, mint aki jól végezte dolgát, nem bánjuk egy percig sem. Angie telefonál, hogy na mivan? Tommy szerint tuti nem Janet-nek mondta el a nő a dolgot, mert akkor ugye nem így végződött volna az este. Akkor vajon kinek? Megkaptuk erre is a választ egy jelenettel odébb. Sheila szegény az, aki értesült a fejleményekről, ki is akadt rendesen, összetört jópár tányért és eztazt, sajnáljuk őt nagyon, de hát ez van, aki Gavin-nel kezd.

Címkék: ments meg
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kamarti 2009.03.05. 19:28:51

nagyon köszönöm a hv-t, már alig vártam, mert ez a rész sajna kimaradt, bealudásból kifolyólag...

branyik 2009.03.06. 12:29:41

Nekem is teccet , de az kimarad, hogy a rendőrt aki a büntetést írta megkérte hogy a büntető jegy helyett 2db U2 jegyet írjon mert az annya szereti:D
süti beállítások módosítása