Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 3x11 - Kiben bízhatsz?

2009. február 27. 14:00 - leeann

Justin és Brian úgy kezdi ezt a részt is, mint az előzőt, csak most egy raktérben akarnak szexelni, de belátják, hogy az otthoni szex az igazi. Oké, Brian szerint maradi, de legalább minden luxust megad. Másnap Mikey és Ben pokoli álmos, mert egész éjjel a kölyköt keresték. Deb nem érti, hogy miért foglakoznak vele, így muszáj színt vallani. Ted és Emmett a lányoknál reggeliznek, de nincs egetverően jó hangulat. Mel és Linds úgy döntött, hogy felrázzák Tedet, és rábíznak 5000 dollárt, hogy fektesse be Gus jövőjéért. Briannek munkával kezdődik a nap.

Még mindig Stockwell a fő project, és Brian nagy elánnal szervezi a főrendőr fellépéseit, ahol majd bizonygathatja, hogy mennyire szívén viseli a város sorsát. Ted és Emm hazafelé mennek és összefutnak a fül, orr, gégész fickóval, aki nem rég bevezette Theodore-t a drogok világába. Tehát zajlik az élet. Stockwell elindul a kampány útra, aminek az első megállója a Meleg- és Leszbikus Központ. Mindenki tapsol és isszák a főrendőr szavait, de pár könnyű kérdés után feláll kedvenc szöszink és ő is mondana pár szót.

Hűha, kemény meccs jön. Justin kérdése egy név, egy travi neve, akit megöltek és a tettesek nem kerültek elő, a travi hatalmas fényképét Daphne tartja a magasba, miközben a sorsáról esik szó. Stockwell próbálja kimosni a rendőrséget, de Justin folytatja a névsort, és most Linds áll fel egy afroamerikai meleg fiú képét tartva a magasba, akit szintén megöltek. Stockwell már nem szólal meg, csak csendben hallgatja Justintól a következő nevet, akit szintén megöltek, az ő fotóját Melanie tartja a kezében. Lassan kép erdő van a teremben, mert jön a következő név, ami Jennifer kezében pihen, hisz a kisfia van rajta.

Debbie sem maradhat ki a buliból, és annak a fiúnak a képét tartja a magasba, akit ő talált a kukában. Stockwell próbál magyarázkodni a rendőrség igen hiányos munkája miatt, de ezek az emberek, aki most jelen vannak, a szép szavakban már nem hisznek, és nem véletlenül. A tanácsadók azt javasolják, hogy húzzák el a csíkot, mert ebből már nem jöhetnek ki jól, így a csapat veszi a kalapját és le is lép. A két szamaritánus, vagyis a Ben-Mikey páros megtalálja a kölköt, és elmondják neki, hogy fertőzött ugyan, de a vírus nem muatatható ki nála, amiből még akár jól is kijöhet.

Hunter nem úgy viselkedik, mint akit érdekel a dolog, hiába beszél Mikey és Ben. Emm és Vic új sütőről álmodozik, Ted pedig bulizni megy egyedül. A csapat többi része ünnepel, főként Justint, akinek az egész fényképes dolgot köszönhetik. Brian is a Woody’s-ban van, de nincs letörve, amit Deb is megemlít neki, sőt úgy érzi, hogy Brian keze is benne lehet az akciójukban. Mikey is megérkezik átfagyva, fáradtan és siker nélkül. Ben úgy dönt, hogy nem hagyja magára a kölyköt és próbál vele barátkozni, de a kölyök nagyon ellenálló, pedig Ben jót akar neki.

Ben elmondja Hunternek, hogy ő is HIV pozitív. Lehet, hogy ez a vallomás elér valami hatást. Közben Ted bulizik a drogos haverjaival. Az orvos cimbora a White partira hívja Tedet, aki jelenleg nem áll úgy anyagilag, hogy ezt megengedhesse magának. Időközben Ben hazaviszi a kölyköt és megeteteti, valamint beszélgetnek egy kicsit a betegségről. Mikey nem nagyon örül a vendégnek. Mikey és Ben ismét veszekszenek egy kicsit a kölyök sorsán. Justin újabb plakátot gyárt Stockwell kigúnyolására, miközben a kapitány esti találkozót tart Brian főnökével.

Stockwell elmondja, hogy felismerte Justint és egyértelművé vált számára, hogy Brian fúrja a kampányát, mert egy buzi. Jó ok mondhatom. Hmmm! Nem is homofób a kedves rendőrkapitány. Közben Justin és Brian nagyon jól érzik egymást, amikor kopognak az ajtón. Az ajtó másik oldalán Stockwell és a főnök áll. Természetesen Justin újabb műve szanaszét hever a szobában, ami a rendőrfőnöknek nem tetszik, és Brian beszólása végleg beteszi a főrendőrnél a kaput. Mikey és Ben reggel közlik a kölyökkel, hogy ha nem akar éjjel az utcán aludni, visszavárják este, amikor már otthon lesznek.

Mikey azért még megpróbál hatni Hunterre, aki köszöni, nem kér ebből és nincs kedve tartozni a párosnak. Briannek sem indul jól a reggel, mivel a főnöke kirúgja őt és nem érti, hogy miért áldozza fel a karrierjét, de nem is fogja érteni, mert a főnök heteró. Emmett szintén bajban van, mert nem tudja, hogy hol van Ted, és a lányok is megtámadják azzal, hogy minden pénz eltűnt Gus számlájáról. Szegény Emm mentené Tedet, de hiába erőlködik. Briannek nincs munkája, úgyhogy otthon ül és egy jointot teker, amikor Debbie látogat el hozzá egy nagy tál kajával. Figyelem, lelkizés következik Deb és a kedvenc pótfia között!

Na persze Debet se kell félteni, ő is belenéz a fűbe pár szívás erejéig. Pótmama pokoli büszke a pótfiára, és örül, hogy Brian nem adta el a lelkét a hatalomért. Este a fiúk vacsoráznak és Hunterről beszélgetnek, aki nem jelent meg náluk hiába hívták meg őt, így ideje feladni a harcot vele. Brian úgy gondolja, hogy a munkanélküliséget meg kell ünnepelni valami nagy ötlettel. Mikey és Emmett Tedre vadászik, de hiába járják körbe a Babylont, nem találják, csak egy lúzert a drogos csapatból, aki elmondja, hogy Ted a White partin van Palm Springsben. Azt hiszem, meg is van Gus pénze.

Hunter csak megjelenik a szamaritánusok ajtajában a megszabott időn belül, úgy tűnik, csak felfogott ezt-azt abból, amit a fiúk próbáltak elmagyarázni neki. Brian nagy ötlete az lett, hogy kinyitotta a rendőrök által bezárt sötét szobát. Azt hiszem, ez egy jel lehet arra, hogy Brian felveszi a kesztyűt Stockwell intézkedéseivel szemben. Debbie monológjai mindig hatásosak. A Babylon közönsége persze éljenezve ünnepli Brian tettét, és ha már nyitva van a kúró helység, akkor ki is kell élvezni a dolgot, de izibe. Szóval van itt muri és kaland rendesen. Vajon mi van Teddel Palm Springsben? Ez talán fura kérdés, de ki fog derülni, ígérem.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2009.02.27. 14:15:03

Köszi a HV-t leeann! Nekem valahogy ez a kedvenc részem mind közül. A Brian - Debbie lelkizős jelenet zseniális. Meg az egész rész, ahogy van :)

sunshine66 2009.02.27. 15:42:00

Ja, kiváló ez a rész.
Kamion helyett narancssárga szex, Stockwell pofáraejtése, Hunter befogadása, Ted kiruccanása Palm Springbe, Stockwell "családlátogatása" a loftban, Brian kirúgása, Debbie tonhalas makarónija jointtal fűszerezve, Emmet hatalmas és naiv lelke és az utolsó jelenet a Babylonban: ütős zene, bevonulás, kalapáccsal neki a lakatnak, hőssé válás, területfoglalás, egymásnak esés. Perfect.
Köszi a HV-t Leeann!

leeann 2009.02.27. 23:03:55

Nagyon kemény ez a rész, amikor a fényképes rész volt kirázott a hideg.
:-)))))))))))

mándruc 2009.02.28. 09:23:25

Hú tényleg, az utolsó jelenet a Babylonban - annak minden kockája zseniális, és az a zene is...
És persze a fényképes jelenet miatt is a kedvencem ez a rész.

Dódi 2009.03.13. 09:52:01

milyen érdekes, nekem is ez a kedvenc QAF részem! végig pörög, nincs megállás, egymás után jönnek a jobbnál jobb jelenetek. akárhányadszorra nézem újra, mindig izgalmas :) már szinte kívülről tudom a párbeszédeket.

nekem is a kedvencem, amikor a fényképeket mutogatják... meg amikor Deb és Bri füveznek... XD
jah, és amikor Ben elmondja Hunternek, hogy HIV+, meg aztán amikor leviszi neki a kabátot és az óvszert... :( olyan megható mindkettejük játéka... :'( főleg, amikor Hunter utánaszól a Bennek, hogy "miért követsz állandóan, miért érdekel, mi van velem?" és erre a Ben: "Mert én is pozitív vagyok" :(( .... (ez a kép be is van rakva a postba, ahogy visszanéz a Ben) :(((

szóval király ez a rész (meg úgy az egész 3. évad), köszi a HV-t Leeann!! :D

naomi95 2014.12.04. 20:20:40

egész harmadik évad hülyéskedsz :D csak azok a jók amikor brian és jsutin kibékülenk

naomi95 2015.09.04. 18:17:20

disnay landis 11 részes :S nagyot röhögtem brian is röhögte :D
süti beállítások módosítása