Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Weeds 3x06 – Grasshopper

2009. február 16. 11:00 - wayout

Andy annak örömére, hogy kikerült a hadsereg karmai közül, egy szál fecskében süt tükörtojást, mintha az alsóneműben való főzés az életigenlés legtisztább kifejezése lenne. Nancyt ez eléggé zavarja, de mégsem foglalkozik azzal túl sokat, hogy milyen közel vannak Andy golyói a reggelijéhez (pedig ki tudja, hol jártak már…), mivel nagyobb gondja is van, egy több kiló heroinnal teli láda formájában, ami jobb híján a mosókonyhában van „elrejtve”. Andy egy helyes erekcióval reagál a hírre, de Nancy lehűti, hogy ez nem ő hernyója, egyébként is ő nem heroin díler. Csak hogy élete egy kicsit sem legyen egyszerűbb felhívja Sullivan és kiadja a parancsot, hogy másnap rongyrázós zsíros kajás fogadást fog adni, amit természetesen neki kell megszervezni.

 

Miután megzabolázza a heroin téglanyalogató Andyt, ő is kiadja a parancsot, hogy mihaszna sógora fogja intézni az agrestici városi tanács tagjainak étkeztetését, appelláta pedig, nincs amíg az ő vécépapírjával törli a seggét. Sullivan elviszi Celiát az ajándék házba, amit a vécécsésze projectben való közreműködéséért kapni fog, csak egy hét, még lezavarnak egy filmforgatást és be is költözhet. A ház természetesen még hat hónapig a cég nevén lesz, mert egy házat lecsalni mégiscsak cselesebben kell, mint egy golf klubtagságot. Ha már golf, akkor Doug sem tétlenkedett, sokat gyakorol, pl. Celia új házán, helyes kis feliratos labdákkal (picsa és kurva). U-turnről kiderül, hogy nem csak környezettudatos, hanem ügyel a fittségére, így Nancy kénytelen beszállni a bokszedzésbe, ha beszélni akar a főnökével.

 

Nancy azt szeretné, ha a láda heroin minél előbb eltűnne a házából, de U-turn emlékezteti, hogy ő még mindig a ribanca, így nem nagyon van beleszólása a dolgokba. Nancy eközben annyira belejön a bokszba, hogy szerintem, ha egy kicsit jobban fel lenne spanolva tuti ki tudnád ütni az izomtibis U-turnt a kis fehér kesztyűivel. Silas folytatja a közösségi szolgálatot, most éppen unatkozó nyugdíjasokat vidít fel garantáltan agybabaszós fűvel, mert a bingó nem éppen a világ legizgalmasabb foglalatossága. Az idősekkel ellentétben őt kifejezetten nem idegesíti a fiatal bingómester leányzó, ki tudja lehet, hogy nem pénzt lehet keresni az idősek otthonában, hanem még be is tud csajozni?

 

Andy buzgón készíti a baconbe csomagolt finomságokat, amiből Shanenek prezentál vacsora gyanánt egy kis kóstolót. Shane viszont nem éhes, hanem inkább zabos, mert az anyja beraktak egy rakás vallási fanatikus idiótával teli nyári suliba, és mivel Shane nem az a Jézus a legjobb barátom típus, gyanítom egy elmegyógyintézetbe is szívesebben menne, mint mindennap a Jesus freakek közé. Shane tehát nagyon szeretne beszélni az anyjával, csak az ugyebár dolgozó nő, aki éppen üzleti ügyeket intéz, és emiatt kihagyja az által kezdeményezett családi vacsorát. Így Andy egyedül marad, és nagy unalmába kiveri az oroszlánok nemi életéről szóló ismeretterjesztő filmre.

 

A város másik végén Heyliáék rejtekhelyén is beindulnak az események, valaki csönget, de nem tudják ki az, mivel Conrad elfelejtette felszerelni a biztonsági kamerákat. Heylia jól leordítja a fejét, de a családi csetepaté hamar véget ér, mert a látogató nem más, mint U-turn Nancyvel karöltve. A látogatás célja az, hogy U-turn most azonnal az utcán szeretné látni a cuccát, Conrad pedig hiába érvel, hogy a természetet nem lehet sietetni, ha U-turn akar valamit, az abban a pillanatban meg kell, hogy legyen. Utasítja kis katonáját Nancyt, hogy lökjön fel egy cserepet megfélemlítés gyanánt. Nancy azonban nem az a félelmetes rosszarcú gengszter típus, csak úgy tessék-lássék felpöccint egyet.

 

U-turn erre begurul és megmutatja neki, hogy kell rendesen pöccinteni. Néhány feldöntött cserép ás levert lámpa után elmennek, de korántsem sikerült megijeszteniük Heyliát, aki épp eléggé régóta van a szakmában, hogy ne ijedjen meg az olyan zsebgengszterektől, mint U-turn. Majesticben Doug igyekszik szabotálni az építkezést, arra hivatkozva, hogy szegény mocsok cickány elveszíti az élőhelyét, bár valószínűleg nem lesz valami hosszú életű a munkabeszüntetés, mivel Sullivan elég magabiztosnak tűnt az üggyel kapcsolatban (mondjuk a magabiztos neki alapbeállítás). U-turn folytatja a kamionokról véletlenül leesett cuccokkal díszített kérójában Nancy kioktatását arról, hogyan kell jó bűnözőnek lenni, ha ezt nem is, de azt mindenképp megtanulja, hogy a főnöke nem vevő az ő humorérzékére, mikor egy rosszul sikerül megjegyzés után jól a falhoz szorította a nyakánál fogva.

Ezek után Sullivan hímsoviniszta megjegyzéseit már kész felüdülés lesz hallgatnia. Silas végre hivatalosan is megismerkedik az Istennel közeli kapcsolatot ápoló fűtündérkével, Tarával, akivel meg is beszél egy betépős randit másnapra. Este a parti Nancy házában jól megy, a kaja mindenkinek ízlik, Andy kap is új megbízatást Sullivantől, hogy egy filmforgatáshoz kell majd biztosítania a büfét. Nancy csak akkor lesz ideges, amikor mindenki a heroin raktárban, alias mosókonyhában kezd gyülekezni és gyorsan kizavarja őket. Eredetileg csak Celiával bent be oda, aki békülni akart, de aztán utánuk jött Sullivan és Andy is mindenféle hülyeséggel. Celia bár nagyon rá van izgulva Sullivanra, annak ezredik próbálkozására sem adja be a derekát egyenlőre.

 

 

Másnap a játszótéren Tara kifejti Silasnek, hogy nem iszik csak bort, mivel az Jézusnak is oké, szívni csak füvet szív, mert az természetes Istentől való dolog, és persze a szüzességét a jövőbeli férjének tartogatja, de ez nem azt jelenti, hogy nem érezhetik jól magukat egy kicsit. Na Silas megint talált egy kattant szőke játszótársat. Nancy tovább folytatja az edzést U-turnnel és Marvin, most egy hegyre futnak fel. A hegy tetején azonban U-turn rosszul lesz és kvázi szívrohamot kap, Marvin gyorsan leküldi Nancyt a hegy aljához, hogy hozzon segítséget. Kettesben maradva, az eddig jámbor katonának tűnő Marvin, jól visszavág és megfojtja U-turnt. Bizony rajta senki sem nevethet, azért mert tetszett neki a Dreamgirls… Eddigre Nancy is visszatér, aki előtt Marvin előadja az Oscar díjas „Ó U-turn miért haltál meg alakítását”. Nancy persze meg van döbbenve, de nyilván nem érinti rosszul, hogy a zsarolója fűbe harapott.  

 

A msotani Little Boxes a Shins féle verzió.

Címkék: weeds
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása