Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tűzvonalban 3x05 - Színlelni boldog szeretőt

2009. február 09. 13:00 - kiricsiz

Na, ez azért intrónak gyenge. Már megint kommandós gyakorlat, nem is tudom, hányadik ilyen intró ez. Az biztos, hogy az első évad első része, és a harmadik évad első része is így kezdődött.

Kálmán bá szundikál a KMB-s lakásban. Megszólal a riasztó, néma riasztás a kisközértből. Kálmán a szájába nyomja a félig elszívott dekket, nem veszhet kárba, és rohan, de előtte még erősítést kér a Mosolytól. Az egyik rabló pont akkor szalad ki, amikor Kálmán odaér, de az öreg valahogy elbénázza. A második fickó is belefut Kálmán karjaiba, de azt már nem hagyja futni. Közben kiérnek Kovalikék is. Kálmán bá a nagy izgalomtól (futni mondjuk nem láttam) rosszul lesz, lerogy a kisközért lépcsőjére és majd meghal. De aztán a szájába nyom egy cigit, innen tudjuk, hogy már jól van.

Eligazítás. Móricz lecseszi Johnnyt, amiért a múltkor pszichológuskodott az öngyilkosjelölt gyerekkel. Kálmán bá is megérkezik. Móriczhoz jött, és arra akarja rávenni, hogy ha elkapják a másik közérttolvajt, akkor szóljanak már neki, és hadd hallgassa ki. Móricz ezt kicsit bizonytalanul, de visszautasítja, merthogy Kálmán nem nyomozhat, úgyhogy nem hallgathat ki előállítottakat sem. Kálmán persze megsértődik. Kálmánnal mejdnem egy időben bejön Edit is, naná, hogy Móricz-cal akar ő is beszélni, nagy itt a forgalom, de még előtte elbújik Kálmán bá elől. Valójában azért jött, hogy megkérje Móriczot, vegye rá Kálmánt, hogy menjen orvoshoz a szíve miatt. Merthogy mindig szúr neki, mint azt az epizód elején láthattuk is.

Viola, vagy legyen ez akárki is, szóval a kopasz fószer továbbra is dekkol az NBH-sok rejtett lakása előtt. Természetesen valahogy lehallgatja, vagy beméri Ilcsiket, aki most érkezik, és mielőtt felmenne a lakásba, mobilon felszól. Viola rögzíti is, úgyhogy innentől megvan a belépő. Pindroch felmegy a lakásba, kaját, meg piát hozott az NBH-soknak. Ebben a jelenetben van letisztázva, hogy nincs az ügynököknél fegyver, mert Ilcsik nem hozhat nekik. A mészárláskor gondolom, úgyis mindannyiunkban felvetődött, hogy milyen NBH-s az, aki nem is lő vissza. Pindroch megváltoztatja a kopogós jelet, aminek nem értem, mi a funkciója, mert Viola így is, úgy is bejön. Egyébként azt jól látom, hogy Aranka mögött a falon egy graffiti van, miközben Ilcsikkel beszélget?

Kellemes meglepetés, de tényleg: Zsuzsa bejött bordáshoz. Meglepetés, hiszen azt hittük, gyökeresen kiírták, kitépték a sorozatból. Eddig csak Erikáról volt szó, de azt meg utáljuk. Szóval itt van Zsuzsa és már nem idegbetegnek néz ki, mint az előző szériában végig. Dénes intézte el, hogy kijöhessen. Vicces a virágos ajándék jelenet, Bordás megint tiszta paranoia, azt hiszi, ez az ajándék is célzás, és valahogy Viola keze van a dologban. Aztán Zsuzsa bedobja, hogy van barátja, ami igazából Bordást mintha kicsit szarul is érintené. Pedig Bordás elvileg Erikával van együtt. De búcsúzóul azért Zsuzsa csak kinyögi, hogy Bordáson múlik, ha látni akarja még. Szóval lehet, hogy nem is olyan komoly az a pár hónapos kapcsolat? Az viszont lehet, hogy ez a Zsuzsa-szál tovább folytatódik ebben a szériában is. vagy ez a szédelgés Erika és Zsuzsa között. Egyébként jobb is lenne, ha Bordás otthagyná a francba az idióta Erikát. Aki egyébként már nyilván rég megcsalta Csehországban...

Pircsi megpróbálja bevenni Julit a Papa-projectbe, de Juli szerint az egész baromság, és eszébe sincs beszállni a buliba. Pircsi szerint egyébként Juli a Papa-affér óta padlón van. És ha már Papa-project. Kálmán bá folytatja a nyomozást és a "informátori hálózat" kiépítését. Hosszú elárulja Kálmánnak, hol van a közértrabló hülyegyerek, Kálmán meg le is vadássza a srácot cselesen. Mondjuk csodálkozom, hogy Hosszút még nem nyírták ki az áldásos működése miatt (értsd: spicliskedés).

A legviccesebb rész. Szabó ezredes újra a fedélzeten, mégha ideiglenesen is. Megint a szokásos poénok, néz egyet, hogy mi van már megint az őrsön. De hát ezért szeretjük. Búcsúzni jött tulajdonképpen, aztán lenyomja a szokásos rendőrdumát arról, hogy nem tud a meló nélkül élni, és hogy a rendőr ugyanolyan csibész, mint a bűnöző. Ezt már hallottuk egypárszor ebben a sorozatban, talán szó szerint ugyanezekkel a szavakkal Kálmán bától, és most nem is tudjuk eldönteni, hogy Gergő bá monológját ironikusan kell nézni, vagy ez halál komoly. Alatta mindenesetre érzelmes zene van, ha ez támpont. (Sőt, lehet, hogy Kálmán bától szó szerint vették át a forgatóknyvírók ezeket a mondatokat, és akkor ez egy poén? Csak vissza kellene nézni, ahhoz meg lusta vagyok.)

Kálmán beviszi a KMB-s lakosztályba a tolvajsrácot, aztán megkezdődik a puhítás. Ugyanis besúgót kell belőle csinálni. Kálmán befenyíti őt a kurvákkal, akik bosszút akarnak állni rajta, mert felnyomta őket. Miközben Kálmán éppen a gyereknek magyarázza, hogy miért éri meg neki jelenteni, egyszercsak befutnak Pircsiék járőrözés közben. Kálmán bá meg gyorsan ráad egy zakót, meg egy satyekot a csávóra. Aztán beszélgetés közben Pircsi egyszercsak bedobja, hogy ez a fickó nem a közértes rabló? Kálmán bácsi meg kamuzik, hogy ugggyanmá, az Áron egyetemista. Az egész valójában csak Kálmán bá csele volt, hogy ráijesszen a hülyegyerekre, plusz eljátssza a jófej zsarut, akitől nem kell tartani.

NBH-sok a lakásban. Viola bejátssza Ilcsik hangját, hogy megy föl. Soltész meg gyanútlanul ajtót nyit neki, le is lövik egyből, neki volt egyedül fegyvere, úgyhogy a többiek teljesen védtelenek. Mondjuk azt nem tudom, hogy Viola honnan tudja, hogy a bentlévőknek nincs fegyverük, szóval hogy nem számíthat kemény ellenállásra. Merthogy elég ráérősen végzi ki őket. Aranka először csak egy haslövést kap, hogy még éljen egy picit. Mátyust is két lövéssel nyírja ki, aztán visszamegy Arankához. Aki valójában Judit. Most ezt is megtudtuk. Kicsit közhelyes, de azért jó, ahogy a kötögetett ruhát a sebre rakja. Azt a mondatot viszont nem értem, hogy "Ugye nem Horvátország miatt jöttél?"

És hát van ez a Kriszta-Miklós vonal is. Úgyis mindenki látta az egész epizódot, úgyhogy nagy ködösítésre nincs szükség, de hát ugye kezdettől fogva gyanakodnak a fickóra. Ebben a részben is mondja Otyó, hogy kicsit kíváncsi a fickó, meg ugye tényleg rá is kérdez Miklós, hogy mennyien vannak a KMCS-ben, szóval vannak előjelek bőven.

Pindroch és Mike találják meg a halott NBH-sokat. Kolonicsnak egyből megy a telefon. Mivel nem mehet be se mentős, se rendőr, se senki abba a lakásba, ezért a hullákat a KMCS-nek kell eltakarítani. Ennél érdekesebb, ahogyan találgatják, hogyan juthatott be a gyilkos. Ezt egyébként nem értem, hiszen mindenki tudja, hogy Viola vadászik az NBH-sokra. Neki meg eddig is voltak mindenről információi. Kolonicsék inkább azon a vonalon gondolkodnak, hogy valaki olyannak nyitották ki Soltészék az ajtót, akiben megbíztak. Herceg a leggyanúsabb. Mármint Kolonicséknak, hiszen a néző mindent tud.

Szegény Kriszta épp randizni menne a hülyegyerekkel, amikor Bordás riasztja, hogy meló van. Hullatakarítás. Egyébként a hullák elpucolását nem is nagyon mutatják, csak azt, hogy a nagy jövés-menésre a lakók kihívják a rendőrséget. Kriszta meg mondja a zsaruknak, hogy nincs itt semmi látnivaló, hajtsanak tovább, és nem láttak, nem hallottak semmit.

Herceget is előkerítik, akinek persze biztos alibije van. De végül is ez mindegy is, mert mi láttuk, hogy tényleg nem ő volt. (Persze a megbízó még lehetett!) Közben Bordás üzenetet is kap Violától, illetve attól, aki csetelget vele. A durva az, hogy a csetelős fantom azt állítja, nem ő ölte meg az ügynököket. Ez azért is érdekes, mert az igazi gyilkosnál ott volt Láki fényképe is, szóval úgy látszik, mindenki ugyanazokra az NBH-sokra vadászik. Kolonics 24 órát ad Bordásnak, hogy kapcsolatba lépjen a csetelős fantommal.

Kriszta viszont mégis találkozik a hullázás után Miklóssal, aki fel is megy Krisztához, dugnak is, és az idióta Kriszta el is mondja neki, hogy mi volt a fedett lakásban. Mármint, hogy három hulla. Egyébként ez a barom Miklós eddig is tenyérbemászó figura volt, csak nem lehetett tudni, hogy mi jön ki ebből, lúzer, vagy spion. Hát most kiderült. Krisztát meg sajnálom, mert valahogy mindig ő szívja meg. Nem tud bepasizni, a testvérét meg odaszögezik egy asztalhoz Kriszta lakásában, plusz egy NBH-s is ki akarta nyírni anno. Most meg bevásárol ezzel a hülyegyerekkel.

Mondjuk az elég röhejes, hogy Miklós egyből jelent, ahogy Kriszta elhúz fürödni, de hát nézzük el, így hatásosabb a jelenet, mintha helyszínt kellene váltani, Miklós hazamenne stb és akkor jelentene. Egyébként is jobban érdekel, hogy kinek dolgozik? Zsigmondnak?

A múltkor szóvá tettem, hogy keményebb zenét raknék be a Krav-Maga kiképzések alá. Véletlenül találtam is egy ilyen videót, és jobban is van fényképezve, vágva, mint a Tűzvonalban kiképző jelenetei.

 

Címkék: tűzvonalban
29 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenda 2009.02.09. 13:31:52

Jó kis hogyvolt, de most jobban hiányoztak a poén-kiemelések, pl amikor a kiérkező járőröket hessegetvén Krisztának szegezik a kérdést, hogy nem ők voltak-e a felboruló kommandósok a Rákóczi úton?? :DDD

Szerinem nem is olyan biztos, hogy Kriszta bekajálta ezt a hülyegyerek Miki dumát. Kissé spleenes volt a feje a fürdőben, ebből gondolom, aztán meg jól nem lesz igazam :)

Ez a rész nem lesz a kedvencem, de a "nyár van, Laci" beszóláson jót röhögtem.

napola- (törölt) 2009.02.09. 14:59:06

Ez az egész sorozat baromi életszerűtlen, hiteltelen. Nemtom, nem bírtak normális rendőri szakértőket felkérni, hogy ne legyen ennyire gagyi ez a jobb sorsra érdemes sorozat???

Persze, jellemző, különleges egységet őrsökön szolgáló érettségizett kisrendőrökből szoktak kialakítani, ráadásul utána egyből viszik őket éles bevetésekre, jajjj!

Rossz megoldást választottak sztem. Uis, ha mindenáron egy őrs életét akarták volna bemutatni, akkor bizony maradni kellett volna a tyúklopásos sztoriknál, öltözős jeleneteknél, kávéfőzéseknél.

Ha meg nközi maffia témákat akartak volna filmre vinni, profi bűnözőkkel, profi bűnüldözőkkel, akkor ezt bizony nem őrsökön kéne bonyolíttatni, hanem speciálisan képzett rendőrök életéről szóló forgatókönyvet kellett volna írni.

A kettő világ az életben nem vegyül egymással. Amatőrizmus, de az felsőfokon, ahogy megoldották. Még az 1. évadban reménykedtem, hogy vhogy kiforrja magát a dolog, de azóta egyre gagyibb és nevetségesebb lesz a folytatás.

Kár érte.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2009.02.09. 15:01:52

na végre! az előző, nagyon gyenge rész után azért összeszedték magukat. szerintem, ez egy nagyon profi rész volt, nagyon jól megcsinálták a kiképzési jelneteket, az nbh-sok kivégzése is rendben volt, végre nem olyan volt mint az egész, mint egy jelenet a "kisvárosból"...

szerintem nem is viola öldösi itt az embereket. tehet, hogy herceg (vagy a titogzatos felettes) tisztogat itt?:)) aranka/judit utolsó mondata is erre utal, hogy itt nem is horvátországról van szó. a kopasz tisztogató embernek meg nagyon profi kémcuccai vannak, erősen hivatásos szaga van a dolognak. és ezért is volt ráérős, mert tudta, hogy nincs fegyver a házban.
a kopogás rész azért volt benne szerintem, hogy tudjuk, nem ilcsik a hunyó...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.02.09. 15:49:03

@napola-: Ha láttad az első évadot, akkor tudhatod, hogy miért alakult így...

Amúgy meg:

"Hollósi Frigyes ... Egy mulatságos eseményre szeretettel emlékezik vissza, ekkor valakit kergetve, többször le kellett futnia 150 métert, ami - ahogy mondja, kora és súlya miatt - már nem gyerekjáték. Fújtatott és szuszogott rendesen, mikor végre leülhetett, menten rágyújtott. Ez derültséget okozott a stábnak, és mivel mókás és egyben életszerű volt, a jelenet valószínűleg benne is maradt a sorozatban. A történéseket tehát valóban az élet írja."

:-)

www.origo.hu/teve/20090110-uj-terroristak-tuzvonalban-itt-a-3-evad.html

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.02.09. 15:52:55

@Bombadil Toma: "a kopogás rész azért volt benne szerintem, hogy tudjuk, nem ilcsik a hunyó... " No meg talán azért, mert bár a készülődésből sejteni lehetett, hogy mi várható, ezzel a forgatókönyvírók az utolsó pillanatig lebegtették, hogy más is lehet a végkifejlet. Egy kicsit fokozták az izgalmakat, na.

kiricsizoltan · http://comment.blog.hu/ 2009.02.09. 15:56:58

@Fedor: ja, ezt a cigist én is bele akartam írni. hoppá.

de úgy láttam, hogy a filmben nem futott.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2009.02.09. 16:27:50

Idézet az előző hogyvoltból: "Úgy látszik, Miklós lesz az új Johnny. Illetve a kettes számú Johnny. Végül is ebben a filmben valaki vagy öntörvényű zsaru, vagy lúzer, vagy titkosügynök."

A mostani fényében... (én mondjuk az előző rész alapján úgy gondoltam, hogy Miklós nem II. Dzsoni, hanem a sztereotipikus rendőr. :-)

Az a hullatakarítás meg. Nem kell a feltűnés, ezért a KMCS csinálja. Erre lezárják miatta fél kerületet és úgy csinálnak, minta egy világháborús bombát hatástalanítanának. Pff.

napola- (törölt) 2009.02.09. 17:50:32

@Fedor:
láttam az 1. évadot, de attól uúgy abszurd és amatőr az egész, s évadról-évadra egyre inkább. Aki ezt komolyan veszi, az még a Télapóban is hisz.

Még 1x és utoljára mondom: kár érte, ebben a sorozatban sokkal több volt/lett volna.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.02.09. 17:58:12

@napola-: Nem veszem komolyan. Szórakozom rajta.

GJ1 2009.02.09. 21:22:33

két részletben néztem az mtv honlapon az epizódot. az első 30 perc kurva uncsi volt, aztán a második fele viszont nagyon élvezetesre sikerült.

remélem a következő részekben nem ül le a folytatás, most, hogy a kinyírni kívánt nbh-sok nagy része megholt

GJ1 2009.02.09. 21:23:41

és remélem az Aranka/Judit féle gmailes üzenetváltást sikerül vhogy kimagyarázni az íróknak

altero 2009.02.09. 21:52:43

Valószínűleg Viola mészárol, mert a stáblistán a végén ott volt a Viola neve. A színész nevét nem ismerem, de kizárásos alapon csak a kopasz lehetett. Szóval vagy átverés vagy önspoiler :)
A Kravmaga reklámozása kicsit idegesít, de ez legalább nézhető rész volt az előzőekhez képest. De akkor is hol vagyunk az 1. és 2. évad színvonalától? A KMCS továbbra is egy vicc.

Dark Wolf 2009.02.09. 23:57:46

Én részek óta csak nézek ki a fejemből tanácstalanul. Az első két évad minden hibájával együtt jó volt, ez a harmadik viszont valami harmatgyenge. Korábban nem lehetett rá mondani, de amit itt a harmadik évadban művelnek, az egyszerűen gagyi.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2009.02.10. 01:12:03

@altero: a krav-magát nem reklámozzák, hanem az a magyar kommandósok kiképzésének a része, ahogy a világ számos kommandós alakulátál is...

szerintem meg, eddig ez az évad kezdődött a legjobban, lassan kinőtte a gyermekbetegségei nagy részét a sorozat, és ez az évad igéretesnek tűnik, kivéve az előző részt, de azt sikerült jóvátenniük ezzel a résszel.

Josselin Beaumont 2009.02.10. 01:20:27

@napola-: Örülök, hogy megvilágosítottál minket szerencsétlen sorozat-lúzerket, és végtelen bölcsességed kulacsából csepegtettél egy keveset, tudásra szomjazó tikkadt ajkainkra. Most már tudjuk, hogy egy szar sorozatot nézünk.
Köszönjük, leülhetsz bakker!

kamarti 2009.02.10. 10:19:52

A kopogás a második védelmi vonal, és Aranka reakciójából nekem úgy tűnt, elfelejtett szólni a többieknek, hogy változott a kopogás.
Persze mi van, ha nem nyitnak ajtót egyből? Viola nyilván akkor is bejön, csak kicsit bonyolultabb lett volna a forgatókönyv :) Amúgy oké, hogy nem volt fegyverük, de állni és várni, hogy lelőjék őket? Nekem ez volt élet- és filmszerűtlen.

És muszáj minden részben 3x néznünk Miklós meztelen felsőtestét? E nélkül is lehet utálni...

ja, nekem Gergő bátyám búcsúzós jelenete csöppet sem volt ironikus, és emiatt borzasztó volt az egész

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.02.10. 10:51:05

@kamarti: "És muszáj minden részben 3x néznünk Miklós meztelen felsőtestét? E nélkül is lehet utálni..."

Jogos :-)

kiricsizoltan · http://comment.blog.hu/ 2009.02.10. 13:56:42

napola- 2009.02.09. 17:50:32

"Aki ezt komolyan veszi, az még a Télapóban is hisz."

hát akkor te verted át magad, mert "komolyan" szerettél volna venni egy FIKCIÓT.


kamarti 2009.02.10. 10:19:52

"És muszáj minden részben 3x néznünk Miklós meztelen felsőtestét?"

:DDDDDDDDDDDDDD igen, igen, igen

jóhogynemmá herceg melleit mutogatják (bocs csoma judittól, de úgyse olvassa)

báró Csekonics 2009.02.10. 15:38:02

Ugye nem az lesz majd a nagy csavar, hogy Zsuzsa tényleg Violával kavar?
(Csak esetleg ő nem tudja, hogy ki az.)
Ugye nem?

kamarti 2009.02.10. 17:41:49

"itt van Zsuzsa és már nem idegbetegnek néz ki, mint az előző szériában végig"
"Szóval lehet, hogy nem is olyan komoly az a pár hónapos kapcsolat?"

ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy Zsuzsa jól láthatóan gömbölyödik - és nem csak az arca... (bár láthatólag volt némi csűrcsavar, hogy eleinte ott tartotta a hasa előtt a kabátot vagy mit, de a jelenet vége felé komoly ráutaló mozdulatok is voltak, gondolom, hogy Bordás is, néző is lásson, ne csak nézzen :)
De az Erika-szál elfelejtését támogatnám magam is

kiricsizoltan · http://comment.blog.hu/ 2009.02.10. 17:58:13

@kamarti: jó, hát én ehhez bunkó paraszt vagyok, készséggel elismerem. de most hogy így mondod, van benne valami.

de pár hónapos csak a kapcsolat, és egyből terhes? :))) na mindegy, majd kiderül.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2009.02.10. 18:19:37

@kiricsizoltan:

"jó, hát én ehhez bunkó paraszt vagyok, készséggel elismerem."
Aha, szóval a villamoson sem szoktad a terheseknek átadni a helyed... :-D

Szerintem meg a ráutaló mozdulat annyit tesz: legszívesebben ott helyben felfalná Bordást a szemével! :-D

Dark Wolf 2009.02.10. 18:55:19

Eszembe jutott egy durva kikacsintás a nézők felé: amikor Bordás kérdezi Móriczot, hogy mit csinál itt, erre Móricz: "csak itt statisztálok". Erre Bordás: "az nem a Pircsi?" Hát igen.

kamarti 2009.02.10. 20:33:37

@kiricsizoltan: hát még véletlenül sem akartam ráutalni, hogy valaki bp lenne, isten ments! szóval nem köll készségeskedni :) Csak hát nő vagyok, voltam már terhes, és általában arcon is kiszúrom, itt meg, mondom, volt trükközés ruhával, ültetéssel stb., szóval nem csoda, ha nem tűnt fel. (bár harmincas nő nem tartja a hasa előtt a cuccait alapból, ha nincs takargatnivalója exszerető előtt, sztem, tehát innen is feltűnő volt a dolog)

egyébként igen, van olyan, hogy pár hónapos kapcsolat és ekkora has (egyébként második, harmadik stb. terhesség hamarabb/jobban is látszik), tudok olyanról, hogy egy párnak egyszer is elég volt ágyba bújni... van ilyen

kamarti 2009.02.10. 20:35:19

@Dark Wolf: jaj, ez fel se tűnt, csak hogy Pircsi milyen szplínes, mióta nincs a középpontban :)
de rendben van, tényleg.

kiricsizoltan · http://comment.blog.hu/ 2009.02.10. 22:45:06

@kamarti: persze van ilyen.

de végül is itt inkább az a fura, hogy ha jó emlékszem, neki volt egy vetélése, aztán a háziőrizet, megkattanás, gyógyszerek, kórház, sitt, hadbíróság, mittudoménmi, aztán kiengedik és máris boldog kismama.

egyébként a megoldás nyilván az, hogy ha te valóban látod a színésznőn, hogy állapotos, akkor a valóság felülírta a forgatókönyvet (a színésznő terhes stb) és ezt valahogy bele kellett írni a filmbe, mert a színésznő nem zsuzsaként éli a hétköznapjait.

vadász2: a nagy pocakot azért felismerem :))))

kamarti 2009.02.11. 08:10:13

@kiricsizoltan: hát igen, sztem ez saját has volt. Ha nem, akkor nagyon jó volt a haj és a smink (vagy én hiszek a saját képességeimről többet :) (viszont most már tényleg kíváncsi vagyok, mi a helyzet valójában)

és persze, én is éreztem a háziőrizet vs állapotosság ellentmondást, de hát kicsire nem adunk :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.02.12. 12:49:01

@Dark Wolf: Szerintem ez csak egyszerű utalás volt arra, hogy Pircsi (mármint a karakter) szolgálaton kívül amatőr színjátszó elvont darabokban.

Vince Larkin 2009.02.12. 19:35:50

félig-meddig off. Látta már valaki a sport tv-n, hogy valamelyik hétvégi meccsbeharangozó zenéje a Tűzvonalban főcímzenéje? :-)
süti beállítások módosítása