Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Lost Room 1x01 - The Key and the Clock 2/2

2008. március 02. 15:48 - zaphodbb

Ott fejeztük be, hogy Anna eltűnt a Szobában. Joe nekimegy Menyétnek, aki a dulakodás közben felvilágosítja, hogy nem halt meg a lánya, egy Tárggyal visszahozható, majd ő segít. Közbejön a hibbant kopasz, aki még mindig dühös, lövöldözni kezd Millerre, úgyhogy Joe kénytelen menekülni de hirtelen, kinyitja a kulccsal a Szoba ajtaját és beugrik. Aztán lerogy az ágyra és csak fogja a fejét. Zsaruk a helyszínen, Lee (a néger nő zsaru) szerint, ez egyszerű esetnek tűnik, Miller elrabolta a saját lányát, mert tudja, hogy az exe megnyeri a pert. Ráadásul még vért is találnak az ajtón. Miller kurva nagy szarban van és még ki se tudja magyarázni magát anélkül, hogy diliházba ne küldenék.

A Motelszobában járunk, Joe depizik összekucorodva az ágyon, néz maga elé. Aztán felírja egy papírlapra, hogy "Anna tarts ki, jövök érted, Apa." amit letesz a komódra és kimegy a Szobából. Kint felhívja a társát (aki Lou), aki a mivanmivanmivan kérdéskört járja körbe. Lou-tól megtudjuk, hogy már mindenki a legrosszabbra gondol, hogy megölte a lányát. Nem tudjuk miért gondolnak erre, semmi értelme nem lett volna, az elrablásának mondjuk még igen, de miért akarta volna megölni?? Miller megkéri, hogy nézzen utána Menyétnek és hagyja már a faszságokkal, dehogy ölte meg a lányát.

Tovább
Címkék: lost room
komment

Csillagkapu Atlantisz 1x03 - Hide and Seek

2008. március 02. 12:00 - the black ball

Avagy SzuperMcKay legendája

A pilot után egy kicsit lecsillapodnak a kedélyek. Mindenki jól befészkelődött már, Weir is nyugodt, Shephard sem olyan kemény, és már a doki is le mer ülni bárhova. Ennek ellenére ebben a részben megint szívatják McKay-t, elveszett kisfiút keresnek, Atlantiszt védenek, ismét szívatják McKay-t, többet megtudnak a városról, elhárítják a veszélyt, és nem utolsó sorban jól megszívatják McKay-t. Nem feltétlenül ebben a sorrendben. Lassan indulunk, de utána begyorsulunk. Na indul a mandula.


Ki mással kezdhetnénk a részt, mint Rodney McKay. Már valószínűleg negyed órája bámul egy csapat egeret, amikor is bekapcsolódunk. Aztán kaján vigyorral az arcán megkérdezi az egyiktől, hogy talált-e már magának valami jó kis lányegeret. Teljesen hétköznapi, hogy egy fizikazseni egerekkel beszélget. Közben Carson doki nyugodt szívvel válaszol a kérdésre, és közli, hogy még nem talált senkit. Vajon miért… McKay mondja neki, hogy pár athosi (falusi) nő egész tetszetős, és addig kell ütni a vasat, amíg. Ez a beszélgetés itt elérte a holtpontot, úgyhogy a doki a lényegre tér: bead egy kísérleti szert, amitől McKay képes lesz irányítani az ősdolgokat. Carson megkérdi, hogy akar-e róla többet tudni, mivel McKay is tudós, vagy olyasmi. Rodney közli, hogy szerinte a gyógyítás az nem tudomány. Carson vérszemet kap, ebből szívatás lesz. Lazán tudatja, hogy hát nem igazán legális dolog ez, de mivel nem a Földön vagyunk, uccu neki. Az is kiderül, hogy ugye nem igazán biztonságos, mert ugye manipulálja a DNS-t. Kissé érdeklődőbb lett McKay, de mire észbe kap, puff, tű a helyén, felszisszen, majd utána biztos kap egy nyalókát, amiért jó kisfiú volt. Valami ősizét szorongat, amiről fingja nincs, hogy mi az, de hátha jelzi, hogy mikor válik ő is Mini Istenné.

Tovább
Címkék: atlantisz
komment

5IVE days to midnight 1x01 - Hétfő

2008. március 01. 16:17 - Mr. Zippo

Ez az 5 részes mini-sorozat egy fizikaprofesszorról szól – J.T. Neumeyer – aki információt kap a jövőből a saját haláláról. Kérdés, hogy meg tudja-e akadályozni ezt, vagy épp a vesztébe rohan.

Kapkodó képek, egy férfi menekül valami elől egy bárban. Az óra négyet mutat és nincs kiút. A férfi megáll, mintha tudná, hogy nincs menekvés. Kiált és ekkor bumm, golyót kap a két szeme közé. Holtan hanyatlik hátra. A gyilkos árnyéka vetül rá, s egy töltényhüvelyt dobnak kihűlő porhüvelyére. Majd a kép egy fakó fényképpé válik.


5 nappal korábban. Hétfő. Reggel ébredező kislány, és egy daloló apa, ki nem más, mint az imént látott férfi. „Boldog születésnapot Jessy!” Jessy egy lézert kap ajándékba, mellyel végigpásztázza a szobát. Képek sora. Apa lányával. Anya. Nem is maradunk soká, mert vár az iskola. Indulás előtt azért még belefér, hogy az asztalon szétszórt puzzle egy darabja a helyére kerüljön + egy emlék merüljön fel a múltból, egy megelevenedő fénykép, szerelem – „Az első családi fénykép”.

Tovább
Címkék: 5ive days
komment

Egy érdekes felvetés és kiadó hogyvoltok UPDATE

2008. március 01. 14:34 - sixx

Brutival és TM-mel fejtegettük valamelyik nap, hogy mi lenne, ha az olyan sorozatokról, mint a Viasatnál ezentúl naponta jelentkező Miért éppen Alaszka? és a Szívek szállodája nem napi, hanem heti, összefoglaló hogyvót készülne, ami persze ugyanannyi melót jelent, mint a napi posztolás, mert meg kell nézni hozzá az epizódokat, de mégsem lenne unalmas az olvasóknak, mert nem naponta olvasnának ugyanarról a sorozatról. (Közben a Gilmore Girls-t bevállalta candyperfumegirl.)

A kérdés tehát adott: vannak-e olyan vállalkozó kedvű olvasók/írók, akik bevállalnák ezt a cseppet sem kis feladatot, és nekilátnak a két sorozat szigorúan HETI összefoglalóinak gyártásához? További kérdés: van-e, akit érdekelnek a TV2 új sorozatai, különösen a Raines című nyomozós Jeff Goldblummal (mindössze 7 epizód lesz belőle) és a Cane/Cukorbáró című Jimmy Smits eposz a kubai bevándorlókból lett rumgyárosokról? Van még kiadó hogyvoltunk egyébként: Veronica Mars (season 1-től), Nancy ül a fűben/Spangli (amint a Cool elkezdi vetíteni), Kutyaszorítóban (Kill Point, TV2, 8 epizód), a Kaliforgia és a Painkiller Jane. Az NCIS közben elkelt, jövő héttől ezzel újítunk.

komment

Csillagkapu Atlantisz 1x02 - Rising II.

2008. március 01. 12:00 - the black ball

Ott hagytuk abba, hogy Ford az állát szedegeti fel éppen, mert átjött a kapun három vijjogó űrhajó. Gyors odarádiózik a Terminátornak, hogy hát jön az ellen. Mindenki rohan, persze más-más irányba. Miután abbahagyták a légi bemutatót, a hajók egy bazi nagy lézerporszívóval elkezdik felszivattyúzni az emberkéket. Ez már a Terminátornak is sok, parancsot ad a gyilkolászásra. A fák között mozgó cigifüst jelenik meg, ami teljesen kiakasztja a robotunk processzorát. Biztos leszokott már. Közben jön már Teyla és
Shephard is, mert ugye a csaj az érzi a Lidérceket. Ez a második töri leckéből derült ki, amit otromba módon kifelejtettem. Shephard is megijed közben a cigifüsttől, de csak addig, amíg nem jön Teyla. Ő nem szarozik, beleáll a füstbe, ami eltűnik. Hatásos, hatásos. Kiderül, hogy csak a Lidércek vetítik oda. Szemetek.


Közben a hajók megunták a porszívózást egy kicsit, úgyhogy aljas módon szétlőnek pár sátrat. A Terminátor egyenesen pánikol, és egy katonával leszedeti az egyik hajót. Aknavetővel. Alapfelszerelés. A másik két hajó bepöccen, porszívó bekapcs, Terminátort beszív, Teyla-t beszív, Shephard megint zakózik egyet, de most már nem értékeljük a humorát. Hopp, na de mi van Forddal? Szegény még ott didereg a kapunál, amikor is beindul a tárcsázó. Hajók elmennek, Ford gyorsan memorizálja a címet, amiért a későbbiekben még kap egy buksisimogatást. Shephard odarohan a lelőtt hajóhoz, amiből egyik kedvenc Addams Family szereplőnk, Thing alias Kéz kecmereg kifelé. Shephard nyilván nem szerette a filmet, mert széjjellövi a védtelen kezet.

Tovább
Címkék: atlantisz
komment

Las Vegas 2x09 - Impresszió, a felkelő casino

2008. március 01. 08:43 - C21

A mostani részben lesz egy kis műveltségi vonal az impresszionistákkal, visszatér Alec Baldwin, megtörténik az amiről álmodtam múlt héten, csak Danny éli át, valamint jön Steve és Steve, és a lokális felmelegedés.

A Montecito kiállítást rendez impresszionista festményekből. Az egyik nyerő szériás vendég  a Monet képpel a szobájában, hajlandó lenne még maradni egy napot, így a lenge ruhájában is bombasztikus Sam, ezt el is intézi. Véget is ér a széria, 80 dezső minusz, és a kultúrfröccs emléke kíséri haza. Ed beengedi a helyi iskolásokat, egyikük meg is jegyzi, hogy neki a kutyás kép tetszett a legjobban. Ezzel csak az a gond, hogy kutyás képet nem raktak ki. Valaki más tette, cserébe egy Degas képért. Ed már izzítja is a magángépet és kapcsolatait.

Tovább
Címkék: las vegas
komment

A fiúk a klubból 1x01 - Pilot

2008. február 29. 16:43 - leeann

Tehát fiúk a klubból. Aki még nem látott egy részt sem, pokolian bánhatja, viszont itt az alkalom, hogy megismerje. Pittsburgh- ben vagyunk. Egy szórakozóhelyen indul a történet. Erős dallamosabb tucc- tucc zene, diszkó fények, szép testű táncoló fiuk, némi táncoló lány vagy csak lánynak látszó fiú. Elkezd mesélni egy hang. Arról beszél, hogy minden a szexről szól és a (hetero) férfiak minden 28. másodpercben a szexre gondolnak, a melegeknél ez a szám 9. Hangunk elmondja, hogy miért is jó hajnali 1-kor a Babylonban bulizni és csak egy szempillantás műve, hogy megtaláld a legszebb pasit a világon, legalábbis a következő estéig. Hang azt mondja egy pasira, hogy ez ő: 190 cm, 121-es mellkas, 43-as bicepsz, 71-es derék, egy valóságos félisten. Na jó, majdnem. Kamera arrébb megy és egy mosolygó fiún áll meg. Ő már a hang tulajdonosa, „Májki” - vagyis Michael Novotny -, helyesnek mondott átlagos pasi, 29 éves 175/65, 24-es farokkal, jó, ez enyhe túlzás, de szerinte ki mond igazat, amióta feltalálták a netszexet?


Mikey mellett ott áll Emmett és Ted. Emmett rögtön megmutatja milyenségét a „Mikor váltottunk át a 70-es évekből a 80-asba?” kérdéssel. Mikey mosolyogva mutatja be a barátait, Tedet és Emmettet. A diszkó dívák kitárgyalása után egy előttük elhaladó pasit hasonlít Ted a velencei naplementéhez. Mikey szerint Emmett szörnyű tud lenni, de szerinte a közönséges pasik világában nehéz dolog buzinak lenni. Megismerhetjük Tedet is Mikey tolmácsolásában, vagyis Ted igazán okos fiú és hatalmas szíve van, de az ő világukban ennek a szervnek a mérete sajnos nem érdekel senkit. Mikey gondolatmenete oda jut, hogy mint mondta minden a szexről szól, kivéve szex közben, mert akkor a teljesítményeden agyalsz. Ez alól egyetlen kivétel van, és ő Brian Kinney, mert akkor a mottó „Ki nem szarja le, mit gondolsz, örülj, hogy megkaptál.” Brian tánc közben grabancon, illetve nadrágon ragad egy fiút és elindul vele a diszkó eldugottabb részébe.

Tovább
komment

The L Word 1x03 – Let’s Do It

2008. február 29. 13:18 - Hartmann

Alice éppen a főnökének próbálja felvázolni a kapcsolati hálójának a lényegét, hogy mindenki mindenkivel összekapcsolható. Mindenki, mindenkivel lefeküdt már, ha máshogy nem, közvetve. Legfeljebb hat lépésben. Arról próbálja meggyőzni, hogy ebből milyen jó cikket lehetne kanyarítani a magazin számára, de a főnöke szerint inkább a vaginaszűkítés lenne a jobb téma. Alice persze nem repes az örömtől, de felrakja a kényszermosolyt az arcára és elindul terepmunkára, infót gyűjteni. Nagy nehezen be is jut a klinikára, ahol összefut egy régi ismerősével. Egy elég közeli, intim ismerősével. Gaby próbálja lebeszélni a műtétről, még nem tudja, hogy csak egy cikk miatt gyűjt infót, de Alice nem is osztja meg az ex-barátnőjével ezt az információt. Gaby próbálja magát visszakönyörögni Alice mellé, válogatott bókokkal halmozza el, ebédmeghívás is szóba kerül. Később Alice megkapja Don Juanitától a fenyegetést, hogy megemlegeti, ha visszamegy ahhoz a libához.


Gyerekfogantatás szálon is halad előre a történet, az eddig kudarcok nem vették el sem Tina, sem Bette kedvét attól, hogy gyerekük legyen. Még jó, hogy a bankban van lefagyasztva egy kis anyag a számukra. Hiszen Tina nem akarja ezt most a dokikra bízni. Jobban szeretné, ha este, kettesben, kellemesen ellazulva, gyertyafény mellett foganna meg. Ennek örömére Bette ismét beáll a zuhany alá, immár nem egyedül.

Tovább
Címkék: l
komment

Tűzvonalban 02x08 - Pók a hálójában

2008. február 29. 10:46 - kiricsiz

Egy hetet kellett várnunk arra, hogy megtudjuk, mit keres Denise Bordásnál. De most végre. Még lehetnek fordulatok a dologban, de most úgy tűnik, Denise tényleg önszántából jött, és tényleg azért, mert rájött, hogy a faterja műkincseken kívül fehér porban is utazik, és a gyengébbek kedvéért: nem molnár. A kiscsaj azt próbálja meg elmondani Bordásnak, hogy mentse meg Demsát, de elég nehezen tudja elkezdeni, mert Bordás nem hagyja. Merthogy az őrnagy óriási szarba kerül, de legalábbis bonyolódik a helyzete, ha még Denise is belekavarodik az eseményekbe. Éppen ezért játszmázásba kezd, először megpróbálja lerázni Denise-t, meg úgy tenni, mintha csak egy kamaszlány regényes fantáziája szülné ezt a drogos históriát. Aztán megdumál a csajjal egy talákozót. Ja, és kiküldi körülnézni az őrmestert, hogy követték-e Demsa lányát. Béna munkát végeznek, mert se az őrmester, se Bordás nem veszi észre, hogy Denise-t követték bizony.

Egy fickó rosszul lesz az őrsön. Johnny életment egy golyóstollal, meg bugylibicskával, de pont ekkor érkezik meg Johnny faterja is, aki segít életet menteni. Kriszta meg odahaza letudja a kötelező reggeli veszekedést Zolikával. A dolog odáig fajul, hogy Kriszta kirakja az öccse szűrét, illetve mondja neki, hogy mire visszaér, addigra húzzon el a francba. "Odamész, ahova akarsz, felőlem meg is dögölhetsz." Ámen. Úgy legyen.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
komment

Journeyman 1x02 - Friendly Skies

2008. február 29. 08:09 - TorrenteXY

Az első rész utózatosából aemlékeztetnek, hogy ebben a sorozatban időutazás problémája forog fenn, ami egyrészt családi problémákat generál, másrészt a Kalandember főhős, Dan Vasser találkozik a volt nőjével, aki 9 éve meghalt – de inkább úgy tűnik hogy nem. Ő is időutazó lehet. Na, a nyálcsorgatás után következzen az e heti adag.


Danit, a Kalandembert, és „mellesleg” előnyős  feleségét, Katit egy kórházban látjuk újra. Épp MRI-t vagy mit készítenek róla, beszkennelik az agyát, aki elég Dr House-t vagy más orvosos izét látott már, az tudja miről beszélek. Aki nem, az most diszkriminálom. Szóval úgy tűnik az asszony mégse hiszi el teljesen a dumát az időutazásról. Miért nem vizsgálja meg például az előző részben oly sokat reklámozott iphone-t, hátha az olyan eszköz, mint a Sliders-esek távkapcsolóizéje. Kapu a világok között.  A kórházból a gerlepár repülőútra indul, egy szem újságírói fizetésből élnek, aki ráadásul ideje nagy részét időutazással tölti, de már a második részben a Bahamákra repülnek. Na jó, csak Oregonba mennek.

Tovább
Címkék: journeyman
komment
süti beállítások módosítása