Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 3x09 - A kívánság

2008. december 31. 13:00 - leeann

Buffy, Willow és Xander éppen vadásznak és a sikeres gyilkolászás után leülnek kicsit lelkizni. Most épp nem Buffy szerelmi élete van terítéken, hanem a másik kettő csókjelenete, aminek a közönség nem igazán örült. Erre bizonyíték a közönség egyik fele Cordi, aki minden közös képükről levagdossa Xander-t. Sőt, nemhogy levagdossa, de a képfoszlányokat meg is gyújtja és nem hajlandó beszélni a csalfa fiúval. Másnapra elég fura helyzet alakul ki és a furcsaság nem az, hogy Willow ideges, hogy az ominózus eset óta most fog először találkozni Oz-zal, hanem az, hogy Cordi úgy jelenik meg, mint egy szolidabb domina.

A sleppje is időközben átalakult. A slepp vezére Harmony lett. A lánycsapatba való visszailleszkedés most már nem olyan egyszerű. Cordi kiválása óta lett egy új tag Anya és Harmony visszaélve hatalmával, gúnyolja rendesen a volt vezért. Cordelia simán átkerült a luzer csoportba. Noh, nézzük a másik bűnöst. Oz az eddigi kétmondatos szövegeit visszaváltotta egyszavasokra, ami azt jelenti, hogy őt is megviselte a dolog. Will próbál bocsánatot kérni, de mivel okos fiúval hozta össze a sors, nem megy ez olyan könnyen. Egyszóval senkinek sem fenékig tejfel az első iskolai nap. Azért valakire csak rámosolyog a szerencse, ugyanis a lánycsapat új tagja Anya barátságát ajánlja a száműzött Cordinak.

Tovább
Címkék: buffy
2 komment

Kés/alatt 2x15 – Sean McNamara

2008. december 30. 13:00 - Madmoazell

Kedves Hogyvolt-olvasók! Ahogy ígértem, most jön az újévi jókívánság… Klisészerűen mondhatnám, hogy sikerekben, örömökben gazdag búék Néktek, de inkább mégse. Cserébe inkább annyi, hogy érezzétek magatokat január elsejétől olyan jól, ahogy ti szeretnétek, és olvassatok továbbra is sok hogyvoltot! Ja és köszi a majdnem egész éves kitartást!

Ms. Camden mélysejti karcinómára hivatkozva mutogatja tomporát Christiannek, majd megkéri, hogy „kenje be naptejjel”, és természetesen az íróasztalon kötnek ki, a búcsúédelgést azonban megzavarja Gina felbukkanása. Nem ok nélkül jött természetesen, csak szól, hogy HIV pozitív. Ez a nap híre. Valami gombásodás után derült ki, már két hete tudja, kapja is az AIDS-koktélt. Christiant letaglózza a dolog, pláne, hogy Gina nem tudja, mikor kaphatta el, mindenesetre egy teszt befigyel. Persze jól összebalhéznak, a végén pedig ő lesz a hülye, hogy még gumit se viselt közben. A legnagyobb baj, hogy még Wilbur is esélyes arra, hogy megkaphatta. Na erre aztán Christian még jobban kiborul, nem hajlandó segíteni a nőnek megkeresni a gyerkőcöt, mire Gina kijelenti, hogy ugyanolyanok, de legalább ő vállalja a felelősséget a hibáiért. Ajjajjajjajj.

A rendelőben teljesen magába van zuhanva, de a bent ülő páciens se semmi. A Késes visszatért, és szépen fel is vagdosta a modellsrác arcát. Szerencsére a korábbi áldozat, Naomi Gaines arca teljesen helyrejött azóta, van esély a teljes gyógyulásra. Mr. Rourke viszont nem akarja teljesen helyrerakatni a dolgokat, szeretné, ha valami emlékeztetné, hogy mi történt vele. Pláne, hogy a Késes meg is erőszakolta, miután teletömte drogokkal. Szerencsére Mr. Rourke nem HIV pozitív. Erre a hírre Christian megvizsgáltatja a vérét.

Tovább
Címkék: kés/alatt
4 komment

Csillagkapu 3x14 - Invázió

2008. december 29. 14:00 - Llew

O’Neillék a Khebet, meg Sha’re harsessis gyerekét keresik. Most épp egy esős bolygón, de hiába. Odahaza Hammond várja őket, majd egy katona kíséri őket a gyengélkedőre, mert a bázison kémiai szivárgás van. Rutinszerűen kapnak is egy injekciót a hátsójukba, amitől szépen elájulnak, majd a gyengélkedő személyzete valamit gyanús ügyködésbe kezd.

Teal’c magához tér. A függöny mögött Fraiser doktornő a szimbiótáról és Carter módosult állapotáról beszél Hammond tábornoknak, aki valami inváziót emleget, ami már önmagában is furcsa, ráadásul ezt két idegen társaságában teszi. Teal’cet raktárba viszik, mert azt hiszik, le van nyugtatózva. Ő közben terminátor üzemmódba kapcsol és leüti az őrt, és már megy is a fegyvertárba. Kiszabadítja Cartert és beszámol neki a helyzetről.

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

Moonlight 1x05 - Arrested Development

2008. december 29. 11:00 - Sonrisa

Mindenkinek B.oldog Ú.j É.vet K.ívánok!

Essünk túl gyorsan a szokásos összefoglalón, de ne feledjük, hogy Mick legutoljára épp Bethből lakmározott, és azt tegyük hozzá, hogy vészhelyzet volt, ill. a csaj önszántából ajánlotta fel magát. Josh persze nem tud semmiről. Vámpírunk kínosan kerüli a találkozást a riporterrel, ám az univerzummal szemben tehetetlen, így tanúi lehetünk egy kínos tessék-lássék társalgásnak. Joshék épp az egyéves évfordulójukat ünneplik este, meghívják Micket is, aki hezitálva nemet mond. Vágás, egy baseballsapkás alak kísérők képeit nézegeti a neten, fel is keres egyet, majd ráront. Sejtjük, mi történhetett. Meg is van a heti „bűnös”. Főcím.

A BW-nél meló van, a korábban látott csini kísérő holttestét találták meg, személyazonossága ismeretlen. Közben St. Johnnál is jelentkezik egy házaspár, akik egyetlen kicsi lányukat szeretnék viszontlátni, aki a nagyvárosba jött, annak reményében, hogy megtalálja az amerikai/hollywoodi álmot. Aztán – meglepő módon – kísérőként végezte. Mick feladata lenne megtalálni, és hazavinni az elveszett bárányt. Beth a bűnügyi helyszínen lábatlankodik, a gyilkos talán San Franciscóból ruccant át L.A.-ba

Tovább
Címkék: moonlight
8 komment

Pletykafészek 1x01 - Újra otthon

2008. december 29. 09:00 - szucsitg

Rövid ismertetés. Tinisorozat, Josh Schwartz, OC-feeling. A lényegen túl vagyunk, jöhet a sztori. :)

Serena (S) ül a vonaton, vágyakozóan kitekint. Megérkezik, és persze egyből kiszúrja valaki. Megy is a hír+kép a Gossip Girlnek (GG – pletykacica?! bleh...) (akiről persze nem lehet tudni, hogy kicsoda, de nem véletlenül vagyunk sorozatfüggők, Kristen Bell hangját egyből felismerjük. Lebukott. – a magyar hangot nem minősítem inkább...) Szóval S visszatér, de miért?! Nem koliban kéne lennie? Ajjaj, mi lesz itt. Oh, és máris újabb szereplők a képernyőn, Dan (D) es Jenny (J), meg persze az apjuk. Épp visszatértek az anyjuktól, csak nem elváltak a szülők? Nem baj, klisé lesz még elég. És persze, D-nek tetszik S, le sem tagadhatná, a kivert kutya szemei elárulják. És mire itt tartunk a sztoriban, már a fél Upper East Side(UES) tudja, hogy S visszatért. Jött MMS-ben. Ilyet én is kérnék, de sorozatos hírekkel.

Tovább
Címkék: pletykafészek
21 komment
süti beállítások módosítása