Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Las Vegas 2x06 - Emberek játéka

2008. február 09. 07:34 - C21

Ebben a részben lesz warez, videójáték, gáz sérók, szomorú rendőr feleség, felbukkan Nessa apja, és megtudjuk, hogy ha kis helyre zárnak egy kopasz tetovált emberrel, akkor mindenki ugyanarra gondol. A fonalat ott vesszük fel, hogy Mary-nek kéne megszereznie egy még meg sem jelent videójátékot a melle bedobásával, majd Delinda meséli az esti bulit a Mistique-ben, ahol Paris Hilton melléről akarják leinni a tequilát. Mary a mell szóra felkapja persze a fejét, és még hasadéknak se nevezné. Azért ez nem fair.

Közben Mike és Danny egymást püföli az állítolag nagyon szuper játékon, de az utolsó pillanatban lekapcsol az áram. Nessa-t (akinek már annyira belelóg a haj a szemébe, hogy ciki) megkeresik, hogy az apja, aki halott, nem halott. Marokkóban él.A kapcsolattartó, hogy bizonyítsa igazát, elmondja a teljes nevét, születési dátumát, és hogy balkezes. -Ilyeneket csak az tud, aki ismeri az apámat- gondolja Nessa.

Tovább
Címkék: las vegas
10 komment

Shark 1x10 - Anyai bűnök

2008. február 08. 14:06 - mg_b

Ott hagytuk abba, hogy Julie kimaradt estére dugni Eddie-vel, és Stark ezen jól felhúzta magát. Most meg eldördül egy pisztoly, de sajnos nem ő lövi le Eddie-t, hanem valami „bébi” egy kopasz csávót. Amúgy lepattant lakás, drog, cigi és pia, szóval képzelhetjük, Starknak marhára nem fekszik: miért olyan kiemelt ügy ez, hogy ő dolgozzon rajta? Hát a gyanúsított, Sara Metcalfe miatt, aki igazi gazdagpicsa, szerető anya és mintafeleség, és a helyszínen várta be a zsarukat. Önvédelemre hivatkozik, a kinyírt macsó meg a szeretője volt. Otthon kevés volt a fater.

Villásreggelivel folytatjuk, Stark, Madeleine és Raina rakják össze az ügyet: Sara és az áldozat, Jeremy Clinton azóta kapcsolatban álltak, hogy a pasas Los Angelesbe érkezett, a helyszínen pedig megtalálták kettejük és egy harmadik személy DNS-ét. A nyomok arra utalnak, tényleg önvédelem volt, na de akkor miért lőtt rá kétszer? Egyszer mellkason találni elég, utána már lehet menekülni – igen, Stark erre építi az ügyet: gonosz picsa, aki gyilkolni akart. Hogy a csaj megijedt és ezért kétszer húzta meg a ravaszt? Hát istenem, az igazság relatív.

Tovább
Címkék: shark
3 komment

Tűzvonalban 02x05 - Női könnyek

2008. február 08. 10:01 - kiricsiz

Az intróban rég nem látott jelenet: Pircsi és Alter együtt járőröznek. Habár az előző szériában sem járőröztek ők együtt túl gyakran, mert Alter igyekezett úgy intézni a dolgokat, hogy Szivarral legyen egy járőrben, de most ez mindegy, a hangsúly különben sem Pircsin van, hanem azon, hogy Alter járőrözik. Vida igyekszik minél kevesebbet beszélgetni Pircsivel. Ennek két oka lehet. Egyrészt Pircsi elég sok hülyeséget beszél, úgyhogy Alter nyilván nem akarja ezt hallgatni, de a másik ok a fontosabb, nem akarja, hogy faggatózásba torkolljon a dolog, hogy mit csinál ő itt, mi ez az akció és így tovább.

Eközben Zolika egy dílerrel vitatkozik az utcán. Na, ennek a dílernek sincs igazán gengszter feje, de gondoljunk bele, hogy legalább egy olyan díler biztos létezik valahol a széles világon, akinek olyan feje van, mint egy kiégett latintanárnak, és akkor ez a szereplő pont rá hasonlít. Egyébként az van, hogy Zolika egy időre el szeretne tűnni, mert Kriszta nagyon rászállt, és ezt kívánta volna megbeszélni a fickóval, aki kevéssé vevő Zolika nyavalygására. Ez a szóváltás pont arrafelé van, amerre Alter és Pircsi járőrözik, úgyhogy a zsaruk előbb-utóbb beleakadnak a két dílerbe. Igazoltatás, miegymás. Pircsi szokás szerint megint megkavarja a dolgokat, rákérdez, hogy Zolika nem Kende öccse-e. Zolika meg rávágja, hogy de. Az idióta. Aztán elengedik őket. Alter persze tudja, hogy van náluk anyag, de futni hagyja őket "az akció" miatt.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
16 komment

Lost 3x17 - A 22-es csapdája

2008. február 07. 21:47 - sixx

Ilyen címhez nem egyszerű felnőni, és az az igazság, hogy bármennyire is vagyunk Dezmond-fanok, és szeretnénk vele iszonyatosan berúgni egy trópusi szigeten, ez a rész kissé olyan "eh" érzéssel csúszott le a torkunkon, mint egy üveg Durbincs sógór nevű kocsisbor a nyolcvanas évek második felében, mert szarnak szar volt ugyan, de kicsit azért ütött. Ez meg nem annyira jó, de legalább Lost. És a hobbit majdnem meghal benne.


A sziget eseményei (főleg) és a flessbekkek (totál) a skót hajós körül zajlanak, aki Lokkbácsit vagy vicces Szójert akar, az nost kurvára csalódott volt, mi annyira nem, mert legalább Dzsekkből sem volt sok, bárcsak törölné már le a hülye félmosolyt az arcáról valaki egy lapáttal. Kezdjük a flessbekkel! Dezmond szerzetes volt, már tudjuk, hogy miért testvérez le mindenkit, kisgyerektől nőkig, a hobbiton át, pedig ez utóbi KURVÁRA nem testvére senkinek, csak egy vinnyogó kis görcs. Azt, hogy miért állt be a rendbe, biztos megtudjuk később, azt viszont máris, hogy a főnöke (apát?) nem hitte volna, hogy a némasági fogadalmat be fogja tartani, pedig.

Tovább
Címkék: lost
32 komment

House 3x10 - Kiskarácsony, nagykarácsony

2008. február 07. 10:32 - candyperfumegirl

Zseniális vizuális elemekkel nyit az epizód: a kórház gusztustalan mennyiségű karácsonyi giccsben fürdik, többek közt egy akkora Betlehem van a hallban, amibe csövesek simán beköltöznének és még bulizni is lenne helyük benne, minden négyzetcentiméteren karácsonyi dekor hömpölyög, és ide sétál be a botjára görnyedő House az „Is that you Santa Claus” dallamára. Hangulati aláfestés csillagos ötös, ez így is marad az epizód folyamán, a 3. évad karácsonyi epizódja olyan sötét és depresszív, amilyen talán még soha nem volt ez a sorozat, közben pedig folyamatosan agyonjátszott karácsonyi slágerek szólnak, és minden jelenetben gondosan el vannak helyezve a jellegzetes karácsony-hanuka giccskellékek.

A szeretetteljes karácsonyi hangulatot rögtön meg is alapozza Shitter, aki House irodájában sátáni vigyorral az arcán már alig várja, hogy elmondhassa dokinknak az év hírét. Országos cimborája beköpte, már tudja, hogy hamisított recepeteket, így most 2 választása van: 2 hónap elvonó vagy meghatározatlan idejű börtön, kap 3 napot hogy eldöntse. Kár, hogy az ilyesmit nem lehet becsomagolni, pedig szerintem a legszívesebben éktelen nagy piros masnit kötött volna erre a hírre. (Itt nem kell a Grace klinikás rószaszín karácsonyi nyálfolyamtól tartani, House és csapata karácsonya egész már hangulatban fog telni.) Jimmy győzködi, hogy menjen bele az alkuba, menjen rehabra, de nem nem nem, azért sem, sőt House mostantól csak Amy Winehouse-t fog hallgatni. Gregnek most különben is az a legsürgetőbb probléma az, hogy nincs vikodinja, persze rohan is anyuhoz ahogy a lába meg a botja bírja. Jimmynek még útközben odalöki azért a hét beszólásást a hallban felállított jászólra mutatva: „nézd, ott van Jézus, szólj a rómaiaknak!” House for president.

Tovább
Címkék: house
77 komment

Alias 4x19 - In Dreams

2008. február 07. 01:51 - sixx

Nos, az előző részben megtudtuk, hogy KémFater nem jár orvoshoz, hanem inkább öngyógyít, ami egy 1981-es maszkabálhoz vezetett, Syddel KémMuter szerepében. Elég fura volt, sőt, kissé bizarr, és akkor még finomak voltunk. Ezen kívül túl sok minden nem történt, Elena kezében van a Nagyon Kemény Vegyifegyver, hogy mit akar tőle, az majd kiderül. Ja, ArvinKlónról megint hallgatott mindenki, mint szar a fűben, meg arról is, hogy ARVINBÁCSI SZARRÁ VERT EGY FAZONT EGY VASDARABBAL.


Kellett nekem hiányolni a kópiát, itt van menten, egy kolostor kapujában, azon egy Rambaldi-jel, az ajtóban csuhás tengerészgyalogosnak tűnő szerzetesek fogadják, és egyházi emberektől szokatlan alapossággal motozzák meg, nohát. ArvinKlónnak egy dolog kell: a főszerzetes méhei, illetve az a csudatulajdonság, miszerint ezek tök szelíd méhecskék, az istennek nem csípnek meg senkit, vagy valami ilyesmi. Nem is, csak a főmufti valahogy kiölte belőlük az agresszivitást, és be is mutatja egy nagyon király szpesöl iffektben.

Tovább
Címkék: alias
7 komment

Maffiózók 6x05 - Hideget és meleget (Mr. & Mrs. John Sacrimoni Request)

2008. február 06. 10:00 - WUTM

Ezen a héten nem tudok haragudni a magyar hangra, aki a készítőket sorolja, mert jó hírt mond: "rendezte: Steve Buscemi". Akkor ez már rossz nem lehet! És tényleg, nem kell csalódni a részben, amiben megláthatjuk, Tony hogyan illeszkedik vissza sajátos világába a kóma után. Rusty Millio csóválja megvetően a fejét Johnny Sack lányának, Allegrának az esküvői meghívója láttán. Aztán a kiírás szerint eltelik hat hét, és Johnny Sack Brioni öltönyben (James Bond is ilyet hord) a bíróság elé áll, azzal a kéréssel, hogy részt vehessen lánya esküvőjén. A bíró engedélyt ad, de igen kemény feltételekkel: 6 órára kap eltávot, két detektív vigyáz rá, és az állami kiszállás összes költségét ő állja. És még nem is ihat.

Tonynak új sofőrje van, Perry Annunziata, egy kigyúrt kölyök, aki eddig az életrajzába azt tudta csak beírni, hogy második lett a helyi testépítőversenyen, ehhez képest nagy előrelépés Tony sofőrjének lenni. Carmela izgul, mert Tonynak ez az első napja a munkahelyén, mintha a nagyember három műszakban gürizne, vagy mi. Útban az iroda felé Perry felkapja a vizet, mert egy másik sofőr nem indexelt, Tonynak kell visszafognia, hogy ne álljon le verekedni.

Tovább
Címkék: maffiózók
9 komment

Alias 4x18 - Mirage

2008. február 05. 21:41 - sixx

Remélhetőleg fokozódik a helyzet így az évad vége előtt pár epizóddal, mert eléggé leült az eksön mostanában. Ott hagytuk abba, hogy kiderült: Elena akarta kinyíratni Sydet, előtte Arvinbácsi széjjelvert egy random gonoszembert egy raktárban, és ellógott KlónSzlón is, Dix egy rakás geciemberrel együtt repült valahová, Vaughn faterja tényleg halott, KémFater pedig annyi sugarat kapott, hogy akár hat feje is nőhetne, de nem fog, mert van egy doki, aki tenyérbe ültetett kapszulákkal gyógyít. Vagy nem. Rövid hogyvolt következik.

Az epizód elején megint egy éjszaki bárban vagyunk, hol máshol lehetne a csuda vegyianyagot/idegmérget átadni? Dix is itt van a Kradic nevű ember bizalmasaként, sőt, maga a furcsa szemüveges illető is, népszerű anyag ez a hydrosec. A szemüveges próbálja kavarni a szart, de nem megy neki, Syd legyakja mielőtt megszererhezné az anyagot, muhaha,. A faszi ettől még simán ellóg, de a lényeg a hydrosec volt.

Tovább
Címkék: alias
3 komment

Született feleségek - Hogyvolt - hogynemlesz

2008. február 05. 01:21 - Tm

Ez itt kivételesen nem egy hogyvolt, hanem egy hogylesz. Egész pontosan egy hogynemlesz. A néhai Mr. McCluskeyt ugyanis kénytelenek leszünk még két hétig jegelni, mivel kedvenc sorozatunk helyén ma este a fogyós realiti kiesőinek,  jövő héten pedig bennmaradóinak élő döntője terpeszkedik. Született feleségek tehát legközelebb február 19-én, hogyvolt róla 20-án. És még ez a kevésbé rossz hír.

Az igazi rosszat valószínűleg már mindenki hallotta: múlt héten autóbalesetben elhunyt Selmeczi Roland. Tragikus halála azokat is megrázta, akik soha nem látták őt színpadon, hiszen hazánk egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínésze volt. Halálával (többek között) Mike Delfino hangja távozott. Nyugodjék békében.


A sorozatot illetően a tv2-től annyit sikerült megtudni, hogy az évad szinkronja nincs teljesen kész (hogy a hátralévő öt részből pontosan mennyi nincs, azt nem árulták el), de egyelőre döbbenten állnak, és állítólag még nem foglalkoztak a pótlás kérdésével. A döntést egyébként a szinkront készítő Masterfilmmel közösen hozzák majd meg.

Egy biztos: nem lesz könnyű dolguk. Nehéz a tökéletesnek helyettest találni.

36 komment
süti beállítások módosítása