Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Veronica Mars 2x16 – The Rapes of Graff

2008. december 14. 14:00 - foxglove (törölt)

A Neptune High végzősei új feladatot kapnak: a „szabadság” fogalmáról kell esszét írniuk. A pályázat nyertese egy hétig Woody Goodman gyakornoka lehet, ezenkívül élő adásban robbanthatja fel a bontásra váró Shark Stadiont. Logan esetében a témaválasztás igazán testhezálló, ugyanis felmentették a vádak alól. Az előző rész végén említett „szörnyűség” tulajdonképpen azt jelentette, hogy elfogadta Griffith doki ajánlatát. Mivel a doki visszavonta a vallomását, már csak az alku rá vonatkozó része van vissza: a szakítás Hannah-val. Logan értelmezésében ez annyit tesz, mint bármiféle előkészítés vagy magyarázat nélkül, nyilvánosan dobni a lányt; és nem, ez most nem egy emberrablás elfedésére szolgáló műbalhé.

Úgy tűnik, Logan képes volt magától is lezárni az ügyet, ezért Veronica pár másodperc erejéig a saját életére is koncentrálhat, például arra, hogy részt vegyen a Hearst, azaz Neptune város főiskolájának nyílt napján. A Hearst egyébként egy nagyon jó hírű és rangos intézmény, csak egy gond vele: Neptune-ban van; megszegve Veronica továbbtanulási rangsorának egyetlen követelményét: a főiskola lehetőleg minél messzebb legyen a várostól. A Hearst-túra viszont remek alkalomnak ígérkezik, hogy Veronica eltölthessen Wallace-szal három laza, felhőtlen és mindenek előtt: bűnténymentes napot, hát persze.

Tovább
Címkék: veronica mars
komment

Csillagkapu 3x10 – Egy örökké tartó nap

2008. december 14. 11:00 - Llew

Katonák kommandóznak keresztül jaffa holtesteken egy kis medencében álló karám felé, amiben Kasufot, Daniel apósát még vagy egy tucat férfit és nőt tartanak fogva. Kiszabadítják őket, majd az öreg közli Daneillel, hogy elvitték az unokáját. A közeli sátor előtt Sha're áll, de mikor Jackson közelebb ér, egy jaffa rohan ki bentről. Régészünk lelövi, de a másodikat már Teal’cnek kell elintéznie. Az emelkedő tetejéről eközben másik három kukachordozó tűz alá veszi O’Neillt és a többi katonát. Carter egy páncéltörővel kilövi az állványos botfegyvert, de a következő pillanatban annyi jaffa rohan rájuk, amennyi az eddigi részekben tán összesen nem szerepelt (~100). Komoly csata helyett azonban csak egy mészárlást kapunk, mert a két CSK csapat lekaszálja őket.

Daniel végre újratölti a pisztolyát és rohan a sátorba, ahol Sha're, illetve Amonet a goa’uld várja. Daniel a gyerek után érdeklődik, de helyette a nő a kézifegyverrel kezdi pirítani az agyát. Jackson próbál a felségére hatni, de csak a kukac van otthon. Teal’c érkezik, még éppen időben, hogy a goa’uld arcába pörköljön a botfegyverrel, de ezt nem látjuk, mert ronda lenne, meg mert jön a főcím.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Csillagkapu 3x09 - A hadviselés szabályai

2008. december 13. 15:00 - the black ball

Már megint az erdőben vagyunk, már megint lezuhant egy UAV, és már megint botfegyver hangját halljuk. Jaffapajtások lövöldöznek egy ismeretlen CSK csapatra. Biztos a CSK-11 az, 8 hónapja tűntek el. O’Neill rádión hívja őket, de semmi. Na, hát akkor avatkozzunk közbe. Szépen szólunk a legközelebbi katonának, hogy fedezzük a hátsójukat, tűnés. Azt akarja, hogy azonosítsuk magunkat. Jó, legyen, a CSK-1 vagyunk. A katonát az is érdekli, hogy melyik kvadráns. Hát azt nem tudjuk, de húzz el onnan öcsi, mert hamar trappistává lyuggatnak jaffáék. Erre a katona szól a többinek, hogy a jaffák helyett ránk tüzeljenek. Hagyjad már...

Fantasztikus bullet time közepette lelőnek minket valami vörös lövedékkel. Katonai sátorban ébredünk. Bejön egy fiatal katona, akivel csevegnénk egy keveset, de leordít, hogy nem beszélhetünk, mert meghaltunk. Mellesleg érdekes jelzést viselnek: CSK-X. Mindegy, elvisznek minket valami századoshoz. A „bázison” mindenki szinte gyerek, Carter szerint valami harci játékot játszanak. A százados úr közli, hogy délután kettőig hullák maradunk, addig szobafogság. Persze Jack nem tudja befogni a pofáját. A százados jól megszidja, aztán közli, hogy a szabályok mindennél fontosabbak, és mi elhagytuk a kvadránsunkat, ezért le vagyunk lőve. Oké...

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

A Kaméleon 2x04 - Exposed

2008. december 13. 10:00 - missparker

Jarod fel-alá sétálgat egy motelszobában, láthatóan ideges. Leül videózni: gyerekként Sydneytől azt követelte, hogy kapcsolják ki a kamerákat, mert utálja, hogy felveszik minden lélegzetét. Sydney mentegetőzött, hogy nem tehet semmit, Jarod székre állva próbált meg a kamerától megszabadulni, nem látjuk, sikerült-e. Váltás napjainkra, Sydney és Miss egy Manhattan-i gyerekfényképész műtermében találtak Jarod hűlt helyére. Hagyott csomagot, de Mesélő csak pénzért hajlandó átadni. Sydney fizet, mielőtt Miss fegyverrel könyörögne tovább a fotósnak.

A csomagban egy üres dianéző és egy rakat divatmagazin van. Miss leginkább az apja miatt ideges, de Jarodot meg kell találni. Ez a nyom sem segít semmit. Jarod eközben már egy menő divatfotó-stúdióban dolgozik, láthatólag nagy-nagy élvezettel.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

24 3x18 6:00-7:00

2008. december 12. 15:09 - Bruti

6 óra. A múlt részben szegény Gyík ügynököt elveszítettük. Hozzá teszem, úgy nézett ki a végére, mint egy „zs” kategóriás horrorfilm mellékszereplője, szóval igazából rá is fért már a halál. De nem ez most a legnagyobb probléma, hanem, hogy Saunders Mongúz fejét akarja! Vajon mit akarhat vele? Angol a csávó, szóval a focit kinézem belőle.

A két Palmer azon agyal, hogy akkor tegyenek eleget Saunders követelésének (Mongúz kinyírása), vagy mi a lófaszt csináljanak! Persze Macipofa aggódik megint többet. Mongúz szerintem meg elég gyökér volt az elmúlt 2 évadban, szóval ráfér egy kis idegeskedés. CTU. Jön Jack és kérdezgeti Mongúzt, hogy mire jutott. Még mindig a Sounders bankszámláit baszogatja, és tuti, hogy közel lehet, ha Sounders holtan akarja látni. Jön Chloe, hogy az elnök Jacket keresi telefonon.

Tovább
Címkék: 24
komment

A fiúk a klubból 2x20 - Váratlan fordulatok (ÉVADZÁRÓ)

2008. december 12. 13:00 - leeann

Nagy hír van Pittsburgh-ben, ugyanis megjelent a Rage első évfolyam első száma. Mikey és Justin imádja, de Brian sem akar kimaradni, így reklámot és bulit ajánl a fiúknak. Fiúk örülnek, Justin pedig lelép a suliba, vagy mellé, mindenesetre elmegy. Este Debbie vendégül látja Mikeyt és Bent, ami azt jelenti, hogy tömi őket, mint a libát. Debbie már a nyarat tervezgeti közösen a fiúkkal, de Ben úgy döntött, hogy félévre Tibetbe megy. A család megdöbben, és Mikey másnap elmeséli a többieknek a kondiban, akik szerint egy frászt megy el Ben.

Justin a napja nagy részét Ethan-nel tölti, de a Rage bulira talán nem hívná meg, ugyanis azt Brian rendezi, és nem mutatna jól a hegedűs és a reklámos egy helységben. Közben Teddy kezd teljesen beleesni Emmett-be. Törölgeti őt a kondiban, nevet a viccein - amik persze nem is viccesek - és puszilgatja, ha teheti. Emm sem érti, mi ez a nagy törődés Ted részéről, de hát jó barátok, mi lenne ebben kivetni való? Az utcán is faramuci helyzet van kialakulóba, ugyanis Ethan éppen az utcán hegedül, amikor Brian arra sétál és egy 100 dollárost dob a zenész tokjába.

Tovább
komment

Battlestar Galactica 3x07 - A Measure of Salvation

2008. december 12. 11:00 - Freevo

A múlt héten ott hagytuk abba, hogy a cylonok életükben először a kihalás szélére kerültek, amikor felbukkant egy halálos vírus, amit a tizenharmadik kolónia, a Föld leendő lakói hagytak hátra útjuk során, majd a Galactica rátalált arra a hátrahagyott bázishajóra, amely elkapta a fertőzést.

Apollo, Athena és egy csomó katona szállnak át a kihalt fedélzetre, ahol csupa halott és haldokló cylonra bukkannak, Sharon gyorsan pánikrohamot is kap. A maradék öt, már alig élő cylon a biztos, permanens halálra várva imádkoznak, majd elmondják, mi történt velük. Most már a Galactica felderítőcsapata is megfertőződhetett.

Tovább
komment

Twin Peaks 2x14 - Double Play

2008. december 12. 10:00 - Médiageci

A történet ott folytatódik, ahol az előző rész végén abbamaradt. A doki az őrsön felfedezett holttest szájában egy sakkbábut talál. Cooper pontosan leírja, hogy hogyan, milyen irányból, mennyire precízen szúrták le az áldozatot. Miután a doki felhúzza a hulla ingjét, meglátják, hogy Cooper ráhibázott, persze nem először látja Earle kézjegyét. Kevés nyomot találnak, egy fenyőlevelet és egy lábnyomot, ami az őrs felé mélyebb, mivel terhet cipelt. Cooper azt is rekonstruálja, hogy Earle egy csavargót vett fel a kocsijával, a hegytetőn szúrta meg, a kocsit ott is hagyta. Természetesen az ő műve volt a robbantás és a gyújtogatás, hogy kiürüljön a rendőrőrs, és ő feltűnés nélkül bejuthasson. Cooper biztos benne, hogy nem találnak ujjlenyomatot, mert Earle „nem hibázik, mindenre gondol, minden pontosan ki van számítva: precizitás, intelligencia”. „Windom Earle egy zseni. Levette az első gyalogot egy elmebeteg játszmában.”

A szállodában sincs villany, minden tele van gyertyákkal. Az előtérben Audrey Bobbyt oktatja ki az üzleti élet szabályairól és az üzleti kapcsolatokról. A hosszabb, jégkockával is demonstrált mondandójának lényege, hogy Bobby ezentúl Audrey utasításait követi, a céljuk pedig az, hogy Ben eszét visszahozzák. Hiszen ettől függ a Horne birodalom sorsa, és közvetve így tehet majd szert Bobby is nagy zsére. Audrey elvárja, hogy Bobby erre az ügyre koncentráljon, és hanyagolja Shellyt.

Tovább
Címkék: twin peaks
komment

Kaliforgia 2x09 - La Ronde

2008. december 11. 15:00 - WUTM

Marcy a rehabon bevallja Charlie-nak, miket adott el, hogy pénzhez jusson, mentségül azt hozza fel, hogy a Karenéktől kapott nászajándék még megvan, sőt a rehab foglalkozáson készített Hanknek egy csodás hamutartót, vagy mit. Ja, és ha már a gyónásnál tartanak: csak egy kicsit csókolózott a reptéren a pincérrel, akitől kapott egy kis anyagot, és amiatt mégsem ment el az anyjához. És különben is, ő megbocsátott Charlie-nak, amikor félredugott Danivel, most ő is megérdemel még egy esélyt. Hank Hemingwayt idéz, Karen bíztató szavakat mond, a végén nem csoda, hogy Marcy csoportos ölelést követel. Jó alkalom Hanknek, hogy megfogdossa kicsit Karen fenekét.

Hank és Ashby a teraszról ütöget golflabdákat a semmibe, ehhez Ashby úgy érezte, hogy szoknyát kell felvennie. Miközben játszanak, Ashby nyaggatja Hanket, hogy mondja el, mit mondott róla Janie. Hank tartja a száját, csak annyit árul el, hogy Janie férje nem igazán a hűséges típus, és még azt is hozzáteszi, hogy este találkoznak Janie-vel. Ashby szerint ha egy férfi és egy nő péntek este találkoznak, akkor az randi, Hank szerint viszont nem az.

Tovább
Címkék: kaliforgia
komment

Smallville 7x08 - Blue

2008. december 11. 13:11 - Tipca

Arra jutottam, hogy engem teljességgel hidegen hagynak az El család ügyes-bajos dolgai, pedig nagyon úgy tűnik, hogy ennek az évadnak ez lesz az átívelő szála. Clark sóvárogva nézegeti az anyja polaroidképét, mikor hirtelen hangokat kezd hallani. Ahelyett, hogy dokihoz menne, kitámolyog a pajtába, ahonnan Zor-El ragyogó fényben úszó kristálya átteleportálja a Magány Erődjébe. Az Erődben, apja intő szavai ellenére, Clark bevágja a mikróba a kristályt, és csakhamar elkészül a Lara-klón a kristályban őrzött félkész DNS-ből. Nagy az örömködés és a halleluja, épp csak azt nem veszik észre, hogy az anyuka nem egyedül érkezett.

Másnap reggelre Clark és Lara haza is ér, Kara is éppen ekkor ébred, szóval folytatódik a dzsembori egészen addig, amíg Kara rá nem döbben, hogy Lara jelenléte azt jelenti, hogy az elveszettnek hitt kristály végig Clarknál volt. Durci mode on. Lois leleplező riportot ír a polgármester nőügyeiről, de Gabrielnek nem nagyon jön be a dolog, tekintve, hogy a kompromittáló fotó egy modern festőművész színpróba-lapjára hasonlít leginkább. Amint az üzlettel végeznek, Lois és Gabriel az iroda berendezésének épségével mit sem törődve, az íróasztalon esnek egymásnak. Chloe éppen rosszkor nyit rájuk, de sikerül úgy visszavonulnia, hogy a párocska észre sem veszi a leleplezést.

Tovább
Címkék: smallville
komment
süti beállítások módosítása