Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Veronica Mars 2x14 – Versatile Toppings

2008. november 23. 14:00 - foxglove (törölt)

Nehéz idők járnak Neptune-ban a pizzafutárokra, mert valaki sorozatban megtámadja és kirabolja őket. Ryan, a négyes számú kirabolt pizzásfiú (a 2x08-ban szerepelt előzőleg), Veronica segítségét kéri: az ő támadásának van egy elég kínos következménye is. Szerencsétlenségére a rablás idején pont nála volt a Neptune High homoszexuális tanulóinak névsora (Ryan a szülőatyja az iskola meleg – és eddig anonim - közösségi oldalának). A támadónak persze kedve szottyant megzsarolni a listán szereplő személyeket: aki nem fizet neki 5000 dollárt, annak felfedi a titkát. Mint például egy Marlena nevű lánynak, akiről most már mindenki tudja, hogy leszbikus, és ami sokkal, de sokkal rosszabb, azt is, hogy pont Madison jön be neki. Bár, Marlénának még mindig jobb a helyzete, mint Dicknek, aki a múltkori kis afférja után a buzis viccek elsőrangú célpontjává vált.

Logan közben tovább játssza a játékait Hannah-val. Csak és kizárólag titokban hajlandó együtt lenni vele, hátha Mr. Griffith hm… rossz szemmel nézné a kapcsolatukat. Hannah megnyugtatja, hogy az apja egy árva szót sem szólt. Ezt hallva Logan lelkesedése látványosan megcsappan de Hannah megemlíti, hogy a szombat estét az apjánál tölti, ez elég is ahhoz, hogy a tűz visszatérjen a kapcsolatba. Persze, ez nem jelenti azt, hogy mások (pl. Dick) előtt ne nézze továbbra is levegőnek a lányt. Hannah kezdi sejteni, hogy ez a viselkedés nem egészen a fehér lovon érkező hercegekre vall. (Hogy kire, azt inkább nem fejteném ki.)

Tovább
Címkék: veronica mars
Szólj hozzá!

Csillagkapu 3x04 – Hagyaték

2008. november 23. 11:30 - Llew

A CSK-1 egy a sötét alagútban mászkál, ami akár a tini nindzsa teknőcök otthona is lehetne, de nem az, mert találnak egy ajtót, ami Teal’c szerint régi goa’uld konstrukció. Odabent pedig a lakókba botlanak, vagyis Daniel majdnem keresztül esik az egyikük meglehetősen jól mumifikálódott holttestén.

A kamrában levő jelek tanúsága szerint ők voltak a Linvris, egy alacsonyabb rangú goa’uldokból álló szövetség, akik kihívták a rendszerurakat. Láthatóan nem sok sikerrel. Daniel talál egy kaviccsal lapozható goa’uld könyvet, de amikor megpróbálja elolvasni, azt érzi, hogy valaki hozzáér, de nincs ott csak ő és a csapat. O’Neill úgy gondolja, hogy a sötétben kukacholttestek között bóklászni szar meló, így meghagyják az egészségügyieknek a továbbiakat.

Tovább
Címkék: csillagkapu
Szólj hozzá!

Survivor 17x07 - The Apple in The Garden of Eden

2008. november 22. 19:00 - sixx

Az előző rész kettős kiszavazása után - amin istenigazából csak a sorozattal most ismerkedők csodálkozhattak - a mostani részre lehetett várni a két törzs egyesülését, "mert ez így szokott lenni". Nu, a Survivor producerei valahogy másképpen gondolják ezt a szokásos dolgot, de ne menjünk a dolgok elébe. A Kotában Randy kihirdeti az ún. Clean Sweep hadműveletet, azaz a Kota Six vs. Fang Four a két törzs egyesülése után, jól hangzik, de mint általában minden a Survivorban, nem valószínű, hogy összejön. Corinne kicsit kiakad a tribalon elővezetett Suzie-tiráda miatt, az idősebb nő viszont leszarja, mert tisztban van azzal, hogy a szavazata miatt szükség van rá - ha átpártol a Fanghoz, máris 5-5 az állás.

Matty a Fangba visszatérve kissé idegesen reagál arra, hogy Sugarék nem avatták be az Ace elleni tervbe, és most kicsit kívülállónak tartja magát, valahol joggal. Ha nincs merge, és veszítenek az immunity challenge-ben, akkor annyi neki. Ken szerint úgy, hogy Sugarnál az idol, esélyük van arra, hogy a final fourba ők négyen kerüljenek be, hiszen a Kota tagjainak fogalma sincs arról, hogy a szőkecsajnál a tuti. Másnap Corinne és Marcus megy a treemailért, és közben faszán kibeszélik, hogy Susannak mennie kell. A levélben tipikus merge-üzenet van, fogják a cuccot, és menjenek le a partra, ahol majd kajálnak egy jót, stb. Mindenki örül, táncol, Randy ki is jelenti, hogy a meccs lefutott, a Kota diadalát hozza az évad.

Tovább
Címkék: survivor
3 komment

Csillagkapu 3x03 - Tiszta játszma

2008. november 22. 17:00 - the black ball

Éppen instant ünnepséget tartunk a kaputeremben. Mindenkinek hízik a mája, hogy egy külsős bürokrata róluk beszél, ráadásul tiszteletreméltóan (ritka az ilyen). Nem mellesleg Carter századosból Carter őrnagy lesz így hirtelenjében, mert megérdemli már. O’Neill kezdi el méltatni Samet, amikor is harántcsíkolt fényeffekt következtében eltűnik a teremből. Csak úgy. A mondatát Föld körüli pályán fejezi be - értsd: egy rohadt nagy űrhajóra kerül. Aztán megjelenik kedvenc szürke barátunk, Thor. Azt hinné a naiv néző, hogy egy drabális méretű, hűdekurvajó asgardos résszel áll szemben. Persze nem így van. De attól még jó.

Ugyanis Thor közli, hogy a múltkori Hathor-ügy kiborította az isteni vécét kukacéknál. A rendszerurak angolosan „pain in the ass” érzést táplálnak felénk, és hajlandóak párszáz anyahajót szerény bolygónkra irányítani. Ezért jött Thor: segíteni. Jack kimondhatatlan lázban ég, hogy az Asgard flotta a szemei előtt fogja ledarálni le a rendszerurakat. De persze ennél Thor jobbat tud: megpróbálja elintézni, hogy a Föld védett bolygó legyen.

Tovább
Címkék: csillagkapu
Szólj hozzá!

A férfi fán terem 2x17 - New Dogs, Old Tricks

2008. november 22. 15:00 - leeann

Lassan minden kiderül vagy beborul, még nem tudni, de az utolsó előtti előtti részben Annie tehetségkutató meghallgatást szervez, amibe bevonja Elmot. Marin nem ér rá sajnos, mert írnia kell, hisz hamarosan határidő van, valamint Jacket is fel kell készítenie az egyetemi előadására. Buzz ott lenne, de Celia, mint egy hajcsár dolgoztatná, hogy minél előbb vissza tudja adni a pénzt Mainak és hazavigye végre. A többiek igazából nem akarják komolyan venni Annie-t, így a kocsmában nem ez az első számú érdeklődésre számot tartó dolog.

Közben Marin a saját lazává válási technikáját mutatja meg Jacknek, így ugrálni kezd, mint aki gumiasztalon érzi magát. Jack egy ideig nézi, ahogy párja pattog, mint egy labda, de inkább nem ezzel a módszerrel lazulna el, ha lehet. Sőt a kezdeti előadását tekintve sehogy nem lazul el, mert olyan görcsös az első próbálkozás, hogy ha élőben is így kezdi, az első 5 perc után hangos horkolásban törnek ki a diákok. Marin ad még egy pár ötletet, hogy Jack előadása jobb legyen, de csak az a módszer jön be nála, amikor Marin elveszi kedvese jegyzeteit és arra bíztatja, hogy szívből beszéljen a bálnákról.

Tovább
Szólj hozzá!

CSI: New York 1x03 - Amerikai álmodozók

2008. november 22. 13:03 - seadragon

Az epizód akár a nagysikerű "Bright Lights, Big City" című 1984-es Jay McInerney regény adaptációja is lehetne (a befejezést leszámítva), amit kivételesen az íróknak sikerült remekül beleilleszteni a forgatókönyve. A kék szűrők még nyomasztóbbá teszik az epizódot, ami az Amerikai Álom meg nem valósulásáról szól. De csapjunk a közepébe: Fiatal pár a Nagy Almában vakációzik, nyitott fedelű (nem Barbi) busszal mennek körbe a városon. A lány fotót akart, de a fiatal srácról a busz végében kiderült, hogy csak egy csontváz - baseball sapiban. Mac már fotóz is a helyszínen, Stella oldaná a feszültséget (Milyen hosszú egy városnézés?), de Mac csak mogorván ránéz. Pedig szerintem is vicces volt! Mac szerint leszámolás, Stella szerint csak egy műcsontváz, amivel a turistákat ijesztgetik. De Mac nem nevet! A csontok valódiak! Főcím.

Hurrá, igazán New Yorkban vannak, a Times Sqare-rel a háttérben (a szalagcímen mögöttük a Beheading in Iraq felirat olvasható, no comments). A laborban Hawkes közli, hogy a csontvázat gyurmával tartották egyben, amin mit ad Isten, nem ott egy tökéletes ujjlenyomat? Neki legyen mondva, hogy legalább elmagyarázza nekünk, egyszeri halandóknak, honnan lehet azonosítani az áldozat nemét. Ez tetszik! A csontok növéséből megállapítják, hogy csak egy kaukázusi gyerek volt. A halál okának megállapításához Mac megtartja az áldozat kisujját. Danny szerint a média igazi szenzációt fog csinálni a sztoriból, és Mac az egyetlen, akit jobban érdekel, hogy egy gyerek halt meg, minthogy hol találták meg a csontokat. Közben a csontelemzés dízel származékokat mutat ki, amit csak régi járgány okozhatott, vagyis a gyerek legalább 10 éve halott. Aiden nagyon izgatott, hogy mikor kezdheti már meg a koponya vizsgálatát, mert az olyan buli!

Tovább
Címkék: csi new york
5 komment

A Kaméleon 2x01 - Back From The Dead Again

2008. november 22. 10:00 - missparker

Új évad első epizódja, így van némi visszaidézés a legelején, majd jönnek az érdemi jelenetek. Jarod egy ágylapra lekötözve tiltakozik, kap néhány injekciót, majd bezárják egy fémkamrába. Hirtelen váltás, egy mexikói kolostor freskói. Missék Jarod nyomát kutatják, nem túl nagy lelkesedéssel. Miss idegesen telefonál, nem tudja, hol az apja, hagyják már élni. A templomban sétálva megbeszélik, hogy ki miért nem lőhetett Rainesre. Sydney nem egy mesterlövész, Broots nem merne elsütni egy fegyvert, ha Miss lőtt volna, Öreg Rém már nem élne, elfogadható érvek. Jarod szerzetesként töltött itt némi időt. Mesélőnk egy szerzetes: Jarodnak komoly rémálmai voltak, alig evett, alig aludt, néha ki sem jött a cellájából. A mexikói Halottak Fesztiváljára készült. Egy kézzel faragott mini koporsót hurcolászott magával mindenhová. Benne kék füzet, olyan, amilyet Kyle használt. Van még egy minikoporsó, az vajon kié? Sydney szerint valaki meg fog halni. A következő kép félelmetes:

Mi történt, Jarod, jutottál hogy ide? Hogy folytatódik a sztori, ha kiírják a főszereplőt??? Philadelphiai oktatókórház, Jarod fekszik a boncasztalon, lepedővel letakarva. Az asztal előtt 3 diák áll, Fernando, Joel és Chole a profra vár, hogy elkezdjék az első boncolásukat.

Tovább
Címkék: a kaméleon
5 komment

Angyalbőrben 1x13 – Tank you (Évadzáró)

2008. november 21. 17:00 - Sigismundus

„ Én szeretem a Milánt.. meg fog érteni…” Annamari.

Levél és csomagosztás a körletben. Csoporterősítő tréning részeként Urbán javasolja, hogy hangosan olvassák fel egymás leveleit. Klammer kezdi Mammutéval, menyasszonya értesíti hogy ő lett Szeptember a Miss Nyírség aktnaptáron. Aztán Csergő kezdi Urbánéval egy fociszerződés, taxis leállítaná, de nem lehet a szabályt ő hozta, rá is vonatkozik. Az ajánlatban rózsadombi lakást, kétmilliót három év alatt ígérnek, de Urbán összetépi. Aztán Rabó kerül sorra, Annamari értesíti hogy bekerült egy Vágó-féle tévés vetélkedőbe, szombaton adás. Vőlegény szelíden kéri a szakaszt, addig semmi hülyeség, nem akar fogdát.

Tovább
Címkék: angyalbőr
10 komment

Twin Peaks 2x11 - Masked Ball

2008. november 21. 15:00 - Médiageci

Betty Briggs beszámol az őrsön Cooperéknek, hogy a férje már többször eltűnt, igaz a munkája miatt. Cooper nem biztos abban, hogy az őrnagy mostani eltűnése nincs a munkájával (az ufók megfigyelésével) kapcsolatban. „Épp az élet értelmét taglaltuk, én a természet parancsát követve a fák közé mentem, és mire visszatértem, ő már nem volt sehol.” A neje szerint az őrnagy állandóan a fákról beszél, így az eltűnés helyszíne, az erdő is jelentőséggel bírhat. Cooper rákérdez, hogy előfordult-e, hogy az őrnagy titkos küldetés keretében megkísérelt kapcsolatot teremteni bizonyos elemekkel, melyek az erdőben tanyáznak. Az asszony ezt elképzelhetőnek tartja, és hozzáteszi, hogy „bizony nem könnyű eligazodni rajta, de még ennél is nehezebb együtt élni vele”.

Andy és Sólyom érkezik egy nászajándékkal a Milford esküvőre. A seriff céloz rá, hogy Dougie gyakran cserélgeti az „akinek egy öregecske felesége van, annak joga van egy fiatalabbra” mondás szellemében az asszonykáit. Gordon telefonál Coopernek, aggódik a pártfogoltjáért, és biztosítja, hogy mellette áll. Reméli, hogy a kettős gyilkosságban, a kábítószer eltulajdonításában és a bordély megtámadásában valóban nem sáros Cooper. Gordon azt is tudja, hogy a DEA-től Dennis Bryson ügynök utazik Twin Peaksbe. Coopert ez megnyugtatja, dolgozott már Brysonnal, „remek pasasnak” tartja.

Tovább
Címkék: twin peaks
1 komment

A fiúk a klubból 2x17 - Ajándék egy baráttól

2008. november 21. 13:00 - leeann

Justin és Brian hazafelé tart a Babylonból, és szöszike arra próbálja meg rávenni kedvenc pasiját, hogy menjenek Vermontba, és játszanak összetartozósdit egy hétvégére egy kis snowboardozással egybekötve. Brian úgy csinál, mint aki ezt sem teszi meg szösziért, de persze benne van, sőt egy hetet ajánl a hétvége helyett. A lányok is jól elvannak és szexelni próbálnak, de Leda a legjobb résznél érkezik, így a nagy lelkesedés azonnal elmúlik, és alvássá redukálódik.

Másnap a fiúk a kajáldában értekeznek úgy általában, de mikor beszalad Mel, egy kicsit kigúnyolják reggeli unaloműzés céljából. Briant jó hírrel fogadja a titkárnője, lehet, hogy cégtárs lesz végre. A főnöke viszont nem beveszi Briant a cégbe, hanem eladta a céget, ami tényleg sokkal jobb. Brian pokoli dühös. Közben Emmett épp a bankszámláján tartózkodó 147 dollárját és 17 centjét istápolgatná, de mikor az egyenlegét meglátja, alig bír megszólalni, mert az összeg 10 millió 147 dollár és 17 cent. Mikey szerint ez tévedés.

Tovább
2 komment
süti beállítások módosítása