Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 2x13 - Szellemek

2008. október 05. 16:30 - the black ball

Mivel a naqahdah nem elég a földi embernek, most egy újabb anyagra gerjedt rá: a triniumra. Lelkes ásványbuzi révén a Parancsnokság rögtön egy nagy létszámú csapatot küldött át triniumot bányászni (CSK-11), mert a légierő katonája az mindent tud. Kivéve egy dolgot: bejelentkezni időben. Már 2 napja semmi hír róluk, úgyhogy rögtön a CSK-1 kerül bevetésre. A tárgyalóban eligazítás, aztán aktiválódik a kapu. A Waltert helyettesítő néni annyira előre haladt az evolúcióban, hogy még a kapu kinyílása előtt tudja, hogy a CSK-11 az. Odaállunk szépen a golyóálló ablak elé, ami persze nem az, de ők azt hazudják. Nos, a CSK-11 helyett egy rohadt nagy nyilat kapunk, ami áthalad ugyan a vastag üvegen, de O’Neill csupaizom karja rajta is kifog.

A nyíl indiánszerű, de triniumból készült. Mivel nem gondolhatjuk, hogy Nagy Medve törzsfőnök második generációs nyílöntödét üzemeltet, utána járunk a dolgoknak. Carter lesz a csapatkapitány, mert O’Neill ugye kifeküdt. Odaát egy idegesítő holló sipákol, csodálom, hogy ez nem CGI. Átnézzük a robbantás helyszínét, sehol senki. Teal’c ijedtében összeverejtékezi a chulaki jaffa alsóját, amikor meglát egy farkast. Csak keményen. De később felfedez egy totemoszlopot. Haladjunk felülről lefelé: egy holló szárnyai alatt 11 részeg buddhista vihog, alattuk egy farkas vicsorít, aztán egy újabb holló jön, ez egy vörös kukacot tuszkol le éppen a torkán, aztán jönnek a szomorú buddhisták, végül egy jaffa tartja a többi állatot. Ilyet az ikeában sem kapsz.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Szex és New York – 4x16-4x18

2008. október 05. 13:03 - Windermere

Csön-csön gyűrű
Carrie a WC tartályt próbálja szerelni, miközben Aidan költözködik ki a lakásból. Persze nem igazán sikerül a lánynak a folytonos csobogást elállítani, így végül a férfi segít neki. Majd mikor búcsúzkodnak, Carrie szól, hogy a gyűrű ott van az asztalon. Aidan nem akarja visszavenni a gyűrűt, így az a nőnél marad. Carrie nem akarja látni, hogy a fickó lelép, ezért a fürdőszobában marad, így csak miután kijött onnan veszi észre, hogy búcsúlevelet hagyott. Papírzsepikkel felszerelkezve ül bele kedvenc foteljébe, mikor rájön, az bizony nem búcsúlevél, hanem egy szerződés, hogy vagy megveszi a lakást, vagy 30 napon belül kiköltözik.

Carrie elmegy a bankba, hogy megtudakolja, milyen feltételekkel kaphat kölcsönt. Kiderül, sehogyan sem, mert 700 dolcsi van a bankszámláján, illetve emellett 900 dollár a megtakarítási számlán, és ez lófaszt sem ér a banknál, akkor sem, ha Carrie New York egyik legmenőbb újságírója. Később átbeszélik ezt Mirandával cipővásárlás közben, és Miranda felhívja a figyelmét, hogy talán nem 400 dolcsis cipőket kéne magának vásárolnia. Mint kiderül Carrie-nek kb. 100 pár cipője van otthon, de még ez sem lenne elég, hiszen ez csak 4000 dollárnyi vagyon. Miranda itt felhívja a figyelmét, hogy Carrie nem véletlenül nem alkalmazott matematikát tanult az egyetemen, 100 pár cipő ugyanis 40 ezer dollár, ami pont elég lenne az előleghez. Carrie kicsit leizzad, majd elmegy Bighez tanácsot kérni, mire Big ad neki egy csekket. De Carrie ezt összetépi, egyedül akarja ugyanis megoldani az anyagi gondját.

Tovább
komment

Veronica Mars 2x07 – Nobody Puts Baby in the Corner

2008. október 05. 11:30 - foxglove (törölt)

Veronica és Duncan A nagy Lebowski-estet tartanak Duncan lakosztályában, ami úgy tűnik, Veronica egyik kedven filmje lehet, legalábbis a szöveget kívülről tudja . Duncan ezt nem értékeli annyira, szeretné kicsit más irányba terelni a dolgokat, amikor Logan érkezik „haza” és levágódik melléjük a kanapéra. Kínos. Még kínosabb, hogy Kendall is megjelenik, Loganhez jött papásmamást játszani. Veronica rosszul van, ehh, mit akar Logan ezzel a vénséggel, van már vagy… 25 éves is, te jó ég. Ami azért vicces, mert Charisma nyilvánvalóan több ennél, de ha jól számolom, Kristen Bell pont ekkor éppen 25 éves volt.

Logan nemi élete tehát szépen karban van tartva, ezért is nagy meglepetés Veronica számára, amikor másnap a Neptune High női mosdójában találja a fiút. Hja, a régi szép emlékek. Logan is felidézi a múltat: „Emlékszel, amikor a csapnak dőlve csókolóztunk, a lábaddal a derekamon?” Most azonban nem repetázni jött, hanem segítséget kérni. A szemtanúról van szó, aki Logan szerint hazudik, mint a vízfolyás, és tudni szeretné, hogy miért. Veronica mélyet sóhajt, na jó, most utoljára.

Tovább
Címkék: veronica mars
komment

Csillagkapu 2x12 - A Tok’ra 2

2008. október 04. 14:00 - Llew

Previously on Stargate SG-1. Jolinar emlékei alapján a csapat rátalált a buckalakra tok’rákra, akik amolyan partizán kukacok. Szövetséget akartak kötni velük, de nem jött össze, mert a CSK-1 tagjai jobban szeretnek a maguk urai lenni, és így nem akarnak még barátságos kukacokat sem a fejükbe. Haza viszont nem engedik őket, mert már sokat tudnak. Carter apja meg erősen haldoklik. And now the conclusion.

O’Neill már azon töri az agyát, hogy miként szökhetnek meg, de Carternek jobb ötlete van. Ha a tok’rák megtudják gyógyítják az apját, akkor megpróbálja beszervezni gazdatestnek. Minden apa ilyen lányról álmodik. Jack és Sam hazamegy, a többiek maradnak biztosítéknak. Odahaza Hammond tábornok kicsit szkeptikus, és akadékoskodó is, de végül rábólint. Carter végre elmondhatja az apjának, hogy nem parabolaszerelő. Titok felfedve, irány a Tatooine.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Odaát 1x21 – Megváltás

2008. október 04. 12:00 - Deana W.

Carry on my wayward son / There'll be peace when you are done… Ott hagytuk tehát abba, hogy a Winchester család újra egyesült, sikeresen legyőzte a vámpírok csapatát, megszerezve tőlük a minden démoni erőt megölni képes coltot, és most közös erővel készülnek a végső küzdelemre a Démonnal.

Blue Earth, Minnesota, templom. Meg sétál az üres padsorok között, a kedves pap pedig örömmel fogadja a betérő bűnbánó lelket. A szőke tünemény lelkesen kezdi sorolni bűneit: hazudtam, loptam, paráználkodtam, ja és múltkor egy kedves fickónak elvágtam a torkát és kitéptem a szívét. A meglepően őszinte gyónás közben még a szemeit is elfeketítik, így a jó papnak rögtön világossá válik, mivel áll szemben. Szalad is a pincébe, ahol jó paphoz képest túl sok fegyvert őriz. Ehhez képest csak egy vadászkést sikerül megragadnia, azt is úgy dobja, mint egy lány. Meg nem is fecsérli rá túl sokáig az időt: tudod hol vannak Winchesterék? Nem, de ha tudnám se mondanám meg. Akkor viszlát – és már vágja is át a torkát…

Manning, Colorado, szoba tele jegyzetekkel gonoszokról és időjárás jelentésekről. Családi kupaktanács Winchester módra. Apa elmeséli, hogy egy évvel ezelőttig soha semmilyen nyomát nem találta a Démonnak, akit egész életében keresett, de akkor mintha feltámadt volna, újra pusztítani kezdett. Családokat szemelt ki, porig égette a házukat, ahogy anno velük is tette. Minden családban volt csecsemő, méghozzá napra pontosan 6 hónapos a támadás éjszakáján – ahogy Sam is annyi volt anyja halálának napján. Tehát valamit ezektől a gyerekektől akarhat a Démon, de hogy mit, az még mindig rejtély. John mindig egy lépéssel mögötte járt és sajnos egyszer sem sikerült megmentenie a kiszemelt családokat. De vannak árulkodó jelek a tűzeseteket megelőző hetekben: hullik a jószág, a hőmérséklet ingadozik, elektromos viharok alakulnak ki. És ezek a jelek most újra feltűntek az iowa-i Salvationben.

Tovább
Címkék: odaát
komment

A Kaméleon 1x16 - Under the Reds

2008. október 04. 10:00 - missparker

A gyerek Jarodot egy szimulált bányaomlásba eresztik le, meg kell mentenie a bennrekedt embert. Nem sikerült, Sydney hamarabb felemeltette, minthogy az áldozatot elérné. Mottó: nem menthetsz meg mindenkit Jarod, akármekkora zseni is vagy. Ez nem kicsit baljós beharangozó, most rácáfol erre, vagy igazolja a való világ?

Jelenkor. Jarod egereken kísérletezik, nagy várakozással bámulja őket. Az egyik végre magához tér, nagy az öröm.

Miss és Sydney is megérkeztek Jarod hűlt helyét megtekinteni, a labort egy egyetemtől bérelte, Pezt evett és bámulta a döglött, eszméletlen egereket. Egy feléledt, azt elnevezte Jacobnak, és magával vitte mindenhová. Jacobnak? Erre Sydney felkapja a fejét. Piros füzet is van, benne egy szer leírása, és Sydney most tudja, hogy ez neki szól. Miss nem érti a helyzetet, Jarod talán unatkozik? Itt most nem mentett meg senkit. Vagy mégis?

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

A férfi fán terem 2x10 - Sonata in Three Parts

2008. október 04. 08:00 - leeann

Elmo várakozó álláspontra kényszerült és visszavárja Jacket. Ezt az is jelzi, hogy Patrick elismételgeti a rádióban naponta többször is, valamint rengeteg sárga szalagot kötöttek az emberek a kikötő korlátjaira. Marint viszont megszállta valami, mert Cashnek brokkoli turmixot csinál- mivel olvasta a neten, hogy a brokkoli jót tesz a vesének -, valamint Jack hűtőjébe is szánt egy két kaját lefagyasztva, hogy később fogyasztható legyen. Marin azt is a fejébe vette, hogy elmegy Cash-sel a kórházba, sőt listát is írt, hogy mit kell kérdezni az orvostól. Cash nem érti a dolgot, de Marin tulajdonképpen nem akar két pasiért aggódni, így legalább azt akarja tudni, hogy Cash milyen módon lehet jobban.

Mindenhol nagyon reggel van még, így Sara egy szál semmiben flangál ki a konyhába, hogy egy kis reggelit készítsen. Csak később veszi észre, hogy többen vannak a lakásban, mint amennyinek lenni kéne, vagyis Eric éppen imádkozik Jackért 4 ember társaságában. Így Sara a kíváncsi szemek elől gyorsan visszavonul a szobába. Közben Marin átbiciklizik Jackhez, ahol kitakarít, és telerakja a fagyasztót kajával. Ezután a kis gyülekezet már a Chieftain-ben imádkozik tovább, ami nem okoz nagy sikert a kocsmalakók körében. Theresa meg is kéri Sarát, hogy szóljon a kedvenc tiszteletesének, hogy tartsa máshol a misét, mert a kocsma közönsége inni jön ide, nem imádkozni.

Tovább
komment

A fiúk a klubból 2x10 - A halál élete

2008. október 03. 15:00 - leeann

Mikey lelkesen olvassa Astro kapitány újabb kalandjait, de a vége megdöbbentő: Astro kapitányt megölték, a képregénynek vége. Mikey a kicsi szívét a kajáldában önti ki a fiúknak, akik most is, mint mindig, eltérő véleményen vannak. Emm vigasztalni próbál, Brian szerint reklámfogás, hogy megvedd a következőt. Ted nem érti, mi ez nagy hajcihő, hisz csak egy képregényhős volt, Justin pedig szinte kiáll Astro kapitány meleg jogaiért, Mikey ugyanis olvasta valahol, hogy azért ölték meg Astro kapitányt, mert melegnek hitték az olvasók. Közben a lányok az esküvőjükre készülnek, ezért francia nevű menüket kóstolgatnak és nézegetnek, de Mel szerint mind baromi drága.

Később a Woody’s-ban a lányok össze is vesznek a nagy esküvőtervezésen. Leda próbál rendet tenni közöttük, de a vége persze sértődés és elrohanás. Emmett jól szórakozik, illetve hatalmasat élvez a mesebeli palotában a mesebeli királyfival. Pontosabban jelen esetben az öreg királlyal, vagyis George-dzsal. Emm úgy dönt, hogy a jó szex után irány a Babylon, és George-ot is viszi. A fiúk persze már ott vannak, Mikey még mindig Astro kapitánnyal foglalkozik, a többiek meg pasizást javasolnak a szomorkodás ellen, de Mikey nem olyan fajta, hogy csak úgy megcsalja Bent.

Tovább
komment

Angyalbőrben 1x06 - Átkelés

2008. október 03. 13:00 - Sigismundus

Én akartam mondani, hogy felesleges Recskre elmennünk.. De te kalmárlelkűnek neveztél, és belémfojtottad a szót”- Belényesi taxis.

Kantin, békesség, nyugalom. Urbán vaksakkot játszik Borus dokival, a jó hangulatot a kantinos Ildikó töri meg. Sírva jön dolgozni, tízéves fia Viktor eltűnt tegnap óta. A szakasz szerint a pilóták tették, hogy őket bosszantsák….Repülőtér, a szitakötők hívják gyorsan Giriczet, Gyufás pilóta fel akar szállni, pedig két napja nem aludt, fiát keresi. Meggyőződése hogy a bokorugrók rabolták el a srácot.

Tovább
Címkék: angyalbőr
komment

24 3x12 0:00-1:00

2008. október 03. 12:00 - Bruti

24 óra. Nagy itt a baj, nem kicsi, Ramon tesógyilkosságba esett, ami lássuk be túlzás az írók részéről, de megbocsátjuk nekik, mert Hector egy idióta balfasz volt, így kicsit se fog hiányozni. Mondjuk két főgonosz már eddig is sok volt, és akkor Nináról még nem is esett szó. A CTU-ban vagyunk, de most elegánsan átugorjuk Tóni és Fürtös civódását, inkább go Mexikó. Hoppá! Nézd már, Hector még mindig él, és furcsa hangok jönnek ki a torkán, de Ramon egy „Hidd el, tisztességes temetésed lesz!” felkiáltással beleereszt még egy golyót. Jack szól neki, hogy eleget szórakozott, most már ideje melózni is. Nina még nyafog kicsit, hogy Bauer tuti CTU ügynök, de Ramont ez most nem érdekli.

Palmer a Millikennel folytatott kölcsönös anyázás után búslakodik magában, mikor jön Sherry és biztosítja, hogy kurva jó elnök, és ő majd eltakarítja a szart az útból. Azt hiszem az elnök ettől legalább annyira tart, mint az öreg tolókocsistól.

Tovább
Címkék: 24
komment
süti beállítások módosítása