Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 2x09 - Szigorúan titkos

2008. szeptember 21. 17:15 - the black ball

Na nézd már! Sha’re apja, Kasuf jelentkezik be éppen egy MALP-on. Ugyanis egy éve ígérte meg Daniel, hogy visszatér az Abydosra. Persze azt nem is sejti az öreg, hogy azóta sincs meg a lánya, ráadásul gazdatest lett, és most Apófisszal hempereg valamelyik piramisban. Hammond zöld utat ad, de csak Daniel és Teal’c megy, mert O’Neill és Carter valami kitüntetést kapnak Washingtonban az elnöktől, amiért megmentették okosan a bolygót. De azért pár nap múlva utánuk mennek. Odaát Kasuf megijed Teal’ctől, de Jackson békít. Daniel az apóspajtás bocsánatáért esedezik, amiért nem hozta vissza a lányát. Kasufot nem hatja meg, inkább elvezet minket a sátrába, ahol nem más heverészik, mint SHA’RE! Mi ez, ha nem wtf?

Ráadásul gyereket vár!!! Aztarohadt. Teal’c előkap egy zatot, úgy látszik az előző részben Bra’tac elfelejtette neki mondani, hogy terhes nőre fegyvert nem fogunk. Daniel csúnyán megszidja, hogy te kukac, ne játsszad itt a feleségemet. De Sha’re közli, hogy önmaga, a terhessége miatt Amaunet (a goa’uld) háttérbe vonult, mert amúgy meghalna a gyerek. És hogy még tovább fokozzuk, azt is elárulja, hogy Apófisz az apa. Te jó ég, milyen ronda gyerek lesz akkor ebből. Ami nem meglepő, hiszen Apófisz őt akarja majd az új gazdatestének.

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

CSI: LV 2x01 – Burked

2008. szeptember 21. 13:00 - nyolc_mini_vese

Hogy ezt is megéltük, most, hogy a szebb világban hamarosan kezdődik a 9-es szezon, folytassuk a nosztalgiázást a 2-essel. Jó lesz ám. Egy kedves kertész bácsit látunk, aki fákkal jól megrakodott furgonjával éppen behajt gazdagember kertjébe, amikor gyanús módon a nyitott ajtón kijönnek a gazda kutyái, akik elég zaklatottnak tűnnek. A jó kertész be is kémlel a házba és csak annyit lát, hogy alkalmazója a földön fekszik, elcsendesülve. Itt az ideje, hogy kihívják a helyszínelőket. Grissom, Cathrine és Brass kezd a vizsgálódásba, a földön heverésző fickó Tony Braun, akinek az apja nem akárki, hanem Sam Braun, aki három kaszinót is nyitott Vegasban és jó barátságot ápolt a leghíresebb maffiózókkal. A srácot rengeteg jóféle drog veszi körbe, van ott bor, hernyó, sőt még egy üres doboz Xanax is, úgyhogy nem csoda, hogy feladta. Főcím. Mostantól már a mostanra megszokott Who are you, hú-hú-húval.

Sara érkezik, hogy fotókat készítsen az elhunytról, majd leadja a filmet a samesznak (elég retró, hogy filmet ad le) és annyira szemfüles, hogy talál rögtön egy fülbevaló hátat a szőnyegen. Grissom éppen azt nézi, hogy a faszi csuklóján ragasztó maradék van, tehát le volt celluxozva, Sara pedig el kezdi hiányolni a testnedveket, mert tény, hogy sehol egy jó hányás vagy pisa. Tehát valaki feltakarított a fickó után és még el is rendezte egy szép pózba. Valaki pedig csúnyán összecsipkedte a mellkasát. Persze Grissom rögtön tudta, hogy csak gyilkosságról lehet szó.

Tovább
Címkék: csi lv
2 komment

Veronica Mars 2x05 – Blast from the Past

2008. szeptember 21. 11:30 - foxglove (törölt)

Megint közeleg a homecoming bál, Veronica a poén kedvéért Wallace-t jelöli bálkirálynak. (Az előző részekből ismerős drogos srác Veronicát is jelöli királynőnek.) Wallace-t viszont rohadtul nem érdekli ez az egész, most, hogy előkerült a vér szerinti apja. Alicia azért nem említette neki ezt az apróságot, mert szerette volna megóvni a fiát a csalódástól. Nathan Woods annak idején rendőrként azt a feladatot kapta, hogy épüljön be egy drogdíler bandába, csakhogy mintha túlságosan is azonosult volna a feladattal. (Egy drogos heroindíler lett belőle.) Wallace elmeséli Veronicának a történteket, de mások (értsd: Jackie) előtt szeretné titokban tartani.

Jackie-nek kezd nagyon elege lenni Wallace és Veronica zártkörű klubjából, de a helyzet úgy alakul, hogy mégis kénytelen Veronica segítségét kérni. Úgy tűnik, hogy a neptune-i legjobb (és egyetlen) barátnője, Cora lenyúlta és lemerítette a hitelkártyáját, csak éppen igazolni nem tudja, hogy ő volt az. Pontosabban, ahogy Jackie fogalmazza, azt szeretné bizonyítani, hogy nem ő volt.

Tovább
Címkék: veronica mars
Szólj hozzá!

A szökés 3x12 - Menny és pokol

2008. szeptember 21. 06:49 - sixx

Na, szökünk. Ott hagytuk abba, hogy Link teljesítette a feladatát, és az agya mellet a Sonát is teljes sötétségbe borította, Lecseró és Tíbeg pedig éppen a börtön udvarán éktelenkedő lyukat fedő deszkákat emelik fel, hogy elinduljanak a kerítés és azon túl a szabaccság felé. Májki a létrán somolyog, Szukre a börtönőrök, Szófia Grecsön fogságában álmodozik Link kopasz fejiről, Mehón meg annyira lejött a drogról, hogy a társaság egyetlen racionálisan gondolkodó tagjává lett. Miközben a Lecseró-Tíbeg-Bellik trió a koromsötét (értsd: csak a felvételekhez szükséges reflektorok által megvilágított) udvaron szaladnak a kerítés felé, Májki az alagútban kuksol, és nem megy sehová, mert neki terve van.

És milyen kis okos a srác: a fél perc kurvára nem elég arra, hogy Tíbegék elérjék a kerítést, Lecserót vállon lövik, a másik kettő sóbálvánnyá meredten áll az udvaron - Májki jó nagy geci volt, na, tudta, hogy pont ez lesz. Szukrét egy iratszekrényhez bilincselik az irodában, a senki földjére teherautók érkeznek, nem is egy, hanem menten vagy hat. Odakint Grecsön a rádión hallja, hogy elszabadult a pokol a Sonában, és kissé feszült lesz, ami annyira nem jó hír Szófiáéknak. A katonák Bellikéket ráncigálják a sitt irányába, és az alagútban megszólal a nyomorult pánsíp, Májki közli az egybegyűltekkel, hogy EZ a Nagy Terv, azaz csalinak használta Tíbegéket, ők pedig majd a kavarodás leple alatt menekülnek valahogy.

Tovább
Címkék: a szökés
19 komment

Csillagkapu 2x08 - Családi ügy

2008. szeptember 20. 17:00 - Llew

Újabb nem várt kapuaktiválás. Elég hülye elnevezés, tekintve, hogy elég rendszeresnek tűnik. A jelzés alapján Bra’tac mester jön, ami meglepő, hisz mi baj lehet most, hogy Apófiszt elintézték. Hát az, hogy nevezett mégse halt meg és még Teal’c fiát is elrabolta. Ezek szerint a cím megint jaffa barátunk családjára utal, pedig Walteréval is lehet valami, mert mostanában valami csaj tárcsáz helyette.

Hammond texasból kicsit meglepve halja, hogy Apófisz él. „Ezredes, maga hazudott a jelentésében?” „Nevezzük inkább optimista feltételezésnek, uram.” A lényeg, hogy mivel Apófisz seregét csúnyán megkarcsúsították, igyekezni kell összedobnia egy újat, ha nem akarja, hogy a többi rendszerúr szemet vessen a területeire. És ha elkapja Teal’cet, az jó pont lehet a választópolgároknál. A tábornok már unja, hogy folyton a jaffa családjával kell foglalkozni, de most utoljára még mehetnek.

Tovább
Címkék: csillagkapu
5 komment

A Kaméleon 1x14 - Ranger Jarod

2008. szeptember 20. 15:00 - missparker

A méltán híres "becsajozós" rész, sokak nagy kedvence. Gyerekkori videó, egy kísérlet a szexualitásról. A gyerek Jarod szerint ez csak biológia, reprodukció. Sydney mutat egy másik aspektust. Jarodon EKG és EEG, majd egy bizottság előtt, üvegfalon keresztül életében először lát egy vele egykorú lányt. Váltás napjainkra, Jarod burleszket néz egy kocsmában, elmagyarázzák neki, hogy ez vicces, majd ő is meglátja a humort, nevet, de sietnie kell. Nekiszalad egy nőnek, hebegve elnézést kér, a lány mosolyog és kisétál, Jarod ottmarad szájtátva.

A tévében rendkívüli hírek, már 5 napja eltűnt a hegyekben egy ornitológus, Victor Simpkins. Vihar közeledik, a srác nagy veszélyben van, parkőröket hívtak a keresésére. Jarod visszatalál önmagához, az eltűntek mindig is érdekelték. A nehéz terepre önkéntes kutatókat is keresnek, Jarod jelentkezik.

Tovább
Címkék: a kaméleon
12 komment

Szex és New York – 4x10-4x12

2008. szeptember 20. 13:02 - Windermere

Az alábbi posztot kedvenc volt kollégáimnak ajánlom (BB, CGy, DD, EA, GE, GP, GyJ, LK, MM, NO, SM, VLj). Ti érteni fogjátok, miért. :) Imádtam veletek dolgozni, köszönök mindent!

Golyózáporban
A lányok Charlotte nélkül, de Aidannel és Steve-vel kiegészülve azt ünneplik, hogy Steve megszabadult a hereráktól. Ráadásul Samantha erre boldogan emlékezteti biliárdozás közben, lévén már csak egy golyója maradt. A srác kiakad, a többiek meg előveszik Samanthát, hogy ezt ne nagyon emlegesse, mert a srác zavarban van. A csajok szerint egy golyszi hiánya még nem a világvége, de Aidan abszolút együtt érez Steve-vel. Ráadásul Carrie döbbenten tudja meg, hogy egy kis zacsijáték izgalmas is lehet. Viszont Steve-et annyira aggasztja a dolog, hogy elhatározza, elmegy dokihoz hereimplantátum után érdeklődni. Miranda vállalja, hogy elkíséri. Persze Steve kicsit megsértődik, mikor a méret kérdés szerint Miranda ő M-es, míg Steve L-esnek gondolta magát. Végül mégsem lesz a plasztikai sebészetből semmi, mert kiderül a dolog csak kísérleti fázisban van, és Miranda nem engedi Steve-nek, hogy kés alá feküdjön. Így inkább ő fekszik a srác alá.

Samantha a biliárdozós estén találkozik egy régi kufirc partnerrel, akiről kiderül, lehet, be tudja őt juttatni egy munkára a hotel mágnás Richard Wrighthoz. A csak el is megy egy megbeszélésre a fickóhoz, aki viszont azt ajánlja fel neki, hogy egy fickóval ketten csinálják meg a munkát. Samantha persze ebbe nem akar belemenni, úgy véli, a fickó csak azért nem neki adná egyedül a munkát, mert nő. Egy újabb megbeszélésen jól leugatja a pasit, de úgy felhúzza magát, hogy majdnem elkezd sírni, így elrohan onnan. Később a fickó mégiscsak neki adja a munkát, mert tetszett neki, hogy a nő végül a sarkára állt.

Tovább
1 komment

A férfi fán terem 2x08 - Sweatering It Out

2008. szeptember 20. 11:00 - leeann

Némi veszteséggel zártuk az előző részeket, de azért meg is mentettünk valamit. A veszteséglistán szerepel Annie és Patrick kapcsolata és esküvője, valamint Jack munkahelye, vagyis a hajó. A nyereséglistán pedig szerepel Sara és Eric kapcsolata, Theresa és Ben házasságának megmentése, Jane és Sam házasságkötése, és ami a legfontosabb, Jack élete. Igen, a kutatóhajó megsemmisült a viharban, de Jack túlélte, és egy gumicsónakban, jó, mentőhajóban evickél a Bering-tengeren. Elmoban közben a törzsfőnököt üdvözlik, vagyis egy legendát. Évekkel ezelőtt élt Elmoban egy nagyfőnök, és egyszer felment a hegyekbe, ahol eltűnt. Azóta minden évben ugyanakkor, ha a nap rásüt a hegyre, az emberek látni vélik az arcát.

Jerome és Celia látja is, de Sara soha nem látta még, ahogy Marin sem látja, hiába meresztgeti a szemét. Később Patrick próbál visszarázódni a rádiózásba Marin segítségével. Marin új elfoglaltságot is talált magának, kötöget. Patrick pedig nehezen veszi a levegőt Marin közelében, ami most egy új dolog nála, de igen intenzíven igényli. Szóval Marin kötöget és Patrick meg akarja tanulni, hogy nagyon közel lehessen Marinhez, majd arról kérdezgeti őt, hogy mennyire volt közeli a viszonyuk. Marin mesélni kezdi, hogy minként ismerkedtek meg és hogy barátok voltak, de egy váratlan pillanatban Patrick meg akarja csókolni szőkét.

Tovább
7 komment

Lost 4x10 - Something Nice Back Home

2008. szeptember 20. 06:05 - sixx

Három szálon történnek az események, de haladunk úgy, ahogy az epizód, mert miért is ne, úgy érdekesebb a dolog. Mivel Dzsekk szemével nyitunk, van egy olyan érzésem, hogy a doki áll majd az epizód középpontjában, amivel kapcsolatban vannak azért fenntartásaim - tessék csak a tetoválós-kínainős részre gondolni, még most is kiver a víz tőle. Dzsekk kurva szarul van, nem tud fókuszálni normálisan, pedig Juliska áll a fekhely mellett, és nagyon komoly arcot vág. A jó doktort sikerült úgy kisminkelni, mint a Resident Evil zombijait, ÉRTJÜK, szarul van. A parton heveny üvöltözés zajlik éppen, Bernard és Rose készül agyonverni a nagyon átlátszó haugságokkal operáló Danielt, a vörös csaj meg próbálja menteni a menthetőt. Dzsek megy rendet tenni, közben az oldalát szorongatja, majd összeesik, fogadjunk, hogy vakbél!

Flesselünk egyet, a meglepően pucér mellkasú dokira, akit egy telefon kelt fel legmélyebb álmából, 11-kor konzultációja lesz a kórházban. A földön egy női bugyi, (remélem nem veszi fel a zuhany után) és egy Milennium Falcon-makett, az újság a Red Sox szopásáról ír. A zuhanyban egy csaj, a hangja alapján Katinka lesz, s lőn, ő az, tehát a jövőben vagyunk. És smárolnak. Az előző flashforwardokat alapul véve ez a bírósági tárgyalás és SzakállasDzsekk szigetfóbiájának/drogfüggésének kezdete közötti időszak. A főcím után (amit mellesleg JJ Abrams ütött össze a Powerbookján) Dzsekk Áronnak olvas fel egy mesekönyvből, a kölyök ránézésre úgy 3 éves lehet, de lehet több, nem értek a kisemberekhez. Katinka hallgatja a pótpapát, a gyerek alszik, klasszikus idill ez kérem szépen, hogy lesz ebből totális összeomlás? Katinka megjegyzi, hogy örül, hogy Dzsekk meggondolta magát, és hogy itt van, majd dugnak egyet.

Tovább
Címkék: lost
25 komment

A szökés 3x11 - Startra készen

2008. szeptember 19. 17:00 - sixx

We are back in business. Az agytörszt (Májki, Mehón, Visztlör), kiegészülve Lecseróval (Lord of the Bars), Bellikkel (Lord of the Chichken foot) és Tíbeggel azon tanakodik, hogy az Istenbe' fogják 24 óra alatt kiásni az alagút hátralévő részét, és vitáznak egy sort, Szófia meg a börtön mellett, az erdőben hetyeg Linkolnnal, aki dugás helyett mehet rapportra Májkihoz. Az öcsi bejelnti, hogy holnap délutánra a senki földjére jutnak, csak onnan kellene valahogy majd eljutni a kerítésig. Ja, és jön Mehón, Bellik meg Tíbeg is, és ha szimatunk nem csal, a Nagyon Szimaptikus Szereplő is, mert ebben a sorozatban szökni csak és kizárólag csoportosan, a lehető legnagyobb feltűnést keltve lehet. Linkoln bevállalja az őrök figyelmének elterelését, rosszat sejtünk.

Az alagútban megy a munka, Tíbeg elkezdi keverni a szart, és bogarat ültet Visztlör fülébe: a tetkós engem is seggbekúrt a Fox Riverből menekülve, téged is csőbe húz. Majd ásnak egy sort, ezt nem krónikáljuk, mert minek, szépen elvannak egy ideig, aztán a rögtönzött tető elkezd beázni ezerrel - fent ugyanis elered az eső, és az udvaron egy csinos kis lyuk kezd kialakulni - a szökést előre kell hozni ma estére. Na, Linkoln, most légy okos, muhaha. Lecseró megjegyzi, hogy arról volt szó, este nem tanácsos szökni, Bellik nyüszít egy sort, hogy nem akarja itt végezni megint, mire Májki idegbeteg lesz, és üvölt egy kicsit, hogy aki nem akar jönni, az húzzon a vérbe, de őtet ne baszogassa, mertkülönben.

Tovább
Címkék: a szökés
6 komment
süti beállítások módosítása