Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Veronica Mars 2x04 – Green-Eyed Monster

2008. szeptember 14. 11:30 - foxglove (törölt)

Mars Nyomozóiroda. Egy talpig rózsaszínbe öltözött szőke nő tipeg be az ajtón, és azt kéri, hogy nyomozzák le neki a barátját. Bocs, „potenciális vőlegényét”, merthogy „véletlenül” egy eljegyzési gyűrűt talált a pasi táskájában. Veronica vázolja a lehetőségeket. 1. Alapcsomag: priusz és a kettős élet ellenőrzése. 2. Prémiumcsomag: a haverok és az exek teljes körű kivizsgálása. 3. Ezüstcsomag: minden az előzőkből, plusz 24 órás megfigyelés, hívás-és email követés. Julie az ezüstcsomagot választja. Eeexcellent!

Mars-apuka kevésbé lelkes, mert a választások miatt amúgy sincs ideje semmire. Arról meg szó sem lehet, hogy Veronica dolgozzon az ügyön. Veronica mély sóhajjal úgy tesz, mintha visszalépne, aha, hát persze. Pár óra múlva már Julie-val találkozik, hogy további részleteket tudjon meg a potenciális vőlegényről, Colinról. Julie bevallja neki, hogy valójában piszok gazdag, de Colin előtt ezt idáig eltitkolta, fő az óvatosság.

Tovább
Címkék: veronica mars
komment

Csillagkapu 2x06 – Thor szekere

2008. szeptember 13. 17:00 - Llew

Carter bolygóközi megfigyelő állomásról tartott kiselőadását a kapu aktiválása szakítja meg. Azonosítatlan utazó közeledik, majd csattan nagyot az íriszen. Mint kiderül, valójában nem utazó volt, hanem egy tárgy jött, pontosabban az a radioaktív jelződoboz, amit hőseink Thornak címezve hagytak a Cimmerian. Na, erre mindenképp válaszolni kell, de azért jobb, ha egy szondát küldenek előre, hátha az asgardiak zabosak a goa’uld csapda elrontása miatt. A szonda képei nyoma sincs dühös kis E.T.-knek, vannak helyettük halott vikingek és jaffák, valamint Gairwyn, aki él és a segítségüket kéri.

A csapat nagyon lelkiismeretesen a saját hibájának tekinti a goa’uld megszállást és erről a tábornokot is sikerül meggyőzniük, szóval indulhat a felmentő akció. Négyen a jaffa seregek ellen. Megérkezve a Cimmeriára O’Neill rögtön ki is szúr három épülő piramist. A kukacosok nem vesztegetik az idejüket. A bokrok közül Gairwyn bújik elő, és barátságosan üdvözli a csapatot ahelyett, hogy meleg éghajlatra küldené őket, amiért ekkora szarba keverték őket. Ráadásul a halottak a férje és annak testvérei, akik a doboz átdobásakor haltak meg. Nincs idő tovább folytatni a csevegést, mert jaffák kezdenek rájuk lövöldözni.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

A férfi fán terem 2x07 - Sea Change

2008. szeptember 13. 16:00 - leeann

A nagy elmoi viharok után kezd helyreállni a rend a kisvárosban. Marin vidáman a kocsmába tart, ahol megtudja, hogy ma jön ki Patrick a kórházból, de nem tudni, hogy igazából hogy van. Marin elmeséli Sarának, hogy Jack házára ő vigyáz, persze az érzelmes búcsújuk is szóba kerül. Jerome szerint a virágöntözés arra jogosítja Marint, hogy hivatalosan szaglászhat Jacknél. Marin szerint felesleges szaglászni, hisz Jack visszafordítatta a gépet miatta, ez egyértelmű jele annak, hogy együtt vannak. Jerome szerint nem eszik olyan forrón ezt a kását, kilenc hónap sok idő, addig még bármi történhet. Marin viszont abban biztos, hogy kilenc hónap ide vagy kilenc hónap oda, Jack nem csajozik, hisz egy kutatóhajón van, nem a Copacabanán.

Aki azt hitte, hogy egy kutatóhajón dolgozni csupa móka és kacagás, az erősen téved. Jerome viszont másban ugyan, de nem tévedett, ugyanis tényleg van nő a hajón. Jack és kolléganője együtt lesik a bálnákat a Bering-tengeren, hát van ennél szebb? Vissza Elmoba, a hotelban Patrick hazatérését ünnepli a város, és az életéről vetítenek diákat. Celia narrálja a képeket, de Patricknek teljesen idegen a saját élete. Mary Alice és Jerome továbbra is incselkedik egymással, amit Mai a sasszemeivel azonnal észrevesz és támogat, ahogy csak lehet. Közben Annie inkább kint ücsörög egyedül, mert nem igazán tud szembenézni ezzel a helyzettel, egyszerűen nem érti, hogy 26 év hogy válhat semmivé.

Tovább
komment

Szex és New York – 4x07-4x09

2008. szeptember 13. 13:01 - Windermere

Múló bűnhődés
Charlotte úgy dönt, otthagyja a galériát. Nem akar dolgozni, gyereket szeretne, főzni akar, önkéntes munkát végezne helyette. A lányok persze nem értenek vele egyet, szerintük csak pillanatnyi munkaundora van, ami el fog múlni. Legkevésbé Miranda ért vele egyet, ezért másnap reggel őt hívja, hogy meggyőzze, igenis jól döntött. Egy jó kis veszekedés után Miranda kinyomja a telefont, és észreveszi, teljesen be van állva a nyaka és a háta. Így felhívja Carrie-t, hogy segítsen rajta, de Carrie pont nem ér rá, ezért Aidant küldi. Aidan Miranda minden tiltakozása ellenére felnyalábolja a fürdőszoba padlóján fekvő meztelen nőt, és orvoshoz viszi.

Samantha éppen lestoppol egy taxit az utcán, amikor egy fickó megelőzi, és beül, elvéve ezzel a taxit Samantha elöl. Persze a nő sem rest, és amikor a jármű megáll egy piros lámpánál, beül a fickó mellé. Végül persze az ágyban kötnek ki. Azért, hogy ne legyen minden olyan egyszerű, a pasi felhívja Samantha figyelmét, hogy túlburjánzott odalent, mire a csaj közli viszont. Végül nagy az öröm, mikor a rövidebb szőrrel a férfi rájön, mennyivel nagyobb a farka.

Tovább
komment

Battlestar Galactica 2x14 - Black Market

2008. szeptember 12. 15:10 - Freevo

Az epizód első pillanataiban Lee Adama fegyvert fog egy benga feketére, aki szerint a pilóta úgysem meri meghúzni a ravaszt. Ezután visszaugrunk negyvennyolc órával korábbra, amikor Apollo egy szőke jónő ágyában ébred a luxushajón, majd némi pénzzel hálálja meg a hölgy vendégszeretetét, és jópofizni próbál a kislányával.

Eközben Roslin elnök arról tárgyal a két battlestar parancsnokával, hogy a fekete piac kezd túlságosan nagy teret nyerni, és katonai erővel kéne visszaszerezni az irányítását a maffiózóktól. A nemrég kinevezett Fisk ezredes szívesen segítene, csakhogy a szállására visszatérve már az imént ismertetett benga fekete meg egy bérgyilkos fogadja, és garottal kivégzik.

Tovább
komment

A Kaméleon 1x13 - Bazooka Jarod

2008. szeptember 12. 15:00 - missparker

Visszaemlékezésekkel kezdünk, Sydney, majd Ben Miller is Catherine Parkerről nyilatkozik elismerően, különleges hölgy volt. Miss Parker felriad, az anyja haláláról készült gyerekkori videót élte újra álmában. Ebből már alvás nem lesz, rágyújt egy cigire, fog egy vodkásüveget, nézegeti a fényképeket, amiket az anyja gyűjtött a megmentett gyerekekről (még mindig nem tudjuk, mitől mentette meg őket). Megcsörren a telefon, hír érkezett Jarodról.

Dover, Delaware, nem messze a Központtól. Mesélő egy csatornamunkás, Sydney és Miss botorkálnak utána a csatornában. Jarod itt dolgozott, és rájött, hogy egy víztározó felé fúrnak csatornabővítés címén, sikeresen megakadályozta a tragédiát. Miss arrogáns szegény Mesélővel, majd végre egy csatornafedélen feljutnak a felszínre. Hoppá! A ház, ami elé érkeztek rajta volt Parker-anyu fényképein. Jarod is mindig itt jött fel, de egyszer azt mondta, mostmár ki kellene hajóznia.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

The Big Bang Theory 1x14 - The Nerdvana Annihilation

2008. szeptember 12. 14:00 - Bruzsy

Új hét, új izgalmak, új Big Bang Theory. Sheldont az elmúlt két hétben sikerült porig alázni, szóval itt az alkalom, hogy mások felé fordítsuk tekintetünket, úgyis olyan rég volt szó Leonardról és az ő szűnni nem akaró vágyiról Penny iránt. Odahaza kezdünk, ahol épp semmi érdekes nem történik, Shelly azon panaszkodik, hogy az ételkihordók elrontották a kedvenc szendvicsében az összetevők sorrendjét, Wolowitz és Raj szemüket forgatva hallgatják, Leonard pedig akciózik: eBayen lecsapott egy kicsinyített Időgép makettre, csak úgy poénból. Azonban mint kiderült, a világon nincs még egy akkora kocka, aki egy ilyen hatalmas lehetőséget kihasználna, így a makett 800$-os (igen kedvező) áron Leo birtokába kerül. Gratulálunk, igazi éke lesz a lakásnak a BSG űrruha és a Batmobile modell mellett.

Csak egyetlen probléma van: sokallja a 800 zöldhasút érte, az egyetemen nem fizetnek elég jól ezek szerint. Wolowitznak támad a zseniális ötlete: a 4 osztója a 800-nak, ez pedig egy dolgot jelenthet: el tudják negyedelni az árat egymás között, és aztán majd váltogatva lesz mindenkinél a gép. Zseniális, ehhez tényleg szuperzseninek kell lenni. Viszont még mindig van egy nagy rejtély: más mi a fenéért nem licitált rá?

Tovább
komment

A fiúk a klubból 2x07 - A mesés királyfi

2008. szeptember 12. 13:00 - leeann

A pornóoldal kezd igazán jól menni, és ez az oldal üdvöskéjének, Emmettnek, vagyis elnézést, Fetch Dixon-nak köszönhető. Theodorról kiderül, hogy főnökként egy hajcsár, de Emm a farokverés aranyérmét akarja, így Teddy pénzéhsége ki lesz elégítve, ha már más éhsége nem is. Közben a másik most indult vállalkozás nem igazán megy, inkább csak döcög, mivel nem tapossák agyon egymást az emberek a képregényboltban. Természetesen ettől még Debbie hallatlanul büszke kedvenc kisfiára. Jobb híján csak a Ben, a tanárbácsi fut be, de ő se igazán képregényt vásárolni, inkább Mikeyt venni jött. Debbie persze ismét lejárató módon adja elő magát, ami édes, de Mikey még ennyi év után se szokta meg.

Ben konkrétan arra kíváncsi, hogy mennyire viselte meg Michaelt a nagy bejelentés. Mikey bevallja Bennek, hogy tetszik neki, de még nem gondolkodott igazán a helyzeten. Mivel Mikey még nem rohant el fejvesztve a bejelentés után, Ben biztos, ami biztos, randira hívja őt, hátha ezután sem fog elrohanni. A lányoknál is betegség üti fel a fejét, csak ott szegény autó adta be a kulcsot. Leda felméri a kárt, de drága lesz, így az esküvő költségéből kell lefaragniuk, mivel sem Mel, sem Linds szülei nem igazán támogatják a frigyet, nemhogy még pénzt is adjanak rá.

Tovább
komment

Angyalbőrben 1x03 - Bőrtérkép

2008. szeptember 12. 11:00 - Sigismundus

Én várok. Tudok várni.. Legutóbb is nyolc évet vártam.. Jó magaviseletért harmadoltak..” – Gonosz Zsiga.

Kies vasbogdányi mellékutca, Géczit veri három fővárosi kemény arc. Valami térképről kérdezik, ami nála van, egy közös sittes ismerős szerint. A srác tagad, meg már kiszállt, de előveszik a pengét is, ekkor fordul arra a helyi yard kocsija, elengedés van meg futás. Vendéglőben az egész szakasz, egy magányosan üldögélő lányt próbál Urbán elbűvölni, de az hárítja keményen. Kínos helyzet, a nagy Urbán kudarcáról csak a betámolygó véres Géczi tereli el a figyelmet. Szakasz el, bejön egy újabb katona, és főhadnagynőnek szólítja a lányt…

Tovább
Címkék: angyalbőr
komment

Odaát 1x20 – A holtak vére

2008. szeptember 12. 10:30 - Deana W.

Egy coloradoi kocsmában üldögélünk, ahol a vén bolond Mr. Elkins szokásos napi rutinját végzi: esti viszkijét kortyolgatja miközben ákombákomos füzetébe jegyzetel. Ami nem mellesleg roppantul hasonlít Apa Szellemirtó Kisokosára. A kocsmába egy fiatalokból álló, zűrös motoros-rokker kinézetű banda tér be, akik szemmel láthatólag a frászt hozzák Mr. Elkins-re, így gyorsan el is húz a helyszínről. Rozoga házához hajt, és idegesen háta mögé pillantgatva jól bezárkózik. Persze ne higgyük, hogy biztonságban van, a bandavezér hölgy ugyanis már rég itt vár rá és furcsán csillogó szemmel üdvözli az öreget. Mr. Elkins nem túl kedves vendéglátó, egy laza mozdulattal tőrt hajít hölgyvendége mellkasába – akinek erre szeme sem rebben, simán kihúzza magából a szerszámot. Mr. Elkins eközben bezárkózik a következő szobába, ahol feltépi széfjét, melyből egy csodás fegyver kerül elő. Megtölteni azonban már nincs ideje, mert a bandából két fiatalember is csatlakozik hozzájuk a tetőn keresztül. A fiatalok zsebre vágják a míves fegyvert, majd „megvacsoráznak” – mi pedig Mr. Elkins halálsikolyából nagyon bölcsen arra következtetünk, hogy ő lett a főfogás.

Sam és Dean egy vendéglőben üldögélnek és gyanús híreket böngésznek a neten. Sam felolvassa Mr. Elkins rejtélyes halálesetét is: a hatóságok szerint egy medve marcangolhatta szét. Hát ez eddig még nem is lenne túl érdekes, ha nem rémlene valahonnan ez a név Dean-nek. És milyen jó a memóriája, Apa Kisokosának elején ott van az öreg fickó neve és telefonszáma. Ez már épp elég ahhoz, hogy a héten Colorado-ban folytassuk a nyomozást.

Tovább
Címkék: odaát
komment
süti beállítások módosítása